Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

τι αλλο μπορει να ειναι μου εχουν σπασει τα νευρα τουλαχιστον να ξερω τι ειναι

Το ποιο πιθανό είναι να είναι η loca κόλλα κάτι δεν πήγε καλά.

Το ποιο πιθανό είναι να είναι η loca κόλλα κάτι δεν πήγε καλά.

παρτε και αλλες φωτο μηπως φαινεται καλυτερα 12050433_10205198090572911_539366302_o.jpg?oh=2ef1d6be347c3d31632a087f69455cb5&oe=560302CC 12015341_10205198090652913_337040729_o.jpg?oh=adf2d4a61d95b01273010a7c951c1043&oe=56031B28

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο του my phone... ρε παιδιά κατεβασα την τελευταία αναβάθμιση και από τότε:

1. Όταν ακούω μουσική ξαφνικά κλείνει μόνη της

2. Όταν μιλάω στο fb κλείνει το πληκτρολογιο

3. Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της

Τι συμβαίνει οεο; μόνο εγώ το παθαινω άραγε; :(

Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο του my phone... ρε παιδιά κατεβασα την τελευταία αναβάθμιση και από τότε:

Λογικά θέλει επαναφορά εργοστασιακών για να κάτσει καλά ή τελευταία αναβάθμιση. Οι περισσότεροι αυτό θα σου πουν...

Πες μας βασικα ποια εκδοση ειχες πριν και ποια εβαλες τωρα..Εκανες καθαρη εγκατασταση με οντιν ή καποια επαναφορα ή απλα την περασες απο πανω απ την προηγουμενη σου;;

Είχα την προηγούμενη rom και έκανα ota τη νέα έκδοση... Όχι δε το έκανα με odin...

Κανε απλα μια επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις και ολα θα στρωσουν. Ρυθμισεις, αντιγραφα ασφαλειας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Απλα πρεπει να παρεις αντιγραφα ασφαλειας απο ολα τα αρχεια σου να ξερεις το κινητο θα ανοιξει αδειο

παρτε και αλλες φωτο μηπως φαινεται καλυτερα 12050433_10205198090572911_539366302_o.jpg?oh=2ef1d6be347c3d31632a087f69455cb5&oe=560302CC 12015341_10205198090652913_337040729_o.jpg?oh=adf2d4a61d95b01273010a7c951c1043&oe=56031B28

Έχεις βάλει screen protector; σαν να έχεις κακό βάλει screen protector και έχει κάνει φουσκαλες μοιάζει.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Κανε απλα μια επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις και ολα θα στρωσουν. Ρυθμισεις, αντιγραφα ασφαλειας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Απλα πρεπει να παρεις αντιγραφα ασφαλειας απο ολα τα αρχεια σου να ξερεις το κινητο θα ανοιξει αδειο

Όλοι οι υπόλοιποι που έχετε πάρει την τελευταία αναβάθμιση έχετε θέματα;

Οχι μπαλα παει, λογικα δεν εκατσε καλα του φιλου απο πανω

Ναι ρε παιδιά, πείτε και οι υπόλοιποι...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι μπαλα παει, λογικα δεν εκατσε καλα του φιλου απο πανω

Φίλης όχι φίλου αλλά τέσπα :D

Έχεις βάλει screen protector; σαν να έχεις κακό βάλει screen protector και έχει κάνει φουσκαλες μοιάζει.

οχι δεν εχει τιποτα πανω απτην οθονη :(

nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Ναι ρε παιδιά, πείτε και οι υπόλοιποι...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλης όχι φίλου αλλά τέσπα :D

Δεν μας αφήνει περιθώρια το nickname σου:p

Ρε παιδιά, από σήματα γενικώς πώς τα πάει το κινητό? Εννοώ σήμα δικτύου, σήμα GPS (σημαντικότατο για μένα) και Wifi.

Ειδικά στο GPS με την εφαρμογή GPS TEST στο δικό μου τηλ. (Lenovo S660) πιάνω max 40% δύναμη σήματος και μόνο σε έναν-δυο δορυφόρους. Οι άλλοι λιγότερο. Με αποτέλεσμα όταν είμαι ανάμεσα σε κτίρια ή δέντρα να χάνει το σήμα και να με δείχνει αλλού γι' αλλού!

Oneplus5 8/128 Android 10

Όσο το είχα στα χέρια μου (μέχρι πριν από καμιά 20αριά μέρες), το τηλέφωνο ήταν άψογο!

Κανένα απολύτως πρόβλημα με το GPS και είχε τέλειο GSM δέκτη με απίστευτη ποιότητα συνομιλίας στο 3G (HD voice).

WiFi, κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά να σου αναφέρω ότι έχω ταυτόχρονα και ένα Tab Pro. Σε ρουτεράκια που το tab δυσανασχετούσε, το S5 ήταν υπόδειγμα!

Για μένα το πρόβλημά του ήταν η φωτογραφική του μηχανή, που σε εσωτερικούς χώρους ή με λιγο φωτισμό ήταν απλά μέτρια έως και μερικές φορές κακή! Σε άπλετο φωτισμό, μέρα κλπ ήταν πολύ καλή, μετά όμως ....

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

επιβεβαιωνω και εγω οτι το τηλεφωνο παει μπαλα με την τελευταια αναβαθμιση.
All it takes is a swipe...

κανα καλο service αθηνα μερια? το irepair το αποκλειω
http://www.smartec.gr/el/contact.php Edited by truckman

δεν υπαρχει περιπτωση να το παω εκει πρωτον ειμαι root και δευτερον εξαιτιας τους υπαρχει το προβλημα! πηγα το κινητο μου σε αυτους και μου ζητησαν 300 ευρω για την χαλασμενη οθονη και εγω τους ζητησα να τα βαλουν ολα οπως ηταν πριν . η οθονη μου δουλεψε αρα ******** ελεγαν οτι ηταν χαλασμενη αλλα κατι καναν και απο κατω απτην οθονη φαινεται κατι σαν κολλα η δεν ξερω τι ειναι

Γενικα τα σαμσουνγκ εχουν αριστο gps,oλα οσα ειχα ηταν αψεγαδιαστα. Και το s5 μου επισης. Κλειδωνει σε δευτερολεπτα. Το wifi του ειναι πολυ καλο, ειχα και κινητα που ειχαν πιο δυνατο,αλλα ειναι επαρκες.

Οντως η καμερα του χωλαινει τη νυχτα,τη μερα ειναι καταπληκτικη.

πηγα στο service και μου ειπαν οτι η οθονη εχει απο κατω υγρασια . λετε με ρυζι κανα 2-3 μερες να φτιαχνει η να μην ασχοληθω καν?

καλησπέρα σε όλους!

αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το peel smart remote? γιατί στις τελευταίες 2 εκδόσεις του όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ότι διακόπηκε!

ευχαριστώ πολύ.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)