Jump to content

Jiayu G4S

kostas123pao
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)παιδια πως ανοιγουμε το 3g και τι πετυχαινουμε με αυτο?

2) μπορουμε να κάνουμε εικονοκλήσεις ?

ευχαριστω πολυ.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Εχω το g4s εδώ και περίπου μια βδομάδα.. (16gb και 2gb RAM)

Ολα τρεχουν σφαίρα! Η μπαταρία κρατάει περίπου δυο μέρες με ομιλία γύρω στις δυο ώρες, 3G συνεχώς ανοιχτό, χρηση facebook, dropbox, navigator, mail, viper αρκετά συχνά..

Για οτι αλλο θελετε ρωτηστε απλά!! :)

Μια ερώτηση δική μου μόνο.. Εγω το πήρα απο minideal. Ηθελα να παραγγείλω ένα ακόμη αλλα στο Minideal ειναι Out of stock πλεον..

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο site που να μπορώ να το παραγείλω;;

Αν εχετε υπόψιν σας καποια σελίδα θα με βοηθούσατε παρα πολυ!!!

Ευχαριστωωω!!

εγω το παρηγγειλα απο εδω .http://www.vickmall.com/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-2gb-ram-16gb-rom.html πολυ καλη και γρηγορη εξηπηρετηση

εγω το παρηγγειλα απο εδω .http://www.vickmall.com/jiayu-g4s-smart-phone-mtk6592-octa-core-android-4-2-with-4-7inch-ips-screen-2gb-ram-16gb-rom.html πολυ καλη και γρηγορη εξηπηρετηση

Ηταν η αμεσως επομενη επιλογη αλλα και εδω ειναι out of stock! :)

παιδια sorry κιόλας πηρα το τηλ πριν από μια εβδομάδα, ουτε που ξερω ποια ROM εχει αλλα τι σας εχει πιασει τους περισσοτερους και αλλαζετε ROM ?

ποιο το κερδος? και αν βγει κατι νεο δεν θα μας το δειξει στην εφαρμογη update system?Γιατι μεχρι στιγμής τουλάχιστον το τηλέφωνο παει μια χαρα.

Στο Update system δεν θα βγει κατι γιατι το χουν φτιαξει ετσι ωστε να του βαζεις εσυ το Update rom.

Οσο για την αλλαγη στα rom,καποιοι ειχαμε το μικροβιο απο προηγουμενες συσκευες και καποιοι αλλοι

ψαχνουν λυση σε μικροπροβληματα που αντιμετωπιζουν.

Στα χαρτια ναι!Αν διαβασες ομως στον ηχο(ακομα και σε χρηση τηλεφωνου) και στο video "πατωνει".Εχεις καμια αντιρρηση?

Στα χαρτια ναι!Αν διαβασες ομως στον ηχο(ακομα και σε χρηση τηλεφωνου) και στο video "πατωνει".Εχεις καμια αντιρρηση?

Έχω εγώ. Σε αντιδιαστολή και σύγκριση με Galaxy S3, είναι σε όλα καλύτερο! Διαπίστωση από γκατζετάκια κάτοχο του S3 που έχει εμμονές.

Τα bugs που είχε η KitKat σε μένα είχαν να κάνουν με το UI που σταματούσε και έβγαζε σφάλμα. Επίσης μου την έσπασε που ο browser και το Calendar δεν ήταν στα Ελληνικά, αλλά όταν επέλεγες Ελληνική γλώσσα έβγαινε στα Κινέζικα, εν αντίθεση με την Αγγλική που δεν είχε θέμα.

Hello moto....!

Από το LG g2 είναι καλύτερο... Ποιο S3.... Δεν παίζεται το κινητό! Μόνο το gps του χάνει λίγο.... Αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα απ όσα αναφέρετε μερικοί!

και γω κατοχος του α820 ημουν...απλα δεν συγκρινονται τα δυο αυτα κινητα φίλος..το τουβλάκι (jiayu) καλύτερο σε όλα του
Sent from Meizu Pro5

Το Yiayu G4S ειναι τηλεφωνο και ΟΧΙ πολυβολο.

Σε ολα τα χαρακτηριστικα ειναι φυσικα καλυτερο απο το Lenovo(13200 με 27000 στο Antutu).

Μπες ομως στον κοπο και διαβασε αναφορες απο mindtrapper,GoofyX κ.λ.π. για να καταλαβεις

οτι τα τηλεφωνα χρειαζονται εκτος απο επεξεργαστες και μικροφωνα,ακουστικα κ.λ.π.

Το Yiayu G4S ειναι τηλεφωνο και ΟΧΙ πολυβολο.

Σε ολα τα χαρακτηριστικα ειναι φυσικα καλυτερο απο το Lenovo(13200 με 27000 στο Antutu).

Μπες ομως στον κοπο και διαβασε αναφορες απο mindtrapper,GoofyX κ.λ.π. για να καταλαβεις

οτι τα τηλεφωνα χρειαζονται εκτος απο επεξεργαστες και μικροφωνα,ακουστικα κ.λ.π.

Μια χαρά ακούγεται, υπέροχη εικόνα έχει και τέλειο ήχο. Ή έχεις πέσει σε ελαττωματικό, ή απλά φίλε μου είσαι προκατειλημμένος. Τώρα για τον θόρυβο που μπορεί να ακούσει κάποιος συνομιλητής με άλλη συσκευή. Τι να κάνουμε; Eγώ μιλάω είτε με hads free με καλώδιο είτε με BT hands free και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Αλίμονο αν μιλάμε με τις ώρες χωρίς Hands Free... Ούτε 5 λεπτά δεν μιλάω χωρίς Hands Free, χρόνια τώρα...

Hello moto....!

Καλησπέρα παιδιά, κάποιες ερωτησούλες μιας και είμαι ένα βήμα πριν την απόκτησή του.

Φεύγω από Hongmi και πάω πλέον για το G4S μιας και η κοπελιά παίζει αρκετά παιχνιδάκια, αλλά δεν ήθελα να πάω στην γκουμούτσα που ακούει στο όνομα Redmi Note. Οι 4,7" αρκούν.

1η ερώτηση: Αν κάποιος έχει και το Hongmi και το G4S μπορεί να μας πει ποιο από τα δύο έχει καλύτερη χρωματική απεικόνιση; Γενικά η οθόνη του είναι έστω στα ίδια επίπεδα με το ρύζι;

2η: Έψαξα για προστατευτικό οθόνης από tempered glass αλλά δε βρίσκω. Μήπως έχει κανείς ιδέα; Και γενικά τα αξεσουάρ του G4 ταιριάζουν στο G4S; Στις φωτογραφίες φαίνονται όμοια και οι διαστάσεις από όσο είδα είναι οι ίδιες.

3: Να υποθέσω ότι με ΜΤ6592 και Μali 450MP4 θα δούμε αρκετή διαφορά στα παιχνίδια σε σχέση με τον 6589Τ έτσι;

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Καλησπέρα παιδιά, κάποιες ερωτησούλες μιας και είμαι ένα βήμα πριν την απόκτησή του.

Φεύγω από Hongmi και πάω πλέον για το G4S μιας και η κοπελιά παίζει αρκετά παιχνιδάκια, αλλά δεν ήθελα να πάω στην γκουμούτσα που ακούει στο όνομα Redmi Note. Οι 4,7" αρκούν.

1η ερώτηση: Αν κάποιος έχει και το Hongmi και το G4S μπορεί να μας πει ποιο από τα δύο έχει καλύτερη χρωματική απεικόνιση; Γενικά η οθόνη του είναι έστω στα ίδια επίπεδα με το ρύζι;

2η: Έψαξα για προστατευτικό οθόνης από tempered glass αλλά δε βρίσκω. Μήπως έχει κανείς ιδέα; Και γενικά τα αξεσουάρ του G4 ταιριάζουν στο G4S; Στις φωτογραφίες φαίνονται όμοια και οι διαστάσεις από όσο είδα είναι οι ίδιες.

3: Να υποθέσω ότι με ΜΤ6592 και Μali 450MP4 θα δούμε αρκετή διαφορά στα παιχνίδια σε σχέση με τον 6589Τ έτσι;

Η οθόνη του G4s είναι κορυφαία. Στις μαύρες συσκευές φτιάχνεται από την LG και στις λευκές από την ΑUO. Είναι καλύτερη από τις άλλες που χρησιμοποιούνταν στα G4, G4T, G4A, G4C.

Του Hongmi έχει υψηλότερη ανάλυση και PPI αλλά είναι και 5.5". Δεν θα απογοητευτείς με την οθόνη του G4s. Κάτι S3, κτλ τα 'χει για πλάκα.

Όλα τα αξεσουάρ για τα G4 ταιριάζουν. Ούτε εγώ βρήκα το αντίστοιχο προστατευτικό, αλλά δεν βάζω, αφού είναι Gorilla Glass, δεν παθαίνει τίποτε, ίσια, ίσια που το προστατευτικό μειώνει το touch feeling. Το προστατεύω μέσα σε θήκη από ειδικό υλικό που είναι για καθαρισμό προϊόντων οπτικής. Γυαλιά κτλ.

Δεν έχει πρόβλημα στα παιχνίδια. 28000 πιάνει στο Antutu περίπου.

Hello moto....!

Η οθόνη του G4s είναι κορυφαία. Στις μαύρες συσκευές φτιάχνεται από την LG και στις λευκές από την ΑUO. Είναι καλύτερη από τις άλλες που χρησιμοποιούνταν στα G4, G4T, G4A, G4C.

Του Hongmi έχει υψηλότερη ανάλυση και PPI αλλά είναι και 5.5". Δεν θα απογοητευτείς με την οθόνη του G4s. Κάτι S3, κτλ τα 'χει για πλάκα.

Όλα τα αξεσουάρ για τα G4 ταιριάζουν. Ούτε εγώ βρήκα το αντίστοιχο προστατευτικό, αλλά δεν βάζω, αφού είναι Gorilla Glass, δεν παθαίνει τίποτε, ίσια, ίσια που το προστατευτικό μειώνει το touch feeling. Το προστατεύω μέσα σε θήκη από ειδικό υλικό που είναι για καθαρισμό προϊόντων οπτικής. Γυαλιά κτλ.

Δεν έχει πρόβλημα στα παιχνίδια. 28000 πιάνει στο Antutu περίπου.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αλλά το Hongmi και αυτό 720 είναι στις 4,7". Επομένως το ppi είναι ίδιο. Αφού μου λες ότι έχει ωραία χρώματα αυτό είναι για εμένα το σημαντικό. Πάνω από 720 θεωρώ ότι είναι περιττό σε αυτά τα μεγέθη.

I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party.

Πωπω, την ίδια έχουν! Το μπέρδεψα με το καινούριο που έχει 5.5"!!!!

To Note ε; Το υπέθεσα. :)

Πάντως να πω την αλήθεια στην αρχή το σκεφτόμουν για το NOTE (ίδια τιμή σχεδόν) αλλά είναι γκουμούτσα ρε γμτ.

To Note ε; Το υπέθεσα. :)

Πάντως να πω την αλήθεια στην αρχή το σκεφτόμουν για το NOTE (ίδια τιμή σχεδόν) αλλά είναι γκουμούτσα ρε γμτ.

Έχω ήδη το hongmi και περιμένω και το g4s αν δε βιάζεσαι σε δέκα μέρες θα το Έχω στα χέρια μου για σύγκριση.

είμαι ανάμεσα σε hongmi s1 και g4s, ποίο να επιλέξω?????

Χωρίς να τα έχω, νομίζω το g4s υπερτερεί σε όλα. Διαστάσεις ελαφρώς μικρότερες, 8πύρηνο, 2 γιγα ραμ αντί για 1, 3000ΜΑh μπαταρία...

Παρέλαβα και γω σήμερα,

Προσπαθώ να του περάσω την G4S/L V1 UPDATE AOSP WORKING μέσω recovery αλλά μου λέει συνέχεια aborted.

Τι κάνω λάθος? Μήπως πρέπει να ονομάσω το .zip "update" ???

Παρέλαβα και γω σήμερα,

Προσπαθώ να του περάσω την G4S/L V1 UPDATE AOSP WORKING μέσω recovery αλλά μου λέει συνέχεια aborted.

Τι κάνω λάθος? Μήπως πρέπει να ονομάσω το .zip "update" ???

Βαλε το με flash tool.Μετα την 1η φορα που θα κανεις κανα 10 λεπτο για να το μαθεις,θα αλλαζεις ρομ σε 2 λεπτα.

Βαλε το με flash tool.Μετα την 1η φορα που θα κανεις κανα 10 λεπτο για να το μαθεις,θα αλλαζεις ρομ σε 2 λεπτα.

Υπάρχει κανένας οδηγός για dummies (ντιπ όμως)???

Όπως βλέπω στο .zip της rom δεν υπάρχει το αρχείο: MT6592_Android_scatter_emmc.txt που χρειάζεται το flashtool για να ξεκινήσει. Μπορώ να το "αποσπάσω" από άλλη rom η η κάθε μία έχει το δικό της?

Δεν θέλω να το μπρικάρω γιατί δεν είναι δικό μου και το ξαδερφάκι το περιμένει πως και πως...

Γράψε καλύτερα όλα τα βήματα που έκανες (ακριβώς όμως) από το ρουτ και μετά, καθώς και ποια ρομ προσπαθείς να βάλεις μήπως βρεθεί τι δεν πάει σωστά.
No root->No problem

Γράψε καλύτερα όλα τα βήματα που έκανες (ακριβώς όμως) από το ρουτ και μετά, καθώς και ποια ρομ προσπαθείς να βάλεις μήπως βρεθεί τι δεν πάει σωστά.

Κατέβασα αυτή τη rom. Διαμόρφωσα μία κάρτα στο κινητό, το σύνδεσα με το pc, το είδε, έβαλα τη rom χύμα στην κάρτα, το έσβησα, το άνοιξα ξανά με vol+ και power.

Ως εδώ καλά. Μόλις το άνοιξα δεν με έβγαλε στο recovery αλλά σε ένα σήμα του android τέζα. Για να μπω στις επιλογές πρέπει να πατήσω το power. Στις επιλογές δεν επιλέγεις κάτι με το power αλλά με το vol+ και περιηγείσαι με το vol-. Αν επιλέξεις με το power εμφανίζεται το τέζα android, εάν το πατήσεις ξανά εμφανίζεται πάλι το menu. Έκανα τα wipe επιτυχώς (με το vol+) αλλά μόλις πάω να κάνω update από την sd επιλέγοντας το G4SL V1 laek.17 0407 FINAL.zip ενώ ξεκινάει αμέσως κάνει abort.

Το τηλέφωνο μάλλον είναι rooted γιατί α) Το ζήτησα να το κάνει το vickmall και είπαν οκ και β) Στην ασφάλεια έχει επιλογή superuser.

Αυτά...