neokosmitis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ρε παιδια στο navigon οσοι εχουν Lollipop τι κανατε για να δουλεψει;κρασαρει συνεχεια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ναι σωστά είναι και αυτό. Κάποιο tempered glass για την οθόνη έχετε να προτείνετε; έχω το nillkin 9H από την πρώτη μέρα και δεν έχει το παραμικρό σημάδι. ούτε από την άμμο στην παραλία δεν έπαθε τίποτα. μέσα έχει και 2 προστασίες για την κάμερα. είναι και 5euro :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 έχω το nillkin 9H από την πρώτη μέρα και δεν έχει το παραμικρό σημάδι. ούτε από την άμμο στην παραλία δεν έπαθε τίποτα. μέσα έχει και 2 προστασίες για την κάμερα. είναι και 5euro :p Στειλε ρε φιλε αν μπορεις κανα λινκ, γιατι εχω βρει απειρα γυαλια της nillkin και δεν ξερω αν πηρα το σωστο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μάλλον όχι, γιατί σε εμένα δεν φαίνεται στης τρέχουσες διεργασίες. Όταν ανοίγω τα Bluetooth φαίνεται και στης διεργασίες... Περίεργο πράγμα.Δοκίμασα να δω μηπως είναι από την γρήγορη σύνδεση αλλά δεν είναι αυτό. Και το θεμα είναι οτι δεν κλείνει με force close αλλα ξανά ανοίγει. Τεσπα θα δείξει στις επομενες μέρες πόσο επηρεαζει το κινητο και την μπαταρία με την Αγγλική ρομ.Τελευταία φόρτιση μου έβγαλε 5 ώρες και 20 λεπτα...στο 10% με ανοιχτο ολη ημερα wifi και κλειστό συγχρονισμό και τοποθεσία. Ουτε καλά ουτε κακά νομίζω. .Ίδωμεν. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Είμαι καινούργιος σχετικά χρήστης και βλέπω ότι το πορτάκι κάτω που είναι η πόρτα usb άρχισε να μην κλείνει ερμηνεία και κάποιες φορές ανοίγει. Αλλάζει εύκολα; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Είμαι καινούργιος σχετικά χρήστης και βλέπω ότι το πορτάκι κάτω που είναι η πόρτα usb άρχισε να μην κλείνει ερμηνεία και κάποιες φορές ανοίγει. Αλλάζει εύκολα; Πανεύκολα μπορώ να πώ! Μια βιδούλα είναι μόνο! Αν ανοίξεις το καπάκι τις μπαταρίας θα την δείς! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 EBay το αγοράζω ή βρίσκω κι εδώ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπερα στην παρεα.απο περιεργεια τη νουμερο βγαζετε στο antutu?εμενα 45499.περασα εδω και κανα μηνα την lolipop μεσω OTA και κουμπωσε τελεια δεν ξερω μπορει να ημουν και τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 καλησπερα στην παρεα.απο περιεργεια τη νουμερο βγαζετε στο antutu?εμενα 45499.περασα εδω και κανα μηνα την lolipop μεσω OTA και κουμπωσε τελεια δεν ξερω μπορει να ημουν και τυχερος. 45978 έχω εγώ, αλλά νταξει νομίζω δεν πολύ μετράει και αυτό, η εμπειρία χρήσης μετράει πιο πολύ, και το κινητό είναι πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 45978 έχω εγώ, αλλά νταξει νομίζω δεν πολύ μετράει και αυτό, η εμπειρία χρήσης μετράει πιο πολύ, και το κινητό είναι πολύ καλό!!! οντως φιλε ειναι πολυ καλο και στο λεει ενας που εχει αλαξει πολλα κινητα ειχα και g3.απορω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 οντως φιλε ειναι πολυ καλο και στο λεει ενας που εχει αλαξει πολλα κινητα ειχα και g3.απορω γιατι ειναι τοσο παρεξηγημενο κινητο. Εσυ νομιζω ειχες G 3 ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Εσυ νομιζω ειχες G 3 ; ναι.εσυ πρεπει να εισαι με το s4 που δεν καναμε δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 ναι.εσυ πρεπει να εισαι με το s4 που δεν καναμε δουλεια ναι ! Τελικα σου αρεσε το S 5 Ετσι ; Καμια σχεση με το G 3 και το S 4 ,εδω μιλαμε για σοβαρο κινητο που τα κανει ολα ! Ειδικα η μπαταρια ειναι απιαστη ! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ναι.εσυ πρεπει να εισαι με το s4 που δεν καναμε δουλεια το G3 γτ δε σου αρεσε αν επιτρεπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εχω ένα θέμα τελευταία με το Galaxy S5.Εχω τo Lollipop εδώ και κανα 1,5 μηνα. Τελευταίες μέρες το wi fi όταν το απενεργοποιώ ή βάζω κατάσταση πτήσης ενεργοποιείται από μόνο του αυτόματα. Δεν θυμάμαι να έβαλα κάποια εφαρμογή αυτές τις μέρες που ίσως να το προκαλεί αυτό. Ουτε από τις ρυθμισεις του wi fi εκανα καποια αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στειλε ρε φιλε αν μπορεις κανα λινκ, γιατι εχω βρει απειρα γυαλια της nillkin και δεν ξερω αν πηρα το σωστο :p ένα τέτοιο είχα πάρει http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Samsung-Galaxy-S5-i9600-G900-/191312709915?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c8b20491b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ένα τέτοιο είχα πάρει http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Samsung-Galaxy-S5-i9600-G900-/191312709915?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c8b20491b Επειδή και εγώ αυτό πήρα, να σε ρωτήσω περιλαμβάνει το κουτί μεμβράνη για την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Επειδή και εγώ αυτό πήρα, να σε ρωτήσω περιλαμβάνει το κουτί μεμβράνη για την κάμερα; ναι είχε 2 αυτοκόλλητα. αρκετά καθαρά ήταν. δεν είδα καμια διαφορά στις φωτογραφίες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 ναι είχε 2 αυτοκόλλητα. αρκετά καθαρά ήταν. δεν είδα καμια διαφορά στις φωτογραφίες μου Τι εννοείς δεν είχε διαφορά στις φώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Προσοχη θελει...γιατι αν βαλεις κατι θα θολωνει-θαμπωνει τη φωτογραφια... αυτό εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 αυτό εννοώ... Ααα δηλαδή κομπλέ και με τ προστατευτικο αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Εχω ένα θέμα τελευταία με το Galaxy S5.Εχω τo Lollipop εδώ και κανα 1,5 μηνα. Τελευταίες μέρες το wi fi όταν το απενεργοποιώ ή βάζω κατάσταση πτήσης ενεργοποιείται από μόνο του αυτόματα. Δεν θυμάμαι να έβαλα κάποια εφαρμογή αυτές τις μέρες που ίσως να το προκαλεί αυτό. Ουτε από τις ρυθμισεις του wi fi εκανα καποια αλλαγη Δεν νομιζω μα εχεις ανοιχτγ την εξυπνη εναλλαγη δικτυου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Δεν νομιζω μα εχεις ανοιχτγ την εξυπνη εναλλαγη δικτυου; Μπα απενεργοποιημενο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά, ποια εφαρμογή προτείνετε για κάμερα ως αντικατάσταση της στοκ της σαμσουνγκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Προτείνετε το S5 έναντι του I9506 S4? Ρωτώ επειδή και το I9506 έχει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή που τρέχει το Lollipop απροβλημάτιστα και κοστίζει 50 ευρώ φθηνότερα. Η οθόνη κυρτώνει στις άκρες σαν του S3; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts