Jump to content

LG L90 (D405N)

kassotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Εκανε κάποιος update στην Resurrection Remix μέσω ΟΤΑ update και αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα?

http://i.imgur.com/m9A9CUP.jpg

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

• Απαντήσεις 984
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε εμένα δεν πήγαινε καλά το ΟΤΑ update (δεν έβρισκε σωστή εφαρμογή να ανοίξει το zip αρχείο, δεν ολοκληρωνόταν το download) και την πέρασα με το παραδοσιακό flashάρισμα.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά,

πρώτα απ όλα μπράβο για τις πληροφορίες που έχετε δώσει μέχρι τώρα στο θρέντ,

διάβασα και τις 64 σελίδες και βρήκα πολλά χρήσιμα πράγματα!

Λοιπόν, έπεσε στα χεριά μου το κινητό (D405N με εγκατεστημένη την 5.0.2), και διαβάζοντας εδώ ότι

αξίζει να μπω στη διαδικασία για custom rom ξεκίνησα με τα προαπαιτούμενα.

Εγινε το root, αλλά, ξεκινώντας να διαβάζω την διαδικασία για ξεκλείδωμα bootloader και εγκατάσταση

custom recovery από το λινκ του xda που έχετε δώσει, είδα οτι τα ζιπαρισμένα αρχεία που δίνει στο τέλος του

πρώτου ποστ είναι για

L90_D405n_v10a_aboot.zip και για

L90_D405n_v10b_aboot.zip

ενώ το δικό μου έχει την εκδοσή λογισμικού v20c,

τι διαδικασία ακολουθώ σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ! :)

Κατέβασε την ν20Α από εδώ και θα κάνεις την δουλειά σου.

Γεια σας παιδες , δεν ξερω αμα εχετε κι αλλοι αυτο το προβλημα.Εχω προβλημα με το gps δεν με δειχνει παντα εκει που ειμαι και δεν δουλευει σχεδον καθολου.Το δοκιμσα και στους χαρτες.Τι μπορω να κανω?Ευχαριστω

• 4 weeks later...

Resurrection Remix 5.7.3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3320874https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160808/cea16142dd0ef579027c740044089c1d.jpg

http://i.imgur.com/4xNskmA.jpg

"G.M.L."

• 3 weeks later...
Γεια σας. εχω μια καρτα μνημης 8gb διχως προβλημα και την άλλαξα με μια 32gb. Απο την στιγμη που την άλλαξα κανει αποσυνδεση μονη της. οταν την ξανασυνδεω δουλευει οκ αλλα μετα (μπορει 1 μερα μπορει 4 μερες) κανει πάλι το ίδιο. ειναι μια Kingston. Είναι θέμα κάρτας?

Γεια σας. εχω μια καρτα μνημης 8gb διχως προβλημα και την άλλαξα με μια 32gb. Απο την στιγμη που την άλλαξα κανει αποσυνδεση μονη της. οταν την ξανασυνδεω δουλευει οκ αλλα μετα (μπορει 1 μερα μπορει 4 μερες) κανει πάλι το ίδιο. ειναι μια Kingston. Είναι θέμα κάρτας?

δεν την σηκωνει

δεν την σηκωνει

Δεν ισχύει αυτό. Εγώ έχω μέσα κάρτα μνήμης 32GB εδώ και δυο χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ας δοκιμάσει ο φίλος να κάνει ένα format μέσα από το τηλέφωνο μήπως και αρχίσει να δουλεύει σωστά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η κάρτα μνήμης πρέπει να είναι ελαττωματική και πρέπει να πάει για αντικατάσταση.

Δεν ισχύει αυτό. Εγώ έχω μέσα κάρτα μνήμης 32GB εδώ και δυο χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ας δοκιμάσει ο φίλος να κάνει ένα format μέσα από το τηλέφωνο μήπως και αρχίσει να δουλεύει σωστά. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η κάρτα μνήμης πρέπει να είναι ελαττωματική και πρέπει να πάει για αντικατάσταση.

οταν λεω οτι δεν την σηκωνει με την λογικη οτι μαλλον εχει προβλημα, και γω 32 εχω στο δικο μου περι τον ενα χρονο τωρα και δεν ειχα προβλημα ποτε...οποτε λαθος διατυπωση δικια μου!

υ.γ παντος παιδια περα απο πλακα το κινητο ειναι μια χαρα για τα λεφτα του, σωστα; και το εχω ακομα μανα και δεν κολλαει καθολου, και μπαταρια ελαχιστο 5 ωρες οθονη!!

Εντάξει δεν τρέχει απολύτως τίποτα :)

Το τηλέφωνο όντως πηγαίνει πολύ καλά, ειδικά με τις custom roms που είναι και αρκετά ελαφριές σε σχέση με τις stock. Αν ήταν και 4G το κινητό μας, θα με κάλυπτε ακόμα στις περισσότερες ανάγκες μου.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Καλησπερα παιδια,ειμαι τελειως Noobas και εχω και γω το lg l90 (lg d405) NFC, version 5.0.2 with V20c-eur!το εχω απλα rootarei με kingroot διαβασα αρκετες σελιδες στο φορουμ αλλα δε καταλαβα πληρως τη διαδικασια,υπαρχει κανα βιντεακι στο youtube?η κανας πληρης οδηγος για να βαλω και γω καμια ρομ,ευχαριστω εκ των προτερων......;)

ΥΓ.οχι τπτ αλλο κολλαει απιστευτα........και δεν υπαρχουν λεφτα για new κινητο...

Δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Διάβασε προσεκτικά όσα γράφονται στους οδηγούς και θα τα καταφέρεις. Σαν βοήθημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό και αυτό το σχόλιο.

Δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Διάβασε προσεκτικά όσα γράφονται στους οδηγούς και θα τα καταφέρεις. Σαν βοήθημα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό και αυτό το σχόλιο.

ευχαριστω πολυ!

• 5 weeks later...

Με 5.0.2 υστερει καπου συγκριτικα με 5.1;

Απο Rom ποια συνισταται; αν υπαρχει καποια καλυτερη απο την stock.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Με 5.0.2 υστερει καπου συγκριτικα με 5.1;

Απο Rom ποια συνισταται; αν υπαρχει καποια καλυτερη απο την stock.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3320874

http://i.imgur.com/vy3gAfv.jpg

"G.M.L."

• 2 months later...
LineageOS 7.1.1https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170211/d0731b0e7a11753fee88b3a5ee9bd4b9.jpg

"G.M.L."

• 3 weeks later...
Καλημέρα εχθές το touch δεν ανταποκρινόταν σωστά και σήμερα δεν λειτουργεί καθόλου καμία ιδέα;

Το κινητό στάλθηκε στη procordia και μου ειπαν ειναι εκτός εγγύησης λογο οξειδωσης πλακέτας. Κόστος επισκευής 146 ευρώ. Μπορω εγώ να το ελέγξω αλλού για να βεβαιωθώ;

• 3 months later...

Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Καινουριος στο φορουμ. .. ... οποτε και θα πεσουν οι αποριες.

Εχω το κινητο D405Ν και αλλαξα οθονες. Και lcd και digitizer. Μετα την αλλαγη εμφανιζει το εξης προβλημα. Οταν κανεις κληση, σβηνει

η οθονη, χωρις να σου δινει την δυνατοτητα να κανεις τιποτε. Ουτε home, return τιποτε. Μονο αν θα το κλεισει ο αλλος το τηλ, θα ξανα

λειτουργησει μετα απο περιπου 1 λεπτο. Καμια ιδεα?

Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις...την φτιάχνεις