Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτό συμβαίνει γιατί ΔΕΝ είναι όλες οι ρομ ίδιες. Εσείς ναι μεν προσπαθείτε να βάλετε την ίδια ρόμ, αλλά οι δύο διαφορετικές συσκευές που αναφέρετε, δεν έχουν τις ίδιες ρομ εγκατεστημένες, οι οποίες έχουν διαφορετικά διαμορφωμένα partitions και για αυτό το λόγο σας παρουσιάζεται σε κάποιο αποτυχία στην εγκατάσταση. Φυσικά υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση με το κατάλληλο pit file και repartition, αλλά καλό είναι να αποφεύετε αυτή τη διαδικασία γιατί εμπεριέχει ποσοστό επικινδυνότητας.

Δηλαδή πώς μπορώ να βρώ για την συγκεκριμένη ρομ έκδοση το συγκεκριμένο πίτ χωρίς να δοκιμάσω ένα εκατομμύριο ρομς?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δηλαδή πώς μπορώ να βρώ για την συγκεκριμένη ρομ έκδοση το συγκεκριμένο πίτ χωρίς να δοκιμάσω ένα εκατομμύριο ρομς?

Δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις rom!

Κατέβασε όποια rom θέλεις,και κάνε ακριβώς αυτό που σου γράφω απο πάνω!

Ούτε ψάξιμο για pit,ούτε τίποτα!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις rom!

Κατέβασε όποια rom θέλεις,και κάνε ακριβώς αυτό που σου γράφω απο πάνω!

Ούτε ψάξιμο για pit,ούτε τίποτα!

Οκ φίλε μου , θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω!!!

Γεια σας, μου εσπασαν εσωτερικα τα δοντακια στο usb cable 2.0 to micro usb (το original της samsung 10ημερων) που καταληγει στο φορτιστη με αποτελεσμα να μην μπορω να φορτισω. Ευτυχως σαν αμεση λυση εχω ενα ακομη καλωδιο εφεδρικο το οποιο αν και δεν ειναι της samsung φορτιζει κανονικα. Θα ηθελα να ρωτησω να αγορασω το original της samsung καλωδιο ή να κανω τη δουλεια μου και με αυτο που ηδη εχω! (σαν νεος κατοχος ρωταω μηπως θα εχω καποιο προβλημα με τη φορτιση και το κινητο στη συνεχεια).

Επισης εχετε να μου προτεινετε απο καπου να αγορασω usb 3.0 to micro usb το οποιο να ειναι συμβατο με το κινητο μας?

Γιατι εδω στα public βρηκα αυτο πολυ ακριβα νομιζω... http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/kalodia-adaptors/samsung-usb-to-microusb-cable-et-dq11y1wegww-usb-30-leyko/prod5112188pp/prod3070045pp.

Γεια σας, μου εσπασαν εσωτερικα τα δοντακια στο usb cable 2.0 to micro usb (το original της samsung 10ημερων) που καταληγει στο φορτιστη με αποτελεσμα να μην μπορω να φορτισω. Ευτυχως σαν αμεση λυση εχω ενα ακομη καλωδιο εφεδρικο το οποιο αν και δεν ειναι της samsung φορτιζει κανονικα. Θα ηθελα να ρωτησω να αγορασω το original της samsung καλωδιο ή να κανω τη δουλεια μου και με αυτο που ηδη εχω! (σαν νεος κατοχος ρωταω μηπως θα εχω καποιο προβλημα με τη φορτιση και το κινητο στη συνεχεια).

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με αυτό που έχεις. Παίζει να είναι και καλύτερο απο της samsung. Στο S3 τα καλώδια ήταν αίσχος και χαλούσαν εύκολα. Φόρτιζε δηλαδή αλλά έδινε λίγο ρεύμα με αποτέλεσμα να αργεί βασανιστικά η φόρτιση. Μέτρησα έδινε 300mA ενώ έπρεπε να δίνει 1000mA! Το άλλαξα και ησύχασα. Οπότε μια χαρά είσαι δεν χρειάζεται το αυθεντικό.

Επισης εχετε να μου προτεινετε απο καπου να αγορασω usb 3.0 to micro usb το οποιο να ειναι συμβατο με το κινητο μας?

Γιατι εδω στα public βρηκα αυτο πολυ ακριβα νομιζω... http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/kalodia-adaptors/samsung-usb-to-microusb-cable-et-dq11y1wegww-usb-30-leyko/prod5112188pp/prod3070045pp.

Όλα είναι συμβατά γι αυτό έχουν και το πρότυπο USB να μην εξαρτάσαι απο 1 κατασκευαστή. Βρες όποιο USB3 θες και κάνε τη δουλειά σου. Αν το θες για γρήγορη μεταφορά αρχείων επειδή το pc σου έχει usb3 τότε αγόρασε ενα. Αλλά αν είδες κάπου οτι φορτίζει πιο γρήγορα δεν πρόκειται να δείς καμία διαφορά αν το βάλεις στην πρίζα. Μόνο μέσω pc το usb3 φορτίζει πιο γρήγορα απ'ότι με usb2 όμως και πάλι είναι πιο αργό απο τη φόρτιση μέσω πρίζας (εκεί είτε usb2-usb3 να βάλεις θα είναι το ίδιο ακριβώς δηλαδή 2000mA)

Στο πρώτο ερώτημά σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιείσεις και αυτο που έχεις ή όποιο αλλο θες, αρκεί να είναι usb <> micro usb.

Για το δεύτερο ερώτημά σου, skroutz it!! Θα βρεις εκατοντάδες.

Για παράδειγμα, με λιγότερα απο 5 ευρω.

http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1590

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με αυτό που έχεις. Παίζει να είναι και καλύτερο απο της samsung. Στο S3 τα καλώδια ήταν αίσχος και χαλούσαν εύκολα. Φόρτιζε δηλαδή αλλά έδινε λίγο ρεύμα με αποτέλεσμα να αργεί βασανιστικά η φόρτιση. Μέτρησα έδινε 300mA ενώ έπρεπε να δίνει 1000mA! Το άλλαξα και ησύχασα. Οπότε μια χαρά είσαι δεν χρειάζεται το αυθεντικό.

Όλα είναι συμβατά γι αυτό έχουν και το πρότυπο USB να μην εξαρτάσαι απο 1 κατασκευαστή. Βρες όποιο USB3 θες και κάνε τη δουλειά σου. Αν το θες για γρήγορη μεταφορά αρχείων επειδή το pc σου έχει usb3 τότε αγόρασε ενα. Αλλά αν είδες κάπου οτι φορτίζει πιο γρήγορα δεν πρόκειται να δείς καμία διαφορά αν το βάλεις στην πρίζα. Μόνο μέσω pc το usb3 φορτίζει πιο γρήγορα απ'ότι με usb2 όμως και πάλι είναι πιο αργό απο τη φόρτιση μέσω πρίζας (εκεί είτε usb2-usb3 να βάλεις θα είναι το ίδιο ακριβώς δηλαδή 2000mA)

Στο πρώτο ερώτημά σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείς να χρησιμοποιείσεις και αυτο που έχεις ή όποιο αλλο θες, αρκεί να είναι usb <> micro usb.

Για το δεύτερο ερώτημά σου, skroutz it!! Θα βρεις εκατοντάδες.

Για παράδειγμα, με λιγότερα απο 5 ευρω.

http://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=1590

Σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας! Μαλλον θα συνεχισω να χρησιμοποιω το καλωδιο που ηδη εχω εφοσον μου λετε οτι δεν υπαρχει προβλημα.

Πάντως σε περιπτώσεις αναβαθμίσεων κλπ όλοι λένε να χρησιμοποιείς το αυθεντικό καλώδιο.

Δεν μου έχει τύχει οπότε δεν μπορω να επιβεβαιώσω.

Προσωπικά, το δικο του καλώδιο το εχω ακόμη στο κουτί του τηλεφώνου. Φορτίσεις - αναβαθμίσεις κανω με ενα καλώδιο και φορτιστή που εχω από LG κινητό.

Οτι να 'ναι! Στο γραφείο το φορτιζω με εναν φορτιστή -καλώδιο απο Motorola.

Εφόσον το καλώδιο είναι καλης ποιότητας και σωστό, δεν έχει δηλαδή κανενα πρόβλημα, κάνει μια χαρά.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προσωπικά, το δικο του καλώδιο το εχω ακόμη στο κουτί του τηλεφώνου. Φορτίσεις - αναβαθμίσεις κανω με ενα καλώδιο και φορτιστή που εχω από LG κινητό.

Οτι να 'ναι! Στο γραφείο το φορτιζω με εναν φορτιστή -καλώδιο απο Motorola.

Εφόσον το καλώδιο είναι καλης ποιότητας και σωστό, δεν έχει δηλαδή κανενα πρόβλημα, κάνει μια χαρά.

Το σημαντικό έιναι το καλής ποιότητας. :)

Πάντως σε περιπτώσεις αναβαθμίσεων κλπ όλοι λένε να χρησιμοποιείς το αυθεντικό καλώδιο.

Δεν μου έχει τύχει οπότε δεν μπορω να επιβεβαιώσω.

Εγω όλες τις αναβαθμίσεις τις έχω κάνει με το καλώδιο του lumia 710 και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής :Ρ ολόκληρη διαδικασία να βγάζεις το καλώδιο απ την βάση φόρτισης

Το σημαντικό έιναι το καλής ποιότητας. :)

Έτσι ακριβώς. Usb είναι όλα δεν έχει σχέση αν είναι της εταιρίας η όχι. Γι αυτό υιοθετήθηκε και αυτό το πρότυπο για να χρησιμοποιεί ο καθένας ότι καλώδιο θέλει χωρίς περιορισμούς ;) (κάτι που η Apple αρνείται ακόμα πεισματικά να κάνει :P )

Πάντως με το καλώδιο του s5 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος κλείνει σχεδόν 1 χρόνο που έχω το κινητό και είναι όπως την 1η μέρα πολύ ποιοτικό καμιά σχέση με του s3. Και τα ακουστικά επίσης του s3 άρχισαν να κόβονται νωρίς ενώ του s5 είναι πάλι σαν το usb σαν την 1η μέρα!

Όσο έχετε αγγλική rom σας έχει έρθει ενημέρωση OTA? Σε μένα πάντως ακόμα τίποτα..Και διαβάζω σε διάφορα φόρουμ ότι έχει διαφορά προς το καλύτερο τουλάχιστον στο smoothness

Όσο έχετε αγγλική rom σας έχει έρθει ενημέρωση OTA? Σε μένα πάντως ακόμα τίποτα..Και διαβάζω σε διάφορα φόρουμ ότι έχει διαφορά προς το καλύτερο τουλάχιστον στο smoothness

Ναι ήρθε. Αλλά έπρεπε να τσεκάρω χειροκίνητα δεν μου ήρθε αυτόματα.

Ναι ήρθε. Αλλά έπρεπε να τσεκάρω χειροκίνητα δεν μου ήρθε αυτόματα.

Ομοίως! Το ίδιο! Με χειροκίνητο check.

Για smoothness δεν ξερω αλλα επέστρεψε επιτέλους το push service στο Gmail, με την native εφαρμογή του Android!

Edited by fanatikos

Ομοίως! Το ίδιο! Με χειροκίνητο check.

Για smoothness δεν ξερω αλλα επέστρεψε επιτέλους το push service στο Gmail, με την native εφαρμογή του Android!

Για την εφαρμογή gmail ή για την email λες;

χθεσινο update στη 5.0 390mb. Ξερει κανεις τι ειναι?
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

χθεσινο update στη 5.0 390mb. Ξερει κανεις τι ειναι?

Λογικα πήρες το τελευταίο firmware το bod3, τσέκαρε το στις πληροφορίες συσκευής

Λογικα πήρες το τελευταίο firmware το bod3, τσέκαρε το στις πληροφορίες συσκευής

που ακριβως φαινεται στις πληροφοριες συσκευης? και τι ακριβως κανει?

που ακριβως φαινεται στις πληροφοριες συσκευης? και τι ακριβως κανει?

Έκδοση βασικού φάσματος λέγεται. Απλά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού αν είναι η bod3, έχει κάποιες μικρο αλλαγές από την προηγούμενη.

εμενα στην εκδοση βασικου φασματος γραφει: G900*****BOC7

Για την email μιλαω.

Εγω χρησιμοποιω την type/blue mail. Λες τωρα με την επαναφορα του push αξιζει να ξανα βαλω την email?

Εγω χρησιμοποιω την type/blue mail. Λες τωρα με την επαναφορα του push αξιζει να ξανα βαλω την email?

Ανάλογα τι σε βολεύει. Εγω δουλεύω την email συνεχώς, ακόμη και οταν αφαιρέθηκε το push. (5 λογαριασμούς τους δουλεύω ολους μ' αυτήν.)

Δεν ξερω, η gmail εφαρμογή πότε δεν με βόλεψε στην χρήση. Ούτε και αισθητικά μου άρεσε ποτέ!

Ανάλογα τι σε βολεύει. Εγω δουλεύω την email συνεχώς, ακόμη και οταν αφαιρέθηκε το push. (5 λογαριασμούς τους δουλεύω ολους μ' αυτήν.)

Δεν ξερω, η gmail εφαρμογή πότε δεν με βόλεψε στην χρήση. Ούτε και αισθητικά μου άρεσε ποτέ!

Μπορεις να στειλεις ενα λινκ απο το Play να την βρω;

Μπορεις να στειλεις ενα λινκ απο το Play να την βρω;

Link?

Μα την εφαρμογή την έχει ουτως ή άλλως το κινητό σου (native). Δεν βγαίνει! Ουτε καν disable δεν γίνεται. (Εκτός αν είσαι ρουταρισμενος και εχεις ξηλώσει εφαρμογές ).

Το ονομα της ειναι "email" και το εικονίδιο της ειναι ενας ασπρος φάκελος με το "@" επανω του.

Edited by fanatikos

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)