Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

VeCo copia, :p phra kai egw kapoia puma rudolf dassler prin 9-10 meres. photo anevainei argotera.Pantws teleia k ta dika sou!

Ποιός τα πήρε πρώτος όμως; :shifty: :ninja: :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια....θελω να σας ρωτησω για κατι που με απασχολει αρκετα...εχω βρει ενα site στο internet που εχει πολυ γ@μ@τ@ ποδοσφαιρικα...εμενα μου αρεσουν συγκεκριμενα αυτα τα παπουτσια και θελω να τα αγορασω...πιστευετε οτι ειναι ασφαλες το site ή μηπως εχει αγορασει και καποιος αλλος απο εκει??παρακαλω ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ας απαντησει...Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Σχεδον οτι παπουτσι και να παρω, οσο ομορφο κι εαν ειναι, οταν το παρω στο νουμερο μου απλα φαινεται γελοιο.....αλλο να το βλεπεις σε 47-48 νουμερο :( χαλαει πολυ η φορμα του και γενικα το σχημα και γινεται ασχημο....

παλαια οταν τα nike cortez ηταν μοδατα, πηρα ενα ζευγαρι και .... γελαγα πολυ καθε φορα... βαρκουλες γινανε.

Σχεδον οτι παπουτσι και να παρω, οσο ομορφο κι εαν ειναι, οταν το παρω στο νουμερο μου απλα φαινεται γελοιο.....αλλο να το βλεπεις σε 47-48 νουμερο :( χαλαει πολυ η φορμα του και γενικα το σχημα και γινεται ασχημο....

παλαια οταν τα nike cortez ηταν μοδατα, πηρα ενα ζευγαρι και .... γελαγα πολυ καθε φορα... βαρκουλες γινανε.

Κι εγω φοραω μεγαλο νουμερο για γυναικα...Αυτα τωρα ειναι 41. Μερικα στυλ παπουτσιων που εκ φυσικου τους(σε νορμαλ νουμερα δηλαδη ειναι μακρουλα, δεν τα παιρνω καν ξερω οτι θα δειχνουν γελοια σε μενα.:p:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι αντισοτιχο παθαινω κι εγω...ενω στην βιτρινα τα πα******κια ειναι τελεια...μετα για να βρω στο νουμερο μου..θα κανω πολυ ωρα...και το αποτελεσμα ειναι χειροτερο απο την πρωτη εικονα.ασε που δεν τα βρισκω και σε μεγαλα νουμερα και το αποτελεσμα να ειναι κακο..:blink: :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγω φοραω μεγαλο νουμερο για γυναικα...Αυτα τωρα ειναι 41. Μερικα στυλ παπουτσιων που εκ φυσικου τους(σε νορμαλ νουμερα δηλαδη ειναι μακρουλα, δεν τα παιρνω καν ξερω οτι θα δειχνουν γελοια σε μενα.:p:(

41???????? OMFG????

1.85 eisai?

Πήρα τελικά k-swiss tongue twister δεν πιστεύω οτι πληρώνεις ποιότητα, αλλά το όνομα καλά παππουτσάκια αλλά σε σχέση με DC και reef,adidas είναι αρκετά πίσω θα έλεγα
mobile fan user

http://www.styledrops.com/handbags-22291.html

Αυτά πως σας φαίνονται; Τα είδα στην boutique και σκέφτομαι αύριο - μεθαύριο να τα «τσιμπήσω»...

1,70:p:(

OMFG :( :cry:

http://www.styledrops.com/handbags-22291.html

Αυτά πως σας φαίνονται; Τα είδα στην boutique και σκέφτομαι αύριο - μεθαύριο να τα «τσιμπήσω»...

H fwteinh epigrafh me to shma twn D&G einai sth syskeyasia h sth fernoun me fortwtikh meta? :p

H fwteinh epigrafh me to shma twn D&G einai sth syskeyasia h sth fernoun me fortwtikh meta? :p

:ρ :p

Αυτή στο πίσω μέρος με χάλασε κάπως, αλλά σκέφτηκα ότι θα την κρύβει το μπατζάκι. Όσο για την άλλη μπροστά κι αυτή με χαλάει λίγο, αλλά I could go with that...

:ρ :p

Αυτή στο πίσω μέρος με χάλασε κάπως, αλλά σκέφτηκα ότι θα την κρύβει το μπατζάκι. Όσο για την άλλη μπροστά κι αυτή με χαλάει λίγο, αλλά I could go with that...

Ναι για την πίσω λέω. Η μπροστά είναι ΟΚ. Διακριτική αλλά εμφανής.

Όπως πρέπει δλδ, τζάμπα δίνουμε τόσα λεφτά; :p

Ναι για την πίσω λέω. Η μπροστά είναι ΟΚ. Διακριτική αλλά εμφανής.

Όπως πρέπει δλδ, τζάμπα δίνουμε τόσα λεφτά; :p

Να σου πω την αλήθεια, αν δεν είχε ούτε την πίσω, ούτε την μπροστά, θα βρισκόταν στην ντουλάπα μου τώρα... Αλλά όσο τα βλέπω, περισσότερο ψήνομαι...

Να σου πω την αλήθεια, αν δεν είχε ούτε την πίσω, ούτε την μπροστά, θα βρισκόταν στην ντουλάπα μου τώρα... Αλλά όσο τα βλέπω, περισσότερο ψήνομαι...

Oxi ntaksei. Wraio einai.

Kai wraio takouni. Skotwneis katsarida sth gwnia.

Oxi ntaksei. Wraio einai.

Kai wraio takouni. Skotwneis katsarida sth gwnia.

Μόνος σου τα σκέφτεσαι; :p

πολυ ωραια βεκο,τα ειδα χτες σε ενα μαγαζι στη μητροπολη,τα ειχε και σε ενα ακομα χρωμα..νομιζω ασημι η χρυσο..δεν θυμαμαι καλα..καλοφορετα παντως :)

πολυ ωραια βεκο,τα ειδα χτες σε ενα μαγαζι στη μητροπολη,τα ειχε και σε ενα ακομα χρωμα..νομιζω ασημι η χρυσο..δεν θυμαμαι καλα..καλοφορετα παντως :)

Θενξ μαν, αν και δεν τα πήρα ακόμη... :wink:

Εγω παλι εχω μια ταση με τα Circa και DC.Ειναι πραγματικα πολυ γερα.Φοραω νουμερο 47 σε αυτα ενο αμα βαλο κανα NIke θελω κανα 48,49.σε λιγο για ειδικη παραγγελεια θα παω:p

Εγω παλι εχω μια ταση με τα Circa και DC.Ειναι πραγματικα πολυ γερα.Φοραω νουμερο 47 σε αυτα ενο αμα βαλο κανα NIke θελω κανα 48,49.σε λιγο για ειδικη παραγγελεια θα παω:p

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού είσαι ακόμη 15...