Jump to content

Παπούτσια

MiuMiu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε και σε μένα άνοιξε λίγο πέρσι στο ίδιο σημείο. Βάλε λίγη κόλλα να τελειώνει η ιστορία, όπως έκανα κι εγώ...

Σιγά ρε φίλε, θα το ανάγουμε σε φιλοσοφική συζήτηση το γιατί άνοιξε το δεξί και μάλιστα σε 1 μήνα. Παπούτσια είναι, κάπου θα τα χτύπησες περισσότερο, κάτι θα έπεσε πάνω και θα τα έφθειρε περισσότερο, ίσως το δεξί να έχει χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής από το εργοστάσιο, ίσως ίσως ίσως ίσως...

Πολύ σοβαρά το πήρες.

Ενώ κατα τη γνώμη σου Ανδρέα, δεν έγινε και τίποτα μωρέ, 2 μήνες 2 ζευγάρια παπούτσια... Δεν λέω, αυτό το thread δεν έχει σκοπό ύπαρξης αφού δεν πρόκειται να δωθεί κάποια λύση στο πρόβλημα, αλλά μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Παπούτσια είναι, χαλάνε! Η ένστασή μου δεν αφορούσε τα παπούτσια, αλλά τον λόγο ύπαρξης του θέματος, ιδιαίτερα αφού υπάρχει ειδικό θέμα "Παπούτσια" και μάλιστα στην 1η σελίδα του chat n fun (από τα πιο ενεργά θέματα, δεν είναι κανένα παμπάλαιο για να πεις πως δεν φαίνεται).

Με τη λογική αυτού του θέματος πρέπει και γω να ανοίξω ένα θέμα Replay και να λέω ότι τo replay jean μου σκίστηκε κάτω κάτω σε 2 μήνες, ότι το τηγάνι TEFAL που πήρα και ανάβει κόκκινο φως όταν ζεστάνει σταμάτησε να κοκκινίζει, ότι η Wella λακ μου άρχισε να μυρίζει άσχημα ενώ την έχω μόνο μια εβδομάδα και είμαι πριν την ημερομηνία λήξης και άλλα πολλά.

Εσύ το βρίσκεις λογικό αυτό?

Αυτό που προσπαθούσα δεν ήταν να ισοπεδώσω όπως είπες το θέμα σκασμένα παπούτσια σε 1 μήνα, αυτό που ήθελα να κάνω είναι να δείξω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να το κάνουμε θέμα (πόσο μάλλον και ξεχωριστό θέμα). Αν εσύ πιστεύεις ότι σωστά ανοίχτηκε θέμα, καλά κάνεις και το λες, εγώ το βρίσκω τόσο αστείο όσο το ανέκδοτο για το θέμα με την αλλαγή της λάμπας σε ένα forum

Δεν αλλάζει κάτι από αυτά που σου λέω. Αν άνοιγε ο καθένας για κάθε ελαττωματικό του προϊόν θα γινόμαστε ένα μπάχαλο.

Άλλωστε υπάρχουν άπειρα σχετικά θέματα, είτε για παράπονα καταναλωτών, είτε για παπούτσια είτε για 100-2 που σχετίζονται με το θέμα σου.

Λίγη αναζήτηση χρειάζεται.

Τέσπα, δεν είναι η δουλειά μου να κρίνω,

Παπούτσια είναι, χαλάνε! Η ένστασή μου δεν αφορούσε τα παπούτσια, αλλά τον λόγο ύπαρξης του θέματος, ιδιαίτερα αφού υπάρχει ειδικό θέμα "Παπούτσια" και μάλιστα στην 1η σελίδα του chat n fun (από τα πιο ενεργά θέματα, δεν είναι κανένα παμπάλαιο για να πεις πως δεν φαίνεται).

Με τη λογική αυτού του θέματος πρέπει και γω να ανοίξω ένα θέμα Replay και να λέω ότι τo replay jean μου σκίστηκε κάτω κάτω σε 2 μήνες, ότι το τηγάνι TEFAL που πήρα και ανάβει κόκκινο φως όταν ζεστάνει σταμάτησε να κοκκινίζει, ότι η Wella λακ μου άρχισε να μυρίζει άσχημα ενώ την έχω μόνο μια εβδομάδα και είμαι πριν την ημερομηνία λήξης και άλλα πολλά.

Εσύ το βρίσκεις λογικό αυτό?

Αυτό που προσπαθούσα δεν ήταν να ισοπεδώσω όπως είπες το θέμα σκασμένα παπούτσια σε 1 μήνα, αυτό που ήθελα να κάνω είναι να δείξω ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να το κάνουμε θέμα (πόσο μάλλον και ξεχωριστό θέμα). Αν εσύ πιστεύεις ότι σωστά ανοίχτηκε θέμα, καλά κάνεις και το λες, εγώ το βρίσκω τόσο αστείο όσο το ανέκδοτο για το θέμα με την αλλαγή της λάμπας σε ένα forum

Για αυτό που λες για το σωστό thread, έχεις απόλυτο δίκιο. Απο κεί και πέρα, ΔΕΝ το θεωρώ λογικό -εκτός και αν είναι θέμα του φίλου μας βέβαια- να καταστρέφονται τα παπούτσια σε ένα μήνα.

mono pou an kapoios den paraponethei i adidas tha synexisei na poulaei prointa me lathos kataskeuhs kai emeis san m...... yha ta agorazoume.an sas fenetai logiko na katstrefontai mesa se ena mina tote den exo na po tipota allo.ego pantos den exo 80-90 eyro to examino gia papoutsia.opoios ta exei mporei na to apsifisei

mono pou an kapoios den paraponethei i adidas tha synexisei na poulaei prointa me lathos kataskeuhs kai emeis san m...... yha ta agorazoume.an sas fenetai logiko na katstrefontai mesa se ena mina tote den exo na po tipota allo.ego pantos den exo 80-90 eyro to examino gia papoutsia.opoios ta exei mporei na to apsifisei

By the way, afou sou xalase to 1o zeugari, giati piges kai ksanagorases pali ta idia?

εχω κι εγω ενα απο τα τελευταια goodyear εδω και 2 μηνες ομως δεν εχω δει κατι τετοιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

tote ti na po.mallon eimai gkantemis.pantos o problima parousiazetai sto dexi podi kapou stin mesi.den to pianei to daxtylo.ama to koitaxeis omos kapou ekei arxizei na feygei i kolla.toulaxiston se mena.

Πρέπει φίλε μου να κόψεις τα καράμυτα,βάρα περισσότερο με το κουπ ντε πιε:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξέρει κανείς απο παπούτσια για μπάσκετ?

τα νέα air power force΄τί λένε? 85 ευρώ τα βρήκα

http://a712.g.akamai.net/7/712/225/v20061013espn/www.espnshop.com/images/products/zoom/16492001_z.jpg

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Από φάτσα δεν λένε τίποτα αλλά απ'ότι ξέρω η Nike βγάζει καλά μπασκετικά.

Όπως και η reebok έχει πάλι πολύ καλα μπασκετικά που σφίγγουν με αέρα, δεν έχουν κορδόνια!

Για περισσότερα στον kostakiss --> expert ;) :p

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα πουχει παπούτσια και ρούχα για μπάσκετ Αθήνα κέντρο? ή και πουθενά αλλού κοντά? Ξέρω η Θεμιστοκλέους είναι μια μικρή οδός μόνο αθλητικά σωστά? Επίσης για converse κανένα κατάστημα?

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα πουχει παπούτσια και ρούχα για μπάσκετ Αθήνα κέντρο? ή και πουθενά αλλού κοντά? Ξέρω η Θεμιστοκλέους είναι μια μικρή οδός μόνο αθλητικά σωστά? Επίσης για converse κανένα κατάστημα?

Για αθλητικά η Θεμιστοκλέους είχε αρκετά μαγαζιά..Για converse μπορείς να κοιτάξεις και στον Στρατηγό στο Μοναστηράκι..Έχει αρκετά από όσο θυμάμαι..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

νεα Σμυρνη.εχει ολα τα πρατηρια αθλητικων ειδων...εκει βρισκεις τα παντα και επισης εχει και πολυ stock!

[sIGPIC][/sIGPIC]

νεα Σμυρνη.εχει ολα τα πρατηρια αθλητικων ειδων...εκει βρισκεις τα παντα και επισης εχει και πολυ stock!

Ωραίο το στοκ, αλλα κοβει λίγο μακρια, θατοχω υπόψη μου όμως.

ξέρει κανείς απο παπούτσια για μπάσκετ?

τα νέα air power force΄τί λένε? 85 ευρώ τα βρήκα

http://a712.g.akamai.net/7/712/225/v20061013espn/www.espnshop.com/images/products/zoom/16492001_z.jpg

Ektos tou oti eine athlio emfanisiaka den exei kanena apo ta high end features twn nike...epeidi blepw oti psaxneis kati oikonomiko to kalitero papoutsi tis Nike konta sta 80 eurw eine to Nike Elite Huarache Elite TB I.....panalafro,exei merikws free tech,carbon fiber plate kai genikws eine to pio comfort papoutsi tis Nike gia tin prohgoumeni season.Den kserw ean iparxei sto footlocker alla sigoura mporeis na to paraggeileis apo to eastbay.Oi perissoteroi paixtes sto Nba auto foragan tin persini season eite stin apli ekdosi (pou auti sou proteinw kathws eine i pio lightweight) eite se ekdosi me aerosola h se shox.Apo simera diatithetai kai to Elite TB II alla pame psila sta 124 dollaria.An pali thes to kalitero basketball shoe tis agoras auto eine to Zoom Kobe II & eine to monadiko pou exei full free tech...kostizei 109 dollaria.

http://www.eastbay.com/catalog/productdetail/module--productDetail/action--view/sku--14183112/model_nbr--72550/supercat--home/cm--GLOBAL%20SEARCH%3A%20PRODUCT%20NUMBER%20SEARCH/id--0/mvp--/