Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest Dimi_Arap

Εγω κατέβασα το πρωί αυτήν G900FXXU1BOD3_G900FOXX1BOD1_G900FXXU1BOD3_HOME.tar

Τώρα που μπήκα να δω δεν υπάρχει όμως στο sammobile..Την πέρασα αλλά στο κινητό λέει ότι έχω την ΒΟΕ5...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

καινούργιο upadate για την αγγλική ΒΟΗ4,πρόσθεσαν smart manager που έχει το s6

Σου ήρθε ειδοποίηση στο κινητό για την έκδοση? Στο sammobile που έψαξα γιατί δεν υπάρχει αυτή η έκδοση...

Το smart manager που αναφέρεις τι κάνει ακριβώς; Επίσης στο ρουτ δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το cfroot έτσι;

καινούργιο upadate για την αγγλική ΒΟΗ4,πρόσθεσαν smart manager που έχει το s6

και που τον βρίσκουμε ?

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Λογικα για την ώρα μόνο ΟΤΑ

Τον smart manager εννοώ...

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Το smart manager που αναφέρεις τι κάνει ακριβώς; Επίσης στο ρουτ δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το cfroot έτσι;

http://www.samsung.com/hk_en/support/skp/faq/1074847

δεν θα λεγα ότι είναι κάτι σπουδαίο, όσο για το root δεν έχω τις γνώσεις να σου απαντήσω

Τίποτα άλλο ουσιαστικό εντοπίσατε? Μόνον αυτο το apk μπήκε?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια δεν ξερω τι αλλαξε με το update που εκαναν και εβαλαν το smart manager παντως δεν μπορουσε με τιποτα να περασω custom recovery ... δεν δοκιμασα καν το cf root καθως μου εβγαζε προβλημα εξαρχης με το system ui εχει κανεις αλλος το update? του συναιβει το ιδιο?
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

Εδω και μερικές μερες εχω προβλημα με το sygic.

Πιο συγκεκριμένα μου κρασάρει η εφαρμογή και κλείνει μόνη της βγάζοντας και το σχετικό μήνυμα οτι θα κλείσει. Οταν την ξανά ανοίγω εχει κρατήσει τη διαδρομή και συνεχίζει να δουλεύει. Παρατήρησα επισης οτι σε δυο τρεις περιπτώσεις μου έδειχνε η εφαρμογή κατι τρελλα νούμερα στο υψόμετρο π.χ 5500μ. Το τηλεφωνο ειναι πλήρες απο update το ιδιο και η εφαρμογή η οποία βέβαια εννοείται οτι ειναι αγορασμένη.

Εχει τύχει σε κάποιον κατι παρόμοιο?

Να σημειώσω οτι εχω κανει απεγκατάσταση της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση αλλα το προβλημα παραμένει.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Όσοι βάλατε την καινούργια έκδοση είδατε άμα κάνει τώρα καλύτεροι διαχειρισει της ραμ?

Λέτε να πάρουμε την καινούργια έκδοση του αντροιντ?(marshmallow)

Όσοι βάλατε την καινούργια έκδοση είδατε άμα κάνει τώρα καλύτεροι διαχειρισει της ραμ?

Λέτε να πάρουμε την καινούργια έκδοση του αντροιντ?(marshmallow)

Επίσημα δεν βρήκα κάτι αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την πάρουμε εδώ το s4 πήρε την lollipop ευτυχώς η Samsung δεν είναι Sony σε θέματα update

Εμενα δεν μου εχει ερθει καν ειδοποιηση για αναβαθμιση στην αγγλικη ρομ, ακομα κι οταν την ξανα φλασαρα για να φυγει το ρουτ. Περιεργα πραγματα

Εμενα δεν μου εχει ερθει καν ειδοποιηση για αναβαθμιση στην αγγλικη ρομ, ακομα κι οταν την ξανα φλασαρα για να φυγει το ρουτ. Περιεργα πραγματα

Πια έχεις?

Καλησπερα,

ξερει κανεις τι κανω σε περιπτωση καμενης συσκευης?Μου ειχε πεσει λιγο νερο και τελικα το κινητο δεν αποδείχτηκε αδιαβροχο.....

Η samsung θελει 200 ευρω!!!!!

Επίσημα δεν βρήκα κάτι αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την πάρουμε εδώ το s4 πήρε την lollipop ευτυχώς η Samsung δεν είναι Sony σε θέματα update

Το θέμα είναι ότι αλλές συσκευές έχουν πάρει 5.1 και εμείς ακομα στην 5.0 είμαστε...

Εδω και μερικες μερες που κοιταω ουτε στο sammobile δεν εχει ανεβει τιποτα...

Υπαρχει καμια αλλη σελιδα παρομοια για να κατεβασω Firmware και να μην εχω προβλημα οπως την sam mobile?

μας εχει κλ@σει λιγο η samsung και εμας και αυτους με τα νοτε 4..... πως γινεται το t-mobile s5 να το εχει παρει εδω και 2 μηνες το update??
nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s

μας εχει κλ@σει λιγο η samsung και εμας και αυτους με τα νοτε 4..... πως γινεται το t-mobile s5 να το εχει παρει εδω και 2 μηνες το update??

Μόνο η T-mobile έχει δώσει 5.1 ελπίζω σύντομα και σε εμάς και επιτέλους ένα patch σαν τούς Κινέζους bloatware

Βγηκε η BOH4 Αγγλική

Model SM-G900F

Model name GALAXY S5

Country United Kingdom

Version Android 5.0

Changelist 5508620

Build date Mon, 10 Aug 2015 11:25:12 +0000

Product code BTU

PDA G900FXXU1BOH4

CSC G900FOXA1BOH4

http://www.sammobile.com/firmwares/download/53444/G900FXXU1BOH4_G900FOXA1BOH4_BTU/

για 5.1.1 ακόμα τίποτα

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

την δοκιμασες??? εχει καμια διαφορα η δεν αξιζει να την κατεβασουμε καν?

Παιδιά υπάρχει κανα παρόμοιο site με το sammobile γιατί απο ότι βλέπω τελευταία σα να μένει πολύ πίσω...

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)