athanasiosthess Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Οχι δεν δουλεύει αφου η wind δεν εχει 4G. Α μονο με 4G ε?καταλαβα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Α μονο με 4G ε?καταλαβα ευχαριστω. Ναι, συνδυάζει 4G και wifi και κατεβαζει αστραπιαία μεγαλα αρχεία. Ψιλό άχρηστο για μας αφου σε πολλά σημεια δεν πιανουμε καν 3G, οποτε καταλαβαινεις τι γινεται με το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Φιλε djspiros το κινητο που εχεις ειναι 100% κλωνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 μαλλον αυτό θα του πω να κανει. με εσκασε. ευτυχως το δικο μου είναι original και δεν εχω τετοια προβλήματα. φυσικα το πληρωσα αρκετα παραπανω από kaizershop αλλα το αξιζει. σας ευχαριστω πολύ ολους. να'στε καλα. Όχι μόνο μπήκες να μαϊμουδίσεις αλλά μας λες και ψέματα. Ντροπη :cool: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Όχι μόνο μπήκες να μαϊμουδίσεις αλλά μας λες και ψέματα. Ντροπη :cool: τι εννοεις φιλε ότι λεω ψεματα? δεν εγραψα εδώ για να σας κοροιδεψω, για να ζητησω βοηθεια εγραψα και το πως μπορω να το φτιαξω αν γινεται. και φυσικα ηξερα ότι είναι κλωνος, ρωτησα εσας εδώ που γνωρίζεται περισσοτερα από μενα. η γνωση μοιράζεται και βοηθάς καποιον αν ζητησει βοηθεια, ετσι δεν είναι? αυτος δεν είναι ο σκοπος του forum? να συζητάμε, να μοιραζόμαστε τις γνωσεις μας και να βοηθάμε καποιον αν ξερουμε κατι παραπανω? στο συγκεκριμενο S5 δουλευουν όλα εκτος από το να μπορεις να καλεσεις και να δεχτεις κλησεις. νομιζα ότι ισως υπαρχει καποιος τροπος για να διορθωθεί αυτό. και το ξαναλεω, δεν είμαι κανα μικρο παιδακι για να παιζω και να γραφω ότι μου κατεβει στο forum. ευχαριστω πολύ οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν. να'στε καλα παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 τι εννοεις φιλε ότι λεω ψεματα? δεν εγραψα εδώ για να σας κοροιδεψω, για να ζητησω βοηθεια εγραψα και το πως μπορω να το φτιαξω αν γινεται. και φυσικα ηξερα ότι είναι κλωνος, ρωτησα εσας εδώ που γνωρίζεται περισσοτερα από μενα. η γνωση μοιράζεται και βοηθάς καποιον αν ζητησει βοηθεια, ετσι δεν είναι? αυτος δεν είναι ο σκοπος του forum? να συζητάμε, να μοιραζόμαστε τις γνωσεις μας και να βοηθάμε καποιον αν ξερουμε κατι παραπανω? στο συγκεκριμενο S5 δουλευουν όλα εκτος από το να μπορεις να καλεσεις και να δεχτεις κλησεις. νομιζα ότι ισως υπαρχει καποιος τροπος για να διορθωθεί αυτό. και το ξαναλεω, δεν είμαι κανα μικρο παιδακι για να παιζω και να γραφω ότι μου κατεβει στο forum. ευχαριστω πολύ οσους προσπαθησαν να με βοηθησουν. να'στε καλα παιδες!!! Καταρχας δεν το ανεφερες εξ αρχής. Ειπες οτι εχεις ενα S5, συγκεκριμένα αναφερθηκες στο 8πυρηνο με τον exynos (g900h) και ζητησες βοήθεια γι αυτό. Θα πρεπε να γνωρίζεις οτι ενας κλωνος ουδεμια σχέση εχει με το original, τα παντα απο θεμα hardware & software ειναι τελειως διαφορετικα, αρα πως θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 απλως νομιζα μηπως υπαρχει καποιος τροπος ώστε να γινοταν και παλι λειτουργικο το τηλ. του φιλου μου. δεν περιμενα ποτε να γινει σαν το original αλλα τουλάχιστον να του λειτουργουσε. κριμα εστω και για τα 140 που εδωσε για να το παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Πάντως ψάχνοντας και εγώ για το πρόβλημα του φίλου σου, έπεσα πάνω σε μια αναφορά για το GV9006 που το έλεγε Pacific galaxy s5.:confused: Εκεί ομολογώ μπερδεύτικα! Βέβαια κάποια στιγμή γράφτικε ότι το phone Info το βλέπει σαν note2 (!!). Εντάξει εκεί ναι, κάνει μπαμ ότι είναι μαϊμού! Και κατά πάσα πιθανότητα φίλε μου φταίει ότι πρέπει να έχει χάσει το ΙΜΕΙ το κινητό. Που σημαίνει ..... σκάλισμα! Προφανώς το σκάλισε ο φίλος σου (ή εσύ ή και οι δύο) και σας έχει χάσει το ΙΜΕΙ. Οπότε δεν μπορεί να εγγραφεί σε κανένα δίκτυο! Πιστεύω ότι αν ψάξετε λίγο καλύτερα στο Internet θα βρείτε κατασκευαστή, αφού κάπου αλλού το είδα να αναφέρεται "ως η καλύτερη ρέπλικα του S5" PS: Κάνε και μια αναφορά του προβλήματός σου από τα νήματα των κλώνων! Ίσως εκεί μπορέσουν να σε βοηθήσουν περισσότερο τα παιδιά. Εκεί θα βρεις και μερικούς που έχουν κάνει "διατριβή" πάνω στους κλώνους! Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και εκεί! Edited August 13, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Πάντως ψάχνοντας και εγώ για το πρόβλημα του φίλου σου, έπεσα πάνω σε μια αναφορά για το GV9006 που το έλεγε Pacific galaxy s5.:confused: Εκεί ομολογώ μπερδεύτικα! Βέβαια κάποια στιγμή γράφτικε ότι το phone Info το βλέπει σαν note2 (!!). Εντάξει εκεί ναι, κάνει μπαμ ότι είναι μαϊμού! Και κατά πάσα πιθανότητα φίλε μου φταίει ότι πρέπει να έχει χάσει το ΙΜΕΙ το κινητό. Που σημαίνει ..... σκάλισμα! Προφανώς το σκάλισε ο φίλος σου (ή εσύ ή και οι δύο) και σας έχει χάσει το ΙΜΕΙ. Οπότε δεν μπορεί να εγγραφεί σε κανένα δίκτυο! Πιστεύω ότι αν ψάξετε λίγο καλύτερα στο Internet θα βρείτε κατασκευαστή, αφού κάπου αλλού το είδα να αναφέρεται "ως η καλύτερη ρέπλικα του S5" PS: Κάνε και μια αναφορά του προβλήματός σου από τα νήματα των κλώνων! Ίσως εκεί μπορέσουν να σε βοηθήσουν περισσότερο τα παιδιά. Εκεί θα βρεις και μερικούς που έχουν κάνει "διατριβή" πάνω στους κλώνους! Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και εκεί! ευχαριστω φιλε μου. θα το ψαξω. να'σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορεσε κανεις να συνδεση το Smart Remote με τον αποκωδικοποιητη της Nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορεσε κανεις να συνδεση το Smart Remote με τον αποκωδικοποιητη της Nova? Υπάρχει καλυτερο χειριστηριο απ το watch on;;; Try it. Υπαρχει προεγκατεστημενο στην συσκευη σου απ την Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. .νέος κάτοχος του s5 Προέρχομαι από Μ7 ΟΝΕ και oppo find 7 Το παρέλαβα σήμερα μέσω αξιόπιστου μέλους αλλού φόρουμ (αγγελία ) Πάω να κάνω update και μου βγάζει " το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Δοκιμάστε μέσω pc κτλ" Το παιδί από το οποίο το αγόρασα μου λέει ότι δεν έχει κάνει root τη συσκευή. ..τι πάει στραβά τώρα? Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. .νέος κάτοχος του s5 Προέρχομαι από Μ7 ΟΝΕ και oppo find 7 Το παρέλαβα σήμερα μέσω αξιόπιστου μέλους αλλού φόρουμ (αγγελία ) Πάω να κάνω update και μου βγάζει " το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Δοκιμάστε μέσω pc κτλ" Το παιδί από το οποίο το αγόρασα μου λέει ότι δεν έχει κάνει root τη συσκευή. ..τι πάει στραβά τώρα? Η Samsung απαγορεύει το OTA update σε root συσκευές αρα για να σου βγαζει κατι τετοιο μαλλον εχει γινει root. Κατέβασε το phone info απ το play να δεις εαν ειναι root η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Κατέβασα 2 root checkers και μου λένε ότι η συσκευή έχει γίνει root!!!!! Έστειλα στον πωλητή και περιμένω απάντηση. . Δύο ερωτήσεις 1)τι σημαίνει αυτό για την εγγύηση.? 2)αν χάνω εγγύηση κτλ,μπορώ να κάνω unroot ή κάτι τέτοιο? Τι έγινε τώρα? Ή με κοροϊδεύει ο πωλητής ή του την έφεραν κι αυτού στο κατάστημα Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) Κατέβασα 2 root checkers και μου λένε ότι η συσκευή έχει γίνει root!!!!! Έστειλα στον πωλητή και περιμένω απάντηση. . Δύο ερωτήσεις 1)τι σημαίνει αυτό για την εγγύηση.? 2)αν χάνω εγγύηση κτλ,μπορώ να κάνω unroot ή κάτι τέτοιο? Τι έγινε τώρα? Ή με κοροϊδεύει ο πωλητής ή του την έφεραν κι αυτού στο κατάστημα Το phone info είναι αποκλειστικά για samsung συσκευες. Δες εάν έχει γράψει ο knox counter (αν έχει γράψει δεν έχεις εγγύηση) Στο τέλος των πληροφοριών του phone info, υπάρχουν κάποιες που απαιτούν root. Αν σου τις βγάζει τότε είναι σίγουρα root. https://www.dropbox.com/sc/keodahfpxwgdqta/AAABPLmuy3enSLfx-1sa6XYWa https://www.dropbox.com/sc/haanormjn8e9uc7/AABkiB6rM_19UewmOyboUcoda Edited August 13, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Οκ. .παραδέχτηκε ότι το έκανε ρουτ αλλά μετά έκανε Hard reset (ε και?) Ελπίζω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. ..ελπιζω. . Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. .νέος κάτοχος του s5 Προέρχομαι από Μ7 ΟΝΕ και oppo find 7 Το παρέλαβα σήμερα μέσω αξιόπιστου μέλους αλλού φόρουμ (αγγελία ) Πάω να κάνω update και μου βγάζει " το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας έχει τροποποιηθεί με μη εξουσιοδοτημενο τροπο. Δοκιμάστε μέσω pc κτλ" Το παιδί από το οποίο το αγόρασα μου λέει ότι δεν έχει κάνει root τη συσκευή. ..τι πάει στραβά τώρα? Οκ. .παραδέχτηκε ότι το έκανε ρουτ αλλά μετά έκανε Hard reset (ε και?) Ελπίζω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. ..ελπιζω. . Αφου οπως εγραψες ειναι <<αξιοπιστο μελος>> θα σου δωσει τα χρηματα πισω. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα. Εδώ και δέκα μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του τηλεφώνου προερχόμενη από Sony neo v. Πραγματικά το κινητό είναι φοβερό. Πάει σφαίρα, χωρίς κανένα κόλλημα σε καμία εφαρμογή προς το παρόν. Η μπαταρία κρατάει μιάμιση με δύο μέρες με αρκετή χρήση, κλειδώνει αμέσως WiFi και GPS, και γενικά όλα πολύ καλά. Το μόνο μειονέκτημα ίσως είναι το ηχείο του που δεν ακούγεται αρκετά δυνατά και χάνω κάποιες κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα. Όσον αφορά την κάμερα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο σάιτ με ρυθμίσεις γιατί έχει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι να βάλω. Στο αυτόματο βγάζει πάντως πολύ ωραίες φωτός. Να πω ότι αγόρασα και τη γνήσια θήκη s view που κουμπώνει τέλεια και γενικά βολεύει πολύ. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω το navigon για πλοήγηση (αξίζει να δώσω 25 ευρώ; Υπάρχει κάτι καλύτερο; ) Αυτά από μένα. Καλό 15Αύγουστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Sygic και Navigon ειναι τα καλυτερα gps. Οτι σου αρεσει περισσοτερο επιλεγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αφου οπως εγραψες ειναι <<αξιοπιστο μελος>> θα σου δωσει τα χρηματα πισω. Ήδη το έστειλα πίσω... Ψάχνω άλλο τώρα... Thanx παιδιά Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλησπέρα. Εδώ και δέκα μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του τηλεφώνου προερχόμενη από Sony neo v. Πραγματικά το κινητό είναι φοβερό. Πάει σφαίρα, χωρίς κανένα κόλλημα σε καμία εφαρμογή προς το παρόν. Η μπαταρία κρατάει μιάμιση με δύο μέρες με αρκετή χρήση, κλειδώνει αμέσως WiFi και GPS, και γενικά όλα πολύ καλά. Το μόνο μειονέκτημα ίσως είναι το ηχείο του που δεν ακούγεται αρκετά δυνατά και χάνω κάποιες κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα. Όσον αφορά την κάμερα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο σάιτ με ρυθμίσεις γιατί έχει τόσα πολλά που δεν ξέρω τι να βάλω. Στο αυτόματο βγάζει πάντως πολύ ωραίες φωτός. Να πω ότι αγόρασα και τη γνήσια θήκη s view που κουμπώνει τέλεια και γενικά βολεύει πολύ. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω το navigon για πλοήγηση (αξίζει να δώσω 25 ευρώ; Υπάρχει κάτι καλύτερο; ) Αυτά από μένα. Καλό 15Αύγουστο. Δεν εχει ακουστεί κάτι για τον ήχο ,ίσως να να φταίει η αυξανόμενη ένταση όταν χτυπάει το οποίο μπορεί να διορθωθεί με το Disable Increasing Ring . Για προγράμματα πλοήγησης υπάρχει σχετικό θεμα όπου μπορείς να απευθυνθείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 εχω νεωτερα για τον κλωνο του φιλου μου. ειχε χασει το imei το οποιο με το *#*#20080808#*#* μπαινει το S5 σε engineering mode στο οποιο υπαρχει η επιλογή write imei. γράφοντας το imei που υπηρχε στην πλατη του S5 και με μια επανεκκινηση όλα δουλευαν και παλι. μπορουσες και να δεχτεις και να λαβεις κλησεις. ΠΡΟΣΟΧΗ:ο κωδικος αυτος δεν κανει για τα original S5 μονο για κλωνους. αυτά απλως για ενημερωση η και βοηθεια αν καποιος παθει κατι αναλογο και χασει το imei το S5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 εχω νεωτερα για τον κλωνο του φιλου μου. ειχε χασει το imei το οποιο με το *#*#20080808#*#* μπαινει το S5 σε engineering mode στο οποιο υπαρχει η επιλογή write imei. γράφοντας το imei που υπηρχε στην πλατη του S5 και με μια επανεκκινηση όλα δουλευαν και παλι. μπορουσες και να δεχτεις και να λαβεις κλησεις. ΠΡΟΣΟΧΗ:ο κωδικος αυτος δεν κανει για τα original S5 μονο για κλωνους. αυτά απλως για ενημερωση η και βοηθεια αν καποιος παθει κατι αναλογο και χασει το imei το S5. Φιλε ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε λαθος θεμα για την συσκευη σου Εδω βρισκομαστε για το Samsung Galaxy S5 και οχι για μαιμ Αν θες καποιον να βοηθησεις να πας να το γραψεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386431 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 εχω νεωτερα για τον κλωνο του φιλου μου. ειχε χασει το imei το οποιο με το *#*#20080808#*#* μπαινει το S5 σε engineering mode στο οποιο υπαρχει η επιλογή write imei. γράφοντας το imei που υπηρχε στην πλατη του S5 και με μια επανεκκινηση όλα δουλευαν και παλι. μπορουσες και να δεχτεις και να λαβεις κλησεις. ΠΡΟΣΟΧΗ:ο κωδικος αυτος δεν κανει για τα original S5 μονο για κλωνους. αυτά απλως για ενημερωση η και βοηθεια αν καποιος παθει κατι αναλογο και χασει το imei το S5. Μπράβο! Ευχάριστο αυτό! Ήταν όντως το ΙΜΕΙ που λέγαμε!:happy: Όμως έχουν δίκιο σ' αυτό που σου λένε! Εδώ που το γράφεις δεν βοηθάς κανέναν! Όπως άλλωστε διευκρινίζεις, η όλη διαδικασία ΔΕΝ ισχύει για το κανονικό S5 παρά μόνον για κλώνους. :!: Μετέφερε το ποστ σου στο νήμα που σου υπέδειξαν, ώστε πραγματικά να υπάρχει όφελος από αυτό που βρήκες και μας έγραψες.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ετοιμάζω το σ5 μου για smartec.από χθες έχει πρασινίσει η οθόνη του. Και είμαι διακοπές. ...τα νεύρα κροσια! !! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts