Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Saving mode μπορεις να βαλεις οποτε θες και στο 60 και στο 100% μπαταριας.για ιντερνετ δεν ξερω δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Παιδιά καλημέρα θα ήθελα στης αναπάντητες κλήσεις να βλέπω ποιος με έχει πάρει καθώς και την φωτογραφία του κάποτε το έκανε κάτι έκανα όμως και μου δείχνει μόνο ότι έχω αναπάντητη κλήση δεν μου δείχνει ποιος με κάλεσε. Πως μπορώ να το επαναφέρω; Ευχαριστώ πολύ

Γίνεται πανικός από αναβαθμίσεις τις τελευταίες ώρες. Έχει βγει η ελληνική, ελληνική Vodafone, γερμανική Vodafone, πολωνική και άλλες πολλές.

Γίνεται πανικός από αναβαθμίσεις τις τελευταίες ώρες. Έχει βγει η ελληνική, ελληνική Vodafone, γερμανική Vodafone, πολωνική και άλλες πολλές.

Που το βλεπεις αυτο γιατι στο Samsung Live Update δεν δειχνει οτι ξεκινησε

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G900F

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Εμένα πάντως το πρωί μου ήρθε 1 Update στα 197 mb το έκανα και πλέον το κινητό παρ όλο που το έχω φορτώσει με πολλά (& άχρηστα απλά να περνάω την ώρα μου ) όπως 5-6 launchers πολλούς browser και εφαρμογές χρήσιμες και μη όπως fb,viber etc να τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο, η συσκευή δείχνει πιο smooth και άμεση έως τώρα λίγο που το δούλεψα. Και η κάμερα πιο γρήγορη!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπέρα παιδιά,

και σε εμένα σε open ελληνική συσκευή ήρθε το προαναφερθέν update των 194,49MB.

αργότερα θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Guest bossgs3
Πώς λέγεται αυτό με την εφαρμογή που βάζεις με κωδικό για παιδιά? Με ένα ζωάκι σήμα. ...το χω χάσει δεν ξέρω πώς. ...όποιος μπορεί βοηθάει. ..

Πώς λέγεται αυτό με την εφαρμογή που βάζεις με κωδικό για παιδιά? Με ένα ζωάκι σήμα. ...το χω χάσει δεν ξέρω πώς. ...όποιος μπορεί βοηθάει. ..

Γράψε στο sfinder λειτουργία για παιδιά.

Καλησπέρα έχει περάσει κανείς την αναβάθμιση G900FXXU1ANG2 ? Σήμερα κατέβηκε και την εγκατέστησα...η μνήμη Ram μειώθηκε απο 1.8 σε 1.67. Εχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Guest bossgs3
Γράψε στο sfinder λειτουργία για παιδιά.

Δεν το βγάζει. ..Απλά δεν υπάρχει η εφαρμογή καταλαθος σβήστηκε. ..πως λέγεται αν ξέρεις. ...Ευχαριστώ

Που το βλεπεις αυτο γιατι στο Samsung Live Update δεν δειχνει οτι ξεκινησε

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G900F

Σε αυτή τη σελίδα που εστειλες τα βλέπω

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί με την 4.4.3-4.4.4 ... :(

μηπως επρεπε να γινει πρωτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ?

Η Ουγγρική ( XEH Csc) θα βρήκε κίνηση στο δρόμο... :p

Εμενα παλι κατι σαν να βρηκε αλλα λεει ο διακομιστης ξεπερασε το οριο ημερησιων ληψεων και να δοκιμασω αργοτερα...
Jason the Greek

Εμενα παλι κατι σαν να βρηκε αλλα λεει ο διακομιστης ξεπερασε το οριο ημερησιων ληψεων και να δοκιμασω αργοτερα...

Δοκίμασε πάλι αύριο, θα την πάρει...

Μία ερώτηση,έχουν αναφερθεί προβλήματά στο s5?κάτι με οθόνη?ghost???pixels,κιτρινιλα?η κάτι άλλο?

Τιποτα! Κανένα προβλημα. Τοτηλεφωνο ειναι ενα τυπικο Samsung. Με τα χαζολαγκακια του εδω και εκει, χωρις προφανη λόγο, αψογο ομως απο πλευρας hardware.

Και εγω ειχα διαβασει διαφορα (και το φοβομουν) αλλα ευτυχως ολα δουλευουν αψογα.

Δεν κρυβω οτι και εγω το ειχα κρινει ασχημα αρχικα αλλα οπως αποδείχτηκε (για αλλη μια φορα) η Σαμμυ προσφερει την πιο ισορροπημένη πρόταση.

PS:

Η οθονη του ειναι με μια λεξη ...... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

Καμια σχεση με τις amoled που ήξερες μεχρι τωρα. Η Σαμμυ τις εχει εξελίξει σε απίστευτο βαθμο!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά 2 ερωτήσεις για τη λευκή έκδοση:

- Το πίσω καπάκι μετά από χρήση χωρίς θήκη κλπ, λερώνεται; Αν ναι, καθαρίζει;

- Το LED λαμπάκι μπροστά είναι ευδιάκριτο όταν ανάβει ή είναι θαμπό;

ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)