a_tsa Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 φοραει φλιπ θηκη ρε συ. τα σκεφτηκα και εγω αυτα,μαλιστα το δοκιμασα και χωρις την θηκη και το εκανε. μαλλον θα παμε θα σερβις κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μπορείται να μου πείτε πως μπορώ να κάνει αυτόματα update μια custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα, μπορείται να μου πείτε πως μπορώ να κάνει αυτόματα update μια custom rom? Αν κανεις ρουτ και βαλεις custom δεν εχει πια αυτομα update ..(ΟΤΑ) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Και για να κάνω την custom rom update αν έχει βγεί κάτι κανούργιο στην κανούργια έκδοση της , κάνω backup και ξαναπερνάω την καινούργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχω το s 5. G900f , το κνοξ είναι 0χ1 και δεν με αφήνει να το ρουταρω είμαι σε lolipop 5.0 οφφισιαλ από την κόσμοτε αν δεν κάνω λάθος.διάβασα έναν οδηγό από εδώ και από ότι κατάλαβα αν βάλω official firmware θα μπορέσω να το κάνω.πιο φιρμγερ να βάλω ; Πρεπει να κοιτ;ξω την έκδοση βασικού φάσματος μου ή κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά καλήσπερα.Εχω την BO5 αγγλικη την οποια πηρα ΟΤΑ πριν λιγες μερες.θελω να την περασω καθαρη ομως ειδα οτι εχουν βγει και οι BOC7 και BO3 χθες.Ειναι απο αλλον παροχο?ειναι καλυτερες;Ή να παραμεινω στην B07; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Και για να κάνω την custom rom update αν έχει βγεί κάτι κανούργιο στην κανούργια έκδοση της , κάνω backup και ξαναπερνάω την καινούργια? Λογικα ναι..:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το s 5. G900f , το κνοξ είναι 0χ1 και δεν με αφήνει να το ρουταρω είμαι σε lolipop 5.0 οφφισιαλ από την κόσμοτε αν δεν κάνω λάθος.διάβασα έναν οδηγό από εδώ και από ότι κατάλαβα αν βάλω official firmware θα μπορέσω να το κάνω.πιο φιρμγερ να βάλω ; Πρεπει να κοιτ;ξω την έκδοση βασικού φάσματος μου ή κάτι τέτοιο ; αν το knox ειναι 0Χ1 εισαι ηδη root... (δεν ξερω αν ειναι καινουριο το τηλ) για κανε τσεκ ,βαλε αγγλικη BTU. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλήσπερα.Εχω την BO5 αγγλικη την οποια πηρα ΟΤΑ πριν λιγες μερες.θελω να την περασω καθαρη ομως ειδα οτι εχουν βγει και οι BOC7 και BO3 χθες.Ειναι απο αλλον παροχο?ειναι καλυτερες;Ή να παραμεινω στην B07; Aν εχεις την αγγλικη,αγγλικο update πηρες, η τελευταια ειναι η ΒΟΕ5 ..κατεβασε αυτη. Edited June 9, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Λογικα ναι..:) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν το knox ειναι 0Χ1 εισαι ηδη root... (δεν ξερω αν ειναι καινουριο το τηλ) για κανε τσεκ ,βαλε αγγλικη BTU. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aν εχεις την αγγλικη,αγγλικο update πηρες, η τελευταια ειναι η ΒΟΕ7 ..κατεβασε αυτη. Εννοείς μάλλον την ΒΟC7? BOE7 δεν υπάρχει.Τελευταιο update ειναι η BO5 την οποια εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπέρα!Έκανα μια γκάφα!Δεν θυμάμαι τον εναλλακτικό κωδικό που έβαλα...Έχει κάνεις καμιά ιδέα πως μπορώ να τον αλλάξω κανένα κόλπο για να τον κάνω επαναφορά?? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχω το s 5. G900f , το κνοξ είναι 0χ1 και δεν με αφήνει να το ρουταρω είμαι σε lolipop 5.0 οφφισιαλ από την κόσμοτε αν δεν κάνω λάθος.διάβασα έναν οδηγό από εδώ και από ότι κατάλαβα αν βάλω official firmware θα μπορέσω να το κάνω.πιο φιρμγερ να βάλω ; Πρεπει να κοιτ;ξω την έκδοση βασικού φάσματος μου ή κάτι τέτοιο ; root κανεις στην lolilop με αυτο εδω https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip ειναι πανευκολο και μπορεις να βαλεις οποιο official filmware θελεις.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά δεν είμαι ροοτ και δεν μπορώ να κάνω ροοτ δοκιμασα, ίσως φταίει και το reactivation lock που δεν μου βγαίνει δεν ξςρω τι να ακνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Με συγχωρειτε αν ειμαι off topic...εχω το samsung alpha. Πιστευετε οτι αξιζει να το πουλησω και να παρω το s5.? κυριως μεγαλυτερης οθονης. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εννοείς μάλλον την ΒΟC7? BOE7 δεν υπάρχει.Τελευταιο update ειναι η BO5 την οποια εχω.. H BO5 είναι η λεγόμενη καινούργια 5.0.2? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- root κανεις στην lolilop με αυτο εδω https://download.chainfire.eu/727/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-klte-kltedx-smg900f.zip ειναι πανευκολο και μπορεις να βαλεις οποιο official filmware θελεις.. Απο την στιγμή όμως που θα φλασάρει άλλο firmware το ροοτ χάνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά δεν είμαι ροοτ και δεν μπορώ να κάνω ροοτ δοκιμασα, ίσως φταίει και το reactivation lock που δεν μου βγαίνει δεν ξςρω τι να ακνω Πρέπει να γυρίσεις σε κιτκατ και από εκεί να βγάλεις τον κωδικό επανενεργοποιησης. Με οντιν το φλασαρισμα σε κιτκατ γίνεται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εννοείς μάλλον την ΒΟC7? BOE7 δεν υπάρχει.Τελευταιο update ειναι η BO5 την οποια εχω.. Ναι λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας...Aυτην εννοω..αυτην "φοραω"... Model SM-G900F Model name GALAXY S5 Country United Kingdom Version Android 5.0 Changelist 4920185 Build date Fri, 15 May 2015 07:45:20 +0000 Product code BTU PDA G900FXXU1BOE5 CSC G900FOXA1BOE5 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ναι λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας...Aυτην εννοω..αυτην "φοραω"... Model SM-G900F Model name GALAXY S5 Country United Kingdom Version Android 5.0 Changelist 4920185 Build date Fri, 15 May 2015 07:45:20 +0000 Product code BTU PDA G900FXXU1BOE5 CSC G900FOXA1BOE5 Α ωραία αυτη φοράω και εγώ.Απλα ειδα στο SamFirmwares οτι ειχε αυτες τις δυο μεταγενεστερες σε ημερομηνια και ελεγα μήπως ηταν καλυτερες.Οποτε δοκιμαζω αυτην ξανα και βλέπουμε. Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μπορείς να με κατευθυνεις λίγο ; Νομίζω προσπάθησαν αλλά δεν με άφησε. Μπορείς να μου στειελεις πια κιτκατνα βάλω ; Και μετά από εκεί θα μπορώ να βγάλω το reqctivation lock ; Και μετά; Ροοτ και βάζω ότι θέλω ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαι σε. G900fxxu1bob7ειμαι σε android 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ξέρω ότι αν το διάβαζα γραμμένο από κάποιον άλλον θα γέλαγα, αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται να πέφτω τόσο έξω. Έχω παρατηρήσει ότι με φορτιστή 2.1A (FastCharge) εκτός που φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ (50 λεπτά περίπου), υπάρχει η περίπτωση να "αδειάζει" πιο αργά ή μπαταρία; Ξέρω ότι είναι παράλογο και δεν στέκει, αλλά είναι γεγονός ότι από τότε που αγόρασα τον φορτιστή αυτόν, η συσκευή αναμενη από της 7 το πρωί, έχει 56% και είμαι σίγουρος ότι σε διαφορετική περίπτωση τώρα θα ήμουν σε φορτιστή. Αν κάποιος έχει επιστημονική άποψη για το θέμα θα ήθελα να το μάθω. Ζητάω επιστημονική άποψη γιατί η λογική λέει ότι δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μπορείς να με κατευθυνεις λίγο ; Νομίζω προσπάθησαν αλλά δεν με άφησε. Μπορείς να μου στειελεις πια κιτκατνα βάλω ; Και μετά από εκεί θα μπορώ να βγάλω το reqctivation lock ; Και μετά; Ροοτ και βάζω ότι θέλω ; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειμαι σε. G900fxxu1bob7ειμαι σε android 5.0 To reactivation lock το εχεις ξετσεκαρει? με ποια rom ηταν το κινητο? ειχες kit-kat πριν? μου κανει εντυπωση πως εχει γραψει το knox αφου δεν εχεις ρουταρει...τεσπα ..δοκμασε αυτη.. Model SM-G900F Model name GALAXY S5 Country United Kingdom Version Android 4.4.2 Changelist 2089850 Build date Thu, 03 Jul 2014 05:08:46 +0000 Product code BTU PDA G900FXXU1ANG2 CSC G900FOXA1ANG3 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Το είχα ροοταρει έβαλα την xtretom και όταν θέλησα να βάλω άλλη Ρομ δεν με άφηνε τώρα φλασαρα stock rom μόνο τέτοια; Με άφηνε. ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το reactivation όταν το ξετικςρω παραπέμενει τικαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 [...]Έχω παρατηρήσει ότι με φορτιστή 2.1A (FastCharge) εκτός που φορτίζει σε χρόνο ρεκόρ (50 λεπτά περίπου), [...] Φίλε, μας λες κι εμάς ποιος φορτιστής είναι αυτός (ένα link αν επιτρέπεται). Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδιά Καλημέρα είμαι κάτοχος του S5 G900F έχω την τελευταία έκδοση 5.0....Ποιο καινούργια δεν έχει βγει? ??γτι κάπου είδα κάτι για 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Παιδιά Καλημέρα είμαι κάτοχος του S5 G900F έχω την τελευταία έκδοση 5.0....Ποιο καινούργια δεν έχει βγει? ??γτι κάπου είδα κάτι για 5.0.2 Καλημερα,οχι και με την τελευταια αναβαθμιση ΟΤΑ εκδοση 5 συνεχιζει να δειχνει στις πληροφοριες. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Φίλε, μας λες κι εμάς ποιος φορτιστής είναι αυτός (ένα link αν επιτρέπεται). idusd είναι η μάρκα, είναι ένας διπλός, στην μια έξοδο βγάζει 1Α και στην άλλη 2.1Α Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 καλησπέρα σε όλους , αν στις επιλογές προγραμματιστή βάλουμε στο όριο διεργασιών παρασκηνίου χωρις διεργασίες ή 2 διεργασιες πάει να πει οτι δεν θα έχει ανοιχτες εφαρμογες στην πρωτη περιπτωση και στη δευτερη μονο 2 ? είναι πιθανον να δημιουργηθεί κανενα θεμα με αυτη την επιλογή ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts