trapped Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 εχθες αγορασα Mostro Puma μαυρο δερματινο. 80 ευρω απο glou. Τα βρήκες τελικά; Άντε με γειά ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μεγεια Mostro addict:p Να δω το θα κανεις οταν εξαντληθουν απο παντου!Θα τριγυρνας στους δρομους περιπλανωμενος στη αναζητηση του τελευταιου mostro???:lol: ασε, στην ιδεα οτι θα εξαντληθουν απελπιζομαι.:cry: τοσο που σκεφτομαι να κανω μαζικη παραγγελια να εχω για ολη μου τη ζωη.:p ευχαριστω πολυ παντως... Τα βρήκες τελικά;Άντε με γειά ;) σε ευχαριστω και εσενα, να εισαι καλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Που τα βρήκες τελικά; Στο Mall; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Που τα βρήκες τελικά; Στο Mall; παραγγελια απο glou. σε καποιο καταστημα της αθηνας τα βρηκαν.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μεγεια σου mvagustagm2000 εχουμε τα ιδια παπουτσια. mostro rulez.... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παραγγελια απο glou. σε καποιο καταστημα της αθηνας τα βρηκαν.:D Μια χαρά. Με γειά σου, είναι πολύ όμορφα. :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μεγεια σου mvagustagm2000 εχουμε τα ιδια παπουτσια. mostro rulez.... σε ευχαριστω αορατε...;) το ξερω... Μια χαρά. Με γειά σου, είναι πολύ όμορφα. :happy: ευχαριστω, να δουμε που θα ξαναβρω τωρα!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 σε ευχαριστω αορατε...;) το ξερω... ευχαριστω, να δουμε που θα ξαναβρω τωρα!:O Έχουν σταματήσει να βγαίνουν; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Έχουν σταματήσει να βγαίνουν; :confused: ναι, τουλαχιστον ετσι εμαθα απο το glou. στο επισημο site δεν εχω βρει κατι.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ναι, τουλαχιστον ετσι εμαθα απο το glou. στο επισημο site δεν εχω βρει κατι.:( Είχα την εντύπωση πως ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα... Μάλλον έκανα λάθος... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Είχα την εντύπωση πως ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα... Μάλλον έκανα λάθος... :( κυκλοφορουν εδω και 6-7 χρονια περιπου. σαφως και ηταν επιτυχημενα αλλα μαλλον πλεον ο κοσμος δε τα προτιμουσε. παντως, στο http://www.puma.com δε μπορω να βρω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Παιδιά θέλω να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια κάπως πιο επίσημα απ' αυτα που φορούσα μέχρι τώρα. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, 17 χρονών είμαι :) . Με τζην θα τα φοράω. Τι μου προτείνετε; Δεν ξέρω, στην αγορά μπερδεύομαι... :( Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 πανε δες στον καρουζο για τιποτα dkny :) αλλιως κανα δερματινο (puma).. in my opinion! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 πανε δες στον καρουζο για τιποτα dkny :) αλλιως κανα δερματινο (puma).. in my opinion! Το πιο επίσημο που έχω να φανταστείς είναι κάτι μποτάκια Diesel μαύρα! :O Τι στυλ DKNY έχει ο Καρούζος; Που μπορώ να δω φωτο; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μια χαρα ειναι και τα diesel :) εχει και κοντα και μποτακια..βεβαια εχω να παω απο τα χριστουγεννα για παπουτσια..μου χουν μεινει ομως κατι D & G που κοστιζαν 250€ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μια χαρα ειναι και τα diesel :) εχει και κοντα και μποτακια..βεβαια εχω να παω απο τα χριστουγεννα για παπουτσια..μου χουν μεινει ομως κατι D & G που κοστιζαν 250€ :p Έχω κοντά DKNY. Ξέχασα να το γράψω πριν. Εγώ σκέφτομαι κάποια που είναι κάπως μυτερά μπροστά (όχι τελείως, καταλαβαίνεις). Μου έχουν αρέσει κάτι Roberto Cavalli ομώς για μένα στην παρούσα φάση είναι απλησίαστα (350+). Τέτοιο στυλ θέλω να βρω αλλά φθηνότερα. Κάποια ιδέα; :confused: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Εγώ πήρα κάτι άψογα (:p) μποτάκια Ted Baker πριν τις γιορτές με μύτη μπροστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Έχω κοντά DKNY. Ξέχασα να το γράψω πριν. Εγώ σκέφτομαι κάποια που είναι κάπως μυτερά μπροστά (όχι τελείως, καταλαβαίνεις). Μου έχουν αρέσει κάτι Roberto Cavalli ομώς για μένα στην παρούσα φάση είναι απλησίαστα (350+). Τέτοιο στυλ θέλω να βρω αλλά φθηνότερα. Κάποια ιδέα; :confused: ρε συ..μην τρελενεσε.στο κεντρο γεματο ειναι απο τετοια μαγαζια με παπουτσια μονο..θα βρεις πολλα και διαφορα..για ποικιλια δες διπλα στο glou(απεναντι απο το diesel,διπλα στον τερκενλη στη μητροπολη) μακαζινο λεγεται..θα το δεις ..βγαζει ματι απο μακρια ...μονο παπουτσια πουλαει..εχει και ρομπερτο καβαλι αν θες ..:D εγω παλι ειχα δει απο κει κατι μποτακια ασπρα καβαλι..τρομερα..!!δεν θυμαμαι τιμη ομως..καλες αγορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Έπεσε το μάτι μου σε μια διαφήμιση της Timberland νομίζω όπου έλεγε για τα πρώτα παπούτσια με κορδόνια που δεν χρειάζονται.. δέσιμο.Και αυτό γιατί στο πίσω μέρος του παπουτσιού υπάρχει μια.. βίδα που αναλαμβάνει το "σφίξιμο" των κορδονιών στρίβοντας την δεξιά και το χαλάρωμα αυτών στρίβοντας την αριστερά :blink: Τα έχετε υπόψιν σας;Μήπως τα έχει αγοράσει κάποιος να μας πει πόσο πρακτικά είναι;Όχι δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά (:p ) απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση το όλο θέμα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Πριν κατι μερες ημουν σε ενα καταστημα Timberland και :blink: τα συγκεκριμενα παπουτσια και προσεξα το συγκεκριμενο συστημα το οποιο λεγεται Multi-Adjust Lacing System .μαλιστα βρηκα και ενα σανδαλι για το καλοκαιρι πολυ πρωτο. http://tbl.imageg.net/graphics/product_images/pTBL-3387271reg.jpg Η τιμη που το βρηκα ηταν στα 90 ευρο! αλλα δεν ειχε το νουμερο μου,παντως ενα παπουτσι που δοοκιμασα με το ιδιο συστημα μου φανηκε πολυ καλο και δεν ξερω στον χρονο αν αντεξει..παντως με αυτο το δεσιμο ειναι πολυ βολικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 υπαρχουν και αναλογα μπασκετικα απο τη reebok που δεν εχουν ουτε καν κορδονια..απλα σφίγγουν και ξεσφιγγουν με αερα .. http://www.reebokstore.co.uk/stores/reebok/products/product_browse.aspx?cid=1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 εμενα τα diesel με εχουν βολεψει παρα πολυ τα τελευταια 2 χρονια!!!!και για ολη τη μερα ειναι πολυ ανετα και στυλατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 εγώ πήγα πριν και πήρα ένα ζευγάρι merrell.:cool::cool:Συγκεκριμένα αυτόhttp://www.outdoorgarage.com/acatalog/merrell-relayweb-t.gifΠως σας φαίνονται?100 τα πήρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ευχαριστώ.Ναι είναι όλο δέρμα εκτός απο κάποια σημεία.Μου άρεσαν πολύ π΄πατνως.Ότι πρέπει για Σάββατο βράδυ για είσοδο σε club. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Δλδ χωρις αυτα δεν μπαινεις σε club; :p Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts