Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος που έχει εγκαταστήσει την νέα ROM KitKat 4.4_v3 της Jiayu να πει πως είναι?

αξίζει ή έχει bugs οπότε μένουμε στην 4.2.2?

Edited by nliossis

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος που έχει εγκαταστήσει την νέα ROM KitKat 4.4_v3 της Jiayu να πει πως είναι?

αξίζει ή έχει bugs οπότε μένουμε στην 4.2.2?

Κι Εγώ θέλω εντυπώσεις γιατί θέλω να αλλάξω ρομ και ψήνομαι πολύ να βάλω αυτή

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Βγηκε και η καινουργια kitkat απο team force.

http://www.needrom.com/download/rainbow-rom-by-tf/

Ναι αλλα ειναι βασισμενη στο v2 της kitkat και οχι στην V3 Που μολις βγηκε

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Η V3 απ' ότι έχω διαβάσει είναι πιο σταθερή από τις δυο προηγούμενες. Αλλά ακόμη είναι beta, λογικά σε ένα, δυο μήνες θα έχουμε και την τελική έκδοση. Γενικά όλες οι 4.4.2 έχουν τα θεματάκια τους σε όλες τις Mediatek συσκευές.

Η 4.2.2 του Ιουνίου είναι μακράν η καλύτερη...

Hello moto....!

Λεβεντιές καλησπέρα

Το τηλεφωνάκι ήρθε απο Κίνα χωρίς root και με την 4.2

Την πρώτη φορά κατάφερα μια χαρά να το ρουτάρω και να βάλω recovery και μέσα από εκεί να δοκιμάσω αρκετές rom για να καταλήξω σε ποιά μου αρέσει περισσότερο.

Τώρα πέρασα εδώ και καμιά εβδομάδα την 4.4.2 την Team Force όπως έγραφαν οι οδηγίες στο need rom.

Το πρόβλημά μου είναι πως χάθηκε το root και δεν μπορώ να το ρουτάρω ξανά με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει Eroot, Geniusroot, Vroot αλλά και το flashtool αλλά τίποτα.

Όλα τα προγράμματα βρίσκουν κανονικά το τηλέφωνο, κάνουν την διαδικασία κανονικά με τα Restart που θέλει αλλά όταν τελειώνουν σε όλα τα προγράμματα η διαδικασία γράφουν ότι απέτυχε.

Καταλήξαμε λοιπόν σε ένα τηλέφωνο με μια custom rom που δεν μπορώ να την κάνω τίποτα αφού δεν μπορώ να το ρουτάρω.

Είναι κάτι που έχει τύχει σε κανέναν και βρήκε την λύση?

Λεβεντιές καλησπέρα

Το τηλεφωνάκι ήρθε απο Κίνα χωρίς root και με την 4.2

Την πρώτη φορά κατάφερα μια χαρά να το ρουτάρω και να βάλω recovery και μέσα από εκεί να δοκιμάσω αρκετές rom για να καταλήξω σε ποιά μου αρέσει περισσότερο.

Τώρα πέρασα εδώ και καμιά εβδομάδα την 4.4.2 την Team Force όπως έγραφαν οι οδηγίες στο need rom.

Το πρόβλημά μου είναι πως χάθηκε το root και δεν μπορώ να το ρουτάρω ξανά με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει Eroot, Geniusroot, Vroot αλλά και το flashtool αλλά τίποτα.

Όλα τα προγράμματα βρίσκουν κανονικά το τηλέφωνο, κάνουν την διαδικασία κανονικά με τα Restart που θέλει αλλά όταν τελειώνουν σε όλα τα προγράμματα η διαδικασία γράφουν ότι απέτυχε.

Καταλήξαμε λοιπόν σε ένα τηλέφωνο με μια custom rom που δεν μπορώ να την κάνω τίποτα αφού δεν μπορώ να το ρουτάρω.

Είναι κάτι που έχει τύχει σε κανέναν και βρήκε την λύση?

http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276

κατεβασε στο κινητο την last version Framaroot-1.9.3.apk τρεξτο δοκιμασε ολες τις επιλογες μεσα εχει 2-3 ισως μια σου δουλεψει.

λιγο απι8ανο παντως να μην σου δουλεψαν ολα τα αλλα μηπως κατι λαθος εχεις κανει με τα drivers..η δεν εχεις βαλει την επιλογη στις ρυθμισεις του κινητου για το usb

Τα δοκίμασα όλα τα frameroot και βγάζει στα μισά error9 και στα άλλα μισά error6

Usb και εγκατάσταση από άγνωστες πηγές είναι ενεργοποιημενα που προσπαθώ να γίνει root η συσκευή

Αν οι drivers δεν ήταν σωστοί θα αναγνώριζαν το τηλέφωνο τα Windows;

Τουλάχιστον σε μένα, μου παραπονέθηκαν δύο (από ένα κινητό Cosmote, από ένα σταθερό). Το πρώτο λύθηκε με την επέμβαση της προσθήκης της "προστασίας", το δεύτερο παραμένει.

Από τα λεγόμενα των υπολοίπων, θεωρώ ότι ίσως είναι προβληματικές κάποιες παρτίδες. Ελπίζω να μην υπάρχει το θέμα, ακόμα και με τα ακουστικά.

Το κάνει και σε ένα Jiayu g2f φίλου. Πολύ σπαστικό. Μερικές φορές όταν το μετακινεί στρώνει. Δεν μπορω να καταλάβω που οφείλεται. Σκεφτόμουν να αγοράσω το g4s αλλά μάλλον θα πάω στο Coolpad F1 μόνο για αυτό το λόγο.

Edited by Teo

Εεεε δεν είναι κ ότι καλύτερο η κάμερα του κατα την άποψη μου, άλλα την κάνει την δουλεία της!

Έχω και γώ μια ερώτηση! Κάνω οτι λέει στον οδήγο για καλύτερο GPS και πάλι με δείχνει στου γάμου του καραγκίοζη παραδίπλα! Ούτε με το Wifi την βρήσκει σωστά και το GPS μόνο μια φόρα κατάφερε να κλειδώσει δορυφόρους στο GPStest! Τι άλλο να κανω;;;

Ηρθε επιτέλους το κινητό απο minideαl. Ημ/νια παραγγελίας 7/8, ημερομηνια διαδικασιών αποστολής 18/8 λόγω έλλειψης σε μια θήκη που πήρα μαζί. Ημέρα παραλαβής 1/9, όχι κ άσχημα θεωρώ. Φοραει την εκδοση του Ιουνιου και το antutu μου επέστρεψε σκορ 31k, δεν εχω δει αλλου τόσο ψηλο σε g4s και ψιλοπαραξενεψε. Προς το παρον ασχολούμαι με την πρόσθεση ορισμένων εφαρμογών, μιας και το προηγουμενο κινητο φορούσε gingerbread και πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε.

Η καμερα μου φαινεται λιγο θολη, δεν φαινεται να εχει ομως καποια ζελατινα μπροστα της. Κάποια καλύτερη εφαρμογή να προτείνει κανείς;

Eπίσης,

την προστατευτικη ζελατινα της jiyau την εβγαλα κατευθειαν..βασικα βγηκε μονη της μετα απο 15 λεπτα σε πλαινη τσεπη βερμουδας. Εχουμε κατι σε απομιμηση γυαλιου, ή δεν αξιζει;

Edited by MeReNdAs

Με την τελευταία του Antutu 30250 πιάνω και 'γω. Ανάλογα με πόση RAM ελεύθερη έχουμε. Προφανώς εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του οκταπύρηνου.
Hello moto....!

εμενα με custom rom που χρησιμοποιω μου εβγαλε 29141.

Αυτα ειναι ρε φιλε

Edited by ampalos95

Στο καινουργιο antutu βγαζετε 32100 ή αναφερεστε στο προηγουμενο?

Γιατι ανεβηκε το rating σε ολα τα κινητα απο οτι λενε στο market.

Εμενα με την 20140609 της jiayu εβγαλε στο antutu beta 22800.....

Μαλλον θα φυγω απο την stable rom...

Edited by thanos4evil

Στο καινουργιο antutu βγαζετε 32100 ή αναφερεστε στο προηγουμενο?

Γιατι ανεβηκε το rating σε ολα τα κινητα απο οτι λενε στο market.

Εμενα με την 20140609 της jiayu εβγαλε στο antutu beta 22800.....

Μαλλον θα φυγω απο την stable rom...

Εγώ με την stock 4.2.2 του Ιουνίου είμαι την G4S 20140609-211642.

Δεν την αλλάζω με τίποτε. Μόνο με την stock KitKat που δεν θα έχει θεματάκια.

Hello moto....!

Εγώ με την stock 4.2.2 του Ιουνίου είμαι την G4S 20140609-211642.

Δεν την αλλάζω με τίποτε. Μόνο με την stock KitKat που δεν θα έχει θεματάκια.

τις κινεζικες εφαρμογες πως τις εβγαλες?

τις κινεζικες εφαρμογες πως τις εβγαλες?

5, 6 είναι που απενεργοποιούνται από την ενότητα "εφαρμογές" και τον Browser τον απεγκατέστησα με το Titanium Backup και έγραψα τον 4.2.2 AOSP που βρήκα στο XDA, για να είναι στα ελληνικά.

Hello moto....!

ναι version 5 το αντυτυ, μιας και τωρα εφτασε στα χερια μου το κινητο.

chart.png?dl=0

Παντως φαινεται να πεταει το κινητο..κ η οθονη πολυ καλη, δε χρειαζομουν τιποτα περισσοτερο, αρκει να συνεχισει να δουλευει απροσκοπτα..

Με το caller ID/SMS Bug τι εχετε κανει?

αν μπορει καποιος να με βοηθησει με συνοπτικες διαδικασιες πως μπορω να κανω ροοτ στο τηλεφωνο ευχαριστω ¨) g4s

ρε παιδια βαζω καρτα sd και δεν μπορω να μεταφερω τπτ πεστε μου γιατι γινετε αυτο???

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

• Administrators
αν μπορει καποιος να με βοηθησει με συνοπτικες διαδικασιες πως μπορω να κανω ροοτ στο τηλεφωνο ευχαριστω ¨) g4s

Δοκίμασε το root genius.

ρε παιδια βαζω καρτα sd και δεν μπορω να μεταφερω τπτ πεστε μου γιατι γινετε αυτο???

Ποια rom φοράει η συσκευή σου;

Modpic.gif

Αθανασε ειναι η εργοστασιακη ρομ εκδοση 4.2.2 δεν εχω κανει ροοτ. το προβλημα ειναι οτι θελω να αποθηκευω τις εφαρμογες μου στην sd card επισης και τις φοτο μου. Γιατι δεν γινετε... και αν γινετε με αλλη ρομ ποια να βαλω ευχαριστω .