Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω και εγω την εφαρμογη αυτη (Fuel log) και στο προηγούμενο τηλεφωνο , εβγαιναν οπως λες κουμπακια για τις ρυθμισεις.

Για να πας με το νεο μας τηλεφωνο στις ρυθμισεις του Fuel log, πατας παρατεταμενα το κατω αριστερο κουμπι (των ενεργων εφαρμογων)

Ρε φιλε..βοηθα λιγο επειδη ακρη δε βγαζω και εχω στεναχωρηθει πολυ. Μηπως παιζει ρολο που εχω το S5 Neo με την 5.1.1?

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε φιλε..βοηθα λιγο επειδη ακρη δε βγαζω και εχω στεναχωρηθει πολυ. Μηπως παιζει ρολο που εχω το S5 Neo με την 5.1.1?

Εχω το παλιο κλασικο S5 G900f "μαμα" με android 5.0, και οπως σου ειπα, πατωντας παρατεταμενα το κατω αριστερο κουμπι, μου βγαζει τις επιλογες του προγραμματος. Το ιδιο ισχυει και με αλλα προγραμματα, που δεν εχουν τελιτσες επανω αριστερα για τις επιλογες.

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω

Edited by coulis

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Me τη 5.1.1 μαλλον ειναι το προβλημα. Πρεπει να το φτιαξει ο προγραματιστης του μαλλον

Galaxy s5 g900f μαμα ακομη μασαει σιδερα δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!sorry για το out of topic σχόλιο

Νταξ, μη μασάς! Μια χαρά right on topic είναι το post σου! Εκφράζεις την άποψή σου. ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τα κολλήματα που έχει όταν "ξεφυλλίζεις" τις οθόνες ή όταν είσαι μέσα στο "συρτάρι" των εφαρμογών, είναι φυσιολογικό της Touchwiz? Γιατί είναι πολύ έντονο. Έβαλα για δοκιμή τον Nova launcher που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό και δεν κολλάει πουθενά. Αλλάζουν οι οθόνες σε χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Στο μεταξύ όταν το πήρα και το πρωτοάνοιξα, μου ζήτησε να κάνει μια αναβάθμιση των 25Mb περίπου και την έκανα χωρίς να έχω εικόνα πως ήταν χωρίς αυτή. Το λέω μήπως αυτή την έκανε τη ζημιά. Συμβαίνει και σε εσάς?

Τα κολλήματα που έχει όταν "ξεφυλλίζεις" τις οθόνες ή όταν είσαι μέσα στο "συρτάρι" των εφαρμογών, είναι φυσιολογικό της Touchwiz? Γιατί είναι πολύ έντονο. Έβαλα για δοκιμή τον Nova launcher που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό και δεν κολλάει πουθενά. Αλλάζουν οι οθόνες σε χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Στο μεταξύ όταν το πήρα και το πρωτοάνοιξα, μου ζήτησε να κάνει μια αναβάθμιση των 25Mb περίπου και την έκανα χωρίς να έχω εικόνα πως ήταν χωρίς αυτή. Το λέω μήπως αυτή την έκανε τη ζημιά. Συμβαίνει και σε εσάς?

Καλησπερα. Και εμενα μου το εκανε μεχρι που εβαλα nova prime launcher και σε συνδιασμο με greenify το κινητο πεταει και οσον αφορα την μπαταρια ειδα καλη διαφορα.

Touch wiz ,αυτο που τρεχει τωρα στο μοντελο μας...μακριαααα

Έτσι ειναι. Για μια μερα εβγαλα τον νοβα και γυρισα σε touchwiz και αρχισε τα redraws και τις καθυστερησεις αμεσως. Με τον νοβα παει σα nexus. Ελπιζω με την 6.0 να δωσουν και νεο touchwiz,πιο δουλεμενο.

Άρα το γυρίζω κι εγώ σε Nova ξανά. Κρίμα και υπτίθεται πως είναι το τελευταίο τελευταίο Touchwiz

Άλλη ερώτηση μιας και μου ήρθε. Αυτή η βλακεία αριστερά της αρχικής... το briefing, πως φεύγει αν δεν το θες (κι αν παραμείνεις στην Touchwiz)?

EDIT

Έχω μπερδευτεί με τα δύο θέματα S5 και S5 Neo και πόσταρα εδώ που εσείς μπορεί να μην το έχετε (εκτός κι αν το έχετε)

Edited by ALXGS

Galaxy s5 g900f μαμα ακομη μασαει σιδερα δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!sorry για το out of topic σχόλιο

..για παραδειγμα κατεβαστε dead effect 2 παιχνιδι με καινουργιο engine γραφικων. Απλα τελειο με τα settings στο extreme πεταει η "παλιοκανατα" το s5 .γραφικα 3d rendering και effects δουλευουν αψογα!!Δεν μασαει τιποτα το εργαλειο παλι θα το πω και ας εχει 1.5 χρονο+ στη πλατη του..

Edited by dan81

Υπάρχει καποιο αpk για το τηλέφωνο μας, ωστε με ενα πατημα του shortcut, να μπαινει η οθονη σε αναμονη? ή και να σβήνει εντελώς το τηλ? για να μην χρειαζεται να παταω συνεχεια το πλαινο κουμπι?

Εχω τον nova και δεν ειμαι root.

Ρωταω εδω και οχι στο topic του Play Store, γιατι εχουμε ολοι το ιδιο τηλεφωνο

Ευχαριστω

Υπάρχει καποιο αpk για το τηλέφωνο μας, ωστε με ενα πατημα του shortcut, να μπαινει η οθονη σε αναμονη? ή και να σβήνει εντελώς το τηλ? για να μην χρειαζεται να παταω συνεχεια το πλαινο κουμπι?

Ευχαριστω

Υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές. Για συνδυασμό με το nova η καλύτερη είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&hl=el με την οποία μπορείς να απενεργοποιείς την οθόνη ακόμη και με double tap.

Για περισσότερες παρόμοιες εφαρμογές και πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6373520#post6373520

Ευχαριστω

Αυτή που σου προτείνει ο φορτιγατζης στο πρωτο λινκ! Δουλεύει άψογα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θα την τεσταρω το πρωι. Σας ευχαριστώ

Εdit: την τεσταρα κ με βολευει. Σας ευχαριστω

Edited by coulis

Ευχαριστω

Eγω χρησιμοποιω το soft lock screen

Καντο αναζητηση στο play store.

Απλη εφαρμογη χωρις πολλα δικαιωματα και χωρις κολληματα.

μην σε τρομαζει η χαμηλη σχετικα βαθμολογια της

Το soft lock εβαλα οπως μου ειπαν κ οι απο πανω. Ειναι σουπερ κ με βολευει. Ευχαριστώ

Eγω χρησιμοποιω το soft lock screen

Καντο αναζητηση στο play store.

Απλη εφαρμογη χωρις πολλα δικαιωματα και χωρις κολληματα.

μην σε τρομαζει η χαμηλη σχετικα βαθμολογια της

Σε μένα αυτή δεν δουλεύει. Κλείνει οντως την οθόνη αλλα μονον την πρώτη φορά. Μετά δεν ! Την πατάς και δεν καταλαβαίνει μία!

Ευχαριστω

Το έχω αναφέρει και κάπου αλλού (ή σε αυτό το θέμα ή σε άλλο): Power toggles. Μεταξύ των πολλών που έχει, κλειδώνει και την οθόνη (και χωρίς συντομεύσεις στην οθόνη που μπορεί να πατηθούν και κατά λάθος...)

Το έχω αναφέρει και κάπου αλλού (ή σε αυτό το θέμα ή σε άλλο): Power toggles. Μεταξύ των πολλών που έχει, κλειδώνει και την οθόνη (και χωρίς συντομεύσεις στην οθόνη που μπορεί να πατηθούν και κατά λάθος...)

Αφού εχει ήδη το κινητό, γιατί να βάλω παρομοια εφαρμογή μονον για το screen off.

Παιδια μηπως γνωριζεται κανενα καλο προγραμματακι που να δείχνει με ακριβια την ατμοσφαιρικη πιεση;;;

Αφού εχει ήδη το κινητό, γιατί να βάλω παρομοια εφαρμογή μονον για το screen off.

Και ποια ειναι η εφαρμογή που εχει το κινητό μας για το Screen off?

Δεν με κατάλαβες. Διαβασε πιο προσεκτικα τι λεω.

Δεν μιλησα για εφαρμογή screen off που προφανως δεν έχει και εχω προτείνει και εγω την ίδια που προτείνει και ο φορτιγατζης.

Πανευτυχής νέος κάτοχος του s5. Με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Σίγουρα ό,τι καλύτερο στα λεφτά που παίζει τώρα, αλλά επίσης δυσκολεύομαι να βρω και κάποια από τις καινούργιες ναυαρχίδες που να προσφέρει το σύνολο των χαρακτηριστικών που δίνειτο s5.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)