VeCo Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 VeCo copia, :p phra kai egw kapoia puma rudolf dassler prin 9-10 meres. photo anevainei argotera.Pantws teleia k ta dika sou! :ρ Ποιός τα πήρε πρώτος όμως; :shifty: :ninja: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 ΝΙΚΕ μια ζωη! και οχι τα μαιμου...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Γεια σας παιδια....θελω να σας ρωτησω για κατι που με απασχολει αρκετα...εχω βρει ενα site στο internet που εχει πολυ γ@μ@τ@ ποδοσφαιρικα...εμενα μου αρεσουν συγκεκριμενα αυτα τα παπουτσια και θελω να τα αγορασω...πιστευετε οτι ειναι ασφαλες το site ή μηπως εχει αγορασει και καποιος αλλος απο εκει??παρακαλω ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ας απαντησει...Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 http://img214.imageshack.us/img214/34/2007100265175eu3.jpg Το καινουργιο μου αποκτημα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ωραίο sofi, καλοφόρετα. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Με γειαααααααααα σου!!!!!:) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Φχαριστω.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Τ Ε Λ Ε Ι Α ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σχεδον οτι παπουτσι και να παρω, οσο ομορφο κι εαν ειναι, οταν το παρω στο νουμερο μου απλα φαινεται γελοιο.....αλλο να το βλεπεις σε 47-48 νουμερο :( χαλαει πολυ η φορμα του και γενικα το σχημα και γινεται ασχημο.... παλαια οταν τα nike cortez ηταν μοδατα, πηρα ενα ζευγαρι και .... γελαγα πολυ καθε φορα... βαρκουλες γινανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Σχεδον οτι παπουτσι και να παρω, οσο ομορφο κι εαν ειναι, οταν το παρω στο νουμερο μου απλα φαινεται γελοιο.....αλλο να το βλεπεις σε 47-48 νουμερο :( χαλαει πολυ η φορμα του και γενικα το σχημα και γινεται ασχημο.... παλαια οταν τα nike cortez ηταν μοδατα, πηρα ενα ζευγαρι και .... γελαγα πολυ καθε φορα... βαρκουλες γινανε. Κι εγω φοραω μεγαλο νουμερο για γυναικα...Αυτα τωρα ειναι 41. Μερικα στυλ παπουτσιων που εκ φυσικου τους(σε νορμαλ νουμερα δηλαδη ειναι μακρουλα, δεν τα παιρνω καν ξερω οτι θα δειχνουν γελοια σε μενα.:p:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Σχεδον οτι παπουτσι και να παρω, οσο ομορφο κι εαν ειναι, οταν το παρω στο νουμερο μου απλα φαινεται γελοιο.....αλλο να το βλεπεις σε 47-48 νουμερο :( χαλαει πολυ η φορμα του και γενικα το σχημα και γινεται ασχημο.... παλαια οταν τα nike cortez ηταν μοδατα, πηρα ενα ζευγαρι και .... γελαγα πολυ καθε φορα... βαρκουλες γινανε. Κατι αντισοτιχο παθαινω κι εγω...ενω στην βιτρινα τα πα******κια ειναι τελεια...μετα για να βρω στο νουμερο μου..θα κανω πολυ ωρα...και το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο την πρωτη εικονα.ασε που δεν τα βρισκω και σε μεγαλα νουμερα και το αποτελεσμα να ειναι κακο..:blink: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Κι εγω φοραω μεγαλο νουμερο για γυναικα...Αυτα τωρα ειναι 41. Μερικα στυλ παπουτσιων που εκ φυσικου τους(σε νορμαλ νουμερα δηλαδη ειναι μακρουλα, δεν τα παιρνω καν ξερω οτι θα δειχνουν γελοια σε μενα.:p:( 41???????? OMFG???? 1.85 eisai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 41???????? OMFG???? 1.85 eisai? 1,70:p:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Πήρα τελικά k-swiss tongue twister δεν πιστεύω οτι πληρώνεις ποιότητα, αλλά το όνομα καλά παππουτσάκια αλλά σε σχέση με DC και reef,adidas είναι αρκετά πίσω θα έλεγα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 http://www.styledrops.com/handbags-22291.html Αυτά πως σας φαίνονται; Τα είδα στην boutique και σκέφτομαι αύριο - μεθαύριο να τα «τσιμπήσω»... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 1,70:p:( OMFG :( :cry: http://www.styledrops.com/handbags-22291.html Αυτά πως σας φαίνονται; Τα είδα στην boutique και σκέφτομαι αύριο - μεθαύριο να τα «τσιμπήσω»... H fwteinh epigrafh me to shma twn D&G einai sth syskeyasia h sth fernoun me fortwtikh meta? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 H fwteinh epigrafh me to shma twn D&G einai sth syskeyasia h sth fernoun me fortwtikh meta? :p :ρ :p Αυτή στο πίσω μέρος με χάλασε κάπως, αλλά σκέφτηκα ότι θα την κρύβει το μπατζάκι. Όσο για την άλλη μπροστά κι αυτή με χαλάει λίγο, αλλά I could go with that... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 :ρ :p Αυτή στο πίσω μέρος με χάλασε κάπως, αλλά σκέφτηκα ότι θα την κρύβει το μπατζάκι. Όσο για την άλλη μπροστά κι αυτή με χαλάει λίγο, αλλά I could go with that... Ναι για την πίσω λέω. Η μπροστά είναι ΟΚ. Διακριτική αλλά εμφανής. Όπως πρέπει δλδ, τζάμπα δίνουμε τόσα λεφτά; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Ναι για την πίσω λέω. Η μπροστά είναι ΟΚ. Διακριτική αλλά εμφανής. Όπως πρέπει δλδ, τζάμπα δίνουμε τόσα λεφτά; :p Να σου πω την αλήθεια, αν δεν είχε ούτε την πίσω, ούτε την μπροστά, θα βρισκόταν στην ντουλάπα μου τώρα... Αλλά όσο τα βλέπω, περισσότερο ψήνομαι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Να σου πω την αλήθεια, αν δεν είχε ούτε την πίσω, ούτε την μπροστά, θα βρισκόταν στην ντουλάπα μου τώρα... Αλλά όσο τα βλέπω, περισσότερο ψήνομαι... Oxi ntaksei. Wraio einai. Kai wraio takouni. Skotwneis katsarida sth gwnia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Oxi ntaksei. Wraio einai. Kai wraio takouni. Skotwneis katsarida sth gwnia. Μόνος σου τα σκέφτεσαι; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 πολυ ωραια βεκο,τα ειδα χτες σε ενα μαγαζι στη μητροπολη,τα ειχε και σε ενα ακομα χρωμα..νομιζω ασημι η χρυσο..δεν θυμαμαι καλα..καλοφορετα παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 πολυ ωραια βεκο,τα ειδα χτες σε ενα μαγαζι στη μητροπολη,τα ειχε και σε ενα ακομα χρωμα..νομιζω ασημι η χρυσο..δεν θυμαμαι καλα..καλοφορετα παντως :) Θενξ μαν, αν και δεν τα πήρα ακόμη... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εγω παλι εχω μια ταση με τα Circa και DC.Ειναι πραγματικα πολυ γερα.Φοραω νουμερο 47 σε αυτα ενο αμα βαλο κανα NIke θελω κανα 48,49.σε λιγο για ειδικη παραγγελεια θα παω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εγω παλι εχω μια ταση με τα Circa και DC.Ειναι πραγματικα πολυ γερα.Φοραω νουμερο 47 σε αυτα ενο αμα βαλο κανα NIke θελω κανα 48,49.σε λιγο για ειδικη παραγγελεια θα παω:p Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού είσαι ακόμη 15... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts