lympero Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Βγηκε νεα εκδοση της αγγλικης ρομ. Την βαζουμε λετε η περιμενουμε; Μόλις μπήκε! Ακόμα παραμένει 5.0 χωρίς έξτρα καλούδια όπως ambient display κλπ. Το recent δουλεύει πολύ πιο γρήγορα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 το galaxy μου παει ρολοι με boc7. να κατεβασω τη νεα με OTA η με odin και hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 το galaxy μου παει ρολοι με boc7. να κατεβασω τη νεα με OTA η με odin και hard reset? Μικρες αναβαθμισεις ΟΤΑ (χωρις reset) ...μεγαλες Odin reset.. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μικρες αναβαθμισεις ΟΤΑ (χωρις reset) ...μεγαλες Odin reset.. αρα προτινεις OTA. την εβαλες? καμια ουσιαστικη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παντως καλα παμε στο μηνα πανω (απ τον Μαρτη) να κι αλλη..!!! αυτη ειναι σαν 5.0.2 ασχετα αν δεν το αναφερει επομενη 5.1...λεω τωρα...οταν παω σπιτι θα την βαλω ειμαι και γω με BOC7 ...οσοι τη βαλατε πειτε κανα σχολιο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εχει βαλει καποιος το sygic ? προσπαθησα να το βαλω σε lilipop και μου κλεινει πριν καν ανοιξει! εχει καποιος καποια ιδεα τι να κανω ? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 εχει βαλει καποιος το sygic ? προσπαθησα να το βαλω σε lilipop και μου κλεινει πριν καν ανοιξει! εχει καποιος καποια ιδεα τι να κανω ? Εμένα με την lollipop το sygic με επίσημη άδεια δουλεύει άψογα. Μήπως κατι στην εγκατάσταση και δήλωση προϊόντος γίνεται κατι; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το νέο update πάει σφαίρα. Το πέρασα με OTA και μέχρι τώρα είναι βούτυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το νέο update πάει σφαίρα. Το πέρασα με OTA και μέχρι τώρα είναι βούτυρο Εμφανής η διαφορά από boc7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και στο xda καποιοι που την έβαλαν λενε οτι έγινε πιο γρήγορο! Για να δούμε. .. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Οσοι την βάλατε, γράψτε παρατηρήσεις! Απο boc7, τι εγινε τώρα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Από sammobile επιλέγετε το firmware BTU; Είδα χρονικά ότι είναι η ''κατηγοριοποίηση'' στο site που πήρε πρώτη BOC7 και τώρα είναι BOD3 . Η ελληνική BOC7 δηλαδή θα είναι το ίδιο;; Στη BOC7 το bug με την κάμερα εμφανίζεται;; Σημειωτέον προχθες δούλευα όλη μέρα το κινητό και όταν τσέκαρα μπαταρία το daemon δούλευε ακριβώς όση ώρα είχε περάσει από την στιγμή που έβλεπα φωτογραφίες στο άλμπουμ που δημιουργεί η φωτογραφική μόνη της. Επειδή το διάβασα και δυο τρεις σελίδες πριν το θυμήθηκα και τις έβαλα όλες σε έναν τρίτο φάκελο. Σήμερα όλη μέρα δουλεύοντας το κινητό, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το daemon... Για την πληροφορία και μόνο. Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Ναι, αλλά πάντα μπορείς να βάλεις με odin το πιο νέο firmware που βγαίνει οπότε κανένα άγχος ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΧΕΙ ΤΗΝ NL9 5.0 ΚΑΙ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ UPDATE ΒΟC7. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ FAIL (SIZE) ΓΙΑΤΊ? -- Απο ομάδα διαχείρισης -- Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφάλαια διότι ειναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται απο τους ΟΠΧ . Edited April 17, 2015 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και εμένα σε γαλλικό ήρθε.Πολύ πιο smooth χωρίς τα κολλήματα της πρώτης έκδοσης. Lollipop και έχω παραπάνω ελεύθερη μνήμη ram.κοντά στα 390mb.Κάντε έλεγχο γιατί και εγώ παρόλο που το έχω στο αυτόματο μόνο όταν έψαξα για ενημέρωση μου τη βρηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Συγνώμη για τα κεφαλαία , είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή .. υπάρχει κάποια λύση στο fail image size? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχω την εντύπωση ότι με boc7 ανοιγαν πιο γρήγορα τα πρόσφατα. Μόνο εγώ το πιστεύω; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εχω την εντύπωση ότι με boc7 ανοιγαν πιο γρήγορα τα πρόσφατα. Μόνο εγώ το πιστεύω; :Ρ Δηλ μαπα το καρπούζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δηλ μαπα το καρπούζι; Κοιτα πιο γρήγορα δεν ανοίγει σίγουρα. Το πολύ πολύ να είναι ίδιος ο χρόνος, άρα δεν αξιζει η αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Κοιτα πιο γρήγορα δεν ανοίγει σίγουρα. Το πολύ πολύ να είναι ίδιος ο χρόνος, άρα δεν αξιζει η αλλαγή Καλά σίγουρα θα έχουν βελτιώσεις μέσα αλλά τι αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Καλά σίγουρα θα έχουν βελτιώσεις μέσα αλλά τι αραγε; Νταξει για να το βγάζουν κάτι θα έχει αλλά δεν είναι κάτι εμφανές με την πρώτη ματιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 παιδια εχω μια απορια λιγο ακυρη οποιος ξερει ας απαντησει ισχυει οτι το s5 ειναι dustproof και ως ενα σημειο waterproof αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,επηρεαζεται και απο υγρασια??πχ κανω μπανιο το χω μαζι να ακουω μουσικη,ζεστο νερο ατμοι κτλ καταστρεφουν το κινητο?? γιατι βλεπω οτι στα σερβις αναφερουν οι τεχνικοι πολλες φορες προβλημα υγρασιας-στο s5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Νταξει για να το βγάζουν κάτι θα έχει αλλά δεν είναι κάτι εμφανές με την πρώτη ματιά Εγω πάντως βρήκα ένα! Επιτέλους επέστρεψε το push service στο Gmail μεσα απο την native email εφαρμογή.! ΟΛΕ!! Αντε, καιρος ήταν! Και νομιζω οτι τα resent apps ανοίγουν 1 κλικ πιο γρήγορα.! Εντάξει ισως να ειναι και placebo αλλα πιο αργά σίγουρα οχι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 παιδια εχω μια απορια λιγο ακυρη οποιος ξερει ας απαντησει ισχυει οτι το s5 ειναι dustproof και ως ενα σημειο waterproof αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,επηρεαζεται και απο υγρασια??πχ κανω μπανιο το χω μαζι να ακουω μουσικη,ζεστο νερο ατμοι κτλ καταστρεφουν το κινητο?? γιατι βλεπω οτι στα σερβις αναφερουν οι τεχνικοι πολλες φορες προβλημα υγρασιας-στο s5?? Αφου ειναι αδιαβροχο το κινητο.Μονο ομως αμα ειναι καλα κλειστα τα καπακια μπαταριας και usb. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 παιδια εχω μια απορια λιγο ακυρη οποιος ξερει ας απαντησει ισχυει οτι το s5 ειναι dustproof και ως ενα σημειο waterproof αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,επηρεαζεται και απο υγρασια??πχ κανω μπανιο το χω μαζι να ακουω μουσικη,ζεστο νερο ατμοι κτλ καταστρεφουν το κινητο?? γιατι βλεπω οτι στα σερβις αναφερουν οι τεχνικοι πολλες φορες προβλημα υγρασιας-στο s5?? Εγω δεν θα το εκανα.Παρε ενα ραδιοφωνακι καλυτερα. ή ΒΤ ηχεια ,το τηλεφωνο εξω απο το μπανια και τα ηχεια μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εγω δεν θα το εκανα.Παρε ενα ραδιοφωνακι καλυτερα. ή ΒΤ ηχεια ,το τηλεφωνο εξω απο το μπανια και τα ηχεια μεσα. Εδώ άλλη κάνουν μπάνιο και μιλάνε στο κινητό και εσύ φοβάσαι τους ατμούς:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts