Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ cambas

Βασικα απο οτι καταλαβα θελεις να κανεις τον προχωρημενο και να τη βγεις στα αλλα παιδια αλλα δεν το κατεχεις καλα το αθλημα. Με 2 ζευγαρια απο Καλογηρου με 12 ατοκες δεν γινεσαι χλιδατος ουτε δειχνει γουστο. Εγω μπορει πχ να φοραω χειροποιητα John Lobb αλλα ποτε δεν θα χλευαζα ενα φιλο που φοραει παπουτσια 10 ευρω διοτι δεν ξερεις ποιος ειναι και τι κανει. Οταν ημουν πιτσιρικας φοραγα αθλητικα λιωμενα, και ημουν καλυτερα απο οτι τωρα.

Και το fashion victim οταν δεν ξερει καλα το αθλημα γινεται σουργελο.

ΥΓ. Οι σαγιοναρες της μοδας ειναι οι Havaijanas που κανουν 15 ευρω και οχι οι D&G κλπ που κανουν μια περιουσια. Αυτες ειναι για χλιμιτζουρες.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (27 Σεπ. 2004 , 22:51)

@ cambas

Βασικα απο οτι καταλαβα θελεις να κανεις τον προχωρημενο και να τη βγεις στα αλλα παιδια αλλα δεν το κατεχεις καλα το αθλημα. Με 2 ζευγαρια απο Καλογηρου με 12 ατοκες δεν γινεσαι χλιδατος ουτε δειχνει γουστο. Εγω μπορει πχ να φοραω χειροποιητα John Lobb αλλα ποτε δεν θα χλευαζα ενα φιλο που φοραει παπουτσια 10 ευρω διοτι δεν ξερεις ποιος ειναι και τι κανει. Οταν ημουν πιτσιρικας φοραγα αθλητικα λιωμενα, και ημουν καλυτερα απο οτι τωρα.

ΥΓ. Οι σαγιοναρες της μοδας ειναι οι Havaijanas που κανουν 15 ευρω και οχι οι D&G κλπ που κανουν μια περιουσια. Αυτες ειναι για χλιμιτζουρες.

Ti dhladh den katalava...?Thes na mou to paikseis eksypnos kai oti ksereis apo moda....Den mou lene kati afta pou isxyrizesai...Kai apo thn allh egw goustarw na foraw D&G sagionara kai as me lene kapoioi xlimitzoura enw aftoi isws den exoun ta fonta na valoun kati analogo...Kai vevaia efoson les kai esy oti den ksereis poios eimai kai ti kanw kalo tha htan na apofevgontai ta kafstika sxolia...To poioi einai sourgela ase na to krinei kanenas allos (pio gnwstikos)...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Ρε παιδιά δεν φταίει σε τίποτα η κοπέλα που δημιούργησε το θέμα να της το κλειδώσουν επειδή δεν μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας.Αν είναι δυνατόν!!! τσακώνεστε για μάρκες το πολύ σημαντικό ζήτημα :wacko: :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (21 Σεπ. 2004 , 21:16)

εγω ξερω πως εχουμε καταντησει οι περισσοτεροι να φοραμε μαρκες μας αρεσουν δ μας αρεσουν γιατι ετσι πρατει το κοπαδι..

οπου βρεθεις κ οπου σταθεις θα δεις κ "τρεντι" παιδακια με prada και DKNY μαρκες ... :mad:

εγω τετοια κοληματα δ εχω κ θα αγορασω οτι παπουτσι μου αρεσει ειτε αυτο ονομαζεται πραντα ειτε ονομαζεται μουφα :confused:

το θεμα ειναι να ταιριαζει στο προσωπικο σου στυλ κ στον εαυτο σου κ οχι στον σωρο,ολοι φορανε πια τα ιδια παπουτσια δ μπορει να αρεσει σε ολους το ιδιο !!

εχω αγορασει παπουτσι με 300 ευρω εχω αγορασει παπουτσι κ με 30 ευρω !!

Αυτό ακριβώς θα έγραφα αλλά με πρόλαβε η PowerZ οπότε απλά προσυπογράφω. Και δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει (όχι μόνο για παπούτσια) "αυτά φοριούνται τώρα". :mad: :p

Τώρα για συγκεκριμένα παπούτσια τα πιο άνετα που έχω βρει είναι τα GEOX αλλά είναι ακριβά και το 99% των σχεδίων δεν μου αρέσουν.

KCB

@ cambas

Sumfwnw!!! Na agorazeis papoutsia me doseis einai "kapws"! kalutera na pareis kati tois metritois para apo Kalogiorou kai na to eksofleis gia 1 xrono!

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

@ cambas

Βασικα απο οτι καταλαβα θελεις να κανεις τον προχωρημενο και να τη βγεις στα αλλα παιδια αλλα δεν το κατεχεις καλα το αθλημα. Με 2 ζευγαρια απο Καλογηρου με 12 ατοκες δεν γινεσαι χλιδατος ουτε δειχνει γουστο. Εγω μπορει πχ να φοραω χειροποιητα John Lobb <-- :whistle: αλλα ποτε δεν θα χλευαζα ενα φιλο που φοραει παπουτσια 10 ευρω διοτι δεν ξερεις ποιος ειναι και τι κανει. Οταν ημουν πιτσιρικας φοραγα αθλητικα λιωμενα, και ημουν καλυτερα απο οτι τωρα.

Mου αρέσει που το παίζεις και υπεράνω... Α, ρε ψων@ρ@!!!

1. Όσον αφορά τις 12 δόσεις στην Καλογήρου... ποιος μίλησε για δόσεις στο κάτω-κάτω??? :confused:

2. Από τη στιγμή που ούτε εσύ το ξέρεις το παιδί τι πας να του την πεις δηλαδή? Όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον απλώς και μόνο επειδή φοράει παπούτσι 10 ευρώ, με την ίδια ακριβώς λογική δεν μπορεις να χαρακτηρίσεις το παιδί επειδή του γουστάρει να παίρνει παπούτσια των 200 ευρώ... έχει τα λεφτά και μαγκιά του που τα δίνει...

Και για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ ούτε D&G φοράω ούτε Prada επειδή τα σχέδιά τους δεν μου λένε τπτ... Το τελευταίο παπούτσι που πήρα ήταν είναι ένα Nike των 100ευρώ και το πρωτελευταίο ένα Asics και πριν από αυτό κάτι Millenium των 200ευρώ... Αν δω ένα ωραίο παπούτσι το παίρνω και ούτε μάρκα κοιτάω ούτε τιμή και αυτό επειδή είμαι στην ευτυχή θέση οι γονείς μου να έχουν την οικονομική ευχέρεια να μου τα προσφέρουν όλα αυτά...

Αυτά τα ολίγα.

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan ( 1 Οκτ. 2004 , 00:14)

Mου αρέσει που το παίζεις και υπεράνω... Α, ρε ψων@ρ@!!!

1. Όσον αφορά τις 12 δόσεις στην Καλογήρου... ποιος μίλησε για δόσεις στο κάτω-κάτω??? :confused:

2. Από τη στιγμή που ούτε εσύ το ξέρεις το παιδί τι πας να του την πεις δηλαδή? Όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον απλώς και μόνο επειδή φοράει παπούτσι 10 ευρώ, με την ίδια ακριβώς λογική δεν μπορεις να χαρακτηρίσεις το παιδί επειδή του γουστάρει να παίρνει παπούτσια των 200 ευρώ... έχει τα λεφτά και μαγκιά του που τα δίνει...

Και για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ ούτε D&G φοράω ούτε Prada επειδή τα σχέδιά τους δεν μου λένε τπτ... Το τελευταίο παπούτσι που πήρα ήταν είναι ένα Nike των 100ευρώ και το πρωτελευταίο ένα Asics και πριν από αυτό κάτι Millenium των 200ευρώ... Αν δω ένα ωραίο παπούτσι το παίρνω και ούτε μάρκα κοιτάω ούτε τιμή και αυτό επειδή είμαι στην ευτυχή θέση οι γονείς μου να έχουν την οικονομική ευχέρεια να μου τα προσφέρουν όλα αυτά...

Αυτά τα ολίγα.

Πριν λες κατι να διαβαζεις προσεκτικα. Δεν του την ειπα επειδη φοραει παπουτσια 200 η 2000 ευρω, αλλα επειδη την ειπε σε αλλους και εκανε κακου γουστου show-off.

agorasa xeimoniatikes mpotoules gia kafe mera..mayres,dermatines,xamhles...me geia moyyyyyyyy
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 3 Οκτ. 2004 , 19:09)

agorasa xeimoniatikes mpotoules gia kafe mera..mayres,dermatines,xamhles...me geia moyyyyyyyy

Me geia sou! Kaloforetes! Nomizw den prepei na uparxei gunaika, pou na min exei maures dermatines xamiles gia kathe mera mpotes! :):):):):)

Kaloforetes kai elpizw na tis xareis pragmatika.

p.s: pws einai mprosta?

an enoeis gia muth ktl dene xei...

einai kapos stpogullo-tetragonismeno(katalabes?) opos ta perissotera papoutsia

pragmatika entelos aplo mpotaki...:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 4 Οκτ. 2004 , 08:53)

an enoeis gia muth ktl dene xei...

einai kapos stpogullo-tetragonismeno(katalabes?) opos ta perissotera papoutsia

pragmatika entelos aplo mpotaki...:)

Katalava!!! Allwste fetos stin moda einai kai oi strogullemenes akres!

Ante kaloforetes!!! :) :) :)

eyxaristo eyxaristo...to eipa ston antra moy oti tis agorasa..an kai den exei problhma(na leei oti eimai spatalh ktl ktl)kai mou eipe:kai allo zeygariii??ekeino pou de foreses akoma ti 8a to kaneis? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 4 Οκτ. 2004 , 14:43)

eyxaristo eyxaristo...to eipa ston antra moy oti tis agorasa..an kai den exei problhma(na leei oti eimai spatalh ktl ktl)kai mou eipe:kai allo zeygariii??ekeino pou de foreses akoma ti 8a to kaneis? :p

A kala, den ta katalavainoun auta ta agoria! Kala ekanes kai pires kai allo zeugari! Exoume akoma mprosta mas olokliro xeimwna......gia agores ;)

Ki egw eimai tou car shoe gia kalo...alla oxi todds....de maresoun oi mpilitses...protimo ta Prada kai alla me tetreagwnakia. Ta agaphmena mou apo auta pou exw einai ta skoura mple me leukes rafes.

Apo a8lhtika...ta pio anapaftika papoutsia pou exw foresei pote htan ta Nike Presto...alla to prwto modelo...kai to eperna me $20 sth amerikh anti gia 150 sthn ellada!

Twra exw kati alla nike pou den exoun er8ei ellada akoma (h toulaxiston den eixan er8ei prin kana mina pou hmoun akoma ekei). Exw kai ta Asics/Onitsuka Tiget - Tai Chi

Sixainome entelos ta nike millenium (h air max 97 opos legonte kanonika), kai ta puma mostro....giati ta exei pleos olh h ellada....ki as ta brhskw me to 1/4 ths timhs edw.

Apo pantofles/sandalia exw kati Reef edw kai kairo gia proxeira, alla kai kati dermatina apo thn Mukono gamata!...marka se stul prada/todds/d&g gia sandali de pisteuw na eperna pote...eidika afou auta pou pira apo mukono ta 8ewrw pio omorfa kai to idio bolika kai poiotika!

O aderfos mou einai todds man...exei 4-5 zeugaria...kai nai oi mpilitses einai 8ema ais8itikhs. Mou fenonte ligo perierges, kai ligo gunaikies. Ta tetragwnakia sta prada ta protimo...fenete ligo pio antriko kata thn gnwmh mou.

Kai san kopsimo...ta prada maresoun pio polu apo ta perissotera todds. Ta todds mou fernoun pio polu se pantofla gia to spiti (mocassin gia to spiti diladi...idika ta kastorina) para gia papoutsi gia eksodo.

Vasika ta Tods einai nomizw gia pio megales ilikies, kai gia pio casual ntusimo ta pio polla! Ta Prada wraia einai, an kai ta kainourgia tis ta antrika den mou kanoun kapoio klik! Polu "xontra" nomizw pws einai auta pou evgale fetos...

Egw exw parei 3 synexomenes fores ta Nike Millenium. Einai fovera!

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

prosopika gousta einai ayta re paidia..an oloi eixame ta idia gousta tote 8a kukloforousame oloi me ta idia papoutsia!!