jtkar Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Πληρη απογοητευση απο την samsung και το galaxy s5. Μετα απο αρκετες μερες ταλαιπωρια σχεδον 14 εργασιμες ημερες 2 φορες αποστολη και πληρωμη κουριερ, πολλα τηλεφωνα χωρις απαντησεις καταφερα και πηρα αντικατασταση τηλεφωνου.παρολο που ηταν παραεισαγωγης το δικο μου έγινε αντικατασταση με Ελληνικο. και τωρα τα δυσκολα.Με μια μερα χρησης μου εβγαλε άμεσα σφάλμα στην λειτουργια της καμερας. και τωρα τι κανω;;; Ηδη εχω ξενερωση απο την ολη υποθεση! Ακουω προτασεις Να ξανασχοληθω, να μεινω και να απολαμβανω το προβλημα, να ξανασυνεχισω τα τηλεφωνα στην σαμσουνγκ μεχρι να δωθει λυση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Λυθηκε αυτο το θεμα. Με το ραδιο FM δεν βρεθηκε καποια λυση ; Αυτο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764475 το δοκιμασε κανεις αν ναι τοτε πως μπαινουμε στο system ; δεν το βλεπω. Aυτό είναι για ΝΟΤΕ και όχι για S5 ,απλά έχει το στυλ του S5. Δεν μπορείς να βάλεις fm radio γιατί δεν έχεις δέκτη FM .Moνο ιντερνετικό ραδιόφωνο μπορείς να βάλεις. Νομίζω το έχουν ηδη πει! ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πληρη απογοητευση απο την samsung και το galaxy s5. Μετα απο αρκετες μερες ταλαιπωρια σχεδον 14 εργασιμες ημερες 2 φορες αποστολη και πληρωμη κουριερ, πολλα τηλεφωνα χωρις απαντησεις καταφερα και πηρα αντικατασταση τηλεφωνου.παρολο που ηταν παραεισαγωγης το δικο μου έγινε αντικατασταση με Ελληνικο. και τωρα τα δυσκολα.Με μια μερα χρησης μου εβγαλε άμεσα σφάλμα στην λειτουργια της καμερας. και τωρα τι κανω;;; Ηδη εχω ξενερωση απο την ολη υποθεση! Ακουω προτασεις Να ξανασχοληθω, να μεινω και να απολαμβανω το προβλημα, να ξανασυνεχισω τα τηλεφωνα στην σαμσουνγκ μεχρι να δωθει λυση;;; Εβαλες viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Πληρη απογοητευση απο την samsung και το galaxy s5. Μετα απο αρκετες μερες ταλαιπωρια σχεδον 14 εργασιμες ημερες 2 φορες αποστολη και πληρωμη κουριερ, πολλα τηλεφωνα χωρις απαντησεις καταφερα και πηρα αντικατασταση τηλεφωνου.παρολο που ηταν παραεισαγωγης το δικο μου έγινε αντικατασταση με Ελληνικο. και τωρα τα δυσκολα.Με μια μερα χρησης μου εβγαλε άμεσα σφάλμα στην λειτουργια της καμερας. και τωρα τι κανω;;; Ηδη εχω ξενερωση απο την ολη υποθεση! Ακουω προτασεις Να ξανασχοληθω, να μεινω και να απολαμβανω το προβλημα, να ξανασυνεχισω τα τηλεφωνα στην σαμσουνγκ μεχρι να δωθει λυση;;; Δυστυχώς το πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες συσκευές. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6118715# Πούλησε το για μένα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Όταν κάνετε restart την συσκευή η την ξανά ανοίγεται από poweroff σας εμφανίζει ενα μήνυμα για τοο πίσω καπάκι? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Όταν κάνετε restart την συσκευή η την ξανά ανοίγεται από poweroff σας εμφανίζει ενα μήνυμα για τοο πίσω καπάκι? Ναι. (10char). Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ναι. (10char). οπότε είναι φυσιολογικό Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Πληρη απογοητευση απο την samsung και το galaxy s5. Μετα απο αρκετες μερες ταλαιπωρια σχεδον 14 εργασιμες ημερες 2 φορες αποστολη και πληρωμη κουριερ, πολλα τηλεφωνα χωρις απαντησεις καταφερα και πηρα αντικατασταση τηλεφωνου.παρολο που ηταν παραεισαγωγης το δικο μου έγινε αντικατασταση με Ελληνικο. και τωρα τα δυσκολα.Με μια μερα χρησης μου εβγαλε άμεσα σφάλμα στην λειτουργια της καμερας. και τωρα τι κανω;;; Ηδη εχω ξενερωση απο την ολη υποθεση! Ακουω προτασεις Να ξανασχοληθω, να μεινω και να απολαμβανω το προβλημα, να ξανασυνεχισω τα τηλεφωνα στην σαμσουνγκ μεχρι να δωθει λυση;;; Ξέρω πως έχεις κάνει ήδη clear cache, κάνε ξανά και ξεκίνα να το δουλεύεις. Εμένα έχει, σταδιακά, μειωθεί πολύ η συχνότητα που γίνεται αυτό με την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Γνωριζει κανεις αν αγορασω αυτο HDMI HDTV Adapter Micro USB Cable http://www.ebay.co.uk/itm/151477224976?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 αν θα μπορω να παρακαλουθω απο το κινητο στη τηλεοραση το προγραμμα απο τον ote tv go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 εχω το s5 περιπου 3 μηνες-δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι σημερα που εγινε το εξης κοιμηθηκα χθες με 25% μπαταρια-wifi ανοιχτο και ξυπνητηρι,ξυπνησα και το κινητο ειχε κλεισει απο μπαταρια συνηθως την νυχτα μου τρωει 2-3% τι ακυρο ηταν αυτο???εχει συμβει σε καποιον??? την εφαρμογη ξυμπνητηρι (alarm clock )την κατεβασα προσφατα και νομιζω την εβαλα πρωτη φορα επισης επειδη εχω δει αναφορες για daemon που τρωει μπαταρια δεν μου χει βγαλει τπτ τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.dll/,/?New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Device,varset_pid=12746,varset_cid=12684,Case=EXT%28EM40503%29 Το 4G στα Samsung λεγεται LTE/WCDMA/GSM και το 3G: WCDMA/GSM σωστα παιδια ; Γιατι αλλαζαν ονομασια στα Samsung ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.dll/,/?New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Device,varset_pid=12746,varset_cid=12684,Case=EXT%28EM40503%29 Το 4G στα Samsung λεγεται LTE/WCDMA/GSM και το 3G: WCDMA/GSM σωστα παιδια ; Γιατι αλλαζαν ονομασια στα Samsung ; Παντα ετσι λεγεται το 3g και το 4g στα περισσοτερα τηλεφωνα μενου ρυθμισεων!WCDMA ειναι το 3g και lte το 4g.Kατ'αλλα τι λέει το τηλεφωνο φίλος;ευχαριστημένος? Edited May 18, 2015 by therion1985 Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε με το καινούργιο update boc7 στο recovery τι είναι και τι κάνει το enable cp logging και disable cp logging? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε με το καινούργιο update boc7 στο recovery τι είναι και τι κάνει το enable cp logging και disable cp logging? Το τελευταιο update ειναι το BOD3 πληφοριακα. Σχετικα με την ερωτηση δεν ξερω να σου πω εγω φιλε, οποιος αλλος μπορει ας πει. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://support.three.co.uk/SRVS/CGI-BIN/WEBISAPI.dll/,/?New,Kb=Mobile,Ts=Mobile,T=Device,varset_pid=12746,varset_cid=12684,Case=EXT%28EM40503%29 Το 4G στα Samsung λεγεται LTE/WCDMA/GSM και το 3G: WCDMA/GSM σωστα παιδια ; Γιατι αλλαζαν ονομασια στα Samsung ; Το 4G σκετο ειναι το LTE, η επιλογη LTE/WCDMA/GSM είναι ειτε το ενα ειτε το αλλο, με προτιμηση στο 4G. Αντιστοιχα το 3G ειναι το WCDMA αλλα η επιλογη WCDMA/GSM παιζει αναμεσα σε 3g και 2g αναλογα με το σημα. Αν θες σκετο 3g το βαζεις στο WCDMA μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παντα ετσι λεγεται το 3g και το 4g στα περισσοτερα τηλεφωνα μενου ρυθμισεων!WCDMA ειναι το 3g και lte το 4g.Kατ'αλλα τι λέει το τηλεφωνο φίλος;ευχαριστημένος? Απολυτα απολυτος ευχαριστημενος και ικανοποιημενος με το κινητο τελικα εκανα την καλυτερη επιλογη. Ηταν 500 Ευρω στα αλλα καταστηματα ομως εγω πηγα στον Stephanis που το ειχε 480 Ευρω και το πειρα 450 Ευρω εγω προσωπικα επειδη ειμαι ο καλυτερος τους πελατης. Αρα μου εκαναν 30% εκπτωση αν και κατοχος καρτας Stephanis το επαιρνα κανονικα 470. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Απολυτα απολυτος ευχαριστημενος και ικανοποιημενος με το κινητο τελικα εκανα την καλυτερη επιλογη. Ηταν 500 Ευρω στα αλλα καταστηματα ομως εγω πηγα στον Stephanis που το ειχε 480 Ευρω και το πειρα 450 Ευρω εγω προσωπικα επειδη ειμαι ο καλυτερος τους πελατης. Αρα μου εκαναν 30% εκπτωση αν και κατοχος καρτας Stephanis το επαιρνα κανονικα 470. Ωραίος,αλλα τα μαγαζια εδώ στην Ελλαδα σε κερδίζουν!370 περιπου το παιρνεις καινουριο:p Αλλα μπορεί για Κυπρος να ειναι καλά.Δε ξερω τι παιζει η εκεί αγορά σε τιμες!Αλλα ζεστενεται πολυ το κερατενιο.Αυτο ειναι το προβλημα για μενα;) Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αλλα ζεστενεται πολυ το κερατενιο.Αυτο ειναι το προβλημα για μενα;) Να σε ρωτήσω λίγο σε τι κατάσταση σου ζεσταινεται; Εμένα δεν έχει εμφανίσει ασυνήθιστη ζέστη και αν είναι να δοκιμάσω τι κάνεις στο δικό σου για να δω πως πάει σ εμένα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Να σε ρωτήσω λίγο σε τι κατάσταση σου ζεσταινεται; Εμένα δεν έχει εμφανίσει ασυνήθιστη ζέστη και αν είναι να δοκιμάσω τι κάνεις στο δικό σου για να δω πως πάει σ εμένα :p Αν παιζω με την εγκατασταση και απεγκατασταση εφαρμογών απο το Playstore,δηλαδή αν κατεβασω 2 -3 εφρμογες και δε μου αρεσουν και της σβησω ζεματαει.Αν το χω απλα ανοιχτο και βλέπω βιντεο στο youtube ζεστενεται αρκετα.Και αν κανω backup απο recovery,(εσυ δεν εχεις γιατι δε του χεις περασει custom rom) τότε τηγανιζεις αυγο!:p Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Γνωρίζει κανείς τι είναι το cp loggin enable/disable στο recovery του galaxy s5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν παιζω με την εγκατασταση και απεγκατασταση εφαρμογών απο το Playstore,δηλαδή αν κατεβασω 2 -3 εφρμογες και δε μου αρεσουν και της σβησω ζεματαει.Αν το χω απλα ανοιχτο και βλέπω βιντεο στο youtube ζεστενεται αρκετα.Και αν κανω backup απο recovery,(εσυ δεν εχεις γιατι δε του χεις περασει custom rom) τότε τηγανιζεις αυγο!:p Εχω καστομια αλλά άσχετο αυτό :Ρ νταξει σ εμενα δεν ζεσταινεται σε τέτοια κατάσταση, εκτός κι αν μου φαίνεται ότι ζεσταινεται λίγο, μιας και πριν είχα Ζ1 που εκεί νταξει καταλαβαίνεις ζεστασιά πάνω στο γυαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το τελευταιο update ειναι το BOD3 πληφοριακα. Σχετικα με την ερωτηση δεν ξερω να σου πω εγω φιλε, οποιος αλλος μπορει ας πει. Αδερφε μου εχει μεγαλες διαφορες η τελευταια εκδοση απο το boc7 ; Ειδικα για την μπαταρια πες μου γιατι ειμαι καλα με την boc7 . Επισης σε τι προελευσης τηλεφωνο ηρθε αυτη η Bod3 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αδερφε μου εχει μεγαλες διαφορες η τελευταια εκδοση απο το boc7 ; Ειδικα για την μπαταρια πες μου γιατι ειμαι καλα με την boc7 . Επισης σε τι προελευσης τηλεφωνο ηρθε αυτη η Bod3 ; Μην την βαλεις, δεν αξιζει η επαναφορα εργοστασιακων. Πολυ μικρες διαφορες ισως και ελαχιστες. Η μπαταρια ιδια με BOC7, παιζει ελαχιστα πιο γρηγορο να ειναι το ανοιγμα των προσφατων. Αγγλικη ρομ νομιζω το εχει μονο, αυτην τις παιρνει πρωτη και γι αυτο την εβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ειναι ευκολο να αγορασω ή να βρω μονο το κουτι του samsung galaxy s5 ; Επειδη το πεταξα και το χρειαζομαι :( Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ειναι ευκολο να αγορασω ή να βρω μονο το κουτι του samsung galaxy s5 ; Επειδη το πεταξα και το χρειαζομαι :( Τι να το κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Ωραίος,αλλα τα μαγαζια εδώ στην Ελλαδα σε κερδίζουν!370 περιπου το παιρνεις καινουριο:p Αλλα μπορεί για Κυπρος να ειναι καλά.Δε ξερω τι παιζει η εκεί αγορά σε τιμες!Αλλα ζεστενεται πολυ το κερατενιο.Αυτο ειναι το προβλημα για μενα;) Καμιά σχέση! Μετά απο φουλ στήσιμο (download & install 110 εφαρμογές) είναι απλα χλιαρό. Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Αλλα πραγματικά, καμιά σχέση! ! Οχι αυγα δεν τηγανιζω, ουτε καν το λάδι δεν ζεσταίνεται! :p καλησπερα. σκεφτομαι να αγορασω το S5 το προβλημα με την καμερα ειναι τοσο συχνο και σημαντικο? υπηρχε και πριν την λολιποπ? υπαρχει και χωρις viber? με ρουτ και καστομ ρομς φτιαχνει?? ημουν σε διλημα μεταξυ αυτου και του ζ3 compact και ελεγα να παρω αυτο λογω καμερας και οθονης... Αν είναι σημαντικό, εξαρτάται από το αν και πόσο δουλεύεις το viber. Μάλλον το πρόβλημα δημιουργηθηκε με την τελευταία εκδοση του viber, οποτε παίζει πιο ήρθε πρώτο. Οχι δεν υπάρχει χωρις το viber. Κανενα απολυτως πρόβλημα. Με custom φτιάχνει αλλά χαιρετάς και την εγγύηση! Γράφει ο knox. Για z3c ή s5 υπάρχει κατάλληλο μερος που μπορεις ν' ανοίξεις νήμα και να ζητήσεις γνώμες. Edited May 18, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Τι να το κάνεις; Ολο και χρησιμο θα ειναι ρε φιλε :( Το καθε κουτι εχει την αξια του για την συσκευη. Βρισκουμε ή οχι ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts