Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα την 5.0 και απ' ότι είδα μετά, πάλι την ίδια έχω. Μήπως κάποια βελτίωση της 5.0 ???

Ποιο firmware ειχες εννοει ο φιλος και σε ποιο εχεις αναβαθμιστει. Δες στις πληροφοριες συσκευης την εκδοση βασικου φασματος

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εμενα μου ηρθε αλλα ειναι 365 mb δεν ξερω τι περιεχει ομως. Την καλημερα μου σε ολους-ες σας

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

εκανα κι εγω την αναβαθμιση ... ota update 331mb.

5.0 γραφει ακομα αλλα baseband ver. G900FXXU1BOE5 που δεν υπαρχει στο sammobile !!!

Πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το ...

να ρωτησω ρε παιια βρηκα ενα mod που δηναμονει την ενταση του ηχειου ,μπορω να την περασω η θα γραψει Knox?

να ρωτησω ρε παιια βρηκα ενα mod που δηναμονει την ενταση του ηχειου ,μπορω να την περασω η θα γραψει Knox?

Αν είναι κάποιο ζιπακι θέλει custom recovery για να περαστεί κι αν περάσεις τέτοιο recovery θα γράψει ο knox.

Αν είναι κάποιο ζιπακι θέλει custom recovery για να περαστεί κι αν περάσεις τέτοιο recovery θα γράψει ο knox.

ναι ειναι zip. δηλαδη με ο recovery το μαμησιο δεν περνιεται ε?

ναι ειναι zip. δηλαδη με ο recovery το μαμησιο δεν περνιεται ε?

οχι δεν γινεται με το στοκ, θελει καποιο καστομ

http://www.sammobile.com/2015/06/01/galaxy-s5-android-5-0-2-update-will-arrive-later-this-month/

Περιμένουμε feedback παίδες...

Η αγγλική πάλι πρώτη το update :)

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

δεν νοιωθω απο αγγλικα...

τελος παντων κατι τελευταιο να ρωτησω.οπως εχω πει εχω το g900h exynos γινεται να το ροοταρω χωρις να γραψει knox? και αν ναι ποιος ειναι ο τροπος? εχω την 4.4 δεν εχω παρει ακομα την 5.

Στο Android m είδα ότι έχει επιλογή για να γίνει η ασπριλα πάλι μαυρίλα☺

Που βρισκεται αυτο??

http://www.sammobile.com/2015/06/01/galaxy-s5-android-5-0-2-update-will-arrive-later-this-month/

Περιμένουμε feedback παίδες...

Η αγγλική πάλι πρώτη το update :)

Το πρωί την πέρασα με ota update. Έκανα wipe cache και το φόρτισα. Έχω τα πάντα ανοιχτά : location - high accuracy με location reporting, Bluetooth με σύνδεση με jawbone, gmail, mobile ανοιχτά, Facebook + messenger και whatsup.

Μέχρι τώρα, 49% με 3.59 SOT. Με την προηγούμενη έφτανε 5 ώρες μέχρι το 10%. Παρατηρώ πάντως ακόμα καλύτερο standby.

Να και δύο Screen shot.

http://1drv.ms/1HHVjNZ

http://1drv.ms/1I7ON60

Edited by lympero

Με CSC BTU πήρα OTA το update. Εγιναν τα απαραίτητα (κατ' εμε) reset και ξανά στήθηκε! Εντόπισα και μια εφαρμογή που επαψε πλέον να λειτουργεί, ενω μεχρι την προηγούμενη βερσιον δούλευε. Ψιλό πράγματα ομως, ηταν μια εφαρμογή που εκανε αυτοματο συγχρονισμό τις φωτογραφίες απο το Fb με τις φωτογραφίες των επαφων. Πρακτική αλλα ζούμε και χωρις αυτην.

Μπήκε και για φορτιση γιατι με ολη την φασαρια τερματισε η μπαταρια και πλεον σε αναμονή να δούμε τι θα μας πει η BOE.

EDIT:

Με μια πρωτη ματιά νομιζω οτι ελευθέρωσε και αλλη μνήμη. Μετα απο ενα clear στις εφαρμογές, μου δίνει used memory 1.09 (!!) Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι η used κατέβαινε εκει κατω!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με CSC BTU πήρα OTA το update. Εγιναν τα απαραίτητα (κατ' εμε) reset και ξανά στήθηκε! Εντόπισα και μια εφαρμογή που επαψε πλέον να λειτουργεί, ενω μεχρι την προηγούμενη βερσιον δούλευε. Ψιλό πράγματα ομως, ηταν μια εφαρμογή που εκανε αυτοματο συγχρονισμό τις φωτογραφίες απο το Fb με τις φωτογραφίες των επαφων. Πρακτική αλλα ζούμε και χωρις αυτην.

Μπήκε και για φορτιση γιατι με ολη την φασαρια τερματισε η μπαταρια και πλεον σε αναμονή να δούμε τι θα μας πει η BOE.

EDIT:

Με μια πρωτη ματιά νομιζω οτι ελευθέρωσε και αλλη μνήμη. Μετα απο ενα clear στις εφαρμογές, μου δίνει used memory 1.09 (!!) Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι η used κατέβαινε εκει κατω!

Τι αναβάθμιση σου ήρθε; τι firmware έχεις τώρα δηλαδή;

EDIT:

Δηλαδή σε κάθε update που θα βγαίνει χρειάζεται να κάνουμε και εργοστασιακη επαναφορά??

Δηλαδή σε κάθε update που θα βγαίνει χρειάζεται να κάνουμε και εργοστασιακη επαναφορά??

Δεν είναι απαραίτητο, απλά αν δεν κάνεις ίσως εμφανιστεί κάποιο bug.

Αν κάνεις είσαι σίγουρος ότι όλα πήγαν καλά

ρε μαγκες δεν γινεται να κανουμε συνεχεια format , εχω 20 email,facebook και καμια 20 ακομα account δεν γινεται καθεα φορα φτου και απο την αρχη. ΚΑποια λυση σε αυτο δεν εχει βρεθει ;
My Name Is George V.

Καλημερα και καλο μηνα,Δεν χρειαζεται επαναφορα σε τετοια μικρα update,ολα ΟΤΑ μου ηρθαν και τα περασα χωρις κανενα προβλημα,αν παρατηρηθει καποιο προβλημα τοτε μονο ισως παμε σε επαναφορα...:)
Jason the Greek

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)