snkls Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σε εμάς που λέει ότι έχουμε την τελευταία έκδοση τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σε εμάς που λέει ότι έχουμε την τελευταία έκδοση τι παίζει; Αν η δκή σου έκδοση γράφει πως είναι η 5.0.2 ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snkls Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Όχι στην 4.4.2 ειναι.Κάνει αναζήτηση για αναβάθμιση με το lg pc suite Αλλά βγάζει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση. Γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Όχι στην 4.4.2 ειναι.Κάνει αναζήτηση για αναβάθμιση με το lg pc suite Αλλά βγάζει ότι διαθέτω την τελευταία έκδοση. Γι αυτό ρωτάω. Κάτσε διάβασε τις τελευταίες 4-5 σελίδες στο παρόν νήμα για να μην σου πω ολόκληρο το νήμα, τι να σου πούμε. Πρέπει να στα γράψουμε όλα από την αρχή δηλαδή 35 σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snkls Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Μάλλον μου διέφυγε κατι.θα τα ξαναδιαβάσω.Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ρε παιδιά με την lollipop στο αθόρυβο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι! Άργησε στην δουλειά η γυναίκα! Και δεν βρίσκω την ρύθμιση για να χτυπάει το ξυπνητήρι στο αθόρυβο.ένα φτιάχνουν ένα χαλάνε εκεί στην Google μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Λοιπόν, για να ξέρετε όσοι δυσκολευτείτε με την αναβάθμιση μέσω PC. Τα κατάφερα τελικά, το πρόβλημα είναι να μην βιάζεστε όταν το συνδέετε με το PC μέσω USB, θέλει κάποιες επαναλαμβανόμενες προσπάθειες μέχρι να συνδεθεί σωστά. Θα το ξέρετε αν σας εμφανίσει παράθυρο στο σμάρτφον που σας ζητάει μεταξύ πολλών επιλογών συνδεσισμότητας την επιλογή να κάνετε την αναβάθμιση από το λογισμικό LG. Λίγο προσοχή σε αυτό το σημείο γιατί θέλει λίγο βάλε βγάλε το USB και να αφήνετε χρόνο μέχρι να τη δουν τα Windows τη σύνδεση. Θέλει 30 με 35 λεπτά να κατεβάσετε το θηριώδες αρχείο του ενός GB και βάλε(!) και κάπου ένα εικοσάλεπτο να γίνει η εγκατάσταση. Στα υπόλοιπα, δοκιμάζω και τα ξαναλέμε σε μερικές μέρες που θα το λιώσω σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με κάποιον λίγο παραπάνω. Το Lg mobile tool μου βγάζει πως έχω την τελευταία έκδοση, ενώ έχω την 4.4.2. Το μοντέλο του κινητού είναι D405n. Αν κάποιος μπορούσε να δώσει τα φώτα του, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snkls Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Φίλε όταν ξαναδιάβασα το νήμα είδα ότι μου διέφυγε ότι η αναβάθμιση αφορά το μοντέλο χωρίς nfc Δηλαδή το d405. Για το d405n αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) D405n έχω εγώ και έκανα την αναβάθμιση κανονικά μέσω pc χτες το μεσημέρι. Δοκιμάστε ξανά αργότερα γιατί μπορεί να έχει υπερφορτωθεί το δίκτυο...λογικά όλοι θα την περνάνε αυτό το σ/κ!!! Θετικές εντυπώσεις έχω ως επί το πλείστον με κυριότερη την ελεύθερη ram που μου φτάνει πλέον τα 350-400 MB ! Το γραφικό περιβάλλον δεν μ΄ενθουσιάζει αλλά είναι ok, επίσης έχουν αφαιρεθεί κάποιες λειτουργίες όπως η μπάρα επάνω με τις συντομεύσεις εφαρμογών η οι τρέχουσες εφαρμογές κρατώντας πατημένο το home button, αλλά όλα τρέχουν απροβλημάτιστα χωρίς κολλήματα. Έκανα και ένα hard reset για να φύγουν τυχόν υπολείμματα από την προηγούμενη έκδοση και τις εφαρμογές που είχα βάλει/βγάλει. Το μόνο που ελπίζω είναι και η μπαταρία να κρατάει όπως πριν... Edited April 26, 2015 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_z250 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 και εγω το D405n, πηρα κανονικα, αλλα με το PC SUITE οχι το Mobile tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snkls Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω πάλι αργότερα τότε.οι τρέχουσες εφαρμογές θα σου εμφανιστούν λογικά κρατώντας πατημένο το κουμπί μενού (το δεξιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα link για το Lg PC suit; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το pc suite υπάρχει στην επίσημη σελίδα της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Το pc suite υπάρχει στην επίσημη σελίδα της LG.[/ Μου λέει πως διαθέτω την τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος, ενώ εγώ έχω την 4.4.2 . Την έκδοση την αναφέρει ως D40510D. Είναι φυσιολογικό αυτό; Edited April 26, 2015 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos185 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εχω και εγω το d405n, παραεισαγωγη απο αυστρια νομιζω, και δεν εμφανιζει νεα εκδοση ουτε το LG PC SUITE ουτε το LG MOBILE SUPPORT TOOL. Μου εμφανιζει μυνημα οτι ειναι εγκατεστημενη η τελευταια εκδοση D40510D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Κάντε δοκιμή με το usb, να το βάζετε και να το βγάζετε μέχρι να σας εμφανίσει ένα παράθυρο στο σμάρτφον που σας λέει να επιλέξετε τον τρόπο ενημέρωσης. Αλλά θέλει αργό χρόνο, να το αφήνετε αρκετά δευτερόλεπτα το usb μέχρι να δει ο υπολογιστής τι πρέπει να κάνει. Σημειωτέον, με το LGMobile Support Tool έκανα τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos185 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) To usb δεν εχει προβλημα βλεπει ταχυτατα τη συσκευη και βγαζει επιλογες φορτισης , συγχρονισμου μεσου, tethering, λογισμικο lg και αποστολη εικονας. Επιλεγω λογισμικο lg και το βλεπουν και τα 2 προγραμματα της lg αλλα δεν βρισκουν νεα εκδοση στην αναβαθμιση λογισμικου γι αυτο ρωταω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με παραεισαγωγες απο αλλες χωρες. Σε μια αναζητηση που εκανα με το IMEI το βλεπει σαν ελβετικο. Model: LGD405N SW Version: D40510D_00 Product Type: 2 ESN Date(Prod. Date): Apr 20, 2014 ESN Go Date: Apr 20, 2014 Phone Age: 1 Year(s), 0 Month(s), 6 Day(s) Location Code: N Network Code: SWS Carrier: Switzerland Edited April 26, 2015 by mitsos185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) To usb δεν εχει προβλημα βλεπει ταχυτατα τη συσκευη και βγαζει επιλογες φορτισης , συγχρονισμου μεσου, tethering, λογισμικο lg και αποστολη εικονας. Επιλεγω λογισμικο lg και το βλεπουν και τα 2 προγραμματα της lg αλλα δεν βρισκουν νεα εκδοση στην αναβαθμιση λογισμικου γι αυτο ρωταω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με παραεισαγωγες απο αλλες χωρες. Η χώρα "παραεισαγωγής" δεν παίζει κανένα ρόλο κι εφόσον είναι ευρωπαϊκή χώρα καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Τα κινητά κατασκευάζονται σε διαφορετικά ασιατικά εργοστάσια και φαίνεται πως η ενημέρωση έρχεται ανάλογα με το origin της συσκευής. Κάνε υπομονή και προσπάθησε με επιμονή, θα την πάρεις ούτως ή άλλως. Edited April 26, 2015 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και αναζητώ μια λύση. HELPPPPP PLEASEEE!!!!!!!!!!! Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ερωτηση.. με hard reset χανουμε τα αρχεια μας; η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Το κινητό στις ρυθμίσεις λέει πως το μοντέλο είναι D405n ,ενώ το LG pc suit πως είναι το D405. Εγώ πάντως έχω nfc. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos185 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Η χώρα "παραεισαγωγής" δεν παίζει κανένα ρόλο κι εφόσον είναι ευρωπαϊκή χώρα καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Τα κινητά κατασκευάζονται σε διαφορετικά ασιατικά εργοστάσια και φαίνεται πως η ενημέρωση έρχεται ανάλογα με το origin της συσκευής. Κάνε υπομονή και προσπάθησε με επιμονή, θα την πάρεις ούτως ή άλλως. Δεν μιλησα ποτε για εγγυηση αλλα για την αναβαθμιση. Στο XDA βλεπω stock roms (D40520A_00) για το D405n (Single SIM, equipped with NFC) για τις εξης χώρες BALTICS, ABAL, BBAL (D40520A_00) CZECHO, ACZE, BCZE and 3CZE (D40520A_00) FRA, BFRA (D40520A_00) GREECE, AGRC and BGRC (D40520A_00) HUNGARY, BHUN (D40520A_00) ITALY, AITA, BITA, 3ITA and PITA (D40520A_00) NLD, ANLD, BNLD, 3NLD and PNLD (D40520A_00) PORTUGAL, APRT, BPRT and 3PRT (D40520A_00) και αναφερεται οτι στην Πολωνια θα ειναι διαθεσιμο στις 29 του μηνα οσοι κανατε αναβαθμιση μηπως ειναι απο τις χωρες που αναφερονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 ερωτηση.. με hard reset χανουμε τα αρχεια μας; η οχι; Αυτός ο πολύ απλός οδηγός θα απαντήσει στις απορίες σου. Τι το έχουμε το Google :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εννοείται πως χάνουμε όλα τα αρχεία μας. Πριν το hard reset κάνε ένα αντίγραφο ασφαλείας, αλλά προσοχή: το backup θα αποθηκεύσει μόνο τις εφαρμογές και όχι τα αρχεία εφαρμογών! Για αυτό είναι καλύτερα τα αρχεία εφαρμογών να τα κάνεις backup manual(δηλαδή να περάσεις όλα τα αρχεία, ή αυτά που θες να κρατήσεις, στον υπολογιστή σου και μετά το hard reset να τα βάλεις πάλι στο κινητό). Επίσης, αν έχεις περασμένη κάποια custom recovery, μπορείς να κάνεις ένα NANDROID backup και μετά να το επαναφέρεις. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts