azaaza Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το έχω βάλει 3-4 φορές .... Το ξέπλυνα με νερό μετά και όλα οκ ...... Φωτογραφίες μου βγήκαν λίγο θολες ( δεν ξέρω αν ήταν η θάλασσα ) αλλά βίντεο καμπάνα ..... Υ.γ. Μόνο για λίγο θα σου γράφει " συνδεθεί και τα ακουστικά ..... ) αλλά ειναι λογικό ! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε πισίνα πάντως βγάζει φώτο κρύσταλλο. .. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Απλά μου φαίνεται κάπως που στην υποδοχή για τα ακουστικά θα μπει νερο.. Καλώς θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μην το κλαίω μετα.. :p:lol::lol: Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Σχετικά με το usb 3.0 όπως αναφέρθηκε δλδ τι, εαν το φορτίζω με usb 3.0 στον ίδιο χρόνο θα είναι πάλι? Πάντως τα μόνιμα κεφαλαία στα sms σε Ελληνικά δεν μπορώ να το βγάλω. Κάτι ακόμα τελικά έχει δοκιμάσει κανείς να το βάλει στην θάλασσα? Το φοβάμαι πάντως..:lol::lol: Και usb14 να βγει και να μπορεί να συνδεθεί στο s5, αν θα το βάζεις στον ίδιο φορτιστή, στον ιδιο χρόνο θα φορτίζει! Στα SMS, μονό κεφάλαια Ελληνικά =130 χαρακτ/SMS. Μικρά Ελληνικά =70χαρακτ/SMS. Είναι περιορισμός του GSM από γεννησιμιού του. Edited August 8, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Και usb14 να βγει και να μπορεί να συνδεθεί στο s5, αν θα το βάζεις στον ίδιο φορτιστή, στον ιδιο χρόνο θα φορτίζει! Στα SMS, μονό κεφάλαια Ελληνικά =130 χαρακτ/SMS. Μικρά Ελληνικά =70χαρακτ/SMS. Είναι περιορισμός του GSM από γεννησιμιού του. Φορτίζει πιο γρήγορα αν το βάλεις στον υπολογιστή αλλά σε πρίζα φορτίζει το ίδιο με usb2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xNikosx Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα μου κατέβασε την αναβάθμηση 210mb G900HXXU1ANG3 δεν ανακάληψα τίποτα σε διαφορές, εκτός της RAM που έπεσε στο 1.75gb απο 1.80bg. Το μόνο που είδα είναι οτι οταν το κινητό δεν έχει ήχο δεν ακούγετε η φωτογραφική που διάβαζα σε κάποια προιγούμενα ποστ. Επίσης κατέβασα το phone info και μου έγραψε αυτο καταπληκτικό "your phone is a refurbished one" Warning: Manufacturing date does not match with serial number. Πρέπει να ανησυχώ για κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δεν νομίζω να τρέχει κάτι ,έλεγξε το IMEI και S/N που εμφανιζονται στην εφαρμογή αν είναι τα ίδια με αυτά της συσκευής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Καλησπερα ηρθε και το δικο μου S5 σημερα.Στο country code μου βγαζει Ο2 μαλλον ρουμανικο ειναι θα εχω κανενα προβλημα με τις αναβαθμισεις?Η μπορω να αλλαξω coyntry code?Το κινητο αγοραστηκε απο KAIZER SHOP. Edited August 8, 2014 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Φορτίζει πιο γρήγορα αν το βάλεις στον υπολογιστή αλλά σε πρίζα φορτίζει το ίδιο με usb2 Φορτίζει πιο γρήγορα σε σχεση με την USB2, αν η θύρα που θα το συνδέσεις είναι USB3 (μπλε χρώμα). Αν είναι μαύρη (usb2), δεν θα έχει καμία διάφορα. Εν ολιγης θέλω να πω ότι το usb3 καλώδιο δεν προσφέρει στην φόρτιση κάτι παραπάνω. Μόνον κάτω από κάποιες προϋποθεσεις. Στην επικοινωνία ναι. Εφόσον βεβαία συνδεθεί σε usb3 πόρτα. Edited August 8, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Φορτίζει πιο γρήγορα σε σχεση με την USB2, αν η θύρα που θα το συνδέσεις είναι USB3 (μπλε χρώμα). Αν είναι μαύρη (usb2), δεν θα έχει καμία διάφορα. Εν ολιγης θέλω να πω ότι το usb3 καλώδιο δεν προσφέρει στην φόρτιση κάτι παραπάνω. Μόνον κάτω από κάποιες προϋποθεσεις. Στην επικοινωνία ναι. Εφόσον βεβαία συνδεθεί σε usb3 πόρτα. Ακριβώς όπως τα λες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπερα ηρθε και το δικο μου S5 σημερα.Στο country code μου βγαζει Ο2 μαλλον ρουμανικο ειναι θα εχω κανενα προβλημα με τις αναβαθμισεις?Η μπορω να αλλαξω coyntry code?Το κινητο αγοραστηκε απο KAIZER STORE. Το Ο2 δεν είναι Εγγλέζικο δίκτυο ή κάνω λάθος? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το Ο2 δεν είναι Εγγλέζικο δίκτυο ή κάνω λάθος? Μπα κατι ρουμανικες η τσεχικες εφαρμογες εχει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το Ο2 δεν είναι Εγγλέζικο δίκτυο ή κάνω λάθος? Σαν την Vodafone είναι αγγλικό αλλά έχει σε πολλές χώρες της Ευρώπης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Α μάλιστα. Νόμιζα ότι ήταν μονό στο Ήν.Βασίλειο! Καλώς τότε. Εγώ το πήραν από Κινητομανια και παρόλο που είχε μια Ιταλική σημαία επάνω στο κουτί, το csc είναι eur και το phone info μου λέει ότι είναι Ελληνικό!!! Τελικά μου φαίνεται ότι μονό με τηλέφωνο βγάζεις άκρη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Εμενα βγαζει και ενα logo του 02 οταν ανοιγεις το κινητο και οταν το κλεινεις.Μπορω να τα βγαλω αυτα και να αλλαξω csc η την πατησα?Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με τις αναβαθμισεις? Edited August 8, 2014 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εγώ το πήραν από Κινητομανια και παρόλο που είχε μια Ιταλική σημαία επάνω στο κουτί, το csc είναι eur και το phone info μου λέει ότι είναι Ελληνικό!!! Σαν να το έγραψα εγώ αυτό :) Έτσι ήταν και το δικό μου. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Τι κάνουμε στην περίπτωσή αυτή? [ATTACH]48320[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Τι κάνουμε στην περίπτωσή αυτή? Θα βάλεις το Samsung account σου για να ξεκλειδώσει. ps ειναι σαν το find my iPhone της Apple Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Σήμερα μου κατέβασε την αναβάθμηση 210mb G900HXXU1ANG3 δεν ανακάληψα τίποτα σε διαφορές, εκτός της RAM που έπεσε στο 1.75gb απο 1.80bg. Το μόνο που είδα είναι οτι οταν το κινητό δεν έχει ήχο δεν ακούγετε η φωτογραφική που διάβαζα σε κάποια προιγούμενα ποστ. Επίσης κατέβασα το phone info και μου έγραψε αυτο καταπληκτικό "your phone is a refurbished one" Warning: Manufacturing date does not match with serial number. Πρέπει να ανησυχώ για κάτι? Καλησπέρα τι χώρα προέλευσης ειναι ; Έμενα για Ολλανδία ... Μου ήρθε σήμερα το update αλλά ο ήχος στην κάμερα .... Τον χαβά του ! Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Τι κάνουμε στην περίπτωσή αυτή? [ATTACH]48320[/ATTACH] Έκανες επαναφορά εργοστασιακων ή το κλεψες;;; :p Πολυ χρησιμο feature που ξεκινησε απ το Note 3 κι ουτε ξερω γιατι δεν το εχουν διαφημίσει οπως του αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Για να το έκλεψα προσωπικά λίγο δύσκολο:-P Βασικά φίλου είναι πού πολύ απλά δεν θυμάται τίποτα... Τι κάνει τώρα στην περίπτωσή αυτή? Υπάρχει τρόπος να περάσει λογισμικό με κάρτα μνήμης?για αραβικό το κόβω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Βασικά φίλου είναι πού πολύ απλά δεν θυμάται τίποτα... Τι κάνει τώρα στην περίπτωσή αυτή? Να μιλήσει με την Samsung έχοντας την απόδειξη αγοράς, το IMEI και το S/Ν από το κουτί. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Άλλο ρώτησα εγώ.αν μπαίνει με sd λογισμικό πού να μπορεί να κάνει αναβάθμιση και να δουλέψει άμεσα. Edited August 9, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Άλλο ρώτησα εγώ.αν μπαίνει με sd λογισμικό πού να μπορεί να κάνει αναβάθμιση και να δουλέψει άμεσα. Απ οσο ξερω δεν υπαρχει λύση. Αφου δεν θυμαται τον λογαριασμό και τον κωδικό, αναγκαστικά θα πρέπει να παει με αποδειξη αγορας να το ξεκλειδωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδια πως βλεπω την χωρα προελευσης του κινητου βλεπω απο πολλους εχεται παρει την αναβαθμηση εγω γιατι οχι ακομη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts