aoratos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ευχαριστω JustMe!,καλοφορετα και τα δικα σου! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Ευχαριστώ παιδιά :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια! Ιδιαιτερα σε οσους γιορταζουν ( οπως και εγω.. :) ) Οριστε, οι μποτες που αγορασα για τις γιορτες.. http://imageshack.gr/thumbs/398897Photo-0002.jpg Μπορω να πω πως μου αρεσουν παρα πολυ!!! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια! Ιδιαιτερα σε οσους γιορταζουν ( οπως και εγω.. :) ) Οριστε, οι μποτες που αγορασα για τις γιορτες.. http://imageshack.gr/thumbs/398897Photo-0002.jpg Μπορω να πω πως μου αρεσουν παρα πολυ!!! :happy: τρομερες..μου θυμιζουν κατι roberto cavalli που ειδα..απο που και ποσο αν επιτρεπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 τρομερες..μου θυμιζουν κατι roberto cavalli που ειδα..απο που και ποσο αν επιτρεπεται? Ειναι απο ενα καταστημα στον Ευοσμο, τελευταιο ζευγαρι στο νουμερο μου , τις πηρα 80 ευρω απο 160 αρχικη τιμη!!! Πραγματικα ειναι πολυ στιλατες! και η τιμη τους ονειρο! Made in Italy! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ειναι απο ενα καταστημα στον Ευοσμο, τελευταιο ζευγαρι στο νουμερο μου , τις πηρα 80 ευρω απο 160 αρχικη τιμη!!! Πραγματικα ειναι πολυ στιλατες! και η τιμη τους ονειρο! Made in Italy! ;) ποσοοοοο???:what: δες αν εχει και κανενα 44αρι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 πηρα καινουρια nike. http://img65.imageshack.us/img65/6219/dsc00014yf5.th.jpgπολυ ανετα ειναι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 καλα δεν ειπες το κυριοτερο..ποιο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Air max 180, φαίνεται στη φώτο. Καλοφόρετα ταξιδιώτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 πριν δν υπηρχε..κι αλλος στην παρεα των 180??:D καλως ηρθες στο κλαμπ ταξιδιωτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 να στε καλα παιδια,πανεμορφα παντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εγώ έχω maxair τώρα της nike το μοντέλο maxair TL II.Είναι πολύ ωραία!Είναι σαν αυτά της φωτογραφίας αλλά ότι αυτά έχουν κόκκινο σε πράσινο φωσφωριζέ!Πολύ πιο ωραία από αυτά και πολύ καλά σαν παπούτσια!Τα έχω 3 μήνες και είναι ακόμα σχεδόν άριστα! http://cgi.ebay.com/NIKE-AIR-MAX-TL-2-II-MENS-NEW-SHOES-US-12-EUR-46-5_W0QQitemZ200062493835QQihZ010QQcategoryZ63850QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemhttp://cgi.ebay.com/NIKE-AIR-MAX-TL-2-II-MENS-NEW-SHOES-US-12-EUR-46-5_W0QQitemZ200062493835QQihZ010QQcategoryZ63850QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Καλοφορετα τα nike σου ταξιδιωτης22. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Hello guys... Βαρέθηκα τα O'neil που είχα μιας και είχαν αρχίσει να χαλάνε... Είχε καστόρ γύρω γύρω και άρχισε να χαλάει... (Κανένα παράπονο μετα απο 1,5 χρόνο παρακαλώ...!) Σήμερα πήγα και αγόρασα these ones... http://img401.imageshack.us/img401/7899/11012007qr3.th.jpg http://img76.imageshack.us/img76/9563/11012007002ab6.th.jpg Road Footwear (Η φωτό τα αδικεί...! Αναθεματισμένο 6680!:p ) Το θέμα είναι πως είναι καστόρ... Με κυνηγάνε τα καστόρ! Και επειδή δν θέλω να χαλάσουν όπως τα o'neil έχετε να προτείνετε κάτι για την φροντίδα των καστόρ παπουτσιών? Κάτι μου είπε ο τσαγκάρης της γειτονιάς για σπρεί κ πέτρες αλλα δν έδωσα κ πολύ σημασία γιατί βιαζόμουν...:p Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 kalispera........ erotisi gia esas tus eidikous: yparxei kanena magazi apo peiraia mexri glyfada xero go pu na exei arketi k megali gama paputsion prada?!?!?!...ektos apo kana 2 gnosta modella pu fernun mono sygekrimena komatia...k eidika modela..... thnx Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλοφορετα Cloud! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλοφορετα Cloud! thanx m@n...:happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Εγώ πήρα πριν καμια βδομάδα (επιτέλους) Converse John Varvatos (Κατι μπεζ με suede δερμα slip-ons) και ενα ζευγάρι καφε Tod's (δεν γνωρίζω μοντέλο ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 kalispera........ erotisi gia esas tus eidikous: yparxei kanena magazi apo peiraia mexri glyfada xero go pu na exei arketi k megali gama paputsion prada?!?!?!...ektos apo kana 2 gnosta modella pu fernun mono sygekrimena komatia...k eidika modela..... thnx Δυστυχώς εναπόκεισαι από τις διαθέσεις του Καλογήρου. Για να βρω τα παπούτσια που πήρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήγα σε τρία καταστήματα. Ξεκίνα το ψάξιμο σου από το κατάστημα στην Χάρητος, έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία, μετά πήγαινε σε αυτό της Κηφισιάς και καλό κουράγιο... Εγώ πήρα πριν καμια βδομάδα (επιτέλους) Converse John Varvatos (Κατι μπεζ με suede δερμα slip-ons) και ενα ζευγάρι καφε Tod's (δεν γνωρίζω μοντέλο ομως) Που τα βρήκες τα Converse; Μη μου πεις Κύπρο! Με γειά και τα δύο ζευγάρια, απαιτούμε photos! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Από το Harvey Nichols τα πήρα... Τα Tod's τα άφησα Κύπρο, photos θα βάλω σε λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Και επειδή δν θέλω να χαλάσουν όπως τα o'neil έχετε να προτείνετε κάτι για την φροντίδα των καστόρ παπουτσιών? Κάτι μου είπε ο τσαγκάρης της γειτονιάς για σπρεί κ πέτρες αλλα δν έδωσα κ πολύ σημασία γιατί βιαζόμουν...:p ston kalogirou pou eiha rotisei mia upallilo, mou eihe pei kai auti gia ena sprei pantos. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Από το Harvey Nichols τα πήρα... Τα Tod's τα άφησα Κύπρο, photos θα βάλω σε λίγο! Δεν έψαξα ρε παιδί μου καλύτερα όταν είχα πάει πριν τα Χριστούγεννα... :fool: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δεν έψαξα ρε παιδί μου καλύτερα όταν είχα πάει πριν τα Χριστούγεννα... :fool: Βασικά μόνο εκεί υπάρχουν στην Αγγλια... http://img178.imageshack.us/img178/908/dsc01550xo1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 σαν σκετα Vans ειναι..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δυστυχώς εναπόκεισαι από τις διαθέσεις του Καλογήρου. Για να βρω τα παπούτσια που πήρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα πήγα σε τρία καταστήματα. Ξεκίνα το ψάξιμο σου από το κατάστημα στην Χάρητος, έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία, μετά πήγαινε σε αυτό της Κηφισιάς και καλό κουράγιο... Που τα βρήκες τα Converse; Μη μου πεις Κύπρο! Με γειά και τα δύο ζευγάρια, απαιτούμε photos! :p na'sia kala m8 for the reply....psilopaketo h katastasi....mias k opos les eisia London...na su steilo lista gia paragelleia?!?!?!?:p :lol: ...ekei 8ymamai tulaxisotn apta foititika mu xronia eixe arketh poikilia k tulaxisotn megalitero euros magazion pu eixan paputsia tetoiu styl....vevaia to 8ema timis einai alloou papa euaggelio! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts