Cristina Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 http://www.wavejammer.com/catalog/shoes/mens/etn61277.jpg να και τα δικά μου που πήρα σήμερα etnies lo-cal Ααα! Μοιάζουν με αυτά που πήρα κι εγώ! :lol: Με γεια σου και σένα! Αυτο το καφέ/σοκολατί είναι πολύ όμορφο χρωματάκι! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Με γεια georgehh, άψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 @ georgehh VERY NICE!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Παιδιά, έχει κανείς ψωνίσει απο το pooz.com ? 'Εχει καλές τιμές και δωρεάν παράδοση. Γενικά μου φένεται too good to be true και είμαι επιφυλακτικός. Αν το έχει κανείς χρησιμοποιήσει ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ελπίζω να μη με βαρέσετε αν σας πω οτι τα πήρα 60 ευρώ διοτί ήταν προσφορά και τα είχε σε 42 μόνο :-] Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Τι τυχερός. Εγώ φοράω 44 και στα περισσότερα παπούτσια όχι μόνο δεν βρίσκω από εκπτώσεις-προσφορές αλλά δεν βρίσκω καν νούμερο γιατί πάντα φεύγει πρώτο. Πάντως το pooz αποφύγετέ το γιατί φαίνεται πολύ μούφα. Είναι δυνατόν αξιόλογο κατάστημα να γράφει μέσα στο site του ότι κοροϊδεύει -ουσιαστικά- τους τελωνειακούς στέλνοντας τα παπούτσια σας σαν δώρο? Περίεργο μου φαίνεται και το όλο στήσιμο με τα 100 παπούτσια στην ίδια τιμή μου λέει πολλά! Keep away! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Ελπίζω να μη με βαρέσετε αν σας πω οτι τα πήρα 60 ευρώ διοτί ήταν προσφορά και τα είχε σε 42 μόνο :-] Πόσο έχουν κανονικά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 70-80 ευρώ Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=99998&rangeid=495 ωραια? χτες στην καλογηρου ειδα κατι πανεμορφα d&g ,νομιζω ειναι παλιο μοντελο αλλα το χρωμα ηταν καινουργιο σιγουρα..ολο ασημι και μπροστα ασημι παλι αλλα πολυ αστραυτερο σαν καθρευτης :D πανεμορφα και καλη τιμουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Κιτς τα βρίσκω εγώ. Του toxic ήτανε απείρως καλύτερα. Τα dg που λες πώς ήτανε και σε τι τιμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=99998&rangeid=495 ωραια? χτες στην καλογηρου ειδα κατι πανεμορφα d&g ,νομιζω ειναι παλιο μοντελο αλλα το χρωμα ηταν καινουργιο σιγουρα..ολο ασημι και μπροστα ασημι παλι αλλα πολυ αστραυτερο σαν καθρευτης :D πανεμορφα και καλη τιμουλα! Πολυ ωραια ;) Ολα τα παπουτσια σταρακοφερνουν τωρα τελευταια :p:):) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 πολυ οικοι βγαζουν τετοιου ειδους παπουτσια με αυτο το "φιδε" σχεδιο http://www.styledrops.com/handbags-23779.html τα αλλα που ειδα..ειχαν στο πλαι τη σημαια της ιταλιας σε μικρογραφια..και ηταν ασημι.. μπροστα ηταν γυαλιστερο ασημι ..235€ εκαναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=99998&rangeid=495 ωραια? χτες στην καλογηρου ειδα κατι πανεμορφα d&g ,νομιζω ειναι παλιο μοντελο αλλα το χρωμα ηταν καινουργιο σιγουρα..ολο ασημι και μπροστα ασημι παλι αλλα πολυ αστραυτερο σαν καθρευτης :D πανεμορφα και καλη τιμουλα! πω πω!Φοβερο! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Παιδια την αλλην Εβδομαδα θα ανεβω Θεσσαλονικη για δουλεια.τωρα θελω να μου πειτε που θα βρω μαγαζι με παπουτσια REEF.το ξερω ειμαι "κολλημενος" αλλα αυτο το παπουτσι δεν το αλλαζω..παω για 3ο ιδιο ζευγαρι. πεστε/μου διευθυνση..αν και ηξερα ενα μαγαζι..αλλα εκλεισε :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 αν θα χει reef δε ξερω αλλα υποθετω,slalom(cosmos-καλαμαρια),prime-timers κουσκουρα,jungle κατεβαινοντας απο κουσκουρα :p ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=99998&rangeid=495 ωραια? χτες στην καλογηρου ειδα κατι πανεμορφα d&g ,νομιζω ειναι παλιο μοντελο αλλα το χρωμα ηταν καινουργιο σιγουρα..ολο ασημι και μπροστα ασημι παλι αλλα πολυ αστραυτερο σαν καθρευτης :D πανεμορφα και καλη τιμουλα! Συμπαθητικα, αλλα δοκιμασα τα ασημι που ειχες ξαναμιλησει γι'αυτα πριν κατι μηνες και η εφαρμογη τους ηταν αθλια γιαυτο και δεν τα πηρα. Τωρα δεν ξερω αν αυτα ειναι καλα. Γενικα τα D&G (η συγκεκριμενη γραμμη, οχι η Dolce & Gabbana) ειναι ψιλοχαλια απο πλευρα ποιοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 και ποσο κανουν περιπου? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Toxic κ αυτά που πήρες dg δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 αν θα χει reef δε ξερω αλλα υποθετω,slalom(cosmos-καλαμαρια),prime-timers κουσκουρα,jungle κατεβαινοντας απο κουσκουρα :p ! Και μια οδο σε παρακαλω.γιατι δεν σε "επιασα" :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Είναι δυνατόν αξιόλογο κατάστημα να γράφει μέσα στο site του ότι κοροϊδεύει -ουσιαστικά- τους τελωνειακούς στέλνοντας τα παπούτσια σας σαν δώρο? Απόλυτα δυνατό!:) Αν οτιδήποτε σταλεί και φαίνεται πως ήρθε από μαγαζί και είναι παραγγελία δηλαδή συνοδεύετε με τιμολόγιο υποχρεούται να περάσει εκτελωνισμό και εσύ να πληρώσεις φόρο και τέλη εκτελωνισμού και πίστεψε με, από εμπειρία, είναι pain in the ***. Θα κοιτάξω το site μία κ εγώ. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Toxic κ αυτά που πήρες dg δεν είναι? Ναι είναι. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Συμπαθητικα, αλλα δοκιμασα τα ασημι που ειχες ξαναμιλησει γι'αυτα πριν κατι μηνες και η εφαρμογη τους ηταν αθλια γιαυτο και δεν τα πηρα. Τωρα δεν ξερω αν αυτα ειναι καλα. Γενικα τα D&G (η συγκεκριμενη γραμμη, οχι η Dolce & Gabbana) ειναι ψιλοχαλια απο πλευρα ποιοτητας... εγω προσωπικα που τα αγορασα σεπτεμβριο νομιζω..μεχρι στιγμης,δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα σε ολα τα επιπεδα..δεν κακοποιουνται ευκολα..οπως και να ναι ,εγω τα πηρα επειδη μου αρεσαν πολυ πανω μου..αλλα κ οταν τα φορεσα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα.. και ποσο κανουν περιπου? ~200€ Και μια οδο σε παρακαλω.γιατι δεν σε "επιασα" :blink:τωρα ακριβη οδο δεν εχω να σου δοσω..παντως αν πας κουσκουρα..και ρωτησεις..και ο πιο ασχετος θα το ξερει το prime!στο cosmos επισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 ~200€ τωρα ακριβη οδο δεν εχω να σου δοσω..παντως αν πας κουσκουρα..και ρωτησεις..και ο πιο ασχετος θα το ξερει το prime!στο cosmos επισης.. Δηλαδη κουσκουρα ειναι μαγαζι η οδος!? τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια σου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 δρομος ειναι..αλλα ειναι μικρος!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 δρομος ειναι..αλλα ειναι μικρος!!:p ok ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts