panos_27 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εχουν διορθωθεί και τα 2 Ααα τέλεια αξίζει άρα να την βάλω. Υπάρχει περίπτωση να γράψει ο knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ααα τέλεια αξίζει άρα να την βάλω. Υπάρχει περίπτωση να γράψει ο knox; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Επειδη τελευταια φορα που εβαλα rom μεσω odin ηταν στο GS 3 να περιμενω να βγει το update σε πολωνικο τηλεφωνο η να περασω την τελευταια αγγλικη μεσω odin ;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπέρα! Τελικά παρέλαβα από vodafone με lollipop. Απενεργοποίησα (αν δεν μπορούσα να κάνω απεγκατάσταση) ό,τι μπορούσα από vodafone και το κινητό για την ώρα δουλεύει μια χαρά. Θα δείξει Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πρίν απο λίγο πέρασα και εγω την Αγγλική με το Odin 3.09 και ολα καλα φαινονται μεχρι στιγμης. Ειχα την Ρουμανικη και ειχε αρχισει καποια χαζα οποτε δεν μπορουσα να περιμενω. Δεν εγραψε Knox. Πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και ξανα μολις ξανα ανοιξει το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πρίν απο λίγο πέρασα και εγω την Αγγλική με το Odin 3.09 και ολα καλα φαινονται μεχρι στιγμης. Ειχα την Ρουμανικη και ειχε αρχισει καποια χαζα οποτε δεν μπορουσα να περιμενω. Δεν εγραψε Knox. Πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων και ξανα μολις ξανα ανοιξει το τηλεφωνο Από άποψη μπαταρίας η αγγλική πως πάει; εννοώ δεν έχει δώσει έμφαση στην ταχύτητα και έχασε σε μπαταρία ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Από άποψη μπαταρίας η αγγλική πως πάει; εννοώ δεν έχει δώσει έμφαση στην ταχύτητα και έχασε σε μπαταρία ε; Τα πάει περίφημα! Συνέχεια με ανοιχτό WiFi σήμερα και έχω 5 ώρες screen on time με 32% μπαταρία ακόμα διαθέσιμη! Κανένα κόλλημα πάει σφαίρα. Είμαι πολύ ευχαριστημενος. Την προτείνω σε όσους έχουν θέμα με lolipop. Wipe, εγκατάσταση αγγλικής μέσω odin, ξανά wipe και μεγεια το καινούριο τηλέφωνο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Τα πάει περίφημα! Συνέχεια με ανοιχτό WiFi σήμερα και έχω 5 ώρες screen on time με 32% μπαταρία ακόμα διαθέσιμη! Κανένα κόλλημα πάει σφαίρα. Είμαι πολύ ευχαριστημενος. Την προτείνω σε όσους έχουν θέμα με lolipop. Wipe, εγκατάσταση αγγλικής μέσω odin, ξανά wipe και μεγεια το καινούριο τηλέφωνο :) Τα εκανα ολα αυτα αλλα εχω ενα θεματακι. Οταν πηρα το κινητο πρωτη φορα ειχε κατι εφαρμογες προ εγκατεστημενες, νομιζω τσεχικες μιας απο τσεχια ειναι. Τωρα που φλασαρα αγγλικη ρομ αυτες ξανα υπαρχουν. Λετε εκανα κατι λαθος ας πουμε, η ειναι νορμαλ; EDIT: Εκανα επαναφορα και μετα το φλασαρισμα και δεν υπαρχουν, σορρυ για το σπαμ Edited March 22, 2015 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα αυτή δη τον που λέτε της Αγγλίας είναι αναβάθμιση της λολιποπ για την αγγλια; η πρώτη λολι που βγήκε για την Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τα πάει περίφημα! Συνέχεια με ανοιχτό WiFi σήμερα και έχω 5 ώρες screen on time με 32% μπαταρία ακόμα διαθέσιμη! Κανένα κόλλημα πάει σφαίρα. Είμαι πολύ ευχαριστημενος. Την προτείνω σε όσους έχουν θέμα με lolipop. Wipe, εγκατάσταση αγγλικής μέσω odin, ξανά wipe και μεγεια το καινούριο τηλέφωνο :) θα με κάνεις να αμαρτήσω, εσύ!! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Καλημέρα παιδιά, εδώ και μια εβδομάδα είμαι κάτοχος του τηλ μετά από το s4, η συσκευή ήρθε με lollipop, μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ότι παρόλο που καθαρίζω τις εφαρμογές έχει ελάχιστη μνήμη, περίπου 400, στο s4 με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές ήταν περίπου στα 800, γτ συμβαίνει αυτό; πολύ κακή διαχείριση μνήμης από lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αυτό δεν σημαίνει τίποτα φίλε. Μπορεί να εχεις 1GB κενό και να σε τρελένει στα redraw το τηλέφωνο. Εφόσον δουλευει σωστά και δεν σε ταλαιπωρεί με λαγκαρίσματα και redraw, ας εχει και 100ΜΒ ελεύθερα. Είναι ανευ ουσίας!;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το s4 δούλευε αρκετά πιο γρήγορα, ψιλο κολλάει μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το s4 δούλευε αρκετά πιο γρήγορα, ψιλο κολλάει μπορώ να πω. Νομίζω είσαι υπερβολικός. Δύσκολα το s4 να πηγαίνει καλύτερα απ το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το s4 δούλευε αρκετά πιο γρήγορα, ψιλο κολλάει μπορώ να πω. Έχει υποθεί αρκετές φορές! Ή θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή (για πιο σωστή δουλειά) θα ξαναπεράσεις το firmware με odin και πάλι επαναφορά.... Δε δικαιολογείται το S4 να είναι πιο γρήγορο απ' το S5 με lollipop.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά καλημέρα. Έβαλα κι εγώ χθες την αγγλική ρομ και η αλήθεια είναι ότι πάει αρκετά καλύτερα από θέμα απόδοσης και ταχύτητας. Ενα θεματάκι έχω μόνο. Από την εφαρμογή του facebook όταν ανοίγω ένα μήνυμα μου το ανοίγει στο τσατ που είχε παλιά το fb και όχι στο messenger. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται; Έχει γίνει συνήθεια πλέον το messenger δεν αλλάζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το s4 δούλευε αρκετά πιο γρήγορα, ψιλο κολλάει μπορώ να πω. Τότε κάτι δεν πάει καλά με το s5 σου. Τα έχω σε λειτουργεία και τα δύο και η διαφορά ναι μεν δεν είναι τεράστια αλλά είναι εμφανής! Βέβαια εγώ τα έχω με ΚΚ. Τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι για lollipop στο 5άρι, μιας και πλέον ακούω ενθαριντικά πράγματα. Πιο πριν όλο για προβλήματα γράφονταν! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Τότε κάτι δεν πάει καλά με το s5 σου. Τα έχω σε λειτουργεία και τα δύο και η διαφορά ναι μεν δεν είναι τεράστια αλλά είναι εμφανής! Βέβαια εγώ τα έχω με ΚΚ. Τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι για lollipop στο 5άρι, μιας και πλέον ακούω ενθαριντικά πράγματα. Πιο πριν όλο για προβλήματα γράφονταν! Αν βαλεις την τελευταια αγγλικη δεν εχει προβλημα. Ειναι πολυ σταθερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Λέω να περιμένω να βγει η 5.0.1 και αν δεν βελτιωθεί να κάνω εγκατάσταση από την αρχή. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα χωρίς root να γίνεται Full backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Αν βαλεις την τελευταια αγγλικη δεν εχει προβλημα. Ειναι πολυ σταθερη εκδοση Ναι. είναι και ο jimdem από την άλλη να βάζει φυτιλιές ..... :lol: Βλέπω να υποκύπτω στο τέλος!:p EDIT: Λέω να περιμένω να βγει η 5.0.1 και αν δεν βελτιωθεί να κάνω εγκατάσταση από την αρχή. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα χωρίς root να γίνεται Full backup? Αν δεν κάνεις factory reset πριν και μετά και 5.65 να βάλεις θα έχεις προβλήματα! PS: Πάντως αν θα περασω lolli, θα είναι στάνταρ με odin. Είναι too many οι αλλαγες, που μονον ετσι πιστεύω ότι θα κατσουν σωστά. Edited March 22, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι. είναι και ο jimdem από την άλλη να βάζει φυτιλιές ..... :lol: Βλέπω να υποκύπτω στο τέλος!:p Κι εγω κολλουσα λιγο, κυριως γιατι βαριομουν να τα στηνω απ την αρχη. Αλλα τελικα αξιζε το φλασαρισμα νταξει :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το Odin 3.10 είναι σταθερό? Ή να δουλέψω το 3.09 για σιγουριά? Η BOC7 κατεβηκε ήδη. Να 'ναι καλά η κοσμοτέ με το 4G της!!!:lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι. είναι και ο jimdem από την άλλη να βάζει φυτιλιές ..... :lol: Βλέπω να υποκύπτω στο τέλος!:p Κοίτα παλιά έλυνα και έδενα τα κινητά μέχρι και κώδικα στις rom έγραφα. Αλλά λόγω χρόνου τώρα θέλω κάτι σταθερό. Με το s5 βρήκα αυτή την ισορροπία γιατί και καλή μπαταρία είχε και ήταν πολύ γρήγορο. Είπα θα μείνω με stock και θα παίρνω OTA τις αναβαθμίσεις. Έκανα τεράστια υπομονή να έρθει ota η lolipop στο t mobile Πολωνικό που έχω η οποία ήρθε τέλη Ιανουαρίου. Όμως ήταν φουλ στα προβλήματα. Ασυμβατότητες, κολλήματα κλπ. Πήρα την απόφαση έκανα factory reset. Έστρωσε κάπως αλλά και πάλι δεν είχε αυτή τη σπιρτάδα που είχε με την kitkat, εμφανιζόταν το mmqcamera daemon που ρουφούσε την μπαταρία, η κάμερα μερικές φορές δεν δούλευε, παγώματα κλπ. Είχε αρχίσει να με εκνευρίζει. Είδα που δεν έβγαζε αναβαθμίσεις άλλες η tmobile οπότε λέω αντί να περιμένω καιρό ας βάλω την αγγλική που είναι και φρέσκια. Έκανα reset, την πέρασα μέσω odin, ξανά reset και όλα οκ. Ούτε Knox έγραψε ούτε τίποτα. Όλα πάνε ρολόι. Πολύ γρήγορη δεν κολλάει πουθενά. Και τέλεια μπαταρία τώρα έχω 16% και έχω 5 ώρες και 45 λεπτά ανοιχτή οθόνη+wifi :D Αν θες περίμενε ή να βγει ακόμα καμιά αναβάθμιση ή να επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά αυτά που λέω μη σε πάρω στο λαιμό μου :) (Με odin 3.10.6 την πέρασα χωρίς κανένα θέμα!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αντε, την καλησπέρα μου από την BOC7. Την πέρασα με 3.09 τελικά, σαν νεράκι. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Clean install, με τις εφαρμογές όλες ξαναεγκατασταση. Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσω την ασπριλα που με ξενίζει λίγο, όλα πάνε άψογα. Δεν αντιμετώπισα ούτε κολλήματα ούτε περίεργα μηνύματα. Ξεκινάω τα σεταρισματα τώρα στις εφαρμογές. Εδώ θα δείξει νομίζω. Για να δούμε! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αντε, την καλησπέρα μου από την BOC7. Την πέρασα με 3.09 τελικά, σαν νεράκι. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Clean install, με τις εφαρμογές όλες ξαναεγκατασταση. Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσω την ασπριλα που με ξενίζει λίγο, όλα πάνε άψογα. Δεν αντιμετώπισα ούτε κολλήματα ούτε περίεργα μηνύματα. Ξεκινάω τα σεταρισματα τώρα στις εφαρμογές. Εδώ θα δείξει νομίζω. Για να δούμε! Ποια ασπριλα εννοεις οτι σε ξενιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts