Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού σου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημενος τι σχέση έχει το κινητό? :) Την κατεβάζουν πολλοί φαίνεται από το region σου. Περίμενε και θα λυθεί.

ετσι θαναι αλλα δε το πιστευα :lol: εκανα και επαναφορα πανε ολα ...αν δε παθεις δε θα μαθεις...τεσπα..αντε να δουμε...

Jason the Greek

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Οταν σου λεει ο διακομιστης απασχολημενος την κατεβαζουν πολλοι OTA. Κανε την με το kies.

Ποια έκδοση είναι η προηγούμενη και ποια το update και που την βλέπω στο τηλέφωνο ;

Εμένα είναι PHN ολανδιας και δεν ξέρω αν το έχω πάρει γιατί είχα κάνει update πριν κανένα 20-25 ήμερο και τώρα δεν μου βγάζει τπτ .....

Ευχαριστώ

Υ.γ.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να μην κλείνει ο ήχος της φωτογραφικής με τίποτα ;

Έκδοση βασικού φάσματος G900FXXU1ANE2 λέει το δικό μου

Edited by azaaza
Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ποια έκδοση είναι η προηγούμενη και ποια το update και που την βλέπω στο τηλέφωνο ;

Εμένα είναι PHN ολανδιας και δεν ξέρω αν το έχω πάρει γιατί είχα κάνει update πριν κανένα 20-25 ήμερο και τώρα δεν μου βγάζει τπτ .....

Ευχαριστώ

Υ.γ.

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να μην κλείνει ο ήχος της φωτογραφικής με τίποτα ;

Έκδοση βασικού φάσματος G900FXXU1ANE2 λέει το δικό μου

ο ηχος της φωτογραφικης κλεινει μονο οταν το βαλεις στο αθορυβο προφιλ

ο ηχος της φωτογραφικης κλεινει μονο οταν το βαλεις στο αθορυβο προφιλ

Ούτε εκεί φίλε μου!!!!

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ούτε εκεί φίλε μου!!!!

Χρειάζεται root για να απενεργοποιηθεί ,αν και σε κάποιες χώρες υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας .

Samsung galaxy s21+

Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί το πρόβλημα που θα αναφέρω αλλά είναι για κινητό φίλου και μου είναι δύσκολο να ψάξω όλο το τοπικ.

Στο θέμα μας, πολλές φορές όταν πατάει το πλαϊνό κουμπί ή το home button του ανάβουν τα πλήκτρα και η οθόνη μένει μαύρη. Έχουμε καμία λύση?

Παιδιά γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το κινητό στην κάρτα μνήμης; Ούτε μπορώ να διαγράψω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης; Τι παίζει εδώ;

Παιδιά γιατί δεν μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από το κινητό στην κάρτα μνήμης; Ούτε μπορώ να διαγράψω κανένα αρχείο από την κάρτα μνήμης; Τι παίζει εδώ;

Σε όλα τα κινητά με 4.4 και πάνω πλέον δεν μπορείς να πειράξεις τα δεδομένα της κάρτας παρα μόνο με εφαρμογές συστήματος. Δηλαδή για να διαγράψεις αρχείο θέλει με τον stock file manager

Καλημερα.

Οσοι εχετε τη συσκευη καιρο εχετε παρατηρησει καποια φθορα στο κουμπωμα που εχει η θυρα της φορτισης;

Ενα "γλωσσακι" που εχει το βλεπω μικρο και με το βγαλε βγαλε φοβαμαι μηπως σπασει:worry:

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

Καλημερα.

Οσοι εχετε τη συσκευη καιρο εχετε παρατηρησει καποια φθορα στο κουμπωμα που εχει η θυρα της φορτισης;

Ενα "γλωσσακι" που εχει το βλεπω μικρο και με το βγαλε βγαλε φοβαμαι μηπως σπασει:worry:

Εγώ που κοντεύω δίμηνο είμαι οκ. Δεν είναι κάτι να σε ανησυχεί. Και στην περίπτωση που χαλάσει/κοπεί/φθαρεί απλά παίρνεις πάμφθηνα ένα καινούριο και το αλλάζεις σε δευτερόλεπτα, μια βίδα ξεβιδώνεις μόνο ;)

Παιδιά καλησπέρα, επειδή η μπαταρία μου δεν πάει καλά, είμαι σε φάση εργοαστασιακών ρυθμίσεων. Επειδή θα κάνω που θα κάνω το reset λέω να περάσω και ενα stock firmware το οποίο να παίρνει νωρίς αναβαθμίσεις και να είναι και κομπλέ. Έχουμε κάποια πρόταση;

Παιδιά καλησπέρα, επειδή η μπαταρία μου δεν πάει καλά, είμαι σε φάση εργοαστασιακών ρυθμίσεων. Επειδή θα κάνω που θα κάνω το reset λέω να περάσω και ενα stock firmware το οποίο να παίρνει νωρίς αναβαθμίσεις και να είναι και κομπλέ. Έχουμε κάποια πρόταση;

Ότι βάλεις εχτος το δικό του θα χάσεις το csc και δεν θα έχεις αναβαθμησεις μετά

Το ρισκάρεις, ίσως να μπει το σωστό ίσως και όχι, εξαρτάται πιο firmware θα βάλεις και αν το csc είναι πρώτο στην λίστα.

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα , να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς ,

ενεργοποιώ τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης πατάω γρήγορα 3 φορές το power button και το μήνυμα με τους χάρτες λειτουργεί κανονικά ... Το πρόβλημά μου είναι με την εικόνα , λέει το κινητό πως τα ΜΜS δεν υποστηρίζονται από το δίκτυο ... υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Cyta έχεις;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Cyta έχεις;

Cosmote ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Τότε δεν μπορείς να πάρεις την προσφορά ακόμα. Είναι μόνο για συνδρομητές cyta σε πρώτη φάση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Guest bossgs3
Ποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνουμε έτσι τα εικονίδια όπως αυτήν τη φώτο σε βίντεο που είδα στο YouTube. ....μαρεσε πολύ. ..

Ποιος μπορεί να μου πει πως θα κάνουμε έτσι τα εικονίδια όπως αυτήν τη φώτο σε βίντεο που είδα στο YouTube. ....μαρεσε πολύ. ..

φοραει αλλον lancher....νομιζω ειναι αυτος που εχω και εγω o nova.

Γιαννης

1)Έχει βάλει άλλον launcher.

2)Τα έχει αλλάξει με το unicon αλλά θέλει root.

ή

Με το beautiful icon styler (χωρίς root).

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)