Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε λιγοτερο απο ενα μηνα επιστρεφω Θεσσαλονικη. Εαν τα θελεις τοσο πολυ, μπορω να σου τα φερω.

Θα το σκεφτώ αυτες τις μέρες και θα σου στείλω ΡΜ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 35λίρες είναι περίπου 55€ ε;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καπου εκει. Δε τα παω καλα με τις ισοτιμιες.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Είχα τα προηγούμενα predators,πολύ καλό παπούτσι,αλλά έχουν γλώσσα μπροστά,αντί για κορδόνια στο πλάι,και έτσι εμποδίζει κάπως + ότι είναι δύσκολα στο δέσιμο.

Τώρα,πιστεύεις ότι είναι παλιά τα Τ90?

http://www.mmsport.dk/graphics/products/stovler/05/F50+trxfg-b.jpg

F50+ trx fg

Firm Ground κάνουν μόνο για ειδικό τάπιτα ή κάνουν και για πετραδάκι κλπ?

πολυ ωραιο παπουτσι.και το χρωμα πολυ ομορφο και ιδιαιτερο.χθες το βραδυ τα ειδα σε μια βιτρινα αλλα ηταν σε κιτρινο χρωμα και δεν μου αρεσαν.αλλα αυτο ειναι.......και απο οσο ειδα ηταν φτηνα.γυρω στα 150€

κατα τη γνωμη μου τα total 90 ειναι τελεια.δυστυχως δεν εχω δοκιμασει τη σειρα 3.ειχα την προηγουμενη.αλλα ηταν τελεια.δεν νομιζω λοιπον αυτα να ειναι χειροτερα.ισα ισα θα ειναι πολυ πιο καλα.θα εχουν εφαρμοσει και νεα τεχνολογια. εκανες καλη επιλογη.πιστευω να σου αρεσουν γιατι ο καθε ανθρωπος διαφερει απο τον αλλο.

Eee οκ όχι κ φτηνά 150 ευρά..Ακριβούτσικα προς ακριβά είναι!!Κατ'εμέ δηλαδή. Δεν ξέρω ρε μάγκες,στην Κύπρο μου φαίνεται πως έχουμε άλλη νοοτροπία. Ξοδεύουμε περισσότερο σε άλλα υλικά αγαθά τα χρήματά μας.Περισσότερο σε ενδύματα,όχι τόσο σε υποδήματα.Πάντως για τα 90αράκια,άκουσα πολύ καλά σχόλια κ από άλλους,πολύ άνετα λέει.Για να δούμε όμως! :D

ναι ενταξει ισως ημουν λιγο υπερβολικος.δεν ειναι εντελως φτηνα αλλα οχι και πολυ ακριβα.υπαρχουν μερικα αλλα που κανουν πανω απο 200€.

θελω ομως να ρωτησω κατι που παρατηρησα.ειδα στην εικονα που μου εδειξες οτι οι ταπες ειναι πολλες απο κατω.σε αλλη ομως φωτο που βρηκα εχει λιγοτερες πολυ καλυτερες ποιοτικα(δεν πρεπει να ηταν σιδερενιες,αμα ηταν παω πασο).τι γινεται?

ηθελα να σε ρωτησω απο που ειπες οτι τα πηρες?εχει πολλα αλλα ζευγαρια?εδω στο Ηρακλειο οσα εχουμε δεν μου αρεσουν και σκεφτομαι να αγορασω απο το διαδυκτυο

ΑΑ καλάαα,150 αυτά με τις πλαστικές τάπες?Εδώ 200 έχουνε αυτά με τις σιδερένιες,κ η διαφορά τους με τις πλαστικές είναι ακριβώς 60 ευρώ. Άρα αν θες σιδερένιες τάπες,κ συ αυτά τα χρήματα θα δώσεις,200 ευρώ!

Όσο για τα άλλα παπούτσια,που κάνουν πάνω από 200,εγώ δεν έχω δει κανένα :confused:

Ίσως μόνο τα millenium,τα οποία είναι μούφα όμως κ δεν αξίζουν μία!!Ά,και εννοείται άλλα που είναι by designers,όπως DG τα οποία κ δικαιολογούν την τιμή τους όμως ;)

ξερεις τι εμαθε ψαχνοντας? στα predators μπορεις να προσθεσει απανω στη γλωσσα το ονομα που θες καθως και τον αριθμο.μηπως ξερεις απο που μπορουμε να το κανουμε αυτο?

μου αρεσουν πολυ τα f50 αλλα δεν ξερω σε τι χρωμα να τα παρω.μου αρεσουν τα μπλε και τα ασημι.ειναι φοβερα.ομως τωρα μου καρφωθηκαν και τα predators τα χρυσαφι.τι να κανω?

Μπορείς σχεδόν σε όλα τα παπούτσια να γράψεις πάνω,φτάνει να τα παραγγείλεις από το site του κατασκευαστή,αλλά παίρνει περίπου 2 μήνες να φτιαχτούν + να σταλούν και επιπλέον πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου!

Sorry kale mou `trapped, alla auta den mou aresoun KATHOLOU! Vres kati pio sumvato me tin ilikia sou..... :X

Κοίταξε επειδή δεν είμαι του στύλ αθλητικά παπούτσια, oversized παντελόνια και τέτοια.. νομίζω πως θα μου πήγαινε. Δεν ξέρω όμως πως θα κάτσει στο πόδι μου βέβαια..

Απλα ψάχνω κάτι πιο "καλό". Μοκασίνια κατ'εμένα είναι casual-formal.

Τέλοσπαντων.. για να το λές όμως κάτι θα ξέρεις.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.

It's what you do to me..

Κοίταξε επειδή δεν είμαι του στύλ αθλητικά παπούτσια, oversized παντελόνια και τέτοια.. νομίζω πως θα μου πήγαινε. Δεν ξέρω όμως πως θα κάτσει στο πόδι μου βέβαια..

Μην τους ακούς... Το κακό σου θέλουν... :lol:

Σοβαρά τώρα, νομίζω ένα τέτοιο παπούτσι είναι ότι πρέπει για καλό, χωρίς να είναι απαραίτητο μόνο επίσημο. Κάτι παρόμοιο μου έφερε η μητέρα μου για τα γενέθλια μου (ευτυχώς γιατί χρειαζόμουν), από την Ελβετία. Photo ανεβαίνει αργότερα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μόνο μία φράση. Manolo Blahnik!!

Κορίτσια ο τύπος είναι θεός!!

Αγοράστε τα όλα!!!

Λυσσάξτε κουκλάρες μου!!!!!

trapped τρομερό γούστο... εσύ είσαι στη φώτο??? :love:

Άμα είναι να τα αγοράσεις από ελληνικό κατάστημα στο νετ,γιατί να μην τα πάρεις καλύτερα από ένα κανονικό κατάστημα?Να γλυτώσεις και τα μεταφορικά..

εαν το ποσο που ειναι να δωσεις για το προιον,υπερβαινει τα 80-100 ευρω,στα στελνουν χωρις την επιβαρυνση των μεταφορικων..τουλαχιστον στο e-shop...αλλα αυτο μπορεις να το δεις και απ' το site, απο το οποιο το αγοραζεις.. ;)

Άμα είναι να τα αγοράσεις από ελληνικό κατάστημα στο νετ,γιατί να μην τα πάρεις καλύτερα από ένα κανονικό κατάστημα?Να γλυτώσεις και τα μεταφορικά..

απλα στα site των εταιριων δεν εχουν τιποτα.ειδικα στην adidas.και επισης εδω στην πολη μου τα μαγαζια δεν εχουν μεγαλη ποικιλια.οποτε ψαχνω κατι μεσω νετ. ξερει κανεις τιποτα?

τι ακριβως θες να μαθεις γιατι δεν πολυ καταλαβα.

μπορεις τουλαχιστον να δωσεις κανα ξενο? σε ολα οι πληρωμες γινονται με πιστωτικη?

Den eipa to antitheto, apla auta den foriountai stous 17arides!Den simainei epeidi den foras oversized(kai ti kala pou kaneis), pws ta papoutsia pou sou tairiazoun einai kati san auto. Pare loafers an ta mokasinia ta thewreis casual formal! Vevaia eksartatai kai pou tha pas! An den exeis na pas kapou POLU kala ena casual formal ntusimo gia xristougenna einai POLU POLU KALO!!!!!

• 2 weeks later...
Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποια από τα καινούρια DKNY?? Έχω τα Speed Lace τα δερμάτινα σε μαύρο χρώμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα DKNY (σας τα προτείνς ανεπιφύλακτα!) και έτσι θα ήθελα να συνεχίσω σε DKNY. Μπορείτε να με βοηθήσετε/να μου προτείνετε κάποια από τα καινούρια DKNY που κυκλοφορούν?

http://fi.nefficient.co.kr/mall/assets/product_img/2052/pls2052_SDF437092_001.jpg

DKNY Speed Lace :love:

Υ.Γ.

Έχει δει κανείς στον καλογήρου κάτι παπούτσια Von Dutch?? Λένε τίποτα? (Προσωπικά τα T-Shirts Von Dutch ήξερα και μου αρέσουν πολύ, έχω αγοράσει μερικά... :D )

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτά τα DKNY ( και γενικά παπούτσια τέτοιου είδους) στην Θεσσαλονίκη; :worry:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Στον Καλογήρου στην Μητροπόλεως (απέναντι απο την Μητρόπολη) έχει τέτοια παπούτσια καθώς και στο Intervista στην Τσιμισκή (δίπλα στα Hondos είναι νομίζω).

Στον Καλογήρου στην Μητροπόλεως (απέναντι απο την Μητρόπολη) έχει τέτοια παπούτσια καθώς και στο Intervista στην Τσιμισκή (δίπλα στα Hondos είναι νομίζω).

Να 'σαι καλά! Θα το κοιτάξω...

Egw foraw all-star kai vans.

Den vlepw ton logo pou kapoioi anaferoun oti pairnoun papoutsia apo Kaloghrou etc gia mostra :S

Egw foraw papoutsia pou kanoun 50 euro to zeugari kai paralogo 8a htan na dinw tou kosmou ta lefta gia papoutsia....kai ousiastika dn prosferoun tpt parapanw.

tespa ama hmouna kai egw polu plousios mporei kai na spatalousa ta lefta mou se papoutsia .....

Egw foraw all-star kai vans.

Den vlepw ton logo pou kapoioi anaferoun oti pairnoun papoutsia apo Kaloghrou etc gia mostra :S

Egw foraw papoutsia pou kanoun 50 euro to zeugari kai paralogo 8a htan na dinw tou kosmou ta lefta gia papoutsia....kai ousiastika dn prosferoun tpt parapanw.

tespa ama hmouna kai egw polu plousios mporei kai na spatalousa ta lefta mou se papoutsia .....

Δηλαδή αποκλείεις το γεγονός να αρέσουν σε κάποιον τα καλά παπούτσια; Πίστεψε με, τα καλά παπούτσια προσφέρουν πολλά παραπάνω και κρατάνε και περισσότερο. Ένα παπούτσι των 200 ευρώ το κρατάς χαλαρά μια πενταετία, μερικές φορές και ακόμη περισσότερο. Γι' αυτό και τα αγοράζω προσωπικά, όπως επίσης και επειδή τυγχαίνει να μου αρέσουν τα καλά παπούτσια. Φυσικά το να δίνει κάποιος τόσα λεφτά για να παίρνει τα παπούτσια απλά για να τα επιδεικνύει, σίγουρα δεν υπάρχει λόγος και μειώνει και την αξία των παπουτσιών που φοράει.