3G_Analyzer Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Για την παρουσίαση της MIUI στα ελληνικά https://xiaomi-miui.gr/overview.html Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Είπα κι εγώ να δω τη MIUI και τι είδα. Δεν δουλευει το πλήκτρο back. Πήγα στις ρυθμίσεις και στο απλό πάτημα εμφάνιζε μόνο το μεσαίο πλήκτρο ως επιλογή. Στο παρατεταμένο πάτημα εμφάνιζε το πλήκτρο αλλά δεν έδινε την επιλογή "επιστροφή". Πήγα να κάνω restore και από το twrp και δεν έβρισκε το backup. Εγω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα τα πλήκτρα δουλεύουν κανονικά την πέρασα και σε δεύτερο τηλέφωνο πριν λίγη ωρα, έκανες full wipes πριν περάσεις την Miui? Πια Baseband εχεις εγώ και στα δυο είχα περάσει πριν την τελευταία stock rom 1.17 πρέπει να αναζητήσεις τι σου πήγε στραβά... Edited May 12, 2015 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Μετά το σύντομο πέρασμα σε MIUI και για το λόγο που είπα παραπάνω ξαναμπήκε η CM12.1. Τώρα όμως ενω΄είχα κάνει backup με το twrp, το twrp δεν το βλέπει για να ξανακάνω restore. Οπότε άντε πάλι να ξαναεγκαθιστώ μια μια τις εφαρμογές. Γιατί μου το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Σκέφτομαι και εγώ να δοκιμάσω την Miui στο κινητό .. με baseband την 1.17 την περνάω με full wipe (δεν με ενδιαφέρει να χάσω κάτι το κινητό είναι μόνο για κλήσεις πρως το παρόν χωρίς πολλά προγράμματα ) Πρέπει να περάσω radio μετά ή κάτι άλλο ???? ή κάνω wipe περνάω την miui και τελος ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Αφου εχεις ειδη την stock 1.17 ριξε την Miui στην sd card κανε επανεκκινηση στην custom recovery Full wipe, Dalvik cache wipe και ετοιμος για το flash δεν θελει τιποτα αλλο θα σου αργησει λιγο στην εκκινηση μην φοβηθεις θα πανε ολα καλα να εχεις καλα φορτισμενη μπαταρια πανω απο 80%... Η μονη εφαρμογη που λειπει απο την Miui ειναι της μουσικής την οποια θα βαλεις την μαμισια Nubia απο εδω το .apk : http://app.nubia.cn/app/12 Και εισαι κομπλέ δεν θελεις τίποτα αλλο μέχρι antivirus εχει η miui ενσωματωμένο... Edited May 12, 2015 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) η miui κανει και για την εκδοση 1/4? το 1/4 μπορεις να το παρεις πλεον με μολις 100$ απο vickmall... Edited May 12, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 η miui κανει και για την εκδοση 1/4? το 1/4 μπορεις να το παρεις πλεον με μολις 100$ απο vickmall... Λογικά ναι πρέπει να είναι κοινή η Rom Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Να δουλέψει και το dual sim στη miui παρακαλώ για να κάνω και εγώ δοκιμή.. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Να δουλέψει και το dual sim στη miui παρακαλώ για να κάνω και εγώ δοκιμή.. :-P Παιδιά μπορείτε να απευθυνθείτε πλέον στο ελληνικό τιμ της Miui για οτι βλέπετε,θέλετε και είμαι σίγουρος οτι θα βρείτε ανταπόκριση πλέον έχουμε δικα μας παιδιά που μπορούν να βελτιώσουν την rom για το τηλ αυτό απλά δείξτε το ενδιαφέρον σας για να υπάρχει και η ανταπόκριση να μην φαίνεται οτι ζητώ μόνο εγω και γίνετε μονότονο... Εδώ είναι το νήμα που άνοιξα και πήραμε με το σπαθί μας την υποστήριξή τους: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/ Κάντε μια εγράφη στο φόρουμ και συνεχίστε στο ιδιο νήμα οτι νομίζετε οτι θέλει διόρθωση-προσθεση κλπ... Edited May 12, 2015 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παιδιά μπορείτε να απευθυνθείτε πλέον στο ελληνικό τιμ της Miui για οτι βλέπετε,θέλετε και είμαι σίγουρος οτι θα βρείτε ανταπόκριση πλέον έχουμε δικα μας παιδιά που μπορούν να βελτιώσουν την rom για το τηλ αυτό απλά δείξτε το ενδιαφέρον σας για να υπάρχει και η ανταπόκριση να μην φαίνεται οτι ζητώ μόνο εγω και γίνετε μονότονο... Εδώ είναι το νήμα που άνοιξα και πήραμε με το σπαθί μας την υποστήριξή τους: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/ Κάντε μια εγράφη στο φόρουμ και συνεχίστε στο ιδιο νήμα οτι νομίζετε οτι θέλει διόρθωση-προσθεση κλπ... Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς σε miui ή σε cm; http://translate.google.com/translate?ie=UTF8&prev=_t&tl=en&u=http://app.nubia.cn/app/4&sandbox=0&usg=ALkJrhgUDKQ2xOGOGKcnikaaSyo8-BthQw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Η miui είναι απροβλημάτιστη και χωρίς bugs άν εξαιρέσουμε την μη υποστήριξη dual sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς σε miui ή σε cm; http://translate.google.com/translate?ie=UTF8&prev=_t&tl=en&u=http://app.nubia.cn/app/4&sandbox=0&usg=ALkJrhgUDKQ2xOGOGKcnikaaSyo8-BthQw Την δοκιμασα μολις σε CM12.1.Δυστυχως κρασαρει,κλασικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Η miui είναι απροβλημάτιστη και χωρίς bugs άν εξαιρέσουμε την μη υποστήριξη dual sim; Ναι, είναι απροβληματιστη. Από χθες την έχω, χωρίς το παραμικρο πρόβλημα. Όσοι την δοκιμάσετε, απλά κρατήστε την μερικές μέρες, για να την μάθετε, να δείτε τα μενού που έχει και γενικά να αποκτήσετε μια εξοικείωση με το miui. Είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό, με πολλά έξτρα, όπως anti-virus, κέντρο ασφαλειας, δικό της ενσωματωμένο ροοτ που σου επιτρέπει να ορίσεις ακριβώς τι δικαιώματα θα έχει μια εφαρμογή. Πχ εφαρμογή καιρού δεν χρειάζεται να διαβάζει τις επαφές, οπότε το απενεργοποιεις για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Προσωπικά πριν είχα το xiaomi 1s οπότε ασχολήθηκα με miui οπότε μπορώ να σχηματισω αποψη. Έχοντας δοκιμάσει όλες τις ρομ για το ZTE v5, νομίζω ότι θα καταληξω στην miui. (βέβαια χρησιμοποιώ μια σιμ). Επίσης σου δίνει την δυνατότητα για χρήση της nubia camera. Όποιος έχει απορίες για ρυθμίσεις στο miui όσο μπορώ θα βοηθαω! Το μόνο που δεν υπάρχει είναι ο music player αλλά εύκολα τον βρήκα ως apk και τον εγκατέστησα. (σε επόμενο update θα επισημανω στα παιδιά στο miui gr να το ενσωματωσουν). Το διπλό ταπ παίζει κανονικά, κλήσεις, σήμα, wifi, 3g χωρίς κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία μου φαίνεται ότι κρατάει περισσότερο από στοκ ρομ. Θα δω τις επόμενες ημέρες. Υπάρχει ηχογράφηση για τις κλήσεις την οποία την ενεργοποιεις οποία στιγμή της κλήσης επιθυμείς (άλλο ένα καλουδι της miui). Μου έκανε εντύπωση επίσης και η πολύ καλή διαχείριση της μνήμης που κάνει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών σε sd. Λοιπόν, για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά miui ίσως δυσκολευτει στην αρχή αλλά αξίζει για εμένα. Θεωρώ ότι είναι η πιο πλήρης ρομ... Edited May 12, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Άντε να βγει κ rom που να υποστηρίζει δυο κάρτες. Έχοντας η γυναικα ενα xiaomi ξέρω ποσο καλη είναι η miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Παιδιά καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει ιδιαίτερη διαδικασία για να πάω απο cm11 σε miui?? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αφου εχεις ειδη την stock 1.17 ριξε την Miui στην sd card κανε επανεκκινηση στην custom recovery Full wipe, Dalvik cache wipe και ετοιμος για το flash δεν θελει τιποτα αλλο θα σου αργησει λιγο στην εκκινηση μην φοβηθεις θα πανε ολα καλα να εχεις καλα φορτισμενη μπαταρια πανω απο 80%... Η μονη εφαρμογη που λειπει απο την Miui ειναι της μουσικής την οποια θα βαλεις την μαμισια Nubia απο εδω το .apk : http://app.nubia.cn/app/12 Και εισαι κομπλέ δεν θελεις τίποτα αλλο μέχρι antivirus εχει η miui ενσωματωμένο... Παιδιά καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει ιδιαίτερη διαδικασία για να πάω απο cm11 σε miui?? Ευχαριστώ!! Θα κάνεις την διαδικασία όπως περιγράφει ο spirosmeg και ας έχεις cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αφού είδα οτι ήμουν σε baseband 1.16 και αφού είχα χάσει το backup μια και η TWRP δεν το βλέπει είπα να τα ξανακάνω όλα από την αρχή. Έγινε λοιπόν... 1. Εγκατάσταση stock recovery 2. Εγκατάσταση stock 1.17 3. Εγκατάσταση TWRP. 4. Εγκατάσταση MIUI. Εννοείται ότι όλα αυτά με ενδιάμεσα WIPE. Πάλι στη MIUI δε δούλευε το πλήκτρο back. Δεν καταλαβαίνω, μόνο σε μένα το κάνει; Κάνει ήχο σαν να πατιέται αλλά η λειτουργία back δεν εκτελείται. Στις ρυθμίσεις των πλήκτρων επιλογή στο απλό πάτημα δίνει μόνο για το πλήκτρο μενού. Οπότε, πάλι CM12.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Παρακαλώ τη βοήθειά σας! Κατεβάζοντας ΟΤΑ τη νέα έκδοση mokee, μάλλον έπεσα σε bootloop...Καμμιά ιδέα κανείς; Άκυρο...Ευτυχώς μπήκε τελικά σε recovery mode και το γύρισα τελικά στην 1.19. Edited May 13, 2015 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αφού είδα οτι ήμουν σε baseband 1.16 και αφού είχα χάσει το backup μια και η TWRP δεν το βλέπει είπα να τα ξανακάνω όλα από την αρχή. Έγινε λοιπόν... 1. Εγκατάσταση stock recovery 2. Εγκατάσταση stock 1.17 3. Εγκατάσταση TWRP. 4. Εγκατάσταση MIUI. Εννοείται ότι όλα αυτά με ενδιάμεσα WIPE. Πάλι στη MIUI δε δούλευε το πλήκτρο back. Δεν καταλαβαίνω, μόνο σε μένα το κάνει; Κάνει ήχο σαν να πατιέται αλλά η λειτουργία back δεν εκτελείται. Στις ρυθμίσεις των πλήκτρων επιλογή στο απλό πάτημα δίνει μόνο για το πλήκτρο μενού. Οπότε, πάλι CM12.1. Φίλε μου μου κανει μεγάλη εντύπωση πιο Redbull έχεις το 1/4 η το 2/8 εγω πάντως σε δυο που πέρασα 2/8 δεν έχουν θέμα κανένα... Αν εχεις την έκδοση 1/4 μάλλον αυτο είναι φαίνεται... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Φίλε μου μου κανει μεγάλη εντύπωση πιο Redbull έχεις το 1/4 η το 2/8 εγω πάντως σε δυο που πέρασα 2/8 δεν έχουν θέμα κανένα... Αν εχεις την έκδοση 1/4 μάλλον αυτο είναι φαίνεται... Το 2/8 έχω. Τι να πω, έπεσα στην περίπτωση. Έτσι μούρχεται να ξαναεγκαταστήσω τη MIUI και να βγάλω φωτό από τα settings. Στις ρυθμίσεις πλήκτρων έχει επιλογή για απλό και επιλογή για παρατεταμένο πάτημα. Στο απλό πάτημα δίνει επιλογή μόνο για το κουμπί "μενού" και στο παρατεταμένο δίνει και για τα 3 κουμπιά του κινητού. Μάλιστα το κουμπί επιστροφής το ονομάζει "πίσω". Στις επιλογές για τις λειτουργίες όμως δεν δίνει πουθενά την επιλογή επιστροφή ή πίσω. Μενού, ανοικτές εφαρμογές και δε θυμάμαι τι άλλο δίνει αλλα πίσω ή επιστροφή δε δίνει. Edited May 13, 2015 by dchatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Πράγματι ειναι περίεργο τότε... Στις ρυθμίσεις πλήκτρων η Miui 6 αυτες τις δυνατότητες εχει οπως τις περιγράφεις στο απλό πάτημα εχει μόνο να αλλάξεις αν θες το πλήκτρο μενού. Το πλήκτρο πίσω ειναι σταθερο δεν εχεις καμια αλλη επιλογη ΜΟΝΟ στο μακρυ πάτημα μπορεις να βαλεις οτι θες το δοκιμασες να δεις δουλευει ετσι? https://drive.google.com/file/d/0B-NIJNKpmwsCNGtya1N4Rk5tanM/view?usp=sharing Edited May 13, 2015 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Εννοείται, το πατάω, κανει ήχο οτι πατιέται αλλα δεν ενεργοποιείται. Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά να ξανακατεβάσω τη MIUI και να την ξαναεγκαταστήσω μήπως και έγινε καμμια στραβή στο κατέβασμα. δε δίνουν και MD5 να το ελέγξω. EDIT. Ξανακατέβασα τη MIUI. To νέο αρχείο με το παλιό ήταν ακριβώς τα ίδια bytes. Την εγκατέστησα από το νέο αρχείο και δούλεψε σωστά. Οποτε θεμα download ήταν. ΝΕΟ EDIT. Όχι, όχι, κάνοντας πάλι ένα wipe από TWRP, πλήρες, δεδομένα, davlik και cache ξαναχάλασε. Για δοκιμάστε ένα πλήρες wipe. Φαίνεται ότι χαλάει έτσι. Πάω για νέα εγκατάσταση. Edited May 13, 2015 by dchatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Εγκατέστησα με επιτυχία το miui είναι όντος λιγάκι παράξενο αλλά λειτουργούν όλα κανονικά ... θα δοκιμάσω και την κάμερα και το player το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις ξανά !! edit:Το player παίζει κανονικά αλλά η φωτογραφική μηχανή κρασάρει και δεν ανοίγει ..... btw η stock καμερα οταν ανοίξει την έχει σαν nubia camera .. δεν έχω ψάξει καθόλου τι και πως απλά το αναφέρω .. Edited May 13, 2015 by tsifwr Σχετικά με nubia camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγκατέστησα με επιτυχία το miui είναι όντος λιγάκι παράξενο αλλά λειτουργούν όλα κανονικά ... θα δοκιμάσω και την κάμερα και το player το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις ξανά !! edit:Το player παίζει κανονικά αλλά η φωτογραφική μηχανή κρασάρει και δεν ανοίγει ..... btw η stock καμερα οταν ανοίξει την έχει σαν nubia camera .. δεν έχω ψάξει καθόλου τι και πως απλά το αναφέρω .. Την φωτογραφική μηχανή την έχει ενσωματωμένη η ρομ. Δεν χρειάζεται να την εγκαταστησεις χωριστά όπως τον player. Την πρώτη φορά που είχα πάει να ανοίξω την φωτογρ μηχανη, με είχε ρωτήσει πιο θελω (miui ή nubia). Επέλεξα nubia και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγκατέστησα με επιτυχία το miui είναι όντος λιγάκι παράξενο αλλά λειτουργούν όλα κανονικά ... θα δοκιμάσω και την κάμερα και το player το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις ξανά !! edit:Το player παίζει κανονικά αλλά η φωτογραφική μηχανή κρασάρει και δεν ανοίγει ..... btw η stock καμερα οταν ανοίξει την έχει σαν nubia camera .. δεν έχω ψάξει καθόλου τι και πως απλά το αναφέρω .. H Miui θυμίζει αρκετά το IOS των Iphone αλλά έχει τις ρίζες και την ελευθερία του Android για μένα οτι καλύτερο και το λέω αυτο επειδή ήμουν αρκετά χρόνια χρήστης των διανομών IOS και φυσικά πάντα jailbreak. Ο Player της Miui ειναι απεχτος αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον ενσωμάτωσαν σε αυτη την Rom αλλά μάλλον στο τέλος της εβδομάδας που θα πάρει το πρώτο Update τα παιδιά της Xiomi-Μiui.gr θα τον εχουν φιξαρει και αυτόν μέσα στην νεα Rom κάποιος φίλος απο εδω το ανέφερε απ΄οτι ειδα :) Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts