Sofos_5 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλησπέρα σε όλους! αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το peel smart remote? γιατί στις τελευταίες 2 εκδόσεις του όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ότι διακόπηκε! ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασε μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής στη Διαχείριση Εφαρμογών, στη καρτέλα Όλα να βρεις την εν λόγω εφαρμογή και επέλεξε εκκαθάριση δεδομένων. πηγα στο service και μου ειπαν οτι η οθονη εχει απο κατω υγρασια . λετε με ρυζι κανα 2-3 μερες να φτιαχνει η να μην ασχοληθω καν? Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ρσ παιδιά, έπιασα ενός γνωστού το S5 στο χέρι και το έβαλα να ακούσω το ηχείο του σε κλίση και και αναπαραγωγή μουσικής και μου φάνηκε αρκετά αδύναμο. Τι λέτε εσείς γι' αυτό; Παντού διαβάζω ότι έχει ικανοποιητική ένταση το ηχείο, αλλά εμ[ενα μου φάνηκε χαμηλή.:worry: Επίσης πρόσεξα πως για ένα χρόνο χρήσης που το έχει, το τηλέφωνο περιμετρικά δείχνει ταλαιπωρημένο καθώς στα σημεία επαφν́ς με τα χέρια έχει ξεβάψει το νίκελ χρώμα. Πολύ χάλια μου φαίνεται η ποιότητα κατασκευής του κελύφους γενικώς. Δε μιλάω για ο υπόλοιπο τηλέφωνο. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλησπέρα σε όλους ... δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση θελω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα οσες εφαρμογες εχω πάρει τσάμπα απο το App of the day θα χαθούν ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ρσ παιδιά, έπιασα ενός γνωστού το S5 στο χέρι και το έβαλα να ακούσω το ηχείο του σε κλίση και και αναπαραγωγή μουσικής και μου φάνηκε αρκετά αδύναμο. Τι λέτε εσείς γι' αυτό; Παντού διαβάζω ότι έχει ικανοποιητική ένταση το ηχείο, αλλά εμ[ενα μου φάνηκε χαμηλή.:worry: Επίσης πρόσεξα πως για ένα χρόνο χρήσης που το έχει, το τηλέφωνο περιμετρικά δείχνει ταλαιπωρημένο καθώς στα σημεία επαφν́ς με τα χέρια έχει ξεβάψει το νίκελ χρώμα. Πολύ χάλια μου φαίνεται η ποιότητα κατασκευής του κελύφους γενικώς. Δε μιλάω για ο υπόλοιπο τηλέφωνο. Ειναι στο μεσο ορο προς αδυναμο θα ελεγα. Δεν εχει νοημα να παιζει στη διαπασων γιατι τσιριζει. Εγω χρησιμοποιω bluetooth ηχειο. Έχεις δικιο,πιστευω το πιο αδύναμο σημείο του στην ποιοτητα είναι το βαμμενο πλαισιο. Γι αυτο και εγώ το εχω σε θηκη οπως και ενας φιλος για πανω απο χρονο και εκει δεν επαθε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 πηγα στο service και μου ειπαν οτι η οθονη εχει απο κατω υγρασια . λετε με ρυζι κανα 2-3 μερες να φτιαχνει η να μην ασχοληθω καν? Δύσκολα φίλε έχει υγρασία μέσα πήγαινε το να βγάλουν την οθόνη να το καθαρίσουν εσωτερικά και την ξανακολλανε αν περάσει η υγρασία στην πλακέτα δύσκολα το σώζεις το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλησπέρα σε όλους ... δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο θεμα για την ερωτηση θελω να κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα οσες εφαρμογες εχω πάρει τσάμπα απο το App of the day θα χαθούν ? Οι εφαρμογές καταγράφονται στο λογαριασμό σου οπότε και συσκευή να αλλάξεις, εάν περάσεις ξανά τον λογαριασμό σου θα μπορείς να τις εγκαταστήσεις ξανά χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δύσκολα φίλε έχει υγρασία μέσα πήγαινε το να βγάλουν την οθόνη να το καθαρίσουν εσωτερικά και την ξανακολλανε αν περάσει η υγρασία στην πλακέτα δύσκολα το σώζεις το κινητό ειναι μονο στην οθονη και μου λενε 150 ευρω επισκευη.... αρα υπαρχει περιπτωση να μου αφησει χρονους το κινητο? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 http://www.sammobile.com/2015/09/23/galaxy-s5-mini-android-5-1-1-update-rolling-out-now/ κλαιω Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 http://www.sammobile.com/2015/09/23/galaxy-s5-mini-android-5-1-1-update-rolling-out-now/ κλαιω :shock: Καλά!! Είναι απίστευτοι!!! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δεν νομιζω να ειναι αυτο το μοντελο που κυκλοφορει Ευρωπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ειναι μονο στην οθονη και μου λενε 150 ευρω επισκευη.... αρα υπαρχει περιπτωση να μου αφησει χρονους το κινητο? πως εγινε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καλησπέρα σε ολους ... θελω να κανω factory reset στο κινητο αλλα δεν θελω να χασω τους κωδικους wifi .. μπορει να γινει κατι ? Τελικά τους έχασα ... απλα για να ξερετε ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 πως εγινε? πραγματικα δεν εχω ιδεα.... εχει να πεσει νερο πανω του πανω απο ενα διμηνο σιγουρα... Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ξερετε καποιο service που να αλλαζει μονο digitizer ? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Ξερετε καποιο service που να αλλαζει μονο digitizer ? οχι αλλαζουν και τα 2 πανε πακετο τωρα αν βρεις απο καπου αυθεντικο το ανταλλακτικο λογικα θα μπορουν να το αλλαξουν Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει μιας και official ανακοινωση δεν υπαρχει αλλα εχουμε καλα νεα http://neurogadget.com/2015/09/15/samsung-galaxy-s5-galaxy-s6-galaxy-note-4-and-galaxy-note-5-with-android-6-0-marshmallow-update/15558 Edited September 24, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetraxasa Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλησπερα σε ολους , Μια ερωτηση το κινητο οταν φορτιζει καιει επισης οταν το δουλευω σε fb κτλ 36 βαθμους λεει μπαταρια και η cpu 55-60 c καπου εκει , η μπαταρια δεν κραταει παραπανω μιση μερα το εχω κανει reset εχω περασει με τους γνωστους τροπους που λενε οι φιλοι εδω reset πριν ODIN reset μετα , τιποτα συνεχιζει τα ιδια μηπως εχει κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να φταει ? Φοραω την BOI3 εχει τυχει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο ? επισης η μπαταρια αλλαχτηκε πριν 3 μηνες απο authorized service στην εγγυηση. Ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 οχι αλλαζουν και τα 2 πανε πακετο τωρα αν βρεις απο καπου αυθεντικο το ανταλλακτικο λογικα θα μπορουν να το αλλαξουν Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει μιας και official ανακοινωση δεν υπαρχει αλλα εχουμε καλα νεα http://neurogadget.com/2015/09/15/samsung-galaxy-s5-galaxy-s6-galaxy-note-4-and-galaxy-note-5-with-android-6-0-marshmallow-update/15558 Εδω δν ξερουμε ποτε θα παρουμε την 5.1.1. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εδω δν ξερουμε ποτε θα παρουμε την 5.1.1. .... Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες μόνο nexus της περνούνε μπαμ δυστυχώς οι άλλες εταιρείες αργούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλησπερα σε ολους , Μια ερωτηση το κινητο οταν φορτιζει καιει επισης οταν το δουλευω σε fb κτλ 36 βαθμους λεει μπαταρια και η cpu 55-60 c καπου εκει , η μπαταρια δεν κραταει παραπανω μιση μερα το εχω κανει reset εχω περασει με τους γνωστους τροπους που λενε οι φιλοι εδω reset πριν ODIN reset μετα , τιποτα συνεχιζει τα ιδια μηπως εχει κανεις καμια ιδεα το τι μπορει να φταει ? Φοραω την BOI3 εχει τυχει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο ? επισης η μπαταρια αλλαχτηκε πριν 3 μηνες απο authorized service στην εγγυηση. Ευχαριστω για το χρονο σας Μην το πειραζεις οταν φορτιζει .λογικο να ζεσταινεται!!η θερμοκρασιες φυσιολογικες!!πρεπει να φταιει η μπαταρια σου,για δοκιμασε να περασεις ενα αλλο filmware να δεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλημερα...μια ερωτηση θελ να κανω...εχω το s5 και θελω να δω ποιας χωρας ειναι η συσκευη....στις πληροφοριες δεν γραφει ενω και απο το κουτι δεν βγαζω ακρη...καποια βοηθεια?? Εμενα φοραει την εκδοση 5.0 Εχει βγαλει αναβαθμηση για την συσκευη?? Παντος τα κοληματα του τα τρωει συχνα πικνα,ειναι γρηγορο δεν λεω αλλα μερικες φορες σκαλωνει.... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvin_Diesel Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) ...χαιρετώ την ξάγρυπνη παρέα! Έχω ένα πρόβλημα με το S5 της γυναίκας μου... Σήμερα της ήρθε αναβάθμιση και την πραγματοποίησε! Κάποιο σφάλμα όμως προέκυψε και αυτή τη στιγμή εμφανίζει οθόνη με χιόνια... Κατά τα άλλα φαίνεται λειτουργικό, εφόσον με μηχανικές κινήσεις μπήκα σε download mode. Πέρασα την τελευταία έκδοση μέσω Odin επιτυχημένα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έτυχε σε κάποιον;;; edit: ...μετά από μια ματιά στο διαδίκτυο καταλήγω ότι είναι μάλλον hardware πρόβλημα! Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχει χαλαρώσει η σύνδεση οθόνης-μητρικής!!! Τέσπα, περαστικά μας... Με βλέπω στα γεράματα να παρακολουθώ tutorials πάλι... Edited September 24, 2015 by Savvin_Diesel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 edit: ...μετά από μια ματιά στο διαδίκτυο καταλήγω ότι είναι μάλλον hardware πρόβλημα! Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχει χαλαρώσει η σύνδεση οθόνης-μητρικής!!! Τέσπα, περαστικά μας... Με βλέπω στα γεράματα να παρακολουθώ tutorials πάλι... Δεν έχει εγγύηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 ...χαιρετώ την ξάγρυπνη παρέα! Έχω ένα πρόβλημα με το S5 της γυναίκας μου... Σήμερα της ήρθε αναβάθμιση και την πραγματοποίησε! Κάποιο σφάλμα όμως προέκυψε και αυτή τη στιγμή εμφανίζει οθόνη με χιόνια... Κατά τα άλλα φαίνεται λειτουργικό, εφόσον με μηχανικές κινήσεις μπήκα σε download mode. Πέρασα την τελευταία έκδοση μέσω Odin επιτυχημένα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έτυχε σε κάποιον;;; edit: ...μετά από μια ματιά στο διαδίκτυο καταλήγω ότι είναι μάλλον hardware πρόβλημα! Στην καλύτερη των περιπτώσεων να έχει χαλαρώσει η σύνδεση οθόνης-μητρικής!!! Τέσπα, περαστικά μας... Με βλέπω στα γεράματα να παρακολουθώ tutorials πάλι... Η σύνδεση αν δεν κάνω λάθος είναι δεξιά κάτω από την κάμερα εσωτερικά δεν είναι τίποτα πήγαινε το σε ένα service να σού πούνε όχι snartec γιατί ικανούς τούς έχω να σου πούνε ότι χάλασε και η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Καλημερα...μια ερωτηση θελ να κανω...εχω το s5 και θελω να δω ποιας χωρας ειναι η συσκευη....στις πληροφοριες δεν γραφει ενω και απο το κουτι δεν βγαζω ακρη...καποια βοηθεια?? Εμενα φοραει την εκδοση 5.0 Εχει βγαλει αναβαθμηση για την συσκευη?? Παντος τα κοληματα του τα τρωει συχνα πικνα,ειναι γρηγορο δεν λεω αλλα μερικες φορες σκαλωνει.... Ευχαριστω Για να δεις πληροφορίες για την συσκευή σου εγώ κατεβάζω αυτήν την εφαρμογή. Μου την είχαν πει από αυτό το φόρουμ. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dphone+info+samsung+play+store&pcampaignid=APPU_1_zIYEVruFJYecUZLIregP Έχουν βγει κάποια update αλλά το νούμερο δεν έχει αλλάξει ,5.0 είναι ακόμα. Το ποιο καινούργιο update είναι αυτο,που είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο(BTU).. http://www.sammobile.com/firmwares/download/55213/G900FXXU1BOI3_G900FOXA1BOI3_BTU/ Μήπως σου ήρθε καμία ενημέρωση λογισμικού και την εγκατεστησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) μαγκες να σας πω και εγω ενα προβληματακι που εχω δυστηχως πηρα φορτιστη απο το ebay εγραφε ΟΕΜ και πρασινα αλογα απο τοτε αρχισαν τα προβληματα με την τριτη φορτιστη καηκε ο ανταπτορας που ειχα στο ρευμα το κινητο φορτιζε τρομερα αργα μετρηθηκαν τα mah και απο την μπριζα δεν πηγαινε ποτε παραπανω απο 800 και απο το usb 3.0 κολλημενο στα 450mah ετσι το κινητο φορτιζει πλεον απο τον υπολογιστη μετα απο κανενα 4ωρο στην καλυτερη θα ηθελα να μου προτεινεται ενα φορτιστη που επιτελους φορτιζει γρηγορα και τον εχετε δοκιμασμενο Να βοηθησω μακρια απο αυτον εδω τον φορτιστη http://www.ebay.com/itm/131480808915?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αυτη τη στιγμη εχω 8% μπαταρια και μου γραφει υπολοιπο φορτισης 6 ωρες και 44 λεπτα δραμαααααααααα Edited September 25, 2015 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts