kallair Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Βγήκε και η 1.19/παραπανω. Να φλασαρουμε αυτή πρωτα;;τι λες; Καλύτερα όχι ακομα. ας την δοκιμάσουν πρώτα.. Και μελλοντικά μπορείς απλά να φλασάρεις το radio της 1.19 και θα είναι σαν να την φοράς! ;) ασχετο. μετά από το νέο install της 12.1 απο την αρχή που έκανα προχθές, δεν έχω θέμα με τον default launcher σε κάθε reboot του κινητού. τωρα περνάω την τελευταία να δω αν εχει καμια ουσιαστική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλύτερα όχι ακομα. ας την δοκιμάσουν πρώτα.. Και μελλοντικά μπορείς απλά να φλασάρεις το radio της 1.19 και θα είναι σαν να την φοράς! ;) ασχετο. μετά από το νέο install της 12.1 απο την αρχή που έκανα προχθές, δεν έχω θέμα με τον default launcher σε κάθε reboot του κινητού. τωρα περνάω την τελευταία να δω αν εχει καμια ουσιαστική διαφορά. Πέρασε την και πες μας εντυπώσεις... Αaaa το ξέρατε ότι η mokee υποστηρίζει επίσημα το v5 ? Μέχρι τώρα είχα δει τις ανεπίσημες Lollipop Mokee rom και CM12 rom του ProdooMman... Φοράω την CM12 αλλα λεω να περασω την επίσημη Mokee για να εχω OTA Updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πέρασε την και πες μας εντυπώσεις... Αaaa το ξέρατε ότι η mokee υποστηρίζει επίσημα το v5 ? Μέχρι τώρα είχα δει τις ανεπίσημες Lollipop Mokee rom και CM12 rom του ProdooMman... Φοράω την CM12 αλλα λεω να περασω την επίσημη Mokee για να εχω OTA Updates. Ποια εκδοση της ΜΟΚΕΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙς;; ΕΧΩ ΜΙΑ σχετικα παλιά εκδοση και είναι πολύ καλη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μπορείς να βάλεις ένα λινκ απ την επίσημη mokee ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μπορείς να βάλεις ένα λινκ απ την επίσημη mokee ; Βγαζουν Update Καθε μερα !!! MokeeDev Zte V5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Thanks :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Βγαζουν Update Καθε μερα !!! MokeeDev Zte V5 Ερωτήσεις. 1.Μπορείς να περάσεις απευθείας το τελευταιο update, οποιαδήποτε εκδοση ΜΟΚΕΕ κ αν φοράς?, πχ εγώ φορώ σχετικα παλια 2. Περνάνε όλες αυτές μέσω ΟΤΑ- δουλεύει το ΟΤΑ;;;;;; 3. Θέλει clean install? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ερωτήσεις. 1.Μπορείς να περάσεις απευθείας το τελευταιο update, οποιαδήποτε εκδοση ΜΟΚΕΕ κ αν φοράς?, πχ εγώ φορώ σχετικα παλια 2. Περνάνε όλες αυτές μέσω ΟΤΑ- δουλεύει το ΟΤΑ;;;;;; 3. Θέλει clean install? Δέν ξέρω λεπτομέριες Προς το παρόν περναω την 1.19 για να πάρω το τελευταίο basebad και μετά θα περάσω Mokee OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOXOS1982 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 (edited) Καλησπερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Τις τελευταιες μερες ενω το κινητο λειτουργει κανονικα καποια στιγμη απενεργοποιουνται τα δικτυα (εχω δυο sim μια q και μια whatsup) χωρις να φαινεται στις μπαρες πανω(δειχνουν οτι εχουν σημα).Το σημα επανερχεται μονο με επανεκκινηση.Εχω δοκιμασει ολες τις stock rom αλλα συνεχιζεται το προβλημα.Καποια ιδεα; Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ χάνω κάθε μέρα περιπου 3 ώρες που απλα δεν έχω δίκτυο και εγώ έχω q&whatsup.είχα την μαμά Ρομ και την αλλαξα με 5.02 αλλά παλι το ίδιο πρόβλημα επίσης όταν μιλάω αλλάζει η ποιότητα που ακούω δλδ τι μια στιγμη κανονικά μετα ο συνομιλιτης βουτάει στο πηγάδι. Να το στείλω πίσω;το έχω 5 μερες .μιας και είναι η πρώτη ηλεκτρονική αγορά δεν γνωρίζω τι να κάνω. Edited April 26, 2015 by XOXOS1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Baseband 1.19 Rom Mokee 5.1 Official Λειπουνε τα addition settings (Ζram, Default Storage, Buttons Settings)κατα τα αλλα παει σφαιρα πολυ καλυτερη απο cm12 α και με usb mass storage ;) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Baseband 1.19 Rom Mokee 5.1 Official Λειπουνε τα addition settings (Ζram, Default Storage, Buttons Settings)κατα τα αλλα παει σφαιρα πολυ καλυτερη απο cm12 α και με usb mass storage ;) !! καλυτερη απο ΜΟΚΕΕ 5.02? Τι ειναι τα Zram ? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 καλυτερη απο ΜΟΚΕΕ 5.02? Τι ειναι τα Zram ? 502 ? Prodooman ? Ειναι η πρωτη Mokee που δοκιμαζω Zram = Fake swap partition on ram for Optimization !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 502 ? Prodooman ? Ειναι η πρωτη Mokee που δοκιμαζω Zram = Fake swap partition on ram for Optimization !! 5.02 Proodoman ναι στα αλλα δε σε καταλαβα...:O:wacko: Εκανες clean install σωστα? Εχει το θεμα με το "μπουκωμα" της ΡΟΜ που ειχε η ΜΟΟΚΕΕ 5.02? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 δε σε καταλαβα...:O:wacko: Εκανες clean install σωστα? Εχει το θεμα με το "μπουκωμα" της ΡΟΜ που ειχε η ΜΟΟΚΕΕ 5.02? 5.1 ειναι η πρωτη Mokee που δοκιμαζω και δεν ειναι του Prodooman αλλα ειναι Official by Mokeedev.com Μπουκομα τι ακριβως εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 5.1 ειναι η πρωτη Mokee που δοκιμαζω και δεν ειναι του Prodooman αλλα ειναι Official by Mokeedev.com Μπουκομα τι ακριβως εννοεις ?γιομιζε για πλακα το πρωτο παρτισιον με 10-12 εφαρμογες ekaneς prvta thn 1.19 k meta ΜΟΚΕΕ-clean install, σωστα? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδια αν εχετε την 1/4 και πατε σε lollipop rom να ειστε σιγουροι οτι ο αποθηκευτικός χώρος που έχει για τις εφαρμογές, θα γεμιζει για πλάκα! πλεον απο lollipop και μετά, η google χρησιμοποιεί ΑRT αντί για dalvik cache που είναι πιο γρήγορη στην εκτέλεση των εντολών ΑΛΛΑ οι εφαρμογές τρώνε περισσότερο χώρο! πχ το facebook πιάνει 160-190mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Η 1.19 υποθέτω οτι δεν είναι custom και θέλει stock recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalopc Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ναι είναι official και θέλει stock recovery τελικά ξαναγύρισα σε cm 12.1 επειδη η mokee δεν έχει την επιλογή sd as default storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδια αν εχετε την 1/4 και πατε σε lollipop rom να ειστε σιγουροι οτι ο αποθηκευτικός χώρος που έχει για τις εφαρμογές, θα γεμιζει για πλάκα! πλεον απο lollipop και μετά, η google χρησιμοποιεί ΑRT αντί για dalvik cache που είναι πιο γρήγορη στην εκτέλεση των εντολών ΑΛΛΑ οι εφαρμογές τρώνε περισσότερο χώρο! πχ το facebook πιάνει 160-190mb... Προτείνεις να μείνουμε σε ρομ βασισμένη σε kit kat, ή υπάρχει κάποια λύση ? Πόσο περίπου καταλαμβάνει η lollipop σε καινούργια εγκατάσταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Γεια χαρα Η 1.19 ειναι Αγγλοκινεζικη παιδια η multilang με ελληνικά μεσα κάποιος που την εχει βαλει ας μας φωτίσει λιγο πως την βλέπει εχει θεματακια? Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Όλες οι nubia rom είναι αγγλικά-κινεζικα. Μόνο οι cm/mokee κ νομιζω κ miui ειναι με ελληνικά. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προτείνεις να μείνουμε σε ρομ βασισμένη σε kit kat, ή υπάρχει κάποια λύση ? Πόσο περίπου καταλαμβάνει η lollipop σε καινούργια εγκατάσταση ? Προσωπικά θα εμενα σε kitkat. Δεν είμαι φαν μπακαλιστικων τρόπων για μεταφορά εφαρμογών στην sd γιατί μονο προβλήματα δημιουργεί σε βάθος χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με την νέα cm12.1 έχουμε lolipop 5.1.1!!!Πέρασα και το radio της 1.19. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Παιδια σορρυ αλλα ξερετε να υπαρχει πουθενα το 2/8 διαθεσιμο ? Δεν το εχω βρει στα γνωστα (αξιοπιστα) μαγαζια Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Όλες οι nubia rom είναι αγγλικά-κινεζικα. Μόνο οι cm/mokee κ νομιζω κ miui ειναι με ελληνικά. Μακάρι να ειχαν βγάλει MIUI V5 για αυτό το τηλέφωνο θα ειχε μεγάλη απήχηση κριμα... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulaki1976 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Το radio της 1.19 που το βρίσκουμε παρακαλώ ; Το βρηκα, οκ Edited April 27, 2015 by poulaki1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts