Jump to content

LG L90 (D405N)

kassotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω παιδιά το άσπρο πλαστικό της συσκευής να μην κιτρινίζει με τον καιρό. Ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να πάρω άσπρο κινητό γιατί μου άρεσε πιο πολύ από το μαύρο. Του έχω βέβαια και τη θήκη QuickWindow αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει άσπρο!!!

• Απαντήσεις 984
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση πως αλλαζουμε απο 2g σε 3g και αντιστροφα στην lollipop?

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

Ρωτάμε το θείο Γκούγκλη.

Ρωτάμε το θείο Γκούγκλη.

Τον ρωτησα φιλε μου αλλα μονο για toggles και app μου βγαζει σε ρυθμισεις lollipop δεν βρηκα κατι εκτος αν δεν το ειδα

"G.M.L."

Τον ρωτησα φιλε μου αλλα μονο για toggles και app μου βγαζει σε ρυθμισεις lollipop δεν βρηκα κατι εκτος αν δεν το ειδα

Ρυθμισεις-->tethering & Δικτυα ---> δικτυα κινητης ---> λειτουργια δικτυου---> και εκει νομιζω ειναι το gsm.. αλλα δεν ειμαι και σιγουρη :)

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι κατεβάζοντας με το δάχτυλο τη μπάρα πάνω με τις συντομεύσεις και κρατάς πατημένο το εικονίδιο που λέει δεδομένα...από το μενού που θα ανοίξει μπαίνεις στη λειτουργία δικτύου και επιλέγεις ένα από τα : Αυτόματο GSM/WCDMA, Μόνο GSM (2G) ή Μόνο WCDMA (3G)

Αν στην περιοχή σου πιάνεις καλό σήμα 3G επέλεξε το αυτόματο για να μην το αλλάζεις συνέχεια. Εγώ που δεν πιάνω καλά μέσα στο σπίτι έχω πάντα το GSM για να μην προσπαθεί συνέχεια να πιάσει δίκτυο και καταναλώνει μπαταρία. Όταν βγαίνω έξω βάζω το αυτόματο.

Edited by Conception

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι κατεβάζοντας με το δάχτυλο τη μπάρα πάνω με τις συντομεύσεις και κρατάς πατημένο το εικονίδιο που λέει δεδομένα...από το μενού που θα ανοίξει μπαίνεις στη λειτουργία δικτύου και επιλέγεις ένα από τα : Αυτόματο GSM/WCDMA, Μόνο GSM (2G) ή Μόνο WCDMA (3G)

Αν στην περιοχή σου πιάνεις καλό σήμα 3G επέλεξε το αυτόματο για να μην το αλλάζεις συνέχεια. Εγώ που δεν πιάνω καλά μέσα στο σπίτι έχω πάντα το GSM για να μην προσπαθεί συνέχεια να πιάσει δίκτυο και καταναλώνει μπαταρία. Όταν βγαίνω έξω βάζω το αυτόματο.

Ναι όντως το βρήκα το δοκίμασα και έστω και λιγο ειδα διαφορά στην μπαταρια ευχαριστώ!!!!!!!

"G.M.L."

Υπάρχει εύκολος τρόπος ρουτ; πχ framaroot δουλεύει; βασικά θέλω να ξεπεράσω τον περιορισμό του να μην μπορούν οι εφαρμογές να εγγράψουν στην κάρτα μνήμης.νόμιζα στην lollipop τον είχαν βγάλει αυτόν τον περιορισμό γμτ!

ποιος ειναι ο κωδικος για να δουμε στοιχεια της μπαταριας παιδια? τι παταμε γιατι το ψαχνω παντου και δεν μπορω να το βρω

ενω εχω ρυθμισει να κλειδωνει με 4ψηφιο PIN ΜΕΤΑ απο 1 λεπτο που θα σβησει η οθονη,αυτο κλειδωνει ΑΜΕΣΩΣ με το που θα σβησει η οθονη!κανω κατι λαθος?

Έγινε μια αναβάθμιση στην ενημέρωση εφαρμογών όπου αφαίρεσαν το εικονίδιο του LG Backup και πλέον γίνεται μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις. Επίσης τώρα δεν κάνει Backup στα sms κάτι που με χάλασε αρκετά. Πρώτα αφαίρεσαν τους κωδικούς Wi-Fi και τώρα αυτό... γιατί;;; Κατά τα άλλα μια χαρά δουλεύει το κινητό με την lollipop! Μικρά lag υπάρχουν αλλά όχι κάτι το σημαντικό.

λες εεε;; εγω προσωπικα περιμενω και το bug fixes κανει κατι κολληματα, οχι τρομερα, που δεν εκανε πριν, και πιστευω κατι θα μας δωσουν, αν και πιστευω οτι μονο οι OTA εχουμε προβλημα με bugs, απο οτι διαβαζα καπου δηλαδη

Καλησπερα παιδια.

Θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο εχει καποιο προβλημα που θα πρεπει να γνωριζω καθως ειμαι αναμεσα σε αυτο και το LG G2 mini.

Ποια ειναι η αποψη σας;

Ευχαριστω πολυ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια.

Θα ηθελα να ρωτησω αν το κινητο εχει καποιο προβλημα που θα πρεπει να γνωριζω καθως ειμαι αναμεσα σε αυτο και το LG G2 mini.

Ποια ειναι η αποψη σας;

Ευχαριστω πολυ.

Χωρίς να έχω δοκιμάσει το lg g2 mini μπορώ μόνο να σου αναφέρω 2 αρνητικά του l90 :

Έλλειψη αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού που σημαίνει έλλειψη auto brightness ,

και μια καθυστέρηση στην εστίαση κατά την χρήση της video camera .

Κάποιο άλλο αρνητικό δεν μπορώ να αναφέρω .

Κατά τα άλλα εάν δεν τα πιάσεις και τα δυο στα χέρια σου δεν μπορείς να κρίνεις :O

Ναι η αυτόματη φωτεινότητα θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Εγώ μέσα στο σπίτι έχω 40-60% αλλά έξω στο φως της ημέρας δε βλέπεις αν είναι κάτω από 80! Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι έχει κάποια σημαντική έλλειψη και το G2 είναι πιο παλιό οπότε καλύτερα L90.

Ναι η αυτόματη φωτεινότητα θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Εγώ μέσα στο σπίτι έχω 40-60% αλλά έξω στο φως της ημέρας δε βλέπεις αν είναι κάτω από 80! Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι έχει κάποια σημαντική έλλειψη και το G2 είναι πιο παλιό οπότε καλύτερα L90.

Η έλλειψη αυτόματης φωτεινότητας προσωπικά δεν είναι πρόβλημα .. προτιμώ να την ρυθμίζω με το χέρι ..

σε 100 % φωτεινότητα βλέπεις μια χαρά στο φως ημέρας , αλλιώς το έχω στις 52 %.

Για αυτόματη φωτεινότητα έχει ειπωθεί πολλές φορές: Lux Lite. Δωρεάν εφαρμογή και ξενοιασες...
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Για αυτόματη φωτεινότητα έχει ειπωθεί πολλές φορές: Lux Lite. Δωρεάν εφαρμογή και ξενοιασες...

Παραξενο. Και δουλευει χωρις να εχει η συσκευη σενσορα φωτος;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης το κινητό μας έχει ήδη αισθητήρα δίπλα στην μπροστινή κάμερα που χρησιμεύει για τις λειτουργίες της θήκης QuickWindow όταν αυτή κλείνει. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει και για την αυτόματη φωτεινότητα (χωρίς θήκη) αλλά ποιός ξέρει γιατί η LG δεν έβαλε τέτοια ρύθμιση...

Επίσης το κινητό μας έχει ήδη αισθητήρα δίπλα στην μπροστινή κάμερα που χρησιμεύει για τις λειτουργίες της θήκης QuickWindow όταν αυτή κλείνει. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει και για την αυτόματη φωτεινότητα (χωρίς θήκη) αλλά ποιός ξέρει γιατί η LG δεν έβαλε τέτοια ρύθμιση...

Η QuickWindow θηκη και αλλες τετοιου τυπου θηκες νομιζω πως δουλευουν με μαγνητη. Οχι δυνατο για να μενει κλειστη, εχουν μικρο μαγνητη στο πορτακι της θηκης οπου οταν πλισιασει στο σωμα του κινητου αυτο αντιλαμβανεται το μικρο μαγνητικο πεδιο και απενεργοποιει την οθονη.

Οποτε αυτος ο αισθητηρας μαγνητικου πεδιου δεν μπορει να χρεισιμοποιθει ως αισθητηρας εντασης φωτος για να τροποποιησει τη φωτεινοτητα της οθονης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαγνήτης; Πρώτη φορά το ακούω αλλά μπορεί να είναι κι έτσι.

Οσες LG θηκες ξερω ετσι λειτουργουν. Τωρα αν στο L90 ειναι αλλιως δεν ξερω αν και αμφιβαλω.

Στην QuickWindow του G2 που εχω με λιγη προσπαθεια και παρατηρητικοτητα μπορεις να διακρινεις πανω αριστερα κατω απο το υφασμα ενα κυκλο διαμετρου μισου εκατοστου, ειναι ο μαγνητης.

Προσπαθησε να τον εντοπισεις με την αφη ή με καποιο σιδερενιο αντικειμενο με το οποιο θα νοιωσεις την μικρη ελξη.

Σκεψου οτι καταφερα να μπερδεψω το κινητο μου πλισιαζοντας εναν δικο μου μαγνητη στην περιοχη ανιχνευσης και οντως η οθονη εσβησε.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]