Jump to content

LG L90 (D405N)

kassotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως κάποιες στιγμές το βίντεο χάνει την εστίαση και θολώνει αλλά δε μου συμβαίνει πάντα....έχω τραβήξει πάνω από 4 λεπτά χωρίς θολούρα! Δοκίμασε να τραβήξεις λίγα δευτερόλεπτα, να το κάνεις παύση και να συνεχίσεις η να το σταματήσεις και να ξεκινήσεις καινούργια λήψη. Στη 2η λήψη θα έχεις καλύτερη εστίαση. Παίζει ρόλο και ο φωτισμός βέβαια...σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό χάνει πιο εύκολα την εστίαση, ενώ έξω στο φως της ημέρας δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα! Για το πληκτρολόγιο δεν ξέρω να σου πω γιατί συνήθως χρησιμοποιώ πάντα κεφαλαία και δε με απασχολούν οι τόνοι. Η οθόνη καλή μου φαίνεται, δεν κάνει γρατζουνιές (όχι εμφανείς τουλάχιστον) αλλά δεν ξέρω πόσο αντέχει τα χτυπήματα, γι΄αυτό το προσέχω όσο περισσότερο μπορώ... σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένω να είναι και τέρας ανθεκτικότητας!

Edit: Τώρα που το θυμήθηκα, έχει παρατηρήσει κανείς ένα ανεπαίσθητο «τσικ-τσικ» στο ακουστικό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Όχι συνέχεια, για 2-3 δευτερόλεπτα. Μου έχει τύχει κάποιες φορές αλλά το θεώρησα ασήμαντο...

Edited by Conception

• Απαντήσεις 984
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από αρκετό καιρό με το d405n, διαπιστώνω τα εξής αρνητικά:

1. Η κάμερα χάνει την εστίαση πολύ εύκολα. Δεν μπορείς να τραβήξεις δυο λεπτά βίντεο και να μην έχει θολούρα. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα;

2. Ακόμη δεν βρήκα πώς να αλλάξω το πληκτρολόγιο σε κάτι πιο απλό (για να βάλω τόνο θέλει παρατεταμένο πάτημα στο γράμμα). Ξέρει κανείς πώς γίνεται;

3. Έσπασε η οθόνη με πολύ απλή πτώση και σε μαγαζί που το πήγα μου είπαν πως είδαν πολλά τέτοια με σπασμένες οθόνες. Κανείς άλλος; Ζήτησαν €45 για αλλαγή, παράγγειλα από eBay.

1. Σχεδόν σε όλα τα σμάρτφον, εκτός από τα κορυφαία, η εικόνα μπορεί να θολώσει σχετικά εύκολα ανάλογα με τις συνθήκες όπως λέει ο Conception πιο πάνω. Εγώ πάντως ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε εξωτερικές συνθήκες αφενός λόγω του ότι ο φωτισμός της ημέρας είναι σταθερός κι αφετέρου στις βραδυνές λήψεις υπάρχουν συχνά πολλές σταθερές εστίες φωτισμού. Το δύσκολο είναι οι εσωτερικοί χώροι κι εκεί πρέπει να δώσεις έμφαση στο φωτισμό. Πάντως μου φαίνεται πως κάνει λίγο καλύτερη εστίαση με το A Better Camera αλλά έχει το μειονέκτημα πως δεν αποθηκεύει στην sd card (αν δεν το έχεις ρουταρισμένο) σε αντίθεση με το στοκ πρόγραμα.

2. Δεν πολυκατάλαβα το ερώτημά σου, αν εννοείς όταν εγκαθιστάς ένα πληκτρολόγιο, πχ το Swiftkey, πάς στις ρυθμίσεις και στο Γλώσσα & Εισαγωγή ρυθμίζεις το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο.

3. Για πολλά σπασμένα L90 πρώτη φορά το ακούω. Όλοι αυτοί στον τοίχο το πέταγαν;

H LG φαίνεται να έχει ανεβάσει το source code της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού Android Lollipop για την δίκαρτη έκδοση του L90, το μοντέλο D410. Edited by AnakinSkywalker
προσθήκη του link
There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't.

Γεια χαρα

Πολλες εφαρμογες απαιτουν για να λειτουργησουν να ειναι root το τηλ. ΅Επειδη το αγορασα προσφατα και δεν θελω να χασω ουτε την εγγυηση, ουτε την αυτοματη αναβαθμηση απο την LG, μπορω να κατι?

Edit: Τώρα που το θυμήθηκα, έχει παρατηρήσει κανείς ένα ανεπαίσθητο «τσικ-τσικ» στο ακουστικό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας; Όχι συνέχεια, για 2-3 δευτερόλεπτα. Μου έχει τύχει κάποιες φορές αλλά το θεώρησα ασήμαντο...

Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το <<τσικ-τσικ>> αλλά και εγώ δεν έδωσα σημασία.

Και εγώ έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα με τον θόρυβο στις συνομιλίες και θα έλεγα ότι είναι αρκετά ενοχλητικό

Άρα δεν είμαι ο μόνος...θενκς παίδες! Ελπίζω να είναι και το μόνο «πρόβλημα» που θα έχουμε με την κατά τα άλλα υπέροχη συσκευή.

Σχετικά με το πληκτρολόγιο: Παραθέτω την εικόνα παρακάτω. Δεν υπάρχει πιο απλό πληκτρολόγιο χωρίς τα νουμεράκια και με τα τονούμενα να μπαίνουν πατώντας το ερωτηματικό;

Screenshot_2015-02-28-10-18-33.png?raw=1

Edited by thanar

Καλά νέα! Κάποιος φίλος Ρώσος από το facebook αναβάθμισε το L90 D410 του σε Lollipop!!! Απ' ό,τι φαίνεται η νέα έκδοση φτάνει πρώτα στα dual sim και μετά θα έρθει στους υπόλοιπους... :D

Σκοπός είναι να μας δώσει την αναβάθμιση επίσημα η LG. Προσωπικά έχω κουραστεί να ασχολούμαι με πειρατικές ρομ.

Αναβάθμιση από την LG είναι για το μοντέλο D410 (dual sim) στη Ρωσία από ένα φίλο στο facebook που του ήρθε ειδοποίηση για την 5.0.2 και την έκανε OTA!

Αναβάθμιση από την LG είναι για το μοντέλο D410 (dual sim) στη Ρωσία από ένα φίλο στο facebook που του ήρθε ειδοποίηση για την 5.0.2 και την έκανε OTA!

Μια ερωτηση. οταν με το καλο βγει και προς εδω μερια το λολιποπ, θα γινει αυτοματη εγκατασταση ως ανανεωση λογισμικου η θα πρεπει εμεις να το κατεβασουμε(οποιος θελει δλδ) και να το περασουμε; διοτη δεν τα ξερω και καλα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρκετα καλο κινητο, για να πω και γω την αποψη μου περι τουτου, καλη οθονη, μετρια καμερα προς καλη, κακο βιντεο στην αρχη και στα πρωτα 2-3 δευτερα μεχρι να εστιαση αλλα οκ δεν με πειραζει πολυ αυτο.... καλη μπαταρια, αν και 2 μερες τωρα μου τελειωνε μεσα στην μερα και δεν ηξερα γιατι, και βλεπω οτι το λειτουργικο χρησιμοποιουσε 76 % μπαταρια... το εκλεισα και το ανοιξα και σιγα σιγα επεσε στο 39-40, δηλαδη εκει που ειναι παντα, εχει συμβει και σε σας αυτο;; η μπαταρια με αρκετη χρηση τουλαχιστον 2 μερες. η ραμ, ενταξει, ξεραμε οτι δεν θα ειναι σουπερ αλλα και παλι για midrange ειναι καλη. οσο για το τσικι τσικι που λετε το εχω προσεξει και γω, αλλα δεν το κανει παντα.. δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα αν το προσεχεις σου την σπαει λιγο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κατεβασε το swifkey απο play store, ουτε εγω μπορουσα να γραψω με το εταιρικο...

Μια ερωτηση. οταν με το καλο βγει και προς εδω μερια το λολιποπ, θα γινει αυτοματη εγκατασταση ως ανανεωση λογισμικου η θα πρεπει εμεις να το κατεβασουμε(οποιος θελει δλδ) και να το περασουμε; διοτη δεν τα ξερω και καλα

Θα σου βγάλει ειδοποίηση από το κέντρο ενημέρωσης ότι υπάρχει αναβάθμιση αν έχεις τσεκαρισμένη την αυτόματη ενημέρωση. Αν όχι μπες μέσα στις γενικές ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, και τσεκάρισέ το.

σε ευχαριστω πολυ. και κατι αλλο, εχεις προσεξει αυτο που ανεφερα παραπανω σχετικα με την μπαταρια και το λειτουργικο; το ξαναεκανε σημερα, και επειδη επαιζα Dont touch dhe white tile υπεθεσα οτι το υπερφορτωνει.. το διεγραψα το παιχνιδι εκανα και ρισταρτ και τελικα επεσε στο 19-22% βαρια... και παντα αυτο ανεβαινε μετα την φορτιση... ξερεις τι (αν δεν ειναι το παιχνιδι δλδ) αλλο μπορει να ειναι;

Με την μπαταρία δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μόνο μια φορά που το είχα φορτίσει 100% πριν πέσω για ύπνο και το πρωί που ξύπνησα ήταν γύρω στο 70 χωρίς να τρέχει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Ίσως καμια φορά να είναι λάθος η ένδειξη, δεν ξέρω. Πάντως δε μου έχει τύχει κάτι άλλο...η μπαταρία είναι σκυλί γενικά, 2 μέρες τις βγάζει άνετα με αρκετή χρήση!

παιδια επειδη το δινει το mediamarkt τωρα και μονο για σημερα 139 ευρω για fb,twitter γθναικεια χρηση φτανει το 1 γιγα ραμ?επισης πιξελιαζει καθολου γιατι ελεγα της παρω μινιμουμ 1280 ΕΠΙ 720 αναλυση!

πειτε γρηγορα εαν υπαρχει κατι αλλο με καλυτερη αναλυση αλλιως το χτυπαω!

παιδια επειδη το δινει το mediamarkt τωρα και μονο για σημερα 139 ευρω για fb,twitter γθναικεια χρηση φτανει το 1 γιγα ραμ?επισης πιξελιαζει καθολου γιατι ελεγα της παρω μινιμουμ 1280 ΕΠΙ 720 αναλυση!

πειτε γρηγορα εαν υπαρχει κατι αλλο με καλυτερη αναλυση αλλιως το χτυπαω!

Και στο πλαισιο ισχυει η ιδια προσφορα! Πολυ καλο!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Και στο πλαισιο ισχυει η ιδια προσφορα! Πολυ καλο!

εντάξει με 140 € βρίσκω φοβερό τηλέφωνο από Κίνα αλλά για την γυναίκα προτιμώ από εδώ μην χαλάσει και τρέχουμε αλλά απλά ρωτάω εάν με αυτά τα λεφτά από Ελλάδα μπορώ να βρω κάτι

με:

καλύτερη ανάλυση

μεγαλύτερη χωρητικότητα

μεγαλύτερη ραμ!

τελικα η μπροστινη αυτου που δινει το πλαισιο ειναι vga η 1.3 mp???

Edited by ilka71

Μου ήρθε και εμένα η προσφορά σε mail. Η δήθεν προσφορά δηλαδή γιατί παίζει στα σκρουτζομάγαζα καιρό τώρα σε τέτοιες τιμές. Το καλό του Πλαισίου είναι ότι σου δίνουν δώρο και την αυθεντική θήκη μαζί που εγώ την πήρα ξεχωριστά. Πάντως όσοι το σκέφτεστε προχωρήστε άφοβα... πρόκειται για κορυφαία συσκευή σε αυτά τα χρήματα! Και μη σας φαίνεται λίγη η ram γιατί τρέχει απροβλημάτιστα ακόμα και απαιτητικά παιχνίδια!!!

Δεν καταλαβα ποτε τον ορο σε κινιτα "γυναικεια χρηση" ... τεσπα ασχετο αυτο.. περι του κινητου ειναι το απολυτο value for money πιστευω...

Απλά οι γυναίκες δεν είναι τόσο "tech freaks" και θέλουν το κινητό πιο πολύ για να μπαίνουν κάνα facebook, viber, να βγάζουν σέλφι κλπ. Θα μου πεις και εμείς τι κάνουμε, ψήνουμε καφέ με το κινητό; :lol: Κι εγώ δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις. Όπως και να΄χει η συγκεκριμένη συσκευή πιστεύω καλύπτει τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη και με το παραπάνω.

το παρήγγειλα για την γυναίκα τελικά.έψαχνα από Κίνα αλλά επειδή εάν πάθαινε κάτι θα αργούσε να φτιαχτεί ενώ εδώ έχει και εγγύηση της το πήρα από πλαίσιο στα 139 .

εντάξει στο skroutz το έχει φτηνότερα αλλά τώρα βιαζόμουν.

ελπίζω να πάει καλά!

ποιό είναι το σέρβις για να ξέρουμε (μην μας τύχει αλλά που ξέρεις;)

το παρήγγειλα για την γυναίκα τελικά.έψαχνα από Κίνα αλλά επειδή εάν πάθαινε κάτι θα αργούσε να φτιαχτεί ενώ εδώ έχει και εγγύηση της το πήρα από πλαίσιο στα 139 .

εντάξει στο skroutz το έχει φτηνότερα αλλά τώρα βιαζόμουν.

ελπίζω να πάει καλά!

ποιό είναι το σέρβις για να ξέρουμε (μην μας τύχει αλλά που ξέρεις;)

H Procordia είναι το εξουσιοδοτημένο service κι από απόψεις παιδιών εδώ μέσα ίσως από τα καλύτερα στην Ελλάδα.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg