Guest bossgs3 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Η cosmote πότε θα δώσει αναβάθμιση. ..? Τέλη 2014? Μια ζωή καθυστέρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια βγηκε η αναβαθμιση τελικα ? Ναι εχει βγει. Η cosmote πότε θα δώσει αναβάθμιση. ..? Τέλη 2014? Μια ζωή καθυστέρηση Και με το s4 που ειχα πριν, τα ιδια αντιμετοπιζα. Παντα τελευταια! Το μονο καλο που ειχε ηταν οτι δεν ειχα bug αφου ολα ειχαν γινει γνωστα απο τους αλλους και τα διορθωναν! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Το led είναι ψιλό ψόφιο αλλά με extra πρόγραμμα παίρνει τα πάνω Καλησπέρα , πως ονομάζεται το έξτρα προγραμμα ? Edited July 31, 2014 by SkenaDena Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Aπ το τηλεφωνο μπα...παλι ο διακομιστης στα κοκκινα...μου λεει απ το Kies να την κανω,το συνδεσα και αμεσως βρηκε την ενημερωση..να την κανω απο εκει? το ιδιο δεν ειναι? (μη βαρατε πρωταρης στο Android...:p) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν καταλαβαινω γιατι σου βγαζει τετοιο προβλημα. Εμενα κατευθειαν την περασε. Μηπως το εχεις πειράξει το τηλεφωνο; Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Δεν καταλαβαινω γιατι σου βγαζει τετοιο προβλημα. Εμενα κατευθειαν την περασε. Μηπως το εχεις πειράξει το τηλεφωνο; Oχι δεν το πειραξα...root και τετοια λες οχι... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια καποιος που περασε την αναβαθμιση αλλαζει κατι παει κατι καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemosgr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ναι εχει βγει. Και με το s4 που ειχα πριν, τα ιδια αντιμετοπιζα. Παντα τελευταια! Το μονο καλο που ειχε ηταν οτι δεν ειχα bug αφου ολα ειχαν γινει γνωστα απο τους αλλους και τα διορθωναν! τι εννοείτε αναβάθμιση ?? αυτό το αρχείο τον 192 μβ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αρκετά συχνά οι συνομιλητές μου διαμαρτύρονται ότι δεν με ακούνε καθόλου. Σήμα έχει, η κλήση δεν κόβεται, απλά νομίζω ότι είναι θέμα μικροφώνου (?). Εχω απενεργοποιήσει την επιλογή που λέει για μείωση εξωτερικών θορύβων μπας και δω διαφορά. Δεν το διαπίστωσα ακόμα. Υπάρχει κι άλλος με το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Oχι δεν το πειραξα...root και τετοια λες οχι... Το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο; Τι CSC εχει; Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος αν παιζει καποιο ρολο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Και το μεσημερακι στο γραφειο αναβαθμισαμε το s5 συναδελφου χωρις προβλημα. Μονο κοινο σημειο οτι καναμε factory reset πριν και μετα την αναβαθμιση. Μαλιστα επειδη ειχε και 4g καλο, την κατεβασαμε σε χρονο dt! Παιδια καποιος που περασε την αναβαθμιση αλλαζει κατι παει κατι καλυτερα? Για μενα ειναι πολυ νωρις να πω οτιδηποτε. Χθες βραδυ την εκανα. Εχω την αίσθηση της αυξημένης ομαλότητας αλλα μπορει να ειναι και placebo αφου γι' αυτο γκρίνιαζα εως τωρα. Edited July 31, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αρκετά συχνά οι συνομιλητές μου διαμαρτύρονται ότι δεν με ακούνε καθόλου. Σήμα έχει, η κλήση δεν κόβεται, απλά νομίζω ότι είναι θέμα μικροφώνου (?). Εχω απενεργοποιήσει την επιλογή που λέει για μείωση εξωτερικών θορύβων μπας και δω διαφορά. Δεν το διαπίστωσα ακόμα. Υπάρχει κι άλλος με το ίδιο θέμα? Και σε μενα συμβαινει. Οχι παντα ομως. Οταν ξεκινα η κληση για περιπου 3-4 δευτερολεπτα δεν με ακουνε αλλα μετα η κληση συνεχιζεται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) CSC G900FAUT1AND2 γερμανικο νομιζω γιατι στα γερμανικα ανοιξε ...φιλε fanatikos αλλα στις πληροφοριες 'εκδοση βασικου φασματος" G900FXXU1ANE2 Edited July 31, 2014 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το led είναι ψιλό ψόφιο αλλά με extra πρόγραμμα παίρνει τα πάνω Καλησπέρα , πως ονομάζεται το έξτρα προγραμμα ? Κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 CSC G900FAUT1AND2 γερμανικο νομιζω γιατι στα γερμανικα ανοιξε ...φιλε fanatikos αλλα στις πληροφοριες 'εκδοση βασικου φασματος" G900FXXU1ANE2 Κατεβασε το phone info και δες τι θα σου πει. Κατι ομως δεν μου αρεσει σ' αυτα που εγραψες. Νομιζω οτι τα τελευταια 5 ψηφια θα πρεπει να ειναι ιδια. Δηλαδη το 1Αxxx θα πρεπει να ειναι ιδιο. Δηλαδη πχ 1ΑΝΕ2 ή 1ΑΝD2 παντου. Ετσι οπως τα λες μου δινει την αισθηση οτι "εχει μπει χερι" στο τηλεφωνο. Ολα αυτα βεβαια δεν ξερω αν δημιουργουν προβλημα στις ΟΤΑ. Μπορει οχι. Παντως νομιζω οτι ειναι ενδειξη οτι εχει σκαλιστει καποια στιγμη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Κατεβασε το phone info και δες τι θα σου πει. Κατι ομως δεν μου αρεσει σ' αυτα που εγραψες. Νομιζω οτι τα τελευταια 5 ψηφια θα πρεπει να ειναι ιδια. Δηλαδη το 1Αxxx θα πρεπει να ειναι ιδιο. Δηλαδη πχ 1ΑΝΕ2 ή 1ΑΝD2 παντου. Ετσι οπως τα λες μου δινει την αισθηση οτι "εχει μπει χερι" στο τηλεφωνο. Ολα αυτα βεβαια δεν ξερω αν δημιουργουν προβλημα στις ΟΤΑ. Μπορει οχι. Παντως νομιζω οτι ειναι ενδειξη οτι εχει σκαλιστει καποια στιγμη. Του κουτιου ηταν σφραγισμενο...το μονο που εκανα αλλαγη γλωσσας απ τις ρυθμισεις και θυμαμαι μετα οταν συνδεθηκε με wi-fi κατεβασε και ενημερωση μεγαλη...μηπως εκει εγινε κατι...τι να πω..το Kies λεει αυτο..."Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NE2 / CSC:ND2 / PHONE:NE2 (AUT)= τελικα Ελβετικο... Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NG2 / CSC:NG2 / PHONE:NG2 (AUT)....Να την κανω τελικα απ το Kies και να παει στο Δ...λο..ε μαα...Edit...ουτε απο κει δε τη κανει μια τη βλεπει μια οχι ...τι να πω ... Edited July 31, 2014 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Του κουτιου ηταν σφραγισμενο...το μονο που εκανα αλλαγη γλωσσας απ τις ρυθμισεις και θυμαμαι μετα οταν συνδεθηκε με wi-fi κατεβασε και ενημερωση μεγαλη...μηπως εκει εγινε κατι...τι να πω..το Kies λεει αυτο..."Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NE2 / CSC:ND2 / PHONE:NE2 (AUT)= τελικα Ελβετικο... Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NG2 / CSC:NG2 / PHONE:NG2 (AUT)....Να την κανω τελικα απ το Kies και να παει στο Δ...λο..ε μαα...Edit...ουτε απο κει δε τη κανει μια τη βλεπει μια οχι ...τι να πω ... Απο που το πηρες αν επιτρεπεται; Το οτι ηταν σφραγισμενο δεν σημαινει σχεδον τιποτα. Εχω διαβασει εδω ..... τρελα πραγματα! Απιστευτα! Αυτα τα τρία (pda, csc και phone) κανονικα επρεπε να συμβαδίζουν, οπως στην νεα εκδοση που σου λεει το kies. Εχω την αισθηση οτι ειναι "πειραγμενο" το τηλεφωνο. Δεν ειμαι ομως και ειδήμων! Ας σου πει και κανενας αλλος την γνωμη του που ισως ξερει καλύτερα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πάντως να ξέρετε οτι τo csc δεν είναι απαραίτητα ίδιο με το AP, ή το CP, μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 OK τοτε! Αρα δεν αποτελεί προβλημα. Παντως και στο s4 της συζύγου και εκει ιδια ειναι και τα τρια. Τωρα μολις το κοιταξα. Τες πα, αφου δεν δημιουργει πρόβλημα, ας ειναι οτι θελει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Απο που το πηρες αν επιτρεπεται; Το οτι ηταν σφραγισμενο δεν σημαινει σχεδον τιποτα. Εχω διαβασει εδω ..... τρελα πραγματα! Απιστευτα! Αυτα τα τρία (pda, csc και phone) κανονικα επρεπε να συμβαδίζουν, οπως στην νεα εκδοση που σου λεει το kies. Εχω την αισθηση οτι ειναι "πειραγμενο" το τηλεφωνο. Δεν ειμαι ομως και ειδήμων! Ας σου πει και κανενας αλλος την γνωμη του που ισως ξερει καλύτερα. Τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζουν. Το phone info προσφερει πια παρα πολλές πληροφορίες για τις Samsung συσκευές μας. Από την ημερομηνία κατασκευής μέχρι εάν η συσκευή είναι ολοκαίνουρια ή refurbished. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Τι αλλαγες εχει η 4.4.3 οποιος την εβαλε ας μας πει καποια πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εμένα είναι από Σλοβακία. Ποιος ξέρει πότε θα έρθει η αναβάθμιση...... :(:(:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει ? Δοκίμασε το παρακάτω για αρχή : Δείτε το "Light Flow Lite - LED Control" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 καλημερα μολις το μου ηρθε αναβαθμηση 194,49 mb εχω το Ελληνικο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα μολις το μου ηρθε αναβαθμηση 194,49 mb εχω το Ελληνικο 4.4.2 εκδοση βασικου φασματος G900FXXU1ANG2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Kαλημερα...εκανα και επαναφορα αλλα τσαμπα..παλι το ιδιο μυν...ο διακομιστης κτλ...τα ακριβη νουμερα με το γνωστο *#1234# ειναι...AP : G900FXXU1ANE2 CP : G900FXXU1ANE2 CSC: G900FAUT1AND2 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Kαλημερα...εκανα και επαναφορα αλλα τσαμπα..παλι το ιδιο μυν...ο διακομιστης κτλ...τα ακριβη νουμερα με το γνωστο *#1234# ειναι...AP : G900FXXU1ANE2 CP : G900FXXU1ANE2 CSC: G900FAUT1AND2 Αφού σου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημενος τι σχέση έχει το κινητό? :) Την κατεβάζουν πολλοί φαίνεται από το region σου. Περίμενε και θα λυθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts