mona-liza Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 πειτε μου "με γεια":p χτες πηρα ενα ζευγαρι μαυρες ψιλοτακουνες γοβες μυτερες δερματινες απο τον tsakiri mallas 140 € τις πληρωσα αλλα θα τις εχω πολυ καιρο ειναι κλασικες. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 πειτε μου "με γεια":p χτες πηρα ενα ζευγαρι μαυρες ψιλοτακουνες γοβες μυτερες δερματινες απο τον tsakiri mallas 140 € τις πληρωσα αλλα θα τις εχω πολυ καιρο ειναι κλασικες. Με γεια! :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 πειτε μου "με γεια":p χτες πηρα ενα ζευγαρι μαυρες ψιλοτακουνες γοβες μυτερες δερματινες απο τον tsakiri mallas 140 € τις πληρωσα αλλα θα τις εχω πολυ καιρο ειναι κλασικες. ψιλοτακουνες ..μμμ,μου αρεσουν παρα πολυ!!κανουν την γυναικα πιο θηλυκια και σεξυ !!:O κι εγω πηρα χτες παπουτσια απο prime-timers..nike waffle racer 2 μαυρα..:D σε λιγο ερχετε φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 με γεια τα παπουτσακια σου ! θα βαλω και εγω photo αυριο γιατι ειμαι στη δουλεια τωρα! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 οριστε τα νεα μου,παπουτσακια.. :) http://img361.imageshack.us/img361/3194/screenhunter0017uo.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Με γεια και στους δυο σας! Εγώ σήμερα πήρα αυτά τα DKNY (δεν ξέρω όνομα). Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Με γειά σε όλους σας! Mona liza αναμένουμε photo, htrul18 πολύ όμορφα παπούτσια, τα σκεφτόμουνα κι εγώ για να πω την αλήθεια, άλλα έχω αρκετά παρόμοια, kostakiss είναι από τα ωραιότερα της σειράς. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 μμ,αρκετα ωραιο..πρεπει να επεσε και εμενα στο ματι μου,αλλα μετα αλλαξα γνωμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 fisisika nike Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 kostakiss είναι από τα ωραιότερα της σειράς. σε ευχαριστω παρα πολυ..!:) @MAIDEN_80 nike δαγγωτο!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Με γεια και στους δυο σας! Εγώ σήμερα πήρα αυτά τα DKNY (δεν ξέρω όνομα). Με γειά τα DKNY ;) σου !!! Επειδή εδω και έναν μήνα (λίγο λέω....) είμαι σε αναζήτηση νέων DKNY και τα είδα και τα δικά σου, όπως και ένα άλλο παρόμοιο που μου άρεσε θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι... Το παπούτσι αυτό πίσω στη φτέρνα έχει κάτι σαν τακούνι, δηλαδή πιο σκληρή σόλα (αυτό που ξεχωρίζει πίσω)? Πώς είναι στο περπάτημα?? Πάντως η DK τώρα βγάζει πιό πολύ αθλητικού στυλ παπούτσια :( και μπότες και μάλλον απ' ότι βλέπω παπούτσια σαν τα Speed Lace δεν θα ξαναδούμε....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 οριστε τα νεα μου,παπουτσακια.. :) http://img361.imageshack.us/img361/3194/screenhunter0017uo.th.png Hi brother! The same here,σε άλλο χρωματάκι,λίγο πιο teen!Όντως κορυφαίο παπουτσάκι! :D (photo is coming soon) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 εεεετσι....!! @JustMe! επιτελους μια φορα συμφωνησαμε..κι εγω ημουν αναμεσα σε καφε-πορτοκαλι , πρασινο-κιτρινο και αυτο..αλλα τελικα πηρα το μαυρο που μπορω να το συνδυασω με ολα ;) για να δουμε και το δικο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 Hi brother! The same here,σε άλλο χρωματάκι,λίγο πιο teen!Όντως κορυφαίο παπουτσάκι! :D (photo is coming soon) kai egw ayta exw alla se diaforetiko xrwma . trela Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 ΜΑΙΔΕΝ_80 φωτο???τα χρωματα που εχουν βγει γι αυτο το παπουτσι ειναι κυριολεκτικα ΑΠΕΙΡΑ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 εεεετσι....!! @JustMe! επιτελους μια φορα συμφωνησαμε..κι εγω ημουν αναμεσα σε καφε-πορτοκαλι , πρασινο-κιτρινο και αυτο..αλλα τελικα πηρα το μαυρο που μπορω να το συνδυασω με ολα ;) για να δουμε και το δικο σου.. Αυτό πήρα,φώτο από αύριο,τώρα ετοιμάζομαι γιατί κατά τις 10 θα βγω! Να φορέσω και τα νέα παπουτσάκια :p :d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 ωραια τα παπουτσια.ηθελα και εγω να τα παρω αλλα τελικα αλλαξα γνωμη. οι συνδιασμοι χρωματων ειναι τρελοι.(κιτρινο-γκρι,κ.α.). το μονο ας πουμε που αξιζει ειναι το μαυρο.αλλα ετσι ομως που δεν εχει απανω κανενα αλλο χρωμα δεν μπορεις να ξεχωρισεις το σχεδιο. τελως παντων. καλοφορετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. December 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2005 ΜΑΙΔΕΝ_80 φωτο???τα χρωματα που εχουν βγει γι αυτο το παπουτσι ειναι κυριολεκτικα ΑΠΕΙΡΑ!! Δυστυχώς δεν έχω ψηφιακή Γέρνει προς το γκρι Αρχικά θα έπαιρνα τα μαύρα αλλά δεν φαίνονταν to σήμα της nike 98 euros είναι αυτά ! Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 http://img516.imageshack.us/img516/5060/dsc009793fc.jpg Καλημέεερα :D Αυτά είναι τα νέα μου παπουτσάκια!Size 42 τα πήρα 65 ευρώ αλλά μου είπαν ότι αλλού τα έχουν 100 ... :confused: Εμείς μου λέει αρχίσαμε νωρίτερα τις εκπτώσεις.Τέσπα,σας αρέσουν? Ciaooo! Υ.Γ = Με γεια σε όλους όσους πήραμε παπούτσια,ξέχασα να το πω πριν! Edit: Αφού πείραξε το myphone concept shoe αλλάζω και τη φώτο μην παρεξηγηθώ κιόλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 το παπουτσι σου η τον υπολογιστη σου μας δειχνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 το παπουτσι σου η τον υπολογιστη σου μας δειχνεις? Οκ,άλλαξα τη φωτογραφία αφού είναι τόοοσο ενοχλητικό να φαίνεται και ο υπολογιστής στο background. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Εγώ πήρα αυτά προχθές απο το Χάρις Καζάκος όταν πήγα μια βόλτα στη Ερμού. Αρκετά αναπαυτικό και ελαφρύ. Συγγνώμη για τη χάλια ποιότητα της φωτογραφίας αλλά η ψηφιακή τα έχει παίξει.. http://img516.imageshack.us/img516/6563/clipboard015pd.jpg Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Καλοφόρετο trapped :D Όμορφο και απ' ότι θυμάμαι σαν αυτό που ήθελες και πριν λίγο καιρό! :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Εγώ πήρα αυτά προχθές απο το Χάρις Καζάκος όταν πήγα μια βόλτα στη Ερμού. Αρκετά αναπαυτικό και ελαφρύ. Συγγνώμη για τη χάλια ποιότητα της φωτογραφίας αλλά η ψηφιακή τα έχει παίξει.. http://img516.imageshack.us/img516/6563/clipboard015pd.jpg ειναι γ...τα. ποσο τα αγορασες.ετσι μου ερχεται να παω να αγορασω τετοιο στυλ. με γεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Ευχαριστώ. 130 ευρώπουλα απο Χάρις Καζάκος Στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν κι άλλα παρόμοια σχέδια, εξίσου όμορφα. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts