manosx10mini Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Saving mode μπορεις να βαλεις οποτε θες και στο 60 και στο 100% μπαταριας.για ιντερνετ δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά καλημέρα θα ήθελα στης αναπάντητες κλήσεις να βλέπω ποιος με έχει πάρει καθώς και την φωτογραφία του κάποτε το έκανε κάτι έκανα όμως και μου δείχνει μόνο ότι έχω αναπάντητη κλήση δεν μου δείχνει ποιος με κάλεσε. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γίνεται πανικός από αναβαθμίσεις τις τελευταίες ώρες. Έχει βγει η ελληνική, ελληνική Vodafone, γερμανική Vodafone, πολωνική και άλλες πολλές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γίνεται πανικός από αναβαθμίσεις τις τελευταίες ώρες. Έχει βγει η ελληνική, ελληνική Vodafone, γερμανική Vodafone, πολωνική και άλλες πολλές. Που το βλεπεις αυτο γιατι στο Samsung Live Update δεν δειχνει οτι ξεκινησε http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G900F Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εμένα πάντως το πρωί μου ήρθε 1 Update στα 197 mb το έκανα και πλέον το κινητό παρ όλο που το έχω φορτώσει με πολλά (& άχρηστα απλά να περνάω την ώρα μου ) όπως 5-6 launchers πολλούς browser και εφαρμογές χρήσιμες και μη όπως fb,viber etc να τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο, η συσκευή δείχνει πιο smooth και άμεση έως τώρα λίγο που το δούλεψα. Και η κάμερα πιο γρήγορη! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά, και σε εμένα σε open ελληνική συσκευή ήρθε το προαναφερθέν update των 194,49MB. αργότερα θα επανέλθω με εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Και κλασικά η cosmote θα μας την δώσει τελευταία. Κανενα μήνα μετά την Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι και εμένα ελληνική είναι η συσκευή! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πώς λέγεται αυτό με την εφαρμογή που βάζεις με κωδικό για παιδιά? Με ένα ζωάκι σήμα. ...το χω χάσει δεν ξέρω πώς. ...όποιος μπορεί βοηθάει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πώς λέγεται αυτό με την εφαρμογή που βάζεις με κωδικό για παιδιά? Με ένα ζωάκι σήμα. ...το χω χάσει δεν ξέρω πώς. ...όποιος μπορεί βοηθάει. .. Γράψε στο sfinder λειτουργία για παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα έχει περάσει κανείς την αναβάθμιση G900FXXU1ANG2 ? Σήμερα κατέβηκε και την εγκατέστησα...η μνήμη Ram μειώθηκε απο 1.8 σε 1.67. Εχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Nαι και σε μένα μια απο τα ίδια...Γιατί έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γράψε στο sfinder λειτουργία για παιδιά. Δεν το βγάζει. ..Απλά δεν υπάρχει η εφαρμογή καταλαθος σβήστηκε. ..πως λέγεται αν ξέρεις. ...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Που το βλεπεις αυτο γιατι στο Samsung Live Update δεν δειχνει οτι ξεκινησε http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G900F Σε αυτή τη σελίδα που εστειλες τα βλέπω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν το βγάζει. ..Απλά δεν υπάρχει η εφαρμογή καταλαθος σβήστηκε. ..πως λέγεται αν ξέρεις. ...Ευχαριστώ Kids Mode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Nαι και σε μένα μια απο τα ίδια...Γιατί έτσι; Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με την 4.4.3-4.4.4 ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Kids Mode! Το εγκατέστησα ευχαριστώ πάντως. .. Edited August 1, 2014 by bossgs3 αναφορά σε "σπασμένο" software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με την 4.4.3-4.4.4 ... :( μηπως επρεπε να γινει πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Γίνεται πανικός από αναβαθμίσεις τις τελευταίες ώρες. Έχει βγει η ελληνική, ελληνική Vodafone, γερμανική Vodafone, πολωνική και άλλες πολλές. Η Ουγγρική ( XEH Csc) θα βρήκε κίνηση στο δρόμο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Προσπαθώ να περάσω την τελευταία ελληνική με odin και στο τέλος μου βγάζει error. Το έκανε κάνεις? Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εμενα παλι κατι σαν να βρηκε αλλα λεει ο διακομιστης ξεπερασε το οριο ημερησιων ληψεων και να δοκιμασω αργοτερα... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Εμενα παλι κατι σαν να βρηκε αλλα λεει ο διακομιστης ξεπερασε το οριο ημερησιων ληψεων και να δοκιμασω αργοτερα... Δοκίμασε πάλι αύριο, θα την πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μία ερώτηση,έχουν αναφερθεί προβλήματά στο s5?κάτι με οθόνη?ghost???pixels,κιτρινιλα?η κάτι άλλο? Τιποτα! Κανένα προβλημα. Τοτηλεφωνο ειναι ενα τυπικο Samsung. Με τα χαζολαγκακια του εδω και εκει, χωρις προφανη λόγο, αψογο ομως απο πλευρας hardware. Και εγω ειχα διαβασει διαφορα (και το φοβομουν) αλλα ευτυχως ολα δουλευουν αψογα. Δεν κρυβω οτι και εγω το ειχα κρινει ασχημα αρχικα αλλα οπως αποδείχτηκε (για αλλη μια φορα) η Σαμμυ προσφερει την πιο ισορροπημένη πρόταση. PS: Η οθονη του ειναι με μια λεξη ...... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! Καμια σχεση με τις amoled που ήξερες μεχρι τωρα. Η Σαμμυ τις εχει εξελίξει σε απίστευτο βαθμο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παιδιά 2 ερωτήσεις για τη λευκή έκδοση: - Το πίσω καπάκι μετά από χρήση χωρίς θήκη κλπ, λερώνεται; Αν ναι, καθαρίζει; - Το LED λαμπάκι μπροστά είναι ευδιάκριτο όταν ανάβει ή είναι θαμπό; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malathroubas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος θέμα με τη Ram? να έχει παρουσιαστέι μειωμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts