bikos68 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αφού σου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημενος τι σχέση έχει το κινητό? :) Την κατεβάζουν πολλοί φαίνεται από το region σου. Περίμενε και θα λυθεί. ετσι θαναι αλλα δε το πιστευα :lol: εκανα και επαναφορα πανε ολα ...αν δε παθεις δε θα μαθεις...τεσπα..αντε να δουμε... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Οταν σου λεει ο διακομιστης απασχολημενος την κατεβαζουν πολλοι OTA. Κανε την με το kies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Ποια έκδοση είναι η προηγούμενη και ποια το update και που την βλέπω στο τηλέφωνο ; Εμένα είναι PHN ολανδιας και δεν ξέρω αν το έχω πάρει γιατί είχα κάνει update πριν κανένα 20-25 ήμερο και τώρα δεν μου βγάζει τπτ ..... Ευχαριστώ Υ.γ. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να μην κλείνει ο ήχος της φωτογραφικής με τίποτα ; Έκδοση βασικού φάσματος G900FXXU1ANE2 λέει το δικό μου Edited August 1, 2014 by azaaza Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ποια έκδοση είναι η προηγούμενη και ποια το update και που την βλέπω στο τηλέφωνο ; Εμένα είναι PHN ολανδιας και δεν ξέρω αν το έχω πάρει γιατί είχα κάνει update πριν κανένα 20-25 ήμερο και τώρα δεν μου βγάζει τπτ ..... Ευχαριστώ Υ.γ. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να μην κλείνει ο ήχος της φωτογραφικής με τίποτα ; Έκδοση βασικού φάσματος G900FXXU1ANE2 λέει το δικό μου ο ηχος της φωτογραφικης κλεινει μονο οταν το βαλεις στο αθορυβο προφιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 ο ηχος της φωτογραφικης κλεινει μονο οταν το βαλεις στο αθορυβο προφιλ Ούτε εκεί φίλε μου!!!! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ούτε εκεί φίλε μου!!!! Χρειάζεται root για να απενεργοποιηθεί ,αν και σε κάποιες χώρες υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί το πρόβλημα που θα αναφέρω αλλά είναι για κινητό φίλου και μου είναι δύσκολο να ψάξω όλο το τοπικ. Στο θέμα μας, πολλές φορές όταν πατάει το πλαϊνό κουμπί ή το home button του ανάβουν τα πλήκτρα και η οθόνη μένει μαύρη. Έχουμε καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το κινητό στην κάρτα μνήμης; Ούτε μπορώ να διαγράψω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης; Τι παίζει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδιά γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το κινητό στην κάρτα μνήμης; Ούτε μπορώ να διαγράψω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης; Τι παίζει εδώ; Σε όλα τα κινητά με 4.4 και πάνω πλέον δεν μπορείς να πειράξεις τα δεδομένα της κάρτας παρα μόνο με εφαρμογές συστήματος. Δηλαδή για να διαγράψεις αρχείο θέλει με τον stock file manager Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημερα. Οσοι εχετε τη συσκευη καιρο εχετε παρατηρησει καποια φθορα στο κουμπωμα που εχει η θυρα της φορτισης; Ενα "γλωσσακι" που εχει το βλεπω μικρο και με το βγαλε βγαλε φοβαμαι μηπως σπασει:worry: Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημερα. Οσοι εχετε τη συσκευη καιρο εχετε παρατηρησει καποια φθορα στο κουμπωμα που εχει η θυρα της φορτισης; Ενα "γλωσσακι" που εχει το βλεπω μικρο και με το βγαλε βγαλε φοβαμαι μηπως σπασει:worry: Εγώ που κοντεύω δίμηνο είμαι οκ. Δεν είναι κάτι να σε ανησυχεί. Και στην περίπτωση που χαλάσει/κοπεί/φθαρεί απλά παίρνεις πάμφθηνα ένα καινούριο και το αλλάζεις σε δευτερόλεπτα, μια βίδα ξεβιδώνεις μόνο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή η μπαταρία μου δεν πάει καλά, είμαι σε φάση εργοαστασιακών ρυθμίσεων. Επειδή θα κάνω που θα κάνω το reset λέω να περάσω και ενα stock firmware το οποίο να παίρνει νωρίς αναβαθμίσεις και να είναι και κομπλέ. Έχουμε κάποια πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα, επειδή η μπαταρία μου δεν πάει καλά, είμαι σε φάση εργοαστασιακών ρυθμίσεων. Επειδή θα κάνω που θα κάνω το reset λέω να περάσω και ενα stock firmware το οποίο να παίρνει νωρίς αναβαθμίσεις και να είναι και κομπλέ. Έχουμε κάποια πρόταση; Ότι βάλεις εχτος το δικό του θα χάσεις το csc και δεν θα έχεις αναβαθμησεις μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σίγουρα; Γιατί στο note που το ειχα κάνει είχε περαστεί κανονικά/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Το ρισκάρεις, ίσως να μπει το σωστό ίσως και όχι, εξαρτάται πιο firmware θα βάλεις και αν το csc είναι πρώτο στην λίστα. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 έχει παρατηρήσει κάνεις ότι αργεί να χτυπήσει όταν σε καλούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ναι σε μένα αργεί και αργεί να ανοίξει και η οθόνη του για να δεχτώ την κλήση Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 και στο G2 που ειχα αργουσε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα , να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς , ενεργοποιώ τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης πατάω γρήγορα 3 φορές το power button και το μήνυμα με τους χάρτες λειτουργεί κανονικά ... Το πρόβλημά μου είναι με την εικόνα , λέει το κινητό πως τα ΜΜS δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο ... υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Cyta έχεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Cyta έχεις; Cosmote ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Τότε δεν μπορείς να πάρεις την προσφορά ακόμα. Είναι μόνο για συνδρομητές cyta σε πρώτη φάση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνουμε έτσι τα εικονίδια όπως αυτήν τη φώτο σε βίντεο που είδα στο YouTube. ....μαρεσε πολύ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνουμε έτσι τα εικονίδια όπως αυτήν τη φώτο σε βίντεο που είδα στο YouTube. ....μαρεσε πολύ. .. φοραει αλλον lancher....νομιζω ειναι αυτος που εχω και εγω o nova. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνουμε έτσι τα εικονίδια όπως αυτήν τη φώτο σε βίντεο που είδα στο YouTube. ....μαρεσε πολύ. .. 1)Έχει βάλει άλλον launcher. 2)Τα έχει αλλάξει με το unicon αλλά θέλει root. ή Με το beautiful icon styler (χωρίς root). Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts