kostakiss Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 που ειναι αυτο? απεναντι απο το escada :) που να σου πω τωρα..απο οδους δεν τα παω και πολυ καλα! παντως μην το μπερδευεις με το .LAK ,ειναι διαφορετικα.. αυτο που σου λεω λεγεται Lakis Gavalas ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Πήρα σήμερα κάτι trainers gucci, αυτά με την υπογραφή του gucci στο πίσω μέρος..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomas Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Forza Santa Barbara!!!:wink: Παράθεση "Η γυναίκα είναι σαν ενα μήλο. Τρως το απ' έξω και πετάς το απο μέσα!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Πήρα σήμερα κάτι trainers gucci, αυτά με την υπογραφή του gucci στο πίσω μέρος..... :) Παίζει καμία photo toxic; Έχω βάλει κι εγώ στο μάτι κάτι Gucci, αυτά τα τρία μου άρεσαν: http://img135.imageshack.us/img135/2885/01lm2.jpg http://img61.imageshack.us/img61/1585/02iq4.jpg http://img61.imageshack.us/img61/5456/03rp0.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ta prwta mou aresan kai emena. ta idia sta Selfridges, alla ligo "pseutika" mou fanikan, ennoontas oti den einai sterea logo tou paniou pisw...genika omorfa papoutsakia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Αυτά πήρα... http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/60056306/Images/4/gucci-157499-black.jpg Τα πρώτα καλά μου φάνηκαν αλλά εγώ θα προτιμούσα τα τρίτα για να είμαι ειλικρινής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 να πω κι εγω την γνωμη μου .. προτιμω με 1000 τα πρωτα και τα δευτερα τα αποκλείω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Toxic, polu omorfa! kaloforeta! VeCo tha symfwnisw me ton Alex. Den aksizoun kai toso...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Ta prwta mou aresan kai emena. ta idia sta Selfridges, alla ligo "pseutika" mou fanikan, ennoontas oti den einai sterea logo tou paniou pisw...genika omorfa papoutsakia... Αυτό με «χάλασε» κι εμένα κάπως... :( Αυτά πήρα... http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/60056306/Images/4/gucci-157499-black.jpg Τα πρώτα καλά μου φάνηκαν αλλά εγώ θα προτιμούσα τα τρίτα για να είμαι ειλικρινής Πολύ όμορφα toxic. Είχα δει κάτι παρόμοια και δεν μου είχαν αρέσει, αλλά τα δικά σου είναι πολύ καλύτερα. :) Προσωπικά προτιμάω τα πρώτα, θυμίζουν λίγο brogues... :) να πω κι εγω την γνωμη μου .. προτιμω με 1000 τα πρωτα και τα δευτερα τα αποκλείω! +1 Κι εμένα τα πρώτα μου άρεσαν περισσότερο από τα τρία. Toxic, polu omorfa! kaloforeta! VeCo tha symfwnisw me ton Alex. Den aksizoun kai toso...:) Ίσως. Θα το ψάξω... :p :wink: :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εγώ έψαχνα τα συγκεκριμένα εδώ και καιρό αλλά τα έβρισκα μόνο με κόκκινη υπογραφή από πίσω και τα θεώρουσα λίγο too much... Τώρα σκοπευώ να πάρω ένα ζευγάρι loafers (μάλλον Prada)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Εγώ έψαχνα τα συγκεκριμένα εδώ και καιρό αλλά τα έβρισκα μόνο με κόκκινη υπογραφή από πίσω και τα θεώρουσα λίγο too much... Μάλλον αυτά είχα δει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Βγαινουν και σε άσπρο με την υπογραφή με κόκκινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Aυτα τωρα τα βγαζει εταιρια που θεωρειαι κορυφαια στο ντιζαιν; :w00t: :w00t: :cry: :lol: δεν αντεξα, το ειπα:what: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 περι ορεξεως.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Aυτα τωρα τα βγαζει εταιρια που θεωρειαι κορυφαια στο ντιζαιν; :w00t: :w00t: :cry: :lol: δεν αντεξα, το ειπα:what: Den to katalaba auto..... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Θελω να πω κατι ειναι ωραιο επειδη ειναι μαρκα απλα ή οτι η μαρκα δινει απο μονη της στιλ και φερνει στη μοδα κατι ασχημο/ξεπερασμενο; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Προφανώς και κατάλαβε τι θες να πεις, απλός δεν συμφωνεί με το γούστο σου-μας. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 περι ορεξεως.... +1..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 πολύ φλωράντζα ρε παιδιά.. μου θυμίζουν κολεγιόπαιδα στα ιδιωτικά χρυσοπληρωμένα απο τον μπαμπά σχολεία..με το πουκάμισο κουμπωμένο ως επάνω και ένα πουλόβερ πεταμένο στους ώμους σαν σάλι! γιατί σας αρέσουν ? επειδή είναι GUCCI ? δεν νομίζω πως αρκεί αυτό μόνο.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Και τι τιμες παιζουν για τα GUCCI? Σημερα το πρωι πηγα και πηρα κατι μοκασινακια FLORSHEIM 120 ευροπουλα,ειδα ακομα κατι Μοσκινο με κορδονια και στα πλαγια να γραφει το Μοσκινο(οχι μοκασινια) πολυ περιεργο παπουτσακι και σε ωραιο χρωμα,τα ερωτευτηκα και μαλλον αυριο θα παω να τα παρω..θα περασω και φωτο...τιμη 200 ευρω Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Πολυ καλά είναι... Ελλαδα τα Gucci νομίζω κυμαίνονται κοντα στα €300, εδώ έχουν περίπου £220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Τα FLORSHEIM ειναι πολυ καλα η τα Μοσκινο? Παντως δεν ειδα καποια διαφορα με τα περσινα μοντελα οσο αφορα τα μοκασινια σε 2-3 καταστηματα που πηγα Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 πολύ φλωράντζα ρε παιδιά.. μου θυμίζουν κολεγιόπαιδα στα ιδιωτικά χρυσοπληρωμένα απο τον μπαμπά σχολεία..με το πουκάμισο κουμπωμένο ως επάνω και ένα πουλόβερ πεταμένο στους ώμους σαν σάλι! γιατί σας αρέσουν ? επειδή είναι GUCCI ? δεν νομίζω πως αρκεί αυτό μόνο.. Πες τα χρυσόστομε!! :D Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 πολύ φλωράντζα ρε παιδιά.. μου θυμίζουν κολεγιόπαιδα στα ιδιωτικά χρυσοπληρωμένα απο τον μπαμπά σχολεία..με το πουκάμισο κουμπωμένο ως επάνω και ένα πουλόβερ πεταμένο στους ώμους σαν σάλι! γιατί σας αρέσουν ? επειδή είναι GUCCI ? δεν νομίζω πως αρκεί αυτό μόνο.. An diavazes tha evlepes pws telika eipame pws einai "pseutika", den einai toso kala ktl. To style auto flwrantza??? E oxi re paidia....eleos diladi. Oso gia ta idiwtika kseperaste to epiteloys! Ti sas ftaiei poios plirwnei, afou kaneis den anagazei na plirwsete eseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Προφανώς και κατάλαβε τι θες να πεις, απλός δεν συμφωνεί με το γούστο σου-μας. To epiases vre, Bravo sou! Vasika thewrw UPOXREWSH tou kathena na ntunetai opws tou aresei...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts