Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αρχειο ειναι εδω: https://drive.google.com/folderview?id=0B1T7tp6tJ_3kbGpVZTYtMHB4cjA&usp=sharing&tid=0B1T7tp6tJ_3kQkZSWjNsazJZbGc (το boot 346) και η διαδικασια ειναι απλη,απο recovery κανεις install το zip αυτο,χωρις να κανεις wipe τιποτε.Νομιζω ομως οτι δεν υποστηριζει double tap wake σε Nubia OS.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστος!!Ευχαριστω πολυ!Οντως δουλευει!!

Αν δε ρουταρεις το κινητο δεν θα παιζει το youtube???

\Αλλη λύση να βλέπουμε βιντεάκια δεν παιζει σε youtube?

In the down down of the writing we became robes...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο 410 βγάζει κάπου 4.000 παραπάνω στο antutu αν θυμαμαι καλα και έχει LTE. Απο κει και πέρα σε ολα ειναι ίδια τα κινητά περα από τα 2gb που ειναι το red bull. για μενα προσωπικα παντα, προτιμότερα τα 2gb ram παρά το λιγο μεγαλυτερο σκορ στο antutu και το LTE. Αλλά αυτά ειναι γουστα και αναγκες. εσυ ξερεις τι σου ειναι πιο χρησιμο.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Μάλλον στο απλό με τα 2gb ram θα καταλήξω!

:)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

το μονο που αλλάζει στο κινητό ειναι στο about που το δειχνει σαν 5.0 αντι για 4.4.2. κλάιν.

Δεν αντιλεγω,δεν αλλαζει κατι, απλα εγω που το ειχα κανει παλιοτερα,το ειχα αλλαξει ηδη και μετα πηγα να περασω τα gapps!Με αποτελεσμα να μην τα περναει και να μου βγαζει σφαλμα!Και ο λογος ηταν οτι ειχα αλλαξει το build.prop! Λεπτομερειες αλλα καλο να τις λεμε.. Αφου υπαρχει και εναλλακτικη! ;)

η εκδοση που ερχεται απο το vickmall ειναι η ZTE V9180_CNCommon_V11.13 ξερει καποιος αν μπορουμε να σταματησουμε την ειδοποιηση που ερχετε για αναβαθμιση? αν γινει η αναβαθμιση μετα μονο αγγλικα-κινεζικα σωστα?οπως στα lenovo

η εκδοση που ερχεται απο το vickmall ειναι η ZTE V9180_CNCommon_V11.13 ξερει καποιος αν μπορουμε να σταματησουμε την ειδοποιηση που ερχετε για αναβαθμιση? αν γινει η αναβαθμιση μετα μονο αγγλικα-κινεζικα σωστα?οπως στα lenovo

Εγώ έκανα κανονικά την αναβάθμιση αλλά δεν έχασε τα ελληνικά. Βέβαια δεν μου άρεσε που είναι μισά ελληνικά, μισά αγγλικά.

(Δεν κράτησα τον αριθμό της έκδοσης που είχε το τηλέφωνο. Από vickmall το πήρα και εγώ οπότε λογικά είχε αυτήν που αναφέρεις) .

Edited by nassosp

Εγώ έκανα κανονικά την αναβάθμιση αλλά δεν έχασε τα ελληνικά. Βέβαια δεν μου άρεσε που είναι μισά ελληνικά, μισά αγγλικά.

(Δεν κράτησα τον αριθμό της έκδοσης που είχε το τηλέφωνο. Από vickmall το πήρα και εγώ οπότε λογικά είχε αυτήν που αναφέρεις) .

ειδες καποια διαφορα μετα την αναβαθμιση?το μενου ετσι ειναι και τωρα στα ελληνικα και τα περισσοτερα υπομενου αγγλικα.

Δεν αντιλεγω,δεν αλλαζει κατι, απλα εγω που το ειχα κανει παλιοτερα,το ειχα αλλαξει ηδη και μετα πηγα να περασω τα gapps!Με αποτελεσμα να μην τα περναει και να μου βγαζει σφαλμα!Και ο λογος ηταν οτι ειχα αλλαξει το build.prop! Λεπτομερειες αλλα καλο να τις λεμε.. Αφου υπαρχει και εναλλακτικη! ;)

συνηθως υποτιθεται ότι τα gapps τα παιρνανε κανονικα μαζι με την ρομ αμεσως. οποτε οι περιπτωσεις που θα βγει τετοιο σφάλμα ειναι μονο σαν την δικη σου. σε updates μέσω playstore δεν εχω κάποιο θέμα με τα gapps.

Παρέλαβα κι εγώ, αλλά συνάντησα κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει! Κάνω update από τη ρομ του vickmall σε official 1.16, και στις δύο εκδόσεις το wifi λειτουργεί κανονικά. Κάνω factory reset και αίφνης το wifi δεν λειτουργεί! Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να συμβαίνει αυτό... καμμιά ιδέα?

Επίσης, πρέπει να αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω, με τους drivers λόγω amd. Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω cwm ή twrp...

Edited by YanniZ

Η αναβάθμιση που σου βγάζει στην ειδοποίηση λες έτσι?

Google play έχει μετά κανονικά?

ειδες καποια διαφορα μετα την αναβαθμιση?το μενου ετσι ειναι και τωρα στα ελληνικα και τα περισσοτερα υπομενου αγγλικα.

Δεν το πολυεψαξα να σου πω,διοτι μετα πηγα σε cm11.Παντως δεν παρατηρησα κατι.Και καποιες εφαρμογες που ειχα εγκαταστήσει ,ηταν εκει.

Η αναβάθμιση που σου βγάζει στην ειδοποίηση λες έτσι?

Google play έχει μετά κανονικά?

Ναι ,σε ολα!!!

Επίσης, πρέπει να αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω, με τους drivers λόγω amd. Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω cwm ή twrp...

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα ,αλλα τελικα περασα cwm με τον παρακατω τροπο που περιγραφει ο φιλος σε προηγουμενο ποστ :

Δοκίμασε να κάνεις τη διαδικασία χειροκίνητα.

Κατέβασε αυτό το adb.zip, unzip και άνοιξε το cmd.exe.

Συνέδεσε το κινητό στο PC και κανε τις παρακάτω εντολές copy-paste μια μια στο cmd.

adb reboot-bootloader

fastboot -i 0x19d2 devices

fastboot -i 0x19d2 flash recovery cwm.img

ή

fastboot -i 0x19d2 flash recovery twrp.img

Αν υπάρχει προβλημα σε κάποιο από τα βήματα θα σου το γράψει οπότε και θα καταλάβουμε πιο είναι το προβλημα ακριβώς.

Edited by nassosp

γεια σας παιδια ! αυριο παραλαμβανω :D . Οι sim ειναι και οι 2 micro sim ? Αν οχι ποια ειναι micro sim ( 3g ή η 2g ?)

ευχαριστω εκ των προτερων :cool: !

ΥΣ Βασικα ειναι micro sim ή mini sim ?:wacko:

• Administrators
ΥΣ Βασικα ειναι micro sim ή mini sim ?:wacko:

Ενημερωτικά... Mini sim είναι η κανονική sim που γνωρίζουμε και μπαίνει στις παλαιότερες συσκευές, ενώ micro sim είναι οι ενδιάμεσες και τέτοιες παίρνει η συσκευή σου. Υπάρχουν και οι ακόμα μικρότερες (nano sim) που τις πρωτοείδαμε στα iPhone αλλά πλέον συναντώνται σε όλο και περισσότερες συσκευές.

Επιστρέφουμε στα της συσκευής...

Modpic.gif

Καλησπέρα στη παρέα, έχω σχεδόν πεισθεί να το αγοράσω..θα μου πείτε πως τα πάει στα παιχνίδια ? Έχει lags? Έχει δοκιμάσει κανείς κάνα παιχνιδάκι να μου πει εντυπώσεις ? Έχω δει γενικώς ότι το adreno 305 καλά τα πάει..

Ευχαριστώ.

Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το 2gb , σε λιγάκι θα ξεκινήσω την διαδικασία για cm11 , να ρωτήσω χρειάζεται να έχω μέσα κάποια sim ή SD-card ???

ή απλά ακολουθούμε τον οδηγό και μετά βάζουμε μέσα ότι θέλουμε ???

το κίτρινο μαραφέτι που έχουν μέσα στο πλαστικό σακουλάκι τί είναι ???????

Υ.Γ:άψογη εξυπηρέτηση από Vicmall δεν μου είχαν στείλει το tempered glass και με το που τους το είπα μου στείλανε τα χρήματα πίσω .. !!!

Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το 2gb , σε λιγάκι θα ξεκινήσω την διαδικασία για cm11 , να ρωτήσω χρειάζεται να έχω μέσα κάποια sim ή SD-card ???

ή απλά ακολουθούμε τον οδηγό και μετά βάζουμε μέσα ότι θέλουμε ???

το κίτρινο μαραφέτι που έχουν μέσα στο πλαστικό σακουλάκι τί είναι ???????

Υ.Γ:άψογη εξυπηρέτηση από Vicmall δεν μου είχαν στείλει το tempered glass και με το που τους το είπα μου στείλανε τα χρήματα πίσω .. !!!

και να έχεις μέσα την sim δεν παίζει ρόλο κάνε την διαδικασία με την sim στο κινητο κανονικα!!

το κίτρινοο μαραφέτι είναι stand για να βάζεις το κινητο σε περίπτωση ταινίας!!!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε παιδιά έχω στο κινητο μου την cm11... έχω ένα θέμα κάποιες φορές ενώ τελειώνει η κλίση η οθόνη παραμένει κλειστή και ενεργοποιείται όταν ο συνομιλητής μου κλέισει το τηλέφωνο του. Τι μπορεί να φταίει λετε?

Και κάτι ακόμα ..... μου έβγαλε οτι έχει αναβάθμιση να κάνει .. .. την κάνω και μετά συνεχίζω με τον οδηγό ??? ή δεν χρειάζεται ??

Την SD να την βάλω πριν το root ή μετά ???

sorry αν σας πρήζω αλλά πρώτη φορά με android συσκευή .. :///

ρε παιδιά έχω στο κινητο μου την cm11... έχω ένα θέμα κάποιες φορές ενώ τελειώνει η κλίση η οθόνη παραμένει κλειστή και ενεργοποιείται όταν ο συνομιλητής μου κλέισει το τηλέφωνο του. Τι μπορεί να φταίει λετε?

Νομιζω ειναι φυσιολογικό αυτό. σταματάει να δουλεύει το proximity sensor και σε ενημερώνει ότι η κλήση τερματίστηκε. αν θυμαμαι καλα ετσι πρέπει να κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι ακόμα ..... μου έβγαλε οτι έχει αναβάθμιση να κάνει .. .. την κάνω και μετά συνεχίζω με τον οδηγό ??? ή δεν χρειάζεται ??

Την SD να την βάλω πριν το root ή μετά ???

sorry αν σας πρήζω αλλά πρώτη φορά με android συσκευή .. :///

Πρώτα κάνουμε update στην τελευταια έκδοση της stock rom, μετά περνάμε το μεγάλο αρχειο της cm11 rom που ειναι κάπου 230mb, μετα το patch (ενα απ τα 2 αναλογως αν θελουμε τα apps μας να γινονται εγκατασταση στην εσωτερική μνημη ή στην sd)και στο τέλος τα gapps και το root.

Αν δε ρουταρεις το κινητο δεν θα παιζει το youtube???

Αλλη λύση να βλέπουμε βιντεάκια δεν παιζει σε youtube?

Συμφορουμιτες καμιά απάντηση στο παραπάνω?

Μηπως μεta τα updates της Stock Rom παιζει το youtube?

Edited by celtic1453

Συμφορουμιτες καμιά απάντηση στο παραπάνω?

Μηπως μεta τα updates της Stock Rom παιζει το youtube?

καποιο παιδι πιο πριν ειχε αναφέρει ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή απο xda που ειναι καλύτερη και από την official του youtube. 1-2 σελιδες πισω πρεπει να ειναι. μεχρι και 1.16 που ειναι το τελευταιο update, το youtube σε αλλους δουλευε και σε άλλους έβγαζε πρόβλημα. η μονη σιγουρη λυση που λυνει το προβλημα αν θες να χρησιμοποιεις την official, ειναι το πειραγμα του build.prop.

Νομιζω ειναι φυσιολογικό αυτό. σταματάει να δουλεύει το proximity sensor και σε ενημερώνει ότι η κλήση τερματίστηκε. αν θυμαμαι καλα ετσι πρέπει να κάνει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτα κάνουμε update στην τελευταια έκδοση της stock rom, μετά περνάμε το μεγάλο αρχειο της cm11 rom που ειναι κάπου 230mb, μετα το patch (ενα απ τα 2 αναλογως αν θελουμε τα apps μας να γινονται εγκατασταση στην εσωτερική μνημη ή στην sd)και στο τέλος τα gapps και το root.

εγω το patch το εγκατεστησα τελευταιο... λες για αυτο να αποθηκευονται στο τηλεφωνο? παντως να πω την αληθεια δεν πολυ έχω όρεξη να ξανα στήνω το τηλέφωνο... ασε που έχω ακούσει ότι όταν οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην sd κάποιες δεν λειτουργουν σωστα....

καποιο παιδι πιο πριν ειχε αναφέρει ότι υπάρχει κάποια εφαρμογή απο xda που ειναι καλύτερη και από την official του youtube. 1-2 σελιδες πισω πρεπει να ειναι. μεχρι και 1.16 που ειναι το τελευταιο update, το youtube σε αλλους δουλευε και σε άλλους έβγαζε πρόβλημα. η μονη σιγουρη λυση που λυνει το προβλημα αν θες να χρησιμοποιεις την official, ειναι το πειραγμα του build.prop.

πειραγμα με ρουτ προφανως

Το αλλο προγραμματακι του XDA μηπως ειναι για downloads απο youtube μονο?

Edited by celtic1453

Καλημερα και χρονια πολλα!Γιατι πειραζετε το build.prop με αποτελεσμα να αλλαζουν τα στοιχεια του τηλεφωνου,εστω και χωρις να υπαρχει προβλημα στη συσκευη και δεν κανετε απλα μια εγκατασταση το προγραμμα που υπαρχει εδω; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945

Η εστω καποιο αλλο παραπλησιο προγραμμα youtube!

Aδερφε ειναι youtube player

ή downloader αυτο??

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)