Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδια βγηκε η αναβαθμιση τελικα ?

Ναι εχει βγει.

Η cosmote πότε θα δώσει αναβάθμιση. ..? Τέλη 2014? Μια ζωή καθυστέρηση

Και με το s4 που ειχα πριν, τα ιδια αντιμετοπιζα. Παντα τελευταια! Το μονο καλο που ειχε ηταν οτι δεν ειχα bug αφου ολα ειχαν γινει γνωστα απο τους αλλους και τα διορθωναν!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το led είναι ψιλό ψόφιο αλλά με extra πρόγραμμα παίρνει τα πάνω

Καλησπέρα , πως ονομάζεται το έξτρα προγραμμα ?

Edited by SkenaDena

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Aπ το τηλεφωνο μπα...παλι ο διακομιστης στα κοκκινα...μου λεει απ το Kies να την κανω,το συνδεσα και αμεσως βρηκε την ενημερωση..να την κανω απο εκει? το ιδιο δεν ειναι? (μη βαρατε πρωταρης στο Android...:p)
Jason the Greek

Δεν καταλαβαινω γιατι σου βγαζει τετοιο προβλημα. Εμενα κατευθειαν την περασε. Μηπως το εχεις πειράξει το τηλεφωνο;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν καταλαβαινω γιατι σου βγαζει τετοιο προβλημα. Εμενα κατευθειαν την περασε. Μηπως το εχεις πειράξει το τηλεφωνο;

Oχι δεν το πειραξα...root και τετοια λες οχι...

Jason the Greek

Ναι εχει βγει.

Και με το s4 που ειχα πριν, τα ιδια αντιμετοπιζα. Παντα τελευταια! Το μονο καλο που ειχε ηταν οτι δεν ειχα bug αφου ολα ειχαν γινει γνωστα απο τους αλλους και τα διορθωναν!

τι εννοείτε αναβάθμιση ?? αυτό το αρχείο τον 192 μβ ?

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αρκετά συχνά οι συνομιλητές μου διαμαρτύρονται ότι δεν με ακούνε καθόλου. Σήμα έχει, η κλήση δεν κόβεται, απλά νομίζω ότι είναι θέμα μικροφώνου (?). Εχω απενεργοποιήσει την επιλογή που λέει για μείωση εξωτερικών θορύβων μπας και δω διαφορά. Δεν το διαπίστωσα ακόμα. Υπάρχει κι άλλος με το ίδιο θέμα?

Oχι δεν το πειραξα...root και τετοια λες οχι...

Το τηλεφωνο ειναι Ελληνικο; Τι CSC εχει; Δεν ειμαι βεβαια σιγουρος αν παιζει καποιο ρολο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Και το μεσημερακι στο γραφειο αναβαθμισαμε το s5 συναδελφου χωρις προβλημα. Μονο κοινο σημειο οτι καναμε factory reset πριν και μετα την αναβαθμιση. Μαλιστα επειδη ειχε και 4g καλο, την κατεβασαμε σε χρονο dt!

Παιδια καποιος που περασε την αναβαθμιση αλλαζει κατι παει κατι καλυτερα?

Για μενα ειναι πολυ νωρις να πω οτιδηποτε. Χθες βραδυ την εκανα. Εχω την αίσθηση της αυξημένης ομαλότητας αλλα μπορει να ειναι και placebo αφου γι' αυτο γκρίνιαζα εως τωρα.

Edited by fanatikos

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αρκετά συχνά οι συνομιλητές μου διαμαρτύρονται ότι δεν με ακούνε καθόλου. Σήμα έχει, η κλήση δεν κόβεται, απλά νομίζω ότι είναι θέμα μικροφώνου (?). Εχω απενεργοποιήσει την επιλογή που λέει για μείωση εξωτερικών θορύβων μπας και δω διαφορά. Δεν το διαπίστωσα ακόμα. Υπάρχει κι άλλος με το ίδιο θέμα?

Και σε μενα συμβαινει. Οχι παντα ομως. Οταν ξεκινα η κληση για περιπου 3-4 δευτερολεπτα δεν με ακουνε αλλα μετα η κληση συνεχιζεται κανονικα.

CSC G900FAUT1AND2 γερμανικο νομιζω γιατι στα γερμανικα ανοιξε ...φιλε fanatikos αλλα στις πληροφοριες

'εκδοση βασικου φασματος" G900FXXU1ANE2

Edited by bikos68
Jason the Greek

Το led είναι ψιλό ψόφιο αλλά με extra πρόγραμμα παίρνει τα πάνω

Καλησπέρα , πως ονομάζεται το έξτρα προγραμμα ?

Κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

CSC G900FAUT1AND2 γερμανικο νομιζω γιατι στα γερμανικα ανοιξε ...φιλε fanatikos αλλα στις πληροφοριες

'εκδοση βασικου φασματος" G900FXXU1ANE2

Κατεβασε το phone info και δες τι θα σου πει.

Κατι ομως δεν μου αρεσει σ' αυτα που εγραψες. Νομιζω οτι τα τελευταια 5 ψηφια θα πρεπει να ειναι ιδια. Δηλαδη το 1Αxxx θα πρεπει να ειναι ιδιο. Δηλαδη πχ 1ΑΝΕ2 ή 1ΑΝD2 παντου. Ετσι οπως τα λες μου δινει την αισθηση οτι "εχει μπει χερι" στο τηλεφωνο.

Ολα αυτα βεβαια δεν ξερω αν δημιουργουν προβλημα στις ΟΤΑ. Μπορει οχι. Παντως νομιζω οτι ειναι ενδειξη οτι εχει σκαλιστει καποια στιγμη.

Κατεβασε το phone info και δες τι θα σου πει.

Κατι ομως δεν μου αρεσει σ' αυτα που εγραψες. Νομιζω οτι τα τελευταια 5 ψηφια θα πρεπει να ειναι ιδια. Δηλαδη το 1Αxxx θα πρεπει να ειναι ιδιο. Δηλαδη πχ 1ΑΝΕ2 ή 1ΑΝD2 παντου. Ετσι οπως τα λες μου δινει την αισθηση οτι "εχει μπει χερι" στο τηλεφωνο.

Ολα αυτα βεβαια δεν ξερω αν δημιουργουν προβλημα στις ΟΤΑ. Μπορει οχι. Παντως νομιζω οτι ειναι ενδειξη οτι εχει σκαλιστει καποια στιγμη.

Του κουτιου ηταν σφραγισμενο...το μονο που εκανα αλλαγη γλωσσας απ τις ρυθμισεις και θυμαμαι μετα οταν συνδεθηκε με wi-fi κατεβασε και ενημερωση μεγαλη...μηπως εκει εγινε κατι...τι να πω..το Kies λεει αυτο..."Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NE2 / CSC:ND2 / PHONE:NE2 (AUT)= τελικα Ελβετικο...

Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NG2 / CSC:NG2 / PHONE:NG2 (AUT)....Να την κανω τελικα απ το Kies και να παει στο Δ...λο..ε μαα...Edit...ουτε απο κει δε τη κανει μια τη βλεπει μια οχι ...τι να πω ...

Edited by bikos68
Jason the Greek

Του κουτιου ηταν σφραγισμενο...το μονο που εκανα αλλαγη γλωσσας απ τις ρυθμισεις και θυμαμαι μετα οταν συνδεθηκε με wi-fi κατεβασε και ενημερωση μεγαλη...μηπως εκει εγινε κατι...τι να πω..το Kies λεει αυτο..."Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NE2 / CSC:ND2 / PHONE:NE2 (AUT)= τελικα Ελβετικο...

Πιο πρόσφατη έκδοση υλικολογισμικού : PDA:NG2 / CSC:NG2 / PHONE:NG2 (AUT)....Να την κανω τελικα απ το Kies και να παει στο Δ...λο..ε μαα...Edit...ουτε απο κει δε τη κανει μια τη βλεπει μια οχι ...τι να πω ...

Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;

Το οτι ηταν σφραγισμενο δεν σημαινει σχεδον τιποτα. Εχω διαβασει εδω ..... τρελα πραγματα! Απιστευτα!

Αυτα τα τρία (pda, csc και phone) κανονικα επρεπε να συμβαδίζουν, οπως στην νεα εκδοση που σου λεει το kies.

Εχω την αισθηση οτι ειναι "πειραγμενο" το τηλεφωνο.

Δεν ειμαι ομως και ειδήμων!

Ας σου πει και κανενας αλλος την γνωμη του που ισως ξερει καλύτερα.

Πάντως να ξέρετε οτι τo csc δεν είναι απαραίτητα ίδιο με το AP, ή το CP, μάλιστα τις περισσότερες φορές είναι διαφορετικά .

Samsung galaxy s21+

OK τοτε! Αρα δεν αποτελεί προβλημα.

Παντως και στο s4 της συζύγου και εκει ιδια ειναι και τα τρια. Τωρα μολις το κοιταξα.

Τες πα, αφου δεν δημιουργει πρόβλημα, ας ειναι οτι θελει!

Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;

Το οτι ηταν σφραγισμενο δεν σημαινει σχεδον τιποτα. Εχω διαβασει εδω ..... τρελα πραγματα! Απιστευτα!

Αυτα τα τρία (pda, csc και phone) κανονικα επρεπε να συμβαδίζουν, οπως στην νεα εκδοση που σου λεει το kies.

Εχω την αισθηση οτι ειναι "πειραγμενο" το τηλεφωνο.

Δεν ειμαι ομως και ειδήμων!

Ας σου πει και κανενας αλλος την γνωμη του που ισως ξερει καλύτερα.

Τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζουν. Το phone info προσφερει πια παρα πολλές πληροφορίες για τις Samsung συσκευές μας. Από την ημερομηνία κατασκευής μέχρι εάν η συσκευή είναι ολοκαίνουρια ή refurbished.

Εμένα είναι από Σλοβακία. Ποιος ξέρει πότε θα έρθει η αναβάθμιση...... :(:(:confused::confused:

Κανείς δεν γνωρίζει να απαντήσει ?

Δοκίμασε το παρακάτω για αρχή :

Δείτε το "Light Flow Lite - LED Control"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlite

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλημερα μολις το μου ηρθε αναβαθμηση 194,49 mb εχω το Ελληνικο

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλημερα μολις το μου ηρθε αναβαθμηση 194,49 mb εχω το Ελληνικο

4.4.2 εκδοση βασικου φασματος G900FXXU1ANG2

Kαλημερα...εκανα και επαναφορα αλλα τσαμπα..παλι το ιδιο μυν...ο διακομιστης κτλ...τα ακριβη νουμερα με το γνωστο *#1234# ειναι...AP : G900FXXU1ANE2

CP : G900FXXU1ANE2

CSC: G900FAUT1AND2

Jason the Greek

Kαλημερα...εκανα και επαναφορα αλλα τσαμπα..παλι το ιδιο μυν...ο διακομιστης κτλ...τα ακριβη νουμερα με το γνωστο *#1234# ειναι...AP : G900FXXU1ANE2

CP : G900FXXU1ANE2

CSC: G900FAUT1AND2

Αφού σου λέει ο διακομιστής είναι απασχολημενος τι σχέση έχει το κινητό? :) Την κατεβάζουν πολλοί φαίνεται από το region σου. Περίμενε και θα λυθεί.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)