theok7 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έχοντας δοκιμάσει όλες τις ρομ έστω για λίγο, πιστεύω πώς η στοκ είναι η καλύτερη με μοναδικό αλλά σημαντικό πρόβλημα την έλλειψη ελληνικών. Η miui είναι πλήρης για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για 2 σιμ αλλα για να βρεις κάτι στις ρυθμίσεις θέλει πολύ ψάξιμο. Τέλος η cm 12.1 έχει θεματάκια και η mokee 12.1 έχει ελλείψεις. Είναι το πρωτο μου κινητό απο Κίνα και το πήρα δοκιμαστικά, αλλά έχω ψιλοβαρεθει, νομίζω πώς την επομενη φορά θα προτιμήσω κάτι απο Ελλάδα με εγγύηση και Ελληνικά, και γενικότερα χωρίς να χρειάζεται να σπαταλαω τόσο χρόνο μήπως και καταφέρω να το κάνω 'τέλειο ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 H Miui θυμίζει αρκετά το IOS των Iphone αλλά έχει τις ρίζες και την ελευθερία του Android για μένα οτι καλύτερο και το λέω αυτο επειδή ήμουν αρκετά χρόνια χρήστης των διανομών IOS και φυσικά πάντα jailbreak. Ο Player της Miui ειναι απεχτος αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον ενσωμάτωσαν σε αυτη την Rom αλλά μάλλον στο τέλος της εβδομάδας που θα πάρει το πρώτο Update τα παιδιά της Xiomi-Μiui.gr θα τον εχουν φιξαρει και αυτόν μέσα στην νεα Rom κάποιος φίλος απο εδω το ανέφερε απ΄οτι ειδα :) Παρατήρησα, μετά από μήνυμα ενος φίλου από εδώ, ότι δεν δουλεύει η τοποθεσία πχ σε καιρο ή google maps όταν το έχεις στην εξοικονομιση μπαταρίας στο πληροφορίες τοποθεσίας. Στις άλλες δύο ρυθμίσεις δεν έχω θέμα (μόνο GPS- υψηλή ακρίβεια). Έχεις βρει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Παρατήρησα, μετά από μήνυμα ενος φίλου από εδώ, ότι δεν δουλεύει η τοποθεσία πχ σε καιρο ή google maps όταν το έχεις στην εξοικονομιση μπαταρίας στο πληροφορίες τοποθεσίας. Στις άλλες δύο ρυθμίσεις δεν έχω θέμα (μόνο GPS- υψηλή ακρίβεια). Έχεις βρει κάποια λύση? Δεν το δουλεύω εγω το τηλ το εχει η γυναίκα μου αλλα απο οτι μου ειπε αν εχει τα δεδομένα ανοιχτα αναλογα την τοποθεσία αναφερει και τον τοπικο καιρο αλλα νομιζω και αν εχεις και το GPS ανοιχτο θα ενημερώσει την τοποθεσία αυτόματα... Πρεπει να το δουλέψω εγω για να σου πω πράγμα που δεν μπορώ.... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Α, η MIUI έχει μάλλον και το θέμα του youtube, θέλει προφανώς αυτό που κάναμε κάποτε με το build.prop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν το δουλεύω εγω το τηλ το εχει η γυναίκα μου αλλα απο οτι μου ειπε αν εχει τα δεδομένα ανοιχτα αναλογα την τοποθεσία αναφερει και τον τοπικο καιρο αλλα νομιζω και αν εχεις και το GPS ανοιχτο θα ενημερώσει την τοποθεσία αυτόματα... Πρεπει να το δουλέψω εγω για να σου πω πράγμα που δεν μπορώ.... Η τοποθεσια (εξοικονομηση μπαταριας) χρησιμοοποιει το δικτυο κινητής τηλεφωνιας (δεδομένα ή wifi) για να βρει που στο περιπου εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ... σε όποια θέση από τις 3 και να βάλω το gps δεν λειτουργεί καθόλου .... θα προσπαθήσω με 1-2 app και αν δεν βρω άκρη θα κατεβάσω πάλι το αρχείο και θα κάνω μια εγκατάσταση από την αρχή μήπως έγινε κάποιο λάθος :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Και η απαντηση που λαβαμε απο τον admin του miuι.gr "Βρέθηκε το πρόβλημα με το Network Location και στην επόμενη version θα είναι διορθωμένο. Επίσης θα προσθέσουμε και το music Player που λείπει..." https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/?pageNo=1 Ευχαριστα νεα!!! Μπραβο στο παιδια του miui.gr για την δουλεια τους!!! Edited May 14, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα δοκιμασω κι εγω την miui κι οπως ελεγε μια παλια διαφημιση ''για να δουμε τι θα δουμε'' (μου ειχαν σπασει τα νευρα - αυτη ηταν η μοναδικη ατακα για τον πρωτο μηνα,χωρις να ξερει κανεις τι διαφημιζαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Λοιπον το Fix Location λυθηκε. Μολις το δοκιμασα. Η λυση εδω : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/?pageNo=2 ΠΡΟΣΟΧΗ στις οδηγιες που δινει ο admin για το περασμα του fix2 "Υπήρξε κάποιο λάθος στο fix και διορθώθηκε... Οπότε δοκιμάστε τώρα εκ νέου. Το αρχείο είναι ανανεωμένο... ΠΡΟΣΟΧΗ !!! όποιοι έχουν δοκιμάσει κάποιο Fix, θα πρέπει προτού δοκιμάσουν το νέο FIX, να κάνουν flash πρώτα ολόκληρη την ROM, γιατί διαφορετικά το fix δεν θα μπορέσει να περαστεί... Δηλαδή τα βήματα είναι .... Κάνουμε flash όλη την ROM... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_5.5.8.zip (χωρις wipes) Reboot στην MIUI.... Κάνουμε flash το Fix. => location_fix2_v4.4.2_X9180_5.5.8.zip Reboot στην MIUI... Αυτό ισχύει για όσους δοκιμάσανε ήδη κάποιο Fix..." Edited May 14, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Όπως είπα και στο πρώτο ποστ με την εμφάνιση της Miui rom το τηλ. άλλαξε σελίδα και ακόμα όμως πιο πολύ για εμάς που έχουμε άμεση υποστήριξη πλέον απο δικα μας παιδιά με φρέσκια διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν σε οτι βλέπουμε στραβό. Μπράβο για άλλη μια φορά στα παιδιά του xiaomi-miui.gr Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 H miui είναι kitkat based σωστα; Θα υπάρξει και lollipop based rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 H miui είναι kitkat based σωστα; Θα υπάρξει και lollipop based rom; Σιγα-σιγα θα αναβαθμιστούν όλες οι rομ είδη το δικο μου Xiaomi mi2s που ειναι πλέον 2,5 χρονών τηλ και βάλε έχει πάρει εδω και 1 μηνα τώρα miui 6 με Lolipop και μάλιστα απροβλημάτιστα τώρα δεν ξέρω με τι ρυθμό θα περάσουν οι υπόλοιπες rom για κάθε συσκευή και είναι και πολλές Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minimalist Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Νεο update apo gr.miui εδώ : http://ota.xiaomi-miui.gr/downloads/roms/other/ZTE/xiaomi-miui-hellas-4.4.2_X9180_GTV-5.5.15.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Για την λειτουργία κ των δυο sim σε miui έχουμε καμια ενημέρωση?θα το φτιάξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το εδωσα το κινητο παιδιά Ηθελα 5.5 ιντσες. Υπεροχο και ποιοτικο Το προτεινω ανεπιφυλακτα Δοκιμαστε ειτε Η119 stock, ειτε την τελυταια cm12.1 OXI MOKEE Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το εδωσα το κινητο παιδιά Ηθελα 5.5 ιντσες. Υπεροχο και ποιοτικο Το προτεινω ανεπιφυλακτα Δοκιμαστε ειτε Η119 stock, ειτε την τελυταια cm12.1 OXI MOKEE Ποσο το έδωσες αν επιτρέπεται; και ποιο σκεφτεσαι να παρεις; σκεφτομαι και εγώ να το δωσω αλλά στην μάνα μου που ψαχνει για κινητό με μεγάλη οθονη και 2καρτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι σας έχει πιάσει όλους με τις παντόφλες,εγώ θα προτιμούσα κάτι μικρότερο σε συνδιασμο με ενα ταμπλετ για χρήση στο σπίτι κτλ . Κάτι σαν το z3 compact πχ σε μέγεθος αλλα φθηνότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι σας έχει πιάσει όλους με τις παντόφλες,εγώ θα προτιμούσα κάτι μικρότερο σε συνδιασμο με ενα ταμπλετ για χρήση στο σπίτι κτλ . Κάτι σαν το z3 compact πχ σε μέγεθος αλλα φθηνότερο Προσωπικα δεν ξερω αν θα το δωσω εν τελει στην μάνα μου. Θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο που με περιπου στα ίδια λεφτά, θα δικαιολογουσε την αναβάθμιση.Η μονη εταιρεια που μου κάνει κλικ είναι η asus που μου αρέσει και στο hardware αλλά και στο software κομμάτι της. αλλά ξεφευγει το budget οποτε βλέπω να μένω με το redbull. Για τα λεφτά του το redbull 2/8 παραμένει vfm. Edited May 16, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Έβαλα την 5.5.15. Κόλλησε στο MI boot logo. 20 λεπτα. Ξανά στο 5.5.8 λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Το θεμα με τις ιντσες στα κινητα ειναι ατερμονη συνηθεια οσες ιντσες και αν ανεβεις παντα θα συνηθιζεις και θα θες μεγαλυτερο μεγεθος Καλυτερα ενα πενταρι κουνητο τηλεφωνο στο χερι και ενα λιγοτερο κουνητο ταμπλετ 7-8-10 ιντσων για ολη την οικογενεια. Ταδε εφη - πουλακιον1976 :p Καλημερες σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ερώτηση. To κινητο υποστηριζει wireless display. Ξέρουμε κάποιο στικάκι που να είναι συμβατό να το χρησιμοποιησουμε; η τηλεοραση μου δεν εχει ενσωματωμένο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ερώτηση. To κινητο υποστηριζει wireless display. Ξέρουμε κάποιο στικάκι που να είναι συμβατό να το χρησιμοποιησουμε; η τηλεοραση μου δεν εχει ενσωματωμένο wifi. Ενσυρματο ιντερνετ εχει ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι η επικοινωνια γινεται μεσω του ρουτερ και οχι απευθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Ενσυρματο ιντερνετ εχει ? Γιατι εχω την εντυπωση οτι η επικοινωνια γινεται μεσω του ρουτερ και οχι απευθειας. οχι τπτ απ αυτά. ειναι μια παλιά plasma 40". μονο hdmi εχει απο θυρες εισόδου. καποιο miracast dongle ισως; σαν αυτό εδω https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=71&product_id=163 (αν το λινκ απαγορευεται ας αφαιρεθει. σαν παράδειγμα το εβαλα για να δω αν ειναι συμβατά με το wireless display του κινητου μας). Edited May 17, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Το θεμα με τις ιντσες στα κινητα ειναι ατερμονη συνηθεια οσες ιντσες και αν ανεβεις παντα θα συνηθιζεις και θα θες μεγαλυτερο μεγεθος Καλυτερα ενα πενταρι κουνητο τηλεφωνο στο χερι και ενα λιγοτερο κουνητο ταμπλετ 7-8-10 ιντσων για ολη την οικογενεια. Ταδε εφη - πουλακιον1976 :p Καλημερες σε ολους Δεν συμφωνώ αλλά περί ορέξεως.. Άν δεν είχα πάρει το v5 θα έπαιρνα με τα χίλια το z1 compact στα 199 προσφορά απο media, φοβερό ποιοτικά και πραγματικά μέγεθος τηλεφώνου και όχι phablet Edited May 17, 2015 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Απ ότι λένε στο xda το κινητό μας δεν θα πάρει άλλη αναβάθμιση με τελευταία επίσημη την 1.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts