Sofos_5 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλησπέρα,έσβησε καταλάθος η φίλη μου το φάκελο dcim απο το κινητο υπάρχει τρόπος να γίνει ανάκτηση αυτού του φακέλου; Εάν εννοείς τον DCIM από τη κάρτα μνήμης κάτι γίνεται, αν εννοείς από τη μνήμη κινητού μάλλον λίγο δύσκολα.. Είσαι rooted? Είχε πάρει το μάτι μου κάποιο πρόγραμμα τύπου Dr.Phone για τέτοια δουλειά αλλά δεν γνωρίζω προσωπικά αν κάνει δουλειά. Αν βρω κάποιο σύνδεσμο θα ενημερώσω αυτό το σχόλιο. Πολύ βλακεια πάντως που εξεχει έτσι.... Μεγάλο λάθος Αν δεν κάνω λάθος σε όλες τις συσκευές των τελευταίων χρόνων προεξέχουν έτσι λόγω μεγέθους και τεχνολογίας του module της κάμερας και φυσικά για την αποφυγή μεγαλύτερου πάχους των συσκευών. :-) Δεν λέω ότι είναι καλό, αλλά λόγω περιορισμού τεχνολογίας κατά ένα τρόπο αναγκαστικό! Edited January 12, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Oχι δυστυχώς δεν είναι rooted,και ναι μιλαω για τον DCIM της καρτας sd ! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου και αν βρεις κατι να με βοηθησεις θα σου ημουν ευγνωμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Oχι δυστυχώς δεν είναι rooted,και ναι μιλαω για τον DCIM της καρτας sd ! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου και αν βρεις κατι να με βοηθησεις θα σου ημουν ευγνωμων Κράτα ένα αντίγραφο απ' ότι θέλεις να κρατήσεις από την SD και κάνε την μία διαμόρφωση. Θα την φτιάξει ξανά.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν με νοιαζει ο φακελος αλλα το περιεχομενο του,σβηστηκαν ολες οι φωτογραφιες και θελω να τις επαναφερω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Oχι δυστυχώς δεν είναι rooted,και ναι μιλαω για τον DCIM της καρτας sd ! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου και αν βρεις κατι να με βοηθησεις θα σου ημουν ευγνωμων Την κάρτα μπορείς με κάποιο ανταπτοράκι να τη περάσεις σε υπολογιστή (laptop ή κάποιο sub με υποδοχή καρτών) και να προχωρήσεις με προγράμματα υπολογιστή από εκεί και πέρα όπως recuva, GetDataBack κλπ Αν είναι στη κάρτα πάντως είναι σχετικά εύκολο να τα βρεις όλα, απλά μην γράψεις επάνω στον φάκελο αυτό οτιδήποτε, γενικότερα και στην sdcard αν είναι εφικτό. Δοκίμασε και με προγράμματα του play store μια αναζήτηση με λέξεις κλειδιά όπως recover sdcard αλλά νομίζω πως πρώτον απαιτεί root και δεύτερον δεν θα έχεις τόσο καλά αποτελέσματα όσο μέσω υπολογιστή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sartini Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος του s5 εδώ και δύο εβδομάδες και σήμερα τυχαία παρατήρησα πως το κάλυμμα της κάμερας έχει μια κλήση προς τα δεξιά, δεν παρατηρησα κάποια διαφορά στις φωτογραφίες αλλά από την στιγμή που το είδα έχω κολλήσει και παει το μάτι μου μόνο του. Λέτε να το πάω στο service η απλά να το παλέψω να το συνηθίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν με νοιαζει ο φακελος αλλα το περιεχομενο του,σβηστηκαν ολες οι φωτογραφιες και θελω να τις επαναφερω :/ Πρεπει να ειναι χιλιαδες οι φορές που εχουμε πει οτι δεν πρέπει ν' αφήνουμε χύμα τις φωτογραφίες μεσα στο dcim. Συν της επικινδυνότητας του κατα λαθος "σβου", ειναι και ενας απο τους λογους για την εμφάνιση του γνωστου bug με τον camera daemon. Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό, οι φωτογραφίες να ξεσκαρταρονται και να μπαίνουν σε ξεχωριστούς φακέλους, ανάλογα με το πως θέλουμε να τις αρχειοθετησουμε. Τωρα βέβαια, κατοπιν εορτής, αν δεν έχεις σώσει κατι αλλο στην sd, ΜΗΝ το κάνεις. Αφαίρεσε άμεσα την κάρτα, γιατί και το android μπορεί να γράψει κατι και να σου κάνει ζημιά. Με ενα reader ή ανταπτορα σε κανονική sd, εφοσον εχει reader ο υπολογιστής σου, διάβασέ την και προσπάθησε για επαναφορά των αρχειων απο εκεί. Πιστεύω οτι ειναι ο καλύτερος τροπος. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους.. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μετά από την τελευταία επανεκκίνηση της συσκευής μου.. πατάω να ανοίξει το bluetooth και δεν το ανοίγει ποτέ! το έχει αντιμετωπίσει κανείς? χρησιμοποιώ διαρκώς bluetooth ακουστικό και μου είναι απαραίτητο οπότε κάθε πρόταση δεκτή! στα καλά καθούμενα το εμφάνισε! Αν κάνω wipe cache θα διορθωθεί; χάνω τα δεδομένα και τις ρυθμισεις μου οπως οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Edited January 12, 2015 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα σε όλους.. αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μετά από την τελευταία επανεκκίνηση της συσκευής μου.. πατάω να ανοίξει το bluetooth και δεν το ανοίγει ποτέ! το έχει αντιμετωπίσει κανείς? χρησιμοποιώ διαρκώς bluetooth ακουστικό και μου είναι απαραίτητο οπότε κάθε πρόταση δεκτή! στα καλά καθούμενα το εμφάνισε! Αν κάνω wipe cache θα διορθωθεί; χάνω τα δεδομένα και τις ρυθμισεις μου οπως οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Kαλημερα...οχι με wipe cache δε χανεις τιποτα...καντο και δες αν στρωσει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Το θεμα ειναι οτι δεν με νοιαζει ο φακελος αλλα το περιεχομενο του,σβηστηκαν ολες οι φωτογραφιες και θελω να τις επαναφερω :/ Καλά τόσες cloud υπηρεσίες δωρεάν και έχασες τις φωτογραφίες εσύ? Με το που βγαίνει η φώτο πάει αμέσως σε Dropbox και skydrive και κατεβαίνει και σε 2 υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αν μπείτε στο sammobile θα δείτε ότι σήμερα κυκλοφόρησε η lollipop και για την Ελλάδα μέσω vodafone. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Χαμός γίνεται παιδιά τις τελευταίες ώρες όλο αναβαθμίσεις βγαίνουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Aντε ανασταση...βγηκε και για το δικο μου που ειναι Ελβετικο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1ri Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Έχω το s5 cosmote επειδή για την αναβάθμιση θα περιμένω κάτι χρόνια σκέφτομαι να του περάσω της Vodafone από sammobile θα έχω κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα, πως θα δω αν είναι Vodafone το δικό μου... Ειναι ευρωπαϊκό σίγουρα αλλά παραπάνω δεν ξέρω, που να κοιτάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα, πως θα δω αν είναι Vodafone το δικό μου... Ειναι ευρωπαϊκό σίγουρα αλλά παραπάνω δεν ξέρω, που να κοιτάξω... Κατεβασε αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 επειδή σας παρακολουθώ από την αρχή του νήματος να μιλάτε για το CSC και ότι το χάνεις αν περάσεις ρομ διαφορετική από αυτή που έχεις. λύστε μου μια απορία. εγώ έχω της cosmote συσκευή. θέλω να περάσω με odin μία άλλη ρομ. π.χ. την ελληνική για τα unbranded όταν βγει. θα συνεχίσω να παίρνω ota αλλά για την ρομ που έβαλα ή πρέπει να περνάω τα πάντα χειροκίνητα από εκεί και πέρα? επίσης επειδή ποτέ δεν ασχολήθηκα με το odin. πάντα στις παλιότερες συσκευές που είχα φλάσαρα μέσω ρεκοβερι ότι ήθελα. με το όντιν μπορείς να κάνεις dirty flash? να μην χαθεί δηλαδή τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 επειδή σας παρακολουθώ από την αρχή του νήματος να μιλάτε για το CSC και ότι το χάνεις αν περάσεις ρομ διαφορετική από αυτή που έχεις. λύστε μου μια απορία. εγώ έχω της cosmote συσκευή. θέλω να περάσω με odin μία άλλη ρομ. π.χ. την ελληνική για τα unbranded όταν βγει. θα συνεχίσω να παίρνω ota αλλά για την ρομ που έβαλα ή πρέπει να περνάω τα πάντα χειροκίνητα από εκεί και πέρα? επίσης επειδή ποτέ δεν ασχολήθηκα με το odin. πάντα στις παλιότερες συσκευές που είχα φλάσαρα μέσω ρεκοβερι ότι ήθελα. με το όντιν μπορείς να κάνεις dirty flash? να μην χαθεί δηλαδή τίποτα? Εγώ με ελληνικό έβαλα τη Πολωνέζικη και άλλαξε κ το csc,μετά όμως πήρα κανονικά OTA update για τη rom που φορούσα, τη Πολωνέζικη δηλαδή. Μέσω odin δεν έχασα τίποτα αλλά μετά έκανα μόνος μου Hard reset γιατί η lollipop είναι μεγάλο update Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Εγώ με ελληνικό έβαλα τη Πολωνέζικη και άλλαξε κ το csc,μετά όμως πήρα κανονικά OTA update για τη rom που φορούσα, τη Πολωνέζικη δηλαδή. Μέσω odin δεν έχασα τίποτα αλλά μετά έκανα μόνος μου Hard reset γιατί η lollipop είναι μεγάλο update αυτό λέω και γω. δηλαδή το να αλλάξει το CSC δεν είναι κακό. το μόνο που αλλάζει με το διαφορετικό CSC είναι ποιά OTA θα παίρνεις. από ποια χώρα. έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω απο ποια χώρα είναι η συσκευή μου; (Σίγουρα υπάρχει κάπου αλλα είναι πολλές οι σελίδες :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω απο ποια χώρα είναι η συσκευή μου; (Σίγουρα υπάρχει κάπου αλλα είναι πολλές οι σελίδες :ninja: ) Το εχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Το εχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα Δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ ! EDit: Είναι λογικό να είναι συσκευή Ρουμανίας αλλα το baseband version να αντιστοιχεί σε συσκευή Αυστρίας; Edited January 13, 2015 by vasilis15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 αυτό λέω και γω. δηλαδή το να αλλάξει το CSC δεν είναι κακό. το μόνο που αλλάζει με το διαφορετικό CSC είναι ποιά OTA θα παίρνεις. από ποια χώρα. έτσι δεν είναι? Έτσι ακριβώς :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δεν το πρόσεξα. Ευχαριστώ ! EDit: Είναι λογικό να είναι συσκευή Ρουμανίας αλλα το baseband version να αντιστοιχεί σε συσκευή Αυστρίας; Πιθανότητα έχουν το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Λετε η αγγλικη που βγηκε σημερα και τελειωνει σε BOA3 να εχει διαφορες με ολες της αλλες ευρωπαικες που τελειωνουν σε BNL9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts