toxic Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 JustMe! τα'χουν και στην Κύπρο στο Spada... £130-180 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Σχετικά καλή τιμή. Ενδιαφέρομαι. Θα τα ψάξω την επόμενη φορά που θα κατέβω ανεξαρτησίας. Υπενθυμίζω τους επίδοξους λεμεσιανούς shoppers ότι στην ανεξαρτησίας άνοιξε starbucks. :p Cool !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Πόσα τα έχει στον καρούζο? αν θυμαμαι καλα 220-230! ακομα αναρωτιέμαι για το χρωμα..:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 To 1o είπαμε, ούτε σκέψη δε χωράει. Τα δεύτερα τα βρίσκω κιτς για να είμαι ειλικρινής, ειδικά το χρώμα είναι φρικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Σχετικά καλή τιμή. Ενδιαφέρομαι. Θα τα ψάξω την επόμενη φορά που θα κατέβω ανεξαρτησίας. Υπενθυμίζω τους επίδοξους λεμεσιανούς shoppers ότι στην ανεξαρτησίας άνοιξε starbucks. :p Cool !! Το Spada είναι στην Μακαρίου βρε! Όσο για το Starbucks, επιτέλους! :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 αν θυμαμαι καλα 220-230! ακομα αναρωτιέμαι για το χρωμα..:what: To prwto einai pio komso kai pio omorfo apo to 2o. Oso gia to xrwma i se auto pou einai stin pic i se pio anoixto:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Και τα 2 ειναι αρκετά καλά... Εγώ πάντος για καλοκαίρι προτιμώ το 2ο! Μαζι με τα κατάλληλα ρούχα θα ειναι άπεχτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Και τα 2 ειναι αρκετά καλά... Εγώ πάντος για καλοκαίρι προτιμώ το 2ο! Μαζι με τα κατάλληλα ρούχα θα ειναι άπεχτο! Επιτέλους κι ένας άνθρωπος που να του άρεσε το δεύτερο ζευγάρι. Προσωπικά θα διάλεγα το πρώτο, απλά το δεύτερο μου φαίνεται αρκετά όμορφο και νεανικό. Γι' αυτό είχα πει ότι είναι δύσκολη η επιλογή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Το πρώτο με χαλάει στα σχοινάκια, το 2ο με χαλάει στις πλαστικές γραμμές εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 26 posts σχετικά με το τι θα βάλει ο JustMe! στον χορό,μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread: Fashion & Style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι πέδιλα (όχι flat) αλλά δεν ξέρω σε τι χρώμα να κοιτάξω..Αλήθεια τι είναι στην μόδα φέτος? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Θέλω να πάρω ένα ζευγάρι πέδιλα (όχι flat) αλλά δεν ξέρω σε τι χρώμα να κοιτάξω..Αλήθεια τι είναι στην μόδα φέτος? Stin moda kuriws einai to xrwma. Paizei polu kai to mauro kai to xruso bebaia. Eksartatai kai gia ti peristasi to thes! Isws ena peeptoe ? i thes kati pou na denei ston astragalo, pio panw ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Φίλη μου ψάχνει πέδιλα αλλα να είναι κλειστά απο μπροστά για να μην φαίνονται τα δάχτυλα. Προτάσεις; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Το πρώτο με χαλάει στα σχοινάκια, το 2ο με χαλάει στις πλαστικές γραμμές εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανένα... εμενα παλι με <τραβηξαν> τα σχοινακια και γενικα δεν μου φανηκαν καθολου ασχημα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ma ta sxoinakia einai to omorfo kai i diafora sto papoutsi apo ena aplo lito loafer! Go for that! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 +1 για τα «σχοινάκια». Όπως έχω αναφέρει ξανά, είχα πάρει τα πρώτα Tod's που είχαν βγει σε αυτό το σχέδιο πριν από δύο χρόνια και είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Τα συγκεκριμένα είναι ακόμη καλύτερα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Koitakse file mou, kai emeis exoume Tod's kai me sxoinakia kai xweis kai kseroume pws i diafora stin poiotita tou papoutsiou den einai ta sxoinakia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Koitakse file mou, kai emeis exoume Tod's kai me sxoinakia kai xweis kai kseroume pws i diafora stin poiotita tou papoutsiou den einai ta sxoinakia. Είπα το αντίθετο; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Φίλη μου ψάχνει πέδιλα αλλα να είναι κλειστά απο μπροστά για να μην φαίνονται τα δάχτυλα. Προτάσεις; Mallon ennoeis mules. Mia volta na kanei tha vrei polla sxedia. Tip: Sta mules oxi psulo takouni...pleon...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ma ta sxoinakia einai to omorfo kai i diafora sto papoutsi apo ena aplo lito loafer! Go for that! ;) I second that:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Koitakse file mou, kai emeis exoume Tod's kai me sxoinakia kai xweis kai kseroume pws i diafora stin poiotita tou papoutsiou den einai ta sxoinakia. Καλα ρε συ δεν σου θιξαμε τα Tod's σου τωρα... Στο κατωκατω δεν εισαι ο μονος που εχει. Απλως ειπα οτι εγω δεν την βρισκω με τα σχοινακια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Aman me ta sxoinakia sas! Mipws na pane se kana vouno gia "sxoinakia"?? haha Kidding!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Auta einai ta pio "it" Tod's! A must-have item...:) http://cdn.is.bluefly.com/mgen/Bluefly/prodImage.ms?productCode=2037426&width=300&height=300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Auta einai ta pio "it" Tod's! A must-have item...:) http://cdn.is.bluefly.com/mgen/Bluefly/prodImage.ms?productCode=2037426&width=300&height=300 Πανέμορφα φυσικά, αλλά προσωπικά προτιμάω τη σόλα με τα «καρφάκια»... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Ontws exeis dikio. Den to proseksa! Auta me ti sola epsaxna, alla me to pou ta eida, nomisa pws einai auta!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts