JustMe Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Γιατί τι έχουν τα νούμερα? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Γιατί τι έχουν τα νούμερα? :worry: σκεφτομαι αν θα ειναι σωστο το νουμερο πρεπει να το δοκιμασεις μαλλον θα παρω τ0 44 σας αρεσουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis24 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γεια σας παιδια!μπορει να μου πει καποιος που ακριβως βρισκεται το καταστημα του καλογηρου στην κηφησια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Παναγίτσας 5, Κεφαλάρι google is your buddy Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Γεια σας παιδια!μπορει να μου πει καποιος που ακριβως βρισκεται το καταστημα του καλογηρου στην κηφησια? Ο πρώτος δρόμος δεξιά προς τα βόρεια μετά την πλατεία. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 My shoes . No 1,4 fresh /No 2,3 old http://image.www.rakuten.co.jp/vitamania-netshopping/img10523839896.jpeg http://www.raffaello-network.com/item_images/americanscupnerap.jpg http://www.raffaello-network.com/item_images/prasho-4e1165efxf0002ne-p.jpg http://image.www.rakuten.co.jp/2fantastic/img10402781287.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 πηγα να δω για παπουτσια κι εγω..αλλα μαλλον αργησα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 πηγα να δω για παπουτσια κι εγω..αλλα μαλλον αργησα..:( Τι εννοεις μαλλον αργησες;;; Θελω και γω να παρω παπουτσια καλοκαιρινα γιατι δεν εχω κατι το ελαφρυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ε αυτα που εψαχνα,η εχουν εξαντληθει η εχουν πολυ μικρα η πολυ μεγαλα νουμερα..και δεν εψαξα σε 1 μαγαζι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 My shoes . No 1,4 fresh /No 2,3 ol Τα τρίτα τα έχω κι εγώ... :p Και μάλιστα σε δύο εκδόσεις, στη μαύρη με δέρμα και την καφέ με ασημένιο ύφασμα... :p :p Υ.Γ. Η τελευταία μου αγορά ήταν αυτά: http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/Tods.jpg Γενικά το καλοκαίρι μόνο loafers μπορώ να φοράω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν έχω λόγια Κώτσο :p Απλά ασυναγώνιστα. Πόσο το μαλλί αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν έχω λόγια Κώτσο :p Απλά ασυναγώνιστα. Πόσο το μαλλί αν επιτρέπεται? Πάνω κάτω όσο και τα υπόλοιπα... Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν πω τιμή θα αρχίσουμε πολύ ιστορίες του στυλ «πόσα δίνετε για παπούτσια» κλπ. Εξάλλου, ένα περίπου ξέρεις τι παίζει... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Συμπαθητικα. Οχι ακριβως οτι θα φορουσα εγω ομως... Αν και θελω τα blue electric που μοιαζουν μ'αυτα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Συμπαθητικα. Οχι ακριβως οτι θα φορουσα εγω ομως... Αν και θελω τα blue electric που μοιαζουν μ'αυτα :P Νταξ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... :p Δυσκολεύτηκα πολύ πάντως να βρω φέτος να πάρω... Υ.Γ. Αυτά πως σας φαίνονται; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Νταξ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... :p Δυσκολεύτηκα πολύ πάντως να βρω φέτος να πάρω... Υ.Γ. Αυτά πως σας φαίνονται; Πολυ ωραια παπουτσια!! :up: Μου αρεσει πολυ η αγκραφα και η διαφορετικη χρωματος ραφη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πολυ ωραια παπουτσια!! :up: Μου αρεσει πολυ η αγκραφα και η διαφορετικη χρωματος ραφη. Κι εμένα αυτά μου αρέσουν... Δεν μου αρέσει τόσο η τιμή τους όμως, αν και θα τα ψάξω μόλις ανέβω Αθήνα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Άψογα Κωνσταντίνε, go for them! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Άψογα Κωνσταντίνε, go for them! ;) Χμ, με τέτοιο feedback νομίζω θα τα τσιμπήσω... Αναμείνατε στο ακουστικό σας! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Νταξ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... :p Δυσκολεύτηκα πολύ πάντως να βρω φέτος να πάρω... Υ.Γ. Αυτά πως σας φαίνονται; Εμμμμμ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 μετρανε πολυυυυ ;) ειδικα το μεταλικο μπροστα κανει τη διαφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Τα Ferragamo και τα Jil Sanders είναι από τα πιο σκληρά παπούτσια ,καθόλου άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Κι εμένα αυτά μου αρέσουν... Δεν μου αρέσει τόσο η τιμή τους όμως, αν και θα τα ψάξω μόλις ανέβω Αθήνα... καλα η τιμη φανταζομαι οτι θα ειναι κοντα στα 150 ευρο! βεβαια το παπουτσι τα σπαει..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 καλημερα παιδια,για αυτα εδω τι λετε; Ψαχνω για ενα καθημερινο παπουτσι μαυρο κατα προτιμιση.Ειμαι αναμεσα σε αυτα και σε κατι Onitsuka της asics που εχω δει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 καλημερα παιδια,για αυτα εδω τι λετε; Ψαχνω για ενα καθημερινο παπουτσι μαυρο κατα προτιμιση.Ειμαι αναμεσα σε αυτα και σε κατι Onitsuka της asics που εχω δει. http://img516.imageshack.us/img516/7389/12699090iz9.jpg συμπαθητικα...αλλα το women πως βρεθηκε εκει?:rolleyes: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 :lol: δεν εχω ιδεα,εμενα παντως γραφει man στην titlebar του browser μου. Ισως να ειχες ψαξει τιποτα αλλο απο εκει και να εχουν μεινει οι ρυθμισεις στο woman Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts