panos_27 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Είχα την 5.0 και απ' ότι είδα μετά, πάλι την ίδια έχω. Μήπως κάποια βελτίωση της 5.0 ??? Ποιο firmware ειχες εννοει ο φιλος και σε ποιο εχεις αναβαθμιστει. Δες στις πληροφοριες συσκευης την εκδοση βασικου φασματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Κατεβαίνει ota update 330mb. Btu. Λες να πάει σε 5.0.2? Ακόμα 5.0 Edited June 1, 2015 by lympero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Εμενα μου ηρθε αλλα ειναι 365 mb δεν ξερω τι περιεχει ομως. Την καλημερα μου σε ολους-ες σας Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τελικά κατάφερα να ρουτάρω το s5 σε lolipop χωρίς να πειράξει το knox :D:D:D ώρα να φύγει η σαβούρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 εκανα κι εγω την αναβαθμιση ... ota update 331mb. 5.0 γραφει ακομα αλλα baseband ver. G900FXXU1BOE5 που δεν υπαρχει στο sammobile !!! Πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 να ρωτησω ρε παιια βρηκα ενα mod που δηναμονει την ενταση του ηχειου ,μπορω να την περασω η θα γραψει Knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 να ρωτησω ρε παιια βρηκα ενα mod που δηναμονει την ενταση του ηχειου ,μπορω να την περασω η θα γραψει Knox? Αν είναι κάποιο ζιπακι θέλει custom recovery για να περαστεί κι αν περάσεις τέτοιο recovery θα γράψει ο knox. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αν είναι κάποιο ζιπακι θέλει custom recovery για να περαστεί κι αν περάσεις τέτοιο recovery θα γράψει ο knox. ναι ειναι zip. δηλαδη με ο recovery το μαμησιο δεν περνιεται ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 ναι ειναι zip. δηλαδη με ο recovery το μαμησιο δεν περνιεται ε? οχι δεν γινεται με το στοκ, θελει καποιο καστομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 ναι ειναι zip. δηλαδη με ο recovery το μαμησιο δεν περνιεται ε? Βάλτο με το flashfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Βάλτο με το flashfire τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 τι ειναι αυτο? Εφαρμογή του Chainfire.. Με προσοχή η χρήση της εν λόγω εφαρμογής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 http://www.sammobile.com/2015/06/01/galaxy-s5-android-5-0-2-update-will-arrive-later-this-month/ Περιμένουμε feedback παίδες... Η αγγλική πάλι πρώτη το update :) Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 δεν νοιωθω απο αγγλικα... τελος παντων κατι τελευταιο να ρωτησω.οπως εχω πει εχω το g900h exynos γινεται να το ροοταρω χωρις να γραψει knox? και αν ναι ποιος ειναι ο τροπος? εχω την 4.4 δεν εχω παρει ακομα την 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Στο Android m είδα ότι έχει επιλογή για να γίνει η ασπριλα πάλι μαυρίλα☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε εμείς την M ? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Στο Android m είδα ότι έχει επιλογή για να γίνει η ασπριλα πάλι μαυρίλα☺ Που βρισκεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Που βρισκεται αυτο?? Γιατι μηπως την πηρες την Μ και θες να τ αλλαξεις; :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) http://www.sammobile.com/2015/06/01/galaxy-s5-android-5-0-2-update-will-arrive-later-this-month/ Περιμένουμε feedback παίδες... Η αγγλική πάλι πρώτη το update :) Το πρωί την πέρασα με ota update. Έκανα wipe cache και το φόρτισα. Έχω τα πάντα ανοιχτά : location - high accuracy με location reporting, Bluetooth με σύνδεση με jawbone, gmail, mobile ανοιχτά, Facebook + messenger και whatsup. Μέχρι τώρα, 49% με 3.59 SOT. Με την προηγούμενη έφτανε 5 ώρες μέχρι το 10%. Παρατηρώ πάντως ακόμα καλύτερο standby. Να και δύο Screen shot. http://1drv.ms/1HHVjNZ http://1drv.ms/1I7ON60 Edited June 2, 2015 by lympero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Με CSC BTU πήρα OTA το update. Εγιναν τα απαραίτητα (κατ' εμε) reset και ξανά στήθηκε! Εντόπισα και μια εφαρμογή που επαψε πλέον να λειτουργεί, ενω μεχρι την προηγούμενη βερσιον δούλευε. Ψιλό πράγματα ομως, ηταν μια εφαρμογή που εκανε αυτοματο συγχρονισμό τις φωτογραφίες απο το Fb με τις φωτογραφίες των επαφων. Πρακτική αλλα ζούμε και χωρις αυτην. Μπήκε και για φορτιση γιατι με ολη την φασαρια τερματισε η μπαταρια και πλεον σε αναμονή να δούμε τι θα μας πει η BOE. EDIT: Με μια πρωτη ματιά νομιζω οτι ελευθέρωσε και αλλη μνήμη. Μετα απο ενα clear στις εφαρμογές, μου δίνει used memory 1.09 (!!) Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι η used κατέβαινε εκει κατω! Edited June 1, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Με CSC BTU πήρα OTA το update. Εγιναν τα απαραίτητα (κατ' εμε) reset και ξανά στήθηκε! Εντόπισα και μια εφαρμογή που επαψε πλέον να λειτουργεί, ενω μεχρι την προηγούμενη βερσιον δούλευε. Ψιλό πράγματα ομως, ηταν μια εφαρμογή που εκανε αυτοματο συγχρονισμό τις φωτογραφίες απο το Fb με τις φωτογραφίες των επαφων. Πρακτική αλλα ζούμε και χωρις αυτην. Μπήκε και για φορτιση γιατι με ολη την φασαρια τερματισε η μπαταρια και πλεον σε αναμονή να δούμε τι θα μας πει η BOE. EDIT: Με μια πρωτη ματιά νομιζω οτι ελευθέρωσε και αλλη μνήμη. Μετα απο ενα clear στις εφαρμογές, μου δίνει used memory 1.09 (!!) Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι η used κατέβαινε εκει κατω! Τι αναβάθμιση σου ήρθε; τι firmware έχεις τώρα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Με CSC BTU πήρα OTA το update. Εγιναν τα απαραίτητα (κατ' εμε) reset και ξανά στήθηκε! Εντόπισα και μια εφαρμογή που επαψε πλέον να λειτουργεί, ενω μεχρι την προηγούμενη βερσιον δούλευε. Ψιλό πράγματα ομως, ηταν μια εφαρμογή που εκανε αυτοματο συγχρονισμό τις φωτογραφίες απο το Fb με τις φωτογραφίες των επαφων. Πρακτική αλλα ζούμε και χωρις αυτην. Μπήκε και για φορτιση γιατι με ολη την φασαρια τερματισε η μπαταρια και πλεον σε αναμονή να δούμε τι θα μας πει η BOE. EDIT: Με μια πρωτη ματιά νομιζω οτι ελευθέρωσε και αλλη μνήμη. Μετα απο ενα clear στις εφαρμογές, μου δίνει used memory 1.09 (!!) Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι η used κατέβαινε εκει κατω! Δηλαδή σε κάθε update που θα βγαίνει χρειάζεται να κάνουμε και εργοστασιακη επαναφορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δηλαδή σε κάθε update που θα βγαίνει χρειάζεται να κάνουμε και εργοστασιακη επαναφορά?? Δεν είναι απαραίτητο, απλά αν δεν κάνεις ίσως εμφανιστεί κάποιο bug. Αν κάνεις είσαι σίγουρος ότι όλα πήγαν καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 ρε μαγκες δεν γινεται να κανουμε συνεχεια format , εχω 20 email,facebook και καμια 20 ακομα account δεν γινεται καθεα φορα φτου και απο την αρχη. ΚΑποια λυση σε αυτο δεν εχει βρεθει ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημερα και καλο μηνα,Δεν χρειαζεται επαναφορα σε τετοια μικρα update,ολα ΟΤΑ μου ηρθαν και τα περασα χωρις κανενα προβλημα,αν παρατηρηθει καποιο προβλημα τοτε μονο ισως παμε σε επαναφορα...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts