sot2691 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γειά σας.Επειδή είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες περίπου του Galaxy S5 θα ήθελα να ξέρω αν όταν ανοίγετε το τηλέφωνο ( power on ) εμφανίζεται ένα ρυθμιστικό έντασης του ήχου και ένα μήνυμα σχετικά με το καλό κούμπωμα του καπακιού της πλάτης και αν αυτά μπορούν να απαλειφθούν.Σημειώνω οτι μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και τα δύο φεύγουν απο μόνα τους.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γειά σας.Επειδή είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες περίπου του Galaxy S5 θα ήθελα να ξέρω αν όταν ανοίγετε το τηλέφωνο ( power on ) εμφανίζεται ένα ρυθμιστικό έντασης του ήχου και ένα μήνυμα σχετικά με το καλό κούμπωμα του καπακιού της πλάτης και αν αυτά μπορούν να απαλειφθούν.Σημειώνω οτι μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και τα δύο φεύγουν απο μόνα τους.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό.:) ναι εμφανίζεται για το πίσω καπάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γειά σας.Επειδή είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες περίπου του Galaxy S5 θα ήθελα να ξέρω αν όταν ανοίγετε το τηλέφωνο ( power on ) εμφανίζεται ένα ρυθμιστικό έντασης του ήχου και ένα μήνυμα σχετικά με το καλό κούμπωμα του καπακιού της πλάτης και αν αυτά μπορούν να απαλειφθούν.Σημειώνω οτι μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και τα δύο φεύγουν απο μόνα τους.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό.:) Εμφανίζεται σε δυο περιπτώσεις, για το battery back cover και την θύρα φόρτισης και δεν γίνετε να κάνεις κάτι να μην το βλεπεις. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Γειά σας.Επειδή είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες περίπου του Galaxy S5 θα ήθελα να ξέρω αν όταν ανοίγετε το τηλέφωνο ( power on ) εμφανίζεται ένα ρυθμιστικό έντασης του ήχου και ένα μήνυμα σχετικά με το καλό κούμπωμα του καπακιού της πλάτης και αν αυτά μπορούν να απαλειφθούν.Σημειώνω οτι μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα και τα δύο φεύγουν απο μόνα τους.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό.:) Ρυθμιστικό έντασης ήχου όχι. Μήπως το μπερδεύεις με κάτι άλλο? Π.χ USB cover, που όντως το δείχνει! Βattery back cover ναι! Όχι δεν γινεται να απαλειφθούν! Edited August 14, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ρυθμιστικό έντασης ήχου όχι. Μήπως το μπερδεύεις με κάτι άλλο? Π.χ USB cover, που όντως το δείχνει! Βattery back cover ναι! Όχι δεν γινεται να απαλειφθούν! Όχι δεν το μπερδεύω με κάτι άλλο.Είναι όντως ένα συρόμενο ρυθμιστικό ήχου το οποίο βγαίνει προς την επάνω πλευρά της οθόνης και η έντασή του είναι κάτω απο την μέση της μπάρας και το οποίο όπως προείπα φεύγει μόνο του.Ούτως ή άλλως δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά είχα την απορία αν εμφανίζεται και σε άλλους.Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Παιδιά εγώ από χθες βράδυ έχω το κινητό. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Άρχισα να διαβάζω από την αρχή το νήμα για να ενημερωθώ αν και όταν ακόμα και όταν ήμουν με το S4 του έριχνα καμιά ματιά. Μια ερώτηση: Στο S4 είχαμε τον αισθητήρα πάνω αριστερά και όταν περνάγαμε το χέρι από πάνω άναβε η οθόνη δείχνοντας ώρα, ημερομηνία και κάποια αναπάντητη αν είχαμε κτλ.Εδώ δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία; Τελικά το βρήκα, είναι στην προσβασιμότητα. Που το έχωσαν εκεί... Edited August 15, 2014 by dimitrisdsg7 Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχω το τηλέφωνο περίπου 3-4 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Τι να πεις ;;;;; Κάμερα ; Απίστευτες φωτό και βίντεο ακόμα και κάτω από το νερό ( ναι ναι κάτω από το νερό ) .... Οθόνη ;;;; Ότι καλύτερο εγώ έχω δει !!! Αυτονομία ;;;; Δεν θα σε κρεμάσει ποτέ !!! ( άνετα 2-3ημερες ) Κολληματα ;;;;; Δεν τα ξέρω !!!! Τώρα αν ο καθε ένας μας ψάχνει ντε και καλά να βρει κάτι ..... Σίγουρα θα βρει .... Γιατί απλά όλοι μας είμαστε διαφορετικοί ....... Και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά .... Πχ. Εγώ έχω πρόβλημα ..... Ότι δεν κλείνει ο ήχος του κλείστρου στην κάμερα .... Αυτά είχα να πω και χρόνια πολλά σε όλους .....:dance::dance: Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω το τηλέφωνο περίπου 3-4 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Τι να πεις ;;;;; Κάμερα ; Απίστευτες φωτό και βίντεο ακόμα και κάτω από το νερό ( ναι ναι κάτω από το νερό ) .... Σοβαρά το λες? Μέσα στο νερό? Εγώ έχω βγάλει το πίσω κάλυμμα γιατί το έχω κουμπώσει στη θήκη s view. Δε θα μπει νερό στο κινητό? Ούτε να το σκέφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σοβαρά το λες? Μέσα στο νερό? Εγώ έχω βγάλει το πίσω κάλυμμα γιατί το έχω κουμπώσει στη θήκη s view. Δε θα μπει νερό στο κινητό? Ούτε να το σκέφτομαι.. Ναι κανονικά και με τον νομο.... Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά σίγουρα δεν δουλεύει το download booster με 3g; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Οι πρώτες εντυπώσεις από τη συσκευή είναι πολύ καλές. Ένα ψιλοπροβληματάκι όμως το αντιπετώπισα: Όταν βγάλω μια φωτογραφία με την έξυπνη λήψη ( drama shot για παράδειγμα ), την αποθηκευω την πρωτη φορά όπως θέλω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αν όμως θελήσω να μπω στη συλλογή μου και μετά στο studio για να την επεξεργαστώ πάλι (και να την αποθηκεύσω ας πούμε με άλλο εφέ ), μπαίνω λοιπόν στο studio αλλά όταν μετά πατάω την επιλογή έξυπνη λήψη μου βγάζει σφάλμα και συγκεκριμένα γράφει "Η συλλογή μου" από πάνω και μετά από κάτω γράφει "διακόπηκε". Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό;; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι μετέφερα από το S4 τις παλιές μου φωτογραφίες και βίντεο στο S5. Μήπως δηλαδή είναι κάποιο bug που συμβαίνει αν περάσεις μέσα και φωτογραφίες άλλης συσκευής αν και δε νομίζω να φταίει αυτό . Αλλά είναι πολύ εκνευριστικό. Edit: Τελικά παιδιά έκανα ένα καθαρισμό δεδομένων και cache στη συλλογή μου και έφτιαξε! Edited August 16, 2014 by dimitrisdsg7 Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γεια χαρα σε ολους...κατοχος S5 και εγω...αγορασμενο από σκρουτζ και Γαλλικο...το τελευταιο update δεν μου εχει ερθει γνωριζει κανενας τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το rollout κάθε αναβάθμισης γίνεται σταδιακά οπότε λογικά θα χρειαστεί να περιμένεις ή να φλασάρεις κάποια στοκ ρομ άλλης χώρας που έχει δοθεί ήδη η αναβάθμιση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisr Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το rollout κάθε αναβάθμισης γίνεται σταδιακά οπότε λογικά θα χρειαστεί να περιμένεις ή να φλασάρεις κάποια στοκ ρομ άλλης χώρας που έχει δοθεί ήδη η αναβάθμιση. μα εχει βγει σε ολες τις χωρες μα σε ολες εκτος Γαλλια...εχει βγει για Γαλλια απλα για orange...ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τελικά παιδιά το bug που ανέφερα πιο πάνω σχετικά με την εξυπνη λήψη συμβαίνει όταν επιλέξω στις ρυθμίσεις της συλλογής να μη μου δείχνει φωτογραφίες από το Picasa. Απλά το αναφέρω μη τυχόν συμβεί και σε κάποιον άλλο ώστε να ξέρει τι να κάνει. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Υπαρχει καποιο λογισμικο για να επεξεργαστω τις επαφες μου στο PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Υπαρχει καποιο λογισμικο για να επεξεργαστω τις επαφες μου στο PC? KIES http://content.samsung.com/gr/contents/aboutn/kiesIntro.do Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Υπαρχει καποιο λογισμικο για να επεξεργαστω τις επαφες μου στο PC? Δείτε το "MyPhoneExplorer Client" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client Βάλτο στο κινητό και στο PC. Κάνει πολλά ωραία πράγματα :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2821 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα πεζή αγορά απο Βραζιλία σε πολλή καλή τιμή τη πρέπει να προσέχω;. Εαν είναι κλιδομενο απο εταιρία αυτό ξεκλειδονι ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα πεζή αγορά απο Βραζιλία σε πολλή καλή τιμή τη πρέπει να προσέχω;. Εαν είναι κλιδομενο απο εταιρία αυτό ξεκλειδονι ;:worry: Εγγυηση δεν θα εχεις και η πρώτη ενεργοποίηση να γινει με δικιά σου sim card λόγο region lock . Για τα κλειδώματα στους παροχους εκει δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν νομίζω να εχεις κάποιο θέμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εχει τσεκάρει συχνότητες των εκεί δικτύων ο φιλος; Μηπως πρεπει να δει τι παίζει εκεί τοσο στο gsm όσο και στο umts? Δεν τα εχω ψάξει! Το αναφερω απλώς γιατι πρόκειται για την αλλη πλευρά του Ατλαντικού και κατα κει παιζουν διαφορετικά πράγματα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Εφόσον λέει ότι είναι αγορά από δρόμο θα πρέπει να προσέξει μην πάρει κλώνο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παιδια εβαλα το κινητο να φορτισει εχει φτασει 100% εδω και λιγη ωρα αλλα ακομα ζεστο ειναι δεν θα επρεπε να κοψει το ρευμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ρυθμιστικό έντασης ήχου όχι. Μήπως το μπερδεύεις με κάτι άλλο? Π.χ USB cover, που όντως το δείχνει! Βattery back cover ναι! Όχι δεν γινεται να απαλειφθούν! εαν εχεις ΡΟΟΤ μπορεις να τα απενεργοποιησεις με το Xposed G-Touchwiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αν ρουτάρεις, κάνεις παπάδες! Όρεξη να ΄χεις για ψάξημο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts