kallair Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Δικιο εχεις χαχχαχαχαχα:lol:Κοιτα να δεις που θα παω το καπακι για βαψιμο σε κανα φαναρτζη και θα με κοιτανε με ενα ματι:lol: πηγαινε να το κανεις fiber carbon! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 πηγαινε να το κανεις fiber carbon! :lol::lol: Μην το γελας πολυ καλη ιδεα:D...nylon balistic:wacko: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Διαβάζοντας εδώ αρκετά ποστς αποφάσισα να το χτυπήσω και γω για τον αδερφό μου με τα 2 gb ram! Για τα λεφτά του φαίνεται τέλειο και όμορφο! Σήμερα αύριο το πολύ το παραγγέλνω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Διαβάζοντας εδώ αρκετά ποστς αποφάσισα να το χτυπήσω και γω για τον αδερφό μου με τα 2 gb ram! Για τα λεφτά του φαίνεται τέλειο και όμορφο! Σήμερα αύριο το πολύ το παραγγέλνω. Φιλε μου οταν με το καλο το παραλαβεις δεν θα πιστευεις τι αγορασες με τοσα λεφτα... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Φιλε μου οταν με το καλο το παραλαβεις δεν θα πιστευεις τι αγορασες με τοσα λεφτα... Και γω αυτό θέλω να πιστεύω! :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 H παραγγελια εγινε σημερα το πρωι!Αναμενουμε! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις 8-9/12 και να εχει παραλάβει; 11/12 εφυγε απο κινα το κινητό υποτιθεται. με βλεπω για μετα του αη γιαννιου οπως παει! όχι τπτ αλλο αλλα εχει χαλασει το touch του κινητου του φιλου και παταει friend request σε αγνωστους! χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις 8-9/12 και να εχει παραλάβει; 11/12 εφυγε απο κινα το κινητό υποτιθεται. με βλεπω για μετα του αη γιαννιου οπως παει! όχι τπτ αλλο αλλα εχει χαλασει το touch του κινητου του φιλου και παταει friend request σε αγνωστους! χαχαχαχα Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους! Το παρήγγειλα 8/12 από vickmall και περιμένω. Σίγουρα μετά τις γιορτές θα έρθει. (Βγαίνουμε όμως εκτός θέματος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bt38 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές κι από εμένα !! Συγνώμη και για το δικό μου off topic αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να αγχωθώ. Το παρήγγειλα από το vickmall 27-11 , έφυγε από Σιγκαπούρη 4-12 και ακόμη δε το έχω λάβει! Κανένας άλλος να του έχει συμβεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές κι από εμένα !! Συγνώμη και για το δικό μου off topic αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να αγχωθώ. Το παρήγγειλα από το vickmall 27-11 , έφυγε από Σιγκαπούρη 4-12 και ακόμη δε το έχω λάβει! Κανένας άλλος να του έχει συμβεί;;; Απευθύνσου στο σωστό θέμα για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Παιδια ποσο ευκολο ειναι να βαλω cm η twrp recovery και να μην εχω αυτον της zte?θελω να περασω καποια πραγματακια αλλα χωρις να ξηλωσω την nubia os rom... Kαι κατι αλλο αλλα μη γελασετε...Χθες εκανα ενα hard reset και ξαναστησα το κινητο σημερα κοιτωντας τα στοιχεια ειδα οτι εχω εκδοση 5.0!!!!πως γκενεν αυτο????εχω αριθμο εκδοσης cncommon_v11.13 Μου εξηγει καποιος ποια εκδοση ειναι αυτη? Edited December 28, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδια ποσο ευκολο ειναι να βαλω cm η twrp recovery και να μην εχω αυτον της zte?θελω να περασω καποια πραγματακια αλλα χωρις να ξηλωσω την nubia os rom... Kαι κατι αλλο αλλα μη γελασετε...Χθες εκανα ενα hard reset και ξαναστησα το κινητο σημερα κοιτωντας τα στοιχεια ειδα οτι εχω εκδοση 5.0!!!!πως γκενεν αυτο????εχω αριθμο εκδοσης cncommon_v11.13 Μου εξηγει καποιος ποια εκδοση ειναι αυτη? ποια εκδοση lenovo cam apk προτεινετε γιατι εβαλα την τελευταια και κολλουσε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδια ποσο ευκολο ειναι να βαλω cm η twrp recovery και να μην εχω αυτον της zte?θελω να περασω καποια πραγματακια αλλα χωρις να ξηλωσω την nubia os rom... Kαι κατι αλλο αλλα μη γελασετε...Χθες εκανα ενα hard reset και ξαναστησα το κινητο σημερα κοιτωντας τα στοιχεια ειδα οτι εχω εκδοση 5.0!!!!πως γκενεν αυτο????εχω αριθμο εκδοσης cncommon_v11.13 Μου εξηγει καποιος ποια εκδοση ειναι αυτη? μηπως επειδη εκανες το "tweak" στο build.prop για να δουλευει σωστά το youtube?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 μηπως επειδη εκανες το "tweak" στο build.prop για να δουλευει σωστά το youtube?:p ναι παιζει να εγινε απο αυτο?κια τωρα τι εκδοση εχω?:wacko: Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ναι παιζει να εγινε απο αυτο?κια τωρα τι εκδοση εχω?:wacko: 4.4.2. απλα πειραξαμε το build.prop για να αλλαξει ο σερβερ του youtube. μην ρωτησεις περισσοτερες λεπτομεριες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 4.4.2. απλα πειραξαμε το build.prop για να αλλαξει ο σερβερ του youtube. μην ρωτησεις περισσοτερες λεπτομεριες :lol: Οχι καλυφθηκα...και για να βαλω twrp ?ειναι ευκολο? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Οχι καλυφθηκα...και για να βαλω twrp ?ειναι ευκολο? κοιτα απλό ειναι αν ακολουθησεις τα βηματα του οδηγου. μερικα κλικ υποθεση ειναι χωρις φοβο να χαλασεις το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ποια εκδοση lenovo cam apk προτεινετε γιατι εβαλα την τελευταια και κολλουσε!!! Εγω εχω βάλει την Lenovo SNAPit & SEEit v.3.5.6.0085.140102.24456 (Permissions Removed) Δεν κολλάει και δεν υπαρχει τιποτα καλύτερο! Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εγω εχω βάλει την Lenovo SNAPit & SEEit v.3.5.6.0085.140102.24456 (Permissions Removed) Δεν κολλάει και δεν υπαρχει τιποτα καλύτερο! Aυτο ειναι μεσω market η με zip?Μπαινει με στοκ recovery? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Aυτο ειναι μεσω market η με zip?Μπαινει με στοκ recovery? http://d-h.st/j7v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) http://d-h.st/j7v δεν την τρεχει:( μηπως την κοβει το antivirus? Edited December 28, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steman10 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εγω εχω βάλει την Lenovo SNAPit & SEEit v.3.5.6.0085.140102.24456 (Permissions Removed) Δεν κολλάει και δεν υπαρχει τιποτα καλύτερο! μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω για να μου αναγνωρισει σαν χωρο αποθηκευσης το κινητο ο υπολογιστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 baidu και antivirus dr safety μπορω να τα αφαιρεσω μεσω titanium back up με ασφαλεια? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 baidu και antivirus dr safety μπορω να τα αφαιρεσω μεσω titanium back up με ασφαλεια? Ναι μπορείς. Για ότι δεν είσαι σίγουρος μπορείς να το κάνεις πρώτα freeze και να το πετάξεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) μηπως ξερεις τι πρέπει να κανω για να μου αναγνωρισει σαν χωρο αποθηκευσης το κινητο ο υπολογιστης? Δεν σου βγαζει ειδοποίηση οταν βαζεις το USB ως τι εχει συνδεθεί απλο ειναι στην πρώτη επιλογη για Windows XP θα επιλεξεις δεν εχω το κινητο μπροστά μου τωρα το εχει ο γιος μου... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aυτο ειναι μεσω market η με zip?Μπαινει με στοκ recovery? Εγω την βρηκα apk και δουλευει κανονικά Όποιος την χρειάζεται απο εδω: https://drive.google.com/folderview?id=0B-NIJNKpmwsCMllfbUc3Q3VFc28&usp=sharing Edited December 28, 2014 by spirosmeg Νεο link Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts