toxic Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Πολλά είναι 120 ευρώ για Converse! Υπερβολικά πολλά! Εδω και δεν έχουν τοσο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Πολλά είναι 120 ευρώ για Converse! Υπερβολικά πολλά! Εδω και δεν έχουν τοσο! Απ' ότι λέει ο φίλος, είναι Limited edition. Οπότε δικαιολογείται εν μέρει η τσιμπημένη τιμή... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Απ' ότι λέει ο φίλος, είναι Limited edition. Οπότε δικαιολογείται εν μέρει η τσιμπημένη τιμή... Mε γεια σου Μανο!Τα Varvatos ειναι φοβερα converse!Οριστε κ ενα link για ολα τα κομματια: John Varvatos Chuck Taylor.Στην αθηνα παντως δεν εχω βρει πουθενα κομματια,ειτε εχουν τελειωσει ειτε δεν εχουν καθολου οπου εχω ρωτησει.:( Γενικα παντως σε οτι βαζει το χερακι του ο Varvatos οι τιμες χτυπανε limit up... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Mε γεια σου Μανο!Τα Varvatos ειναι φοβερα converse!Οριστε κ ενα link για ολα τα κομματια: John Varvatos Chuck Taylor.Στην αθηνα παντως δεν εχω βρει πουθενα κομματια,ειτε εχουν τελειωσει ειτε δεν εχουν καθολου οπου εχω ρωτησει.:( Γενικα παντως σε οτι βαζει το χερακι του ο Varvatos οι τιμες χτυπανε limit up... Πριν 1-2 εβδομάδες, είχε αφιέρωμα στην Athens Voice σε ένα δρόμο της Αθήνας, όπου ανέφερε ένα κατάστημα που τα είχε. Δεν θυμάμαι όμως ποιός ήταν ο δρόμος... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ρε παιδιά, έχει puma στον Πειραιά πουθενά? ή έστω πάνω στην Πειραιώς? τα factory έχουν? τα θέλω, τα έχω αναγκη πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Πριν 1-2 εβδομάδες, είχε αφιέρωμα στην Athens Voice σε ένα δρόμο της Αθήνας, όπου ανέφερε ένα κατάστημα που τα είχε. Δεν θυμάμαι όμως ποιός ήταν ο δρόμος... :( είχε αφιέρωμα στο κομμάτι της ερμού χαμηλά (μετά το σταθμό μοναστηρακίου) όπου έχουν ανοίξει κάποια μαγαζάκια με "urban street wear" (όπως λέει η εφημερίδα)... anyway, έχει 3-4 μαγαζάκια που έχουν κάποιο ενδιαφέρον... μεταξύ των οποίων και το prime timers (το οποίο αναφέρει η εφημερίδα ότι έχει όλη τη σειρά all star by john varvatos...) για να είμαι ειλικρινής, αν και έχω περάσει από το μαγαζί, δεν πρόσεξα αν τα έχει... το σίγουρο που έχω να πω είναι αν πάτε εκεί να προχωρήσετε μέχρι την ηφαίστου μέσα στο μοναστηράκι όπου έχει ένα μεγαλύτερο prime timers... ρίξτε μια ματιά κι εκεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 είχε αφιέρωμα στο κομμάτι της ερμού χαμηλά (μετά το σταθμό μοναστηρακίου) όπου έχουν ανοίξει κάποια μαγαζάκια με "urban street wear" (όπως λέει η εφημερίδα)... anyway, έχει 3-4 μαγαζάκια που έχουν κάποιο ενδιαφέρον... μεταξύ των οποίων και το prime timers (το οποίο αναφέρει η εφημερίδα ότι έχει όλη τη σειρά all star by john varvatos...) για να είμαι ειλικρινής, αν και έχω περάσει από το μαγαζί, δεν πρόσεξα αν τα έχει... το σίγουρο που έχω να πω είναι αν πάτε εκεί να προχωρήσετε μέχρι την ηφαίστου μέσα στο μοναστηράκι όπου έχει ένα μεγαλύτερο prime timers... ρίξτε μια ματιά κι εκεί :) Α γειά σου, αυτό έλεγα! :up: Ούτε εγώ το έχω επισκεφθεί, οπότε δεν ξέρω αν όντως έχει τα John Varvatos... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Τα αγαπημένα μου αθλητικά παπούτσια.. http://img474.imageshack.us/img474/8691/dsc00001qv5.jpg http://img405.imageshack.us/img405/2777/dsc00005fu7.jpg http://img248.imageshack.us/img248/8059/dsc00003md3.jpg http://img405.imageshack.us/img405/7206/dsc00002sj1.jpg Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Sorry, alla me ayta ta papoutsia dyskola tha evgaza proponisi :p Mipws na ta legame casual :p Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Sorry, alla me ayta ta papoutsia dyskola tha evgaza proponisi :p Mipws na ta legame casual :p Αθλητικά τα λέμε. Τα casual είναι άλλα. Τώρα αν δεν σου κάνουν για προπόνηση δεν σημαίνει πως πρέπει να τα λέμε με άλλο όνομα... ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Sorry, alla me ayta ta papoutsia dyskola tha evgaza proponisi :p Mipws na ta legame casual :p Πράγματι με αυτά τα παπούτσια δεν βγάζεις προπόνηση... Αθλητικά τα λέμε. Τα casual είναι άλλα. Τώρα αν δεν σου κάνουν για προπόνηση δεν σημαίνει πως πρέπει να τα λέμε με άλλο όνομα... ;) Και νόμιζα πως είχα κάνει λάθος στον χαρακτηρισμό τους αλλά τελικά καλά έγραψα αθλητικά... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Δικαιο έχετε τελικά για τα Varvatos... Εγώ τα πήρα στις εκπτώσεις 67 λίρες από 86 Πήρα χτές κατι Converse μόλις £22....Τρελάινομαι για bargains :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Δικαιο έχετε τελικά για τα Varvatos... Εγώ τα πήρα στις εκπτώσεις 67 λίρες από 86 Πήρα χτές κατι Converse μόλις £22....Τρελάινομαι για bargains :P Καλά, δεν τα λες και ακριβά τα Converse ούτως ή άλλως... Φεύγω σε λίγο για κέντρο, πάω να τσιμπήσω ένα ζευγάρι Tod's για καθημερινά... Αυτά θέλω να πάρω, ελπίζω να έχει στο μέγεθος μου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 δεν φαίνεται η φωτο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 δεν φαίνεται η φωτο :( Όντως, δεν ξέρω γιατί δεν μου την ανεβάζει κανονικά. Όπως και να 'χει: (α) η μπουτίκ ήταν κλειστή στις 16:15 που πήγα. Οπότε θα πάω αύριο. (β) Αυτά είναι. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Λιγο πολύ απλά τα βρίσκω... το άλλο ζευγάρι που πήρες ήταν άψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 οπως το παρει κανεις..ομορφα ειναι.. φετος τι παιζει?σταρακια,βανς και μοκασινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 ΡΕ παιδιά σας αρέσουν τα allstar παπούτσια?Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου.Είμαι ο μόνος άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Εγω τα φοραγα οταν ημουν 15 χρονων και δεν υπηρχε τοτε και μεγαλη ποικιλια στα παπουτσια...και ηταν για καλοκαιρι το πιο απλο παπουτσι.επισης θυμαμαι οτι τοτε εβγαινε σε 5 διαγορετικους χρωματισμους(μπλε σκουρο,κεραμιδι,ασπρο,γκρι και μαυρο).τωρα εχει καταντησει να ειναι ουρανιο τοξο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Λιγο πολύ απλά τα βρίσκω... το άλλο ζευγάρι που πήρες ήταν άψογο... Ακριβώς. Είναι όντως πιο απλά, καθώς τα θέλω για εντελώς καθημερινά, να τα φοράω δηλαδή 24/7, τα άλλα όπως και να το κάνουμε δεν μου έκανε καρδιά να φοράω μέχρι να λιώσουν. Αυτά όμως θα τα λιώσω... :p οπως το παρει κανεις..ομορφα ειναι.. φετος τι παιζει?σταρακια,βανς και μοκασινια? Σύμφωνα με τα περιοδικά, παίζουν loafers σε έντονα χρώματα και κυρίως καστόρι (για της ηλικίας μου και πάνω πάντα). edit: ξέχασα να αναφέρω πως τα πήρα τελικά σήμερα (αν και είναι μάλλον αυτονόητο). Πάντως είχε τρελλή κίνηση στα Tod's... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Όντως, δεν ξέρω γιατί δεν μου την ανεβάζει κανονικά. Όπως και να 'χει: (α) η μπουτίκ ήταν κλειστή στις 16:15 που πήγα. Οπότε θα πάω αύριο. (β) Αυτά είναι. Τέλεια!!Καλοφόρετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Τέλεια!!Καλοφόρετα! Θενκ γιου! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Θενκ γιου! :) Γιου αρ γουελκαμ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Agorasa gia kathimerino to nirvana Replay. http://www.onlineshoes.com/productpage.asp?type=brand&brandid=184&brandcatid=1989&ageid=1&gen=m&pcid=79819&fc=iup Episis mou aresei poli apo ti nea seira tou yamamoto gia tin adidas to honja low alla den to blepw na ta fernoun ellada.Ean to parei to mati sas pouthena rixte ena pm :p http://www.joshspear.com/item/y3-springsummer-2007/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 ΡΕ παιδιά σας αρέσουν τα allstar παπούτσια?Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου.Είμαι ο μόνος άραγε? Όχι το έχω ακούσει και από άλλους...Ο κολλητός μου πχ δεν αντέχει να τα βλέπει.... Εγω τα φοραγα οταν ημουν 15 χρονων και δεν υπηρχε τοτε και μεγαλη ποικιλια στα παπουτσια...και ηταν για καλοκαιρι το πιο απλο παπουτσι.επισης θυμαμαι οτι τοτε εβγαινε σε 5 διαγορετικους χρωματισμους(μπλε σκουρο,κεραμιδι,ασπρο,γκρι και μαυρο).τωρα εχει καταντησει να ειναι ουρανιο τοξο :p Ναι πράγματι είχε μόνο αυτά τα χρώματα τότε...3 καλοκαίρια στην σειρά αγόραζα All Star (μπλε, μαύρο και το άσπρο το οποίο πια είναι ζωγραφισμένο με μπογιές για ρούχα και το έχω σε παραπάνω post σε φωτο) Agorasa gia kathimerino to nirvana Replay. http://www.onlineshoes.com/productpage.asp?type=brand&brandid=184&brandcatid=1989&ageid=1&gen=m&pcid=79819&fc=iup Episis mou aresei poli apo ti nea seira tou yamamoto gia tin adidas to honja low alla den to blepw na ta fernoun ellada.Ean to parei to mati sas pouthena rixte ena pm :p http://www.joshspear.com/item/y3-springsummer-2007/ Αυτά τα Replay είναι αντρικά? Και όσο για τα Yamamoto μέχρι στιγμής μόνο εξωτερικό τα έχω δει... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts