panos_27 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλυσπερα....το s5 υποστιριζει το usb on the go?? Ευχαριστω Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 τι αλλο μπορει να ειναι μου εχουν σπασει τα νευρα τουλαχιστον να ξερω τι ειναι Το ποιο πιθανό είναι να είναι η loca κόλλα κάτι δεν πήγε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Το ποιο πιθανό είναι να είναι η loca κόλλα κάτι δεν πήγε καλά. παρτε και αλλες φωτο μηπως φαινεται καλυτερα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο του my phone... ρε παιδιά κατεβασα την τελευταία αναβάθμιση και από τότε: 1. Όταν ακούω μουσική ξαφνικά κλείνει μόνη της 2. Όταν μιλάω στο fb κλείνει το πληκτρολογιο 3. Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της Τι συμβαίνει οεο; μόνο εγώ το παθαινω άραγε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο του my phone... ρε παιδιά κατεβασα την τελευταία αναβάθμιση και από τότε: 1. Όταν ακούω μουσική ξαφνικά κλείνει μόνη της 2. Όταν μιλάω στο fb κλείνει το πληκτρολογιο 3. Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της Τι συμβαίνει οεο; μόνο εγώ το παθαινω άραγε; :( Λογικά θέλει επαναφορά εργοστασιακών για να κάτσει καλά ή τελευταία αναβάθμιση. Οι περισσότεροι αυτό θα σου πουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο του my phone... ρε παιδιά κατεβασα την τελευταία αναβάθμιση και από τότε: 1. Όταν ακούω μουσική ξαφνικά κλείνει μόνη της 2. Όταν μιλάω στο fb κλείνει το πληκτρολογιο 3. Η μπαταρία δεν είναι και στα καλύτερα της Τι συμβαίνει οεο; μόνο εγώ το παθαινω άραγε; :( Πες μας βασικα ποια εκδοση ειχες πριν και ποια εβαλες τωρα..Εκανες καθαρη εγκατασταση με οντιν ή καποια επαναφορα ή απλα την περασες απο πανω απ την προηγουμενη σου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Είχα την προηγούμενη rom και έκανα ota τη νέα έκδοση... Όχι δε το έκανα με odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Είχα την προηγούμενη rom και έκανα ota τη νέα έκδοση... Όχι δε το έκανα με odin... Κανε απλα μια επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις και ολα θα στρωσουν. Ρυθμισεις, αντιγραφα ασφαλειας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Απλα πρεπει να παρεις αντιγραφα ασφαλειας απο ολα τα αρχεια σου να ξερεις το κινητο θα ανοιξει αδειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 παρτε και αλλες φωτο μηπως φαινεται καλυτερα Έχεις βάλει screen protector; σαν να έχεις κακό βάλει screen protector και έχει κάνει φουσκαλες μοιάζει. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Κανε απλα μια επαναφορα εργοστασιακων απο τις ρυθμισεις και ολα θα στρωσουν. Ρυθμισεις, αντιγραφα ασφαλειας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Απλα πρεπει να παρεις αντιγραφα ασφαλειας απο ολα τα αρχεια σου να ξερεις το κινητο θα ανοιξει αδειο Όλοι οι υπόλοιποι που έχετε πάρει την τελευταία αναβάθμιση έχετε θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Όλοι οι υπόλοιποι που έχετε πάρει την τελευταία αναβάθμιση έχετε θέματα; Οχι μπαλα παει, λογικα δεν εκατσε καλα του φιλου απο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Όλοι οι υπόλοιποι που έχετε πάρει την τελευταία αναβάθμιση έχετε θέματα; Ναι ρε παιδιά, πείτε και οι υπόλοιποι... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι μπαλα παει, λογικα δεν εκατσε καλα του φιλου απο πανω Φίλης όχι φίλου αλλά τέσπα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Έχεις βάλει screen protector; σαν να έχεις κακό βάλει screen protector και έχει κάνει φουσκαλες μοιάζει. οχι δεν εχει τιποτα πανω απτην οθονη :( Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ναι ρε παιδιά, πείτε και οι υπόλοιποι... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλης όχι φίλου αλλά τέσπα :D Δεν μας αφήνει περιθώρια το nickname σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Οντως αλεξ λες, δεν μας δινει και πολλα στοιχεια :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ρε παιδιά, από σήματα γενικώς πώς τα πάει το κινητό? Εννοώ σήμα δικτύου, σήμα GPS (σημαντικότατο για μένα) και Wifi. Ειδικά στο GPS με την εφαρμογή GPS TEST στο δικό μου τηλ. (Lenovo S660) πιάνω max 40% δύναμη σήματος και μόνο σε έναν-δυο δορυφόρους. Οι άλλοι λιγότερο. Με αποτέλεσμα όταν είμαι ανάμεσα σε κτίρια ή δέντρα να χάνει το σήμα και να με δείχνει αλλού γι' αλλού! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Όσο το είχα στα χέρια μου (μέχρι πριν από καμιά 20αριά μέρες), το τηλέφωνο ήταν άψογο! Κανένα απολύτως πρόβλημα με το GPS και είχε τέλειο GSM δέκτη με απίστευτη ποιότητα συνομιλίας στο 3G (HD voice). WiFi, κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά να σου αναφέρω ότι έχω ταυτόχρονα και ένα Tab Pro. Σε ρουτεράκια που το tab δυσανασχετούσε, το S5 ήταν υπόδειγμα! Για μένα το πρόβλημά του ήταν η φωτογραφική του μηχανή, που σε εσωτερικούς χώρους ή με λιγο φωτισμό ήταν απλά μέτρια έως και μερικές φορές κακή! Σε άπλετο φωτισμό, μέρα κλπ ήταν πολύ καλή, μετά όμως .... Edited September 22, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 επιβεβαιωνω και εγω οτι το τηλεφωνο παει μπαλα με την τελευταια αναβαθμιση. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 κανα καλο service αθηνα μερια? το irepair το αποκλειω απο τωρα Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) κανα καλο service αθηνα μερια? το irepair το αποκλειω http://www.smartec.gr/el/contact.php Edited September 22, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 δεν υπαρχει περιπτωση να το παω εκει πρωτον ειμαι root και δευτερον εξαιτιας τους υπαρχει το προβλημα! πηγα το κινητο μου σε αυτους και μου ζητησαν 300 ευρω για την χαλασμενη οθονη και εγω τους ζητησα να τα βαλουν ολα οπως ηταν πριν . η οθονη μου δουλεψε αρα ******** ελεγαν οτι ηταν χαλασμενη αλλα κατι καναν και απο κατω απτην οθονη φαινεται κατι σαν κολλα η δεν ξερω τι ειναι Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Γενικα τα σαμσουνγκ εχουν αριστο gps,oλα οσα ειχα ηταν αψεγαδιαστα. Και το s5 μου επισης. Κλειδωνει σε δευτερολεπτα. Το wifi του ειναι πολυ καλο, ειχα και κινητα που ειχαν πιο δυνατο,αλλα ειναι επαρκες. Οντως η καμερα του χωλαινει τη νυχτα,τη μερα ειναι καταπληκτικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Γενικα τα s5 εχουν το καλυτερο gps... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 πηγα στο service και μου ειπαν οτι η οθονη εχει απο κατω υγρασια . λετε με ρυζι κανα 2-3 μερες να φτιαχνει η να μην ασχοληθω καν? Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 καλησπέρα σε όλους! αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το peel smart remote? γιατί στις τελευταίες 2 εκδόσεις του όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει μήνυμα ότι διακόπηκε! ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts