Jump to content

Oppo Find 7a

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 472
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι! Και αν σκεφτεις οτι ολοκλήρωσα την παραγγελία Δευτέρα 2πμ (ξημερώματα Τρίτης δηλαδή) και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης το είχαν στείλει, ήταν τσακάλια όχι μόνο η DHL αλλά και η oppo.

Θετικότατες προς το παρόν! Από θέμα κατασκευής μου αρέσει πολυ, ωραίο πιάσιμο στο χέρι πολύ ελαφρή (δεν το περίμενα τόσο άνετο) αν και δε μου φαίνεται για μέταλο το πλαίσιο.

Το color os μου αρέσει πολύ γιατί είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πολύ smooth εμπειρία και το λογισμικό είναι πλήρες (από δυνατότητες εννοώ). Επίσης πολύ καλή η λειτουργία για ένα χέρι που σου φέρνει όλη την οθόνη σε μια γωνίτσα! Θα ήθελα βεβαια να υπηρχε και η δυνατοτητα multiwindow οπως εχουν τα samsung αλλά τι να κάνουμε...

Στην συσκευασία δε βρήκα σιδεράκι για να ανοίξω το καπάκι. Δε ξερω αν το ξεχασαν ή αν δεν είχε ουτως η άλλως. Επίσης μου δώσανε ένα δεύτερο φορτιστή! Σε ξεχωριστό κουτάκι ενώ έχει και στην συσκευασία τον EU.

Πάντως και η θήκη καλή είναι τελικά! Φαντάσου ότι δε μου αρέσουν αυτού του είδους θήκες αλλά την έβαλα και θα την κρατήσω προς το παρόν.

Edited by nikospot

Θετικότατες προς το παρόν! Από θέμα κατασκευής μου αρέσει πολυ, ωραίο πιάσιμο στο χέρι πολύ ελαφρή (δεν το περίμενα τόσο άνετο) αν και δε μου φαίνεται για μέταλο το πλαίσιο.

Το color os μου αρέσει πολύ γιατί είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει οπότε προς το παρόν το αφήνω έτσι. Πολύ smooth εμπειρία και το λογισμικό είναι πλήρες (από δυνατότητες εννοώ). Επίσης πολύ καλή η λειτουργία για ένα χέρι που σου φέρνει όλη την οθόνη σε μια γωνίτσα! Θα ήθελα βεβαια να υπηρχε και η δυνατοτητα multiwindow οπως εχουν τα samsung αλλά τι να κάνουμε...

Στην συσκευασία δε βρήκα σιδεράκι για να ανοίξω το καπάκι. Δε ξερω αν το ξεχασαν ή αν δεν είχε ουτως η άλλως. Επίσης μου δώσανε ένα δεύτερο φορτιστή! Σε ξεχωριστό κουτάκι ενώ έχει και στην συσκευασία τον EU.

Πάντως και η θήκη καλή είναι τελικά! Φαντάσου ότι δε μου αρέσουν αυτού του είδους θήκες αλλά την έβαλα και θα την κρατήσω προς το παρόν.

:( ειναι έτσι και σε άλλους ή μόνο στο δικό μου;

ωχ σορρυ για το double post

Δεν έχει σιδερακι στη συσκευασία...

Τί δείχνεις στην φωτογραφία;

Το led σε ένα σημείο εκεί που έχω κυκλωσει έχει ένα μικρό κενό σα να μη φωτίζεται μονοκοματα.

Τι να χαρώ. Ολη μερα μια χαρα, τωρα προσεξα την δημοφιλη κιτρινιλα στο κατω μέρος. Οπως ακριβως την περιεγραφαν και στου oneplus νομιζω. Ειναι που ολοι κραζουν τις amoled ενω αυτες οι τρομερες οι ips που σε ολα τα κινητα θα εχουν κι απο μια κιτρινιλα....

Μερικές αποριούλες:

1) Η δόνηση δεν ειναι και τίποτα τρομερό ε; Πιο πολύ ακούγεται το τζζζ παρα δονειται η συσκευη. (ρωταω μηπως ειναι χαλασμενη η δικη μου :p )

2) Μερικές φορές δεν ξυπναει με double tap και πρεπει να πατησω το power. Σαν συμβαινει και σε εσας αυτο; Με color os 2.0.8i ειμαι.

3) Ενω το εχω στο αθορυβο και μαλιστα εχω τσεκαρει και τις εντασεις ολες οτι ειναι εντελως χαμηλωμενες, μερικες εφαρμογες κανουν ηχους! Οπως για παραδειγμα οταν ξεκιναει η φωνητικη πληκτρολογηση της google απο το πληκτρολογιο ακουγεται το ΓΚΛΙΝΓΚ και μαλιστα πολυ δυνατα. Τι παιζει;

4) Αν κάνω Εναλλαγή διαμερισμάτων από ότι καταλαβα κανει repartition και γινεται ενιαιος ο χωρος για τις εφαρμογες και για την εσωτερικη SD. Ειναι καλυτερα να το κανω αυτο; Αν μετα αλλαξω ρομ λογικα επαναφερετε παλι οπως ηταν;

5) το VOOC μετα απο ενα ποσοστο % σταματαει να δουλευει, (πχ χτες το φορτισα απο 10% και μετα απο 35 λεπτα που εφτασε στο 89% σταματησε να φορτιζει γρηγορα) Αν και μου φαινεται λιγο λογικο θα ηθελα μια επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχει προβλημα :)

Edited by nikospot

Τι να χαρώ. Ολη μερα μια χαρα, τωρα προσεξα την δημοφιλη κιτρινιλα στο κατω μέρος. Οπως ακριβως την περιεγραφαν και στου oneplus νομιζω. Ειναι που ολοι κραζουν τις amoled ενω αυτες οι τρομερες οι ips που σε ολα τα κινητα θα εχουν κι απο μια κιτρινιλα....

Μερικές αποριούλες:

1) Η δόνηση δεν ειναι και τίποτα τρομερό ε; Πιο πολύ ακούγεται το τζζζ παρα δονειται η συσκευη. (ρωταω μηπως ειναι χαλασμενη η δικη μου :p )

2) Μερικές φορές δεν ξυπναει με double tap και πρεπει να πατησω το power. Σαν συμβαινει και σε εσας αυτο; Με color os 2.0.8i ειμαι.

3) Ενω το εχω στο αθορυβο και μαλιστα εχω τσεκαρει και τις εντασεις ολες οτι ειναι εντελως χαμηλωμενες, μερικες εφαρμογες κανουν ηχους! Οπως για παραδειγμα οταν ξεκιναει η φωνητικη πληκτρολογηση της google απο το πληκτρολογιο ακουγεται το ΓΚΛΙΝΓΚ και μαλιστα πολυ δυνατα. Τι παιζει;

4) Αν κάνω Εναλλαγή διαμερισμάτων από ότι καταλαβα κανει repartition και γινεται ενιαιος ο χωρος για τις εφαρμογες και για την εσωτερικη SD. Ειναι καλυτερα να το κανω αυτο; Αν μετα αλλαξω ρομ λογικα επαναφερετε παλι οπως ηταν;

5) το VOOC μετα απο ενα ποσοστο % σταματαει να δουλευει, (πχ χτες το φορτισα απο 10% και μετα απο 35 λεπτα που εφτασε στο 89% σταματησε να φορτιζει γρηγορα) Αν και μου φαινεται λιγο λογικο θα ηθελα μια επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχει προβλημα :)

Ποια ειναι η δημοφιλης κιτρινιλα και δεν την εχω παρατηρησει τοσο καιρο;;

2) Και σε εμενα το κανει αυτο, που ειμαι με custom rom. Ισως θεμα με τις rom, ισως με τον αισθητηρα. Δε ξερω ακομη..

4) Ειναι καλυτερα να το κανεις. Γιατι την δευτερη ερωτηση δε ξερω, αλλα νομιζω πως ισως θελησει επαναφορα. Ας απαντησει καποιος γνωστης.

5) Πως καταλαβαινεις οτι σταματαει το VOOC; Φευγει η αστραπη; Το εχεις κλειστο το κινητο;

Προσεχε με τη θηκη, γιατι εμενα χαλασε τα περισσοτερα κλιπς και με το ζορι κρατιεται το κινητο να μη πεσει. Βεβαια συνεχεια επαιζα με την θηκη, δλδ εβγαζα και εβαζα το κινητο συνεχως. :X

Μου φανηκε αρκετο το κοστος για μια τετοια θηκουλα... Αλλα εξαλλου δε νομιζω πως θα την χρησιμοποιησω κιολας οποτε δε με ενοιαξε :p
Χρησιμοποιεις καποια αλλη θηκη; Ή το εχεις χωρις;

Ποια rom χρησιμοποιειτε αυτη τη στιγμη; Εχω nameless, αλλα καμια φορα κρασαρει το κινητο. Σκεφτομαι να βαλω την τελευταια color os που λενε οτι ειναι και stable. Την εχετε δοκιμασει;

Καποιος ευκολος τροπος για να κρατησω backup απο τα δεδομενα μου; ( Μηνυματα, επαφες, και καποια παιχνιδια )

Edited by Lux

Την κιτρινίλα δεν τη εχουν ολα. Μίλησα μαζί τους και μου λένε πως ειχαν κανει recall τις παρτιδες με το προβλημα αλλά αν θελω να κάνω RMA κι βλεπουμε. Σκεφτομαι να το κανω αλλα τι γινεται με τα εξοδα αποστολης; Τα πληρωνει η εταιρια απο οτι καταλαβα εφοσον στειλω αποδειξη, αλλα που μου τα επιστρέφει; Γιατί αν μου τα επιστρέφει σε paypal δε με συμφέρει να τα πάρω στο χέρι μετά γιατί θα πρεπει να πληρωνω και προμήθειες για να φυγουν απο το paypal και να πανε στην τραπεζα... Επίσης με ποια εταιρια να το στειλω για καλυτερα, φθηνοτερα και γρηγορα; Εχει κανεις εμπειρια απο τετοια διαδικασια;

Στο κάτω μέρος της οθόνης φαίνεται απλά κάτι περίεργο σα να κιτρινίζει λίγο το άσπρο/ανοιχτό γκρι. Φαίνεται δηλαδη σε ιστοσελίδες για παράδειγμα facebook που ειναι γκριζο ασπρο ή σε φόρουμς (από tapatalk, ή και στην εφαρμογή oppo forums) και κανει μπαμ οταν σκρολαρω επειδη φαίνεται το ιδιο πραγμα που τσουλαει πανω κατω να αλλαζει λιγο χρωμα στο κατω μερος. Ειναι ενοχλητικο για εμενα που ειμαι ολιγον ψειρας.

4) ευχαριστω, θα το ψαξω κι αλλο και θα το δοκιμασω

5) οταν το εχω ανοιχτο δειχνει την αστραπη ενω μετα οταν λεω οτι σταματησε η γρηγορη φορτιση φευγει ο κεραυνος και ο εκτιμωμενος χρονος ολοκληρωσης ανεβαινει. (άρα έβγαλα το συμπερασμα οτι φορτιζει πιο αργα απο εκει και περα) Οταν το εχω κλειστο δε μπορω να καταλαβω τι γινεται. Πως δειχνει οτι φορτισε εντελως; Γιατι 2 φορες που το εκανα, οταν η μπαταρια εμεινε ολη πρασινη και ακινητη το ανοιξα το κινητο και ηταν στο 99%. Τοτε το εβγαλα το ξαναεβαλα και μετα πηγε στο 100%.

Χωρίς θήκη πλέον. Αυτήν που μου στειλανε την εβαλα την πρωτη μερα μονο. Δε με βολευει, άσε που μερικες φορες κάνει και παρεμβολές το μαγνητάκι στην πυξιδα του κινητου οταν την εχεις γυρισμενη προς τα πισω. :p

Εγώ είμαι με το τελευταίο color os και μου φαίνεται πολύ καλό. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει καμία άλλη ρομ σε αυτό το κινητό για να έχω κάτι να το συγκρίνω.

Edited by nikospot

Δεν είχαν θέμα τα find με κιτρινιλα..ότι είναι θα φύγει σε λίγο καιρό που θα δουλεψει..

Μια χαρά η δόνηση..Όλα μου τα smartphone χειρότερη ειχαν.

Καμία φορά το παθαίνει Αλλά πολύ σπάνια

Δεν έχω θέμα αν επιλέξω αθόρυβο από την μπαρα των ειδοποιήσεων.

Ναι είναι καλύτερα να το κάνεις και στην 2.08 μπορείς να κάνεις φόρμα και την sd σε πιο νέο πρότυπο.θα γίνει φόρμα να ξέρεις

Δεν σταματάει να δουλεύει..Όταν φορτίζει από χαμηλά δίνει 4.5 αμπερ και μετά το 80 αρχίζει πέφτει σταδιακά μέχρι πολύ 0.5..Η φόρτιση ελέγχεται από microchips και στο τηλέφωνο και στον φορτιστή..Εκείνος μόνο μπορεί να διακόψει η να αλλάξει κάποιες συνθήκες.

Φιλικά Γιώργος

Για να μου λένε ότι αποσύρανε παρτίδα με κίτρινιλα θα υπήρχε θέμα :p Και στο xda βρήκα θέμα για αυτό το πράγμα και υπήρχε σε αρκετούς που διάβασα. Εγώ οσο πάει το βλέπω και περισσότερο πάντως. Φαντάσου το πληκτρολόγιο το μισό και ειδικά κάτω αριστερά είναι λες και κιτρινισε από τον ήλιο.

Η δόνηση είναι ψωφια μπροστά στο galaxy s i9000 στο οποίο την χαμηλωνα στο 60% και πάλι μου φαίνεται ότι ήταν πιο δυνατή.

Το unified storage το έκανα τελικά. Κάρτα μνήμης δεν έχω βάλει ακόμα πάνω όποτε δε ξέρω τι δυνατότητες έχω στο φορμαρισμα της.

Edited by nikospot

Για να μου λένε ότι αποσύρανε παρτίδα με κίτρινιλα θα υπήρχε θέμα :p Και στο xda βρήκα θέμα για αυτό το πράγμα και υπήρχε σε αρκετούς που διάβασα. Εγώ οσο πάει το βλέπω και περισσότερο πάντως. Φαντάσου το πληκτρολόγιο το μισό και ειδικά κάτω αριστερά είναι λες και κιτρινισε από τον ήλιο.

Η δόνηση είναι ψωφια μπροστά στο galaxy s i9000 στο οποίο την χαμηλωνα στο 60% και πάλι μου φαίνεται ότι ήταν πιο δυνατή.

Το unified storage το έκανα τελικά. Κάρτα μνήμης δεν έχω βάλει ακόμα πάνω όποτε δε ξέρω τι δυνατότητες έχω στο φορμαρισμα της.

υπηρχε οντως θεμα,και αν το δεις μια φορα συνεχεια παει το ματι σου εκει και ειναι ενοχλητικο. το παραξενο οταν το ειχα εγω ηταν οτι την εβλεπα μονο με coloros,με custom οχι,δεν μπορω να το εξηγησω. μια λυση ειναι να κανεις αυτο εδω και μειωνεται πολυ η κιτρινιλα,μπορει να ηταν και ιδεα μου αλλα σε εμενα ειχε μειωθει.

Ευχαριστώ, αλλά να χαλάσω τα υπολοιπα χρωματα της οθονης για να μη βλεπω ενα σημειο κιτρινισμενο δεν ειναι ωραιο :p Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάτι custom αλλά δε θα συμβιβαζόμουν με τίποτε έτσι. Πραγματικά είναι ένα ελάτωμα που απλά δε μπορώ να το δεχτώ... Από τη στιγμή που έχουν πολιτική επιστροφής χρημάτων εντώς 30 ημερών (σε χρησιμοποιημένα κινητά), δε νομίζω πως θα με απογοητεύσουν. Στην τελική εγώ θέλω το κινητό. Απλά δε ξέρω καθόλου την διαδικασία και το support τους απαντάει ολίγον καθυστερημενα. Με το ζόρι 1 email κάθε μέρα και όχι τα ΣΚ.

Μου στείλανε πόσα πράγματα μαζί με το κινητό και δε ξέρω τι γίνεται τώρα με την επιστροφή. Απλά πακετάρω μόνο το κινητό και το στέλνω; (χωρίς όλα τα υπόλοιπα; ) Έστω ότι στέλνω μόνο το κινητό και αρνηθούν να το αντικαταστήσουν υποθέτουμε ότι τους λέω πως δε το θέλω και ότι ζητάω refund, θα πρέπει μετά να στείλω και όλα τα υπόλοιπα πράγματα πισω πληρωνοντας δικα μου εξοδα προφανώς έτσι;

Edited by nikospot

Καλημέρα, εγώ το έχω 6 μήνες το κινητό και δεν έχει ούτε κιτρινιλες ούτε τίποτα, είμαι πολύ ευχαριστημένος και το έχω καταευχαριστηθει, το κατατασω στις κορυφαίες αγορές που έχω κάνει.

Μερικές αποριούλες:

2) Έχεις ενεργοποιήσει την αποτροπή δυσλειτουργίας;

Αν ναι... δεν ανταποκρίνεται γιατί κάτι βλέπει ο αισθητήρας ( proximity sensor) .

Δε μου το εχει ξανακανει αυτο με το να μη ξυπναει. Μια μερα μου το εκανε 2 φορες και ειδα για την αποτροπη που λες αλλα δεν την ειχα ενεργοποιησει. Μαλιστα μετα που την ενεργοποιησα ανοιγε η οθονη απλα ελεγε: αποτροπη δυσλειτουργιας ενεργη, πατηστε μπλα μπλα για ξεκλειδωμα. Οποτε καποιο σκαλωμα απο κανα μικρο bug στο λογισμικο ισως.

Εμενα τωρα με καιει η κιτρινιλα, ολα τα αλλα μου φαινονται χαζοπροβληματα :p

επειδή είχα και εγώ μια υποψία από yellow tint όταν είχα το one plus one σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Απαράδεκτη η oppo αν υπαρχουν ακόμα παρτίδες με κιτρινιλες,κ σκεφτόμουν πολύ να αγοράσω το 7a

επειδή είχα και εγώ μια υποψία από yellow tint όταν είχα το one plus one σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία?

Αμ δε φαινονται στις φωτογραφιες :rolleyes: Σου βαζω μια φωτο αλλα δε φαινεται οπως απο κοντα. Απο την φωτο σε ξεγελαει οτι απλα μπορει να βγηκε ετσι η φωτο επειδη δεν εστιαζε εκει η φωτογραφικη και ειχε αλλο exposure στον φωτισμο.

Απαράδεκτη η oppo αν υπαρχουν ακόμα παρτίδες με κιτρινιλες,κ σκεφτόμουν πολύ να αγοράσω το 7a

Απαραδεκτη ξε απαραδεκτη τουλαχιστον δεν λενε οτι ειναι φυσιολογικο οπως λεει το support της oneplus. Μου στειλανε παλια παρτιδα... Το προβλημα δε θα υπαρχει πλεον σε νεοτερα. Τωρα το γιατι τους εμεινε στο ραφι η παλια παρτιδα ειναι αλλο θεμα. Προφανως καπου να τα σπρωξουν θελουν και πιστεψε μου υπαρχουν ατομα που δε θα ασχολουνταν με ενα τετοιο θεματακι. Μονο εμεις οι ψειρες τα βλεπουμε αυτα :lol:

Edited by nikospot

oxi ok φαινεται ξεκαθαρα το yellow tint....

υπομονη!

υποψιν και εγω σκεφτομαι να αγορασω το 7a..αλλα το σκεφτομαι ακομα καθως δεν αλλαζει και παρα πολλα απο το Plus one που ειχα.

υποθετω οτι εχει πιο ποιοτικα υλικα αλλα αν κανει κιτρινιλες...

αληθεια το bezel ειναι μεταλλο η πλαστικο οπως στo +1?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Κι εγω που ημουν αναμεσα στο Oneplus κατεληξα στο oppo κυριως για λογω design (βαρεθηκα τα στρογγυλεμενα) αλλα και τιμης που μιλαμε για τραγικη διαφορα. Το 1+1 εφτανε τα 370 με μεταφορικα ενω το find 7a με φοιτητικη εκπτωση πηγε στα 314 και με δωρεαν μεταφορικα. Ασε που στο πακετο ειχε και handsfree (ενω το oneplus δεν εχει) καθως με τη reloaded εκδοση που λενε μου φερανε καρτα μνημης, εξτρα μεμβρανη, εναν ακομα φορτιστη (κανονικα κοστιζει 39€, δε ξερω γιατι) και μια θηκη. Και το ειχα στο σπιτι μου και σε μιαμιση μερα απο την ημερα της παραγγελιας. Επισης και στο oneplus διαβαζα για yellow tint ακομα και τωρα στα νεα κομματια που επαιρνε ο κοσμος και μαλιστα ειχα δει πριν λιγες μερες καποιον να γραφει στο αντιστοιχο θεμα οτι απαντησαν απο το support οτι ειναι νορμαλ λογω της κατασκευης οποτε δεν τα αλλαζουν :p

Το bezel... Ελα ντε; Μαλλον πλαστικό είναι αλλα το γεγονος οτι δεν εξεχει οπως στο oneplus για μενα μετράει πολύ. Να εχω ενα πλαστικο ασημενιο bezel να εξεχει δε θα το ηθελα γιατι εχω πολυ κακη εμπειρια απο τετοια... Ξεφλουδιζουν πολυ ανετα.

Το σπαστικο ειναι οτι απαντανε 6 το πρωι στα email οποτε αν δεν εισαι εκεινη την ωρα να απαντησεις κι εσυ δε προκειται να σου απαντησει κανενας μεχρι την επομενη μερα παλι. Μου ειπαν σημερα οτι πρεπει να στειλω και 2 φωτο απο την συσκευη μπρος πισω για να δουν την κατασταση. Καλα εκτος του οτι η συσκευη μου ειναι λες και βγηκε απο το κουτι πριν λιγο, σιγα μη φαινεται απο τις φωτο η κατασταση της :p

Edited by nikospot

Κι εγω που ημουν αναμεσα στο Oneplus κατεληξα στο oppo κυριως για λογω design (βαρεθηκα τα στρογγυλεμενα) αλλα και τιμης που μιλαμε για τραγικη διαφορα. Το 1+1 εφτανε τα 370 με μεταφορικα ενω το find 7a με φοιτητικη εκπτωση πηγε στα 314 και με δωρεαν μεταφορικα. Ασε που στο πακετο ειχε και handsfree (ενω το oneplus δεν εχει) καθως με τη reloaded εκδοση που λενε μου φερανε καρτα μνημης, εξτρα μεμβρανη, εναν ακομα φορτιστη (κανονικα κοστιζει 39€, δε ξερω γιατι) και μια θηκη. Και το ειχα στο σπιτι μου και σε μιαμιση μερα απο την ημερα της παραγγελιας. Επισης και στο oneplus διαβαζα για yellow tint ακομα και τωρα στα νεα κομματια που επαιρνε ο κοσμος και μαλιστα ειχα δει πριν λιγες μερες καποιον να γραφει στο αντιστοιχο θεμα οτι απαντησαν απο το support οτι ειναι νορμαλ λογω της κατασκευης οποτε δεν τα αλλαζουν :p

Το bezel... Ελα ντε; Μαλλον πλαστικό είναι αλλα το γεγονος οτι δεν εξεχει οπως στο oneplus για μενα μετράει πολύ. Να εχω ενα πλαστικο ασημενιο bezel να εξεχει δε θα το ηθελα γιατι εχω πολυ κακη εμπειρια απο τετοια... Ξεφλουδιζουν πολυ ανετα.

Το σπαστικο ειναι οτι απαντανε 6 το πρωι στα email οποτε αν δεν εισαι εκεινη την ωρα να απαντησεις κι εσυ δε προκειται να σου απαντησει κανενας μεχρι την επομενη μερα παλι. Μου ειπαν σημερα οτι πρεπει να στειλω και 2 φωτο απο την συσκευη μπρος πισω για να δουν την κατασταση. Καλα εκτος του οτι η συσκευη μου ειναι λες και βγηκε απο το κουτι πριν λιγο, σιγα μη φαινεται απο τις φωτο η κατασταση της :p

απο αυτονομία πόσο σου βγάζει?στο χέρι το αισθάνεσαι ωραία?απο βάρος τι λεέι?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Όταν λέω παντως οτι βαρεθηκα τα στρογγυλεμενα και πηγα στο find 7 αντι στο oneplus εννοω στο πλαϊνο τους. Μου αρεσει που ειναι flat το bezel (σαν samsung A5 ενα πραγμα).

Δε το περιμενα τοσο ελαφρυ! Επειδη ειχα πιασει ενα xiaomi σε τετοιο μεγεθος και ηταν σαν τουβλο απο θεμα βαρους, μολις εβγαλα το oppo απο το κουτι λεω δε παιζει να ειναι τοσο ελαφρυ. Με την μπαταρια βεβαια βαρυνε αλλά και πάλι δε με χαλάει. Στα χαρακτηριστικά παντως το oneplus νομιζω λεει οτι ειναι 10 γραμμαρια πιο ελαφρυ. Οποτε επειδη εσυ το εχεις δουλεψει κι εκεινο μαλλον παρομοια θα ειναι. Προσωπικα μου δινει μια πολυ ωραια αισθηση στο χερι, το μοναδικο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι δε βολευει να το κρατας στο κρεβατι ανασκελα με 1 χερι γιατι ή θα σου πέσει στο κεφάλι (και μαλλον θα ποναει με τετοιες γωνιες :lol: ) ή δε θα φτάνει το δάχτυλο να πατήσει σχεδον τιποτα. Αλλά αυτό είναι λογικο σε ολα τα γιγαντια τηλεφωνα. (ειχα συνηθισει τοσα χρονια το 4αρι galaxy S1)

A ξεχασα να σου πω για αυτονομια. Με color os που λενε οτι ειναι γενικως αρκετα βαρυτερο απο cyanogen (δεν εχω δοκιμασει ακομα cyanogen) μου βγαζει 4-5 ωρες οθόνη με λίγο παιχνίδι, σερφάρισμα από wifi (λίγο από 3G). Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι δε ζεσταινεται σχεδον καθολου ουτε οταν μιλας στο τηλεφωνο ουτε οταν παιζεις ουτε οταν φορτιζει! Και οταν λεμε φορτιζει..... Οταν η μπαταρια ειναι χαμηλα φορτιζει στη μεγιστη ταχυτητα και ανεβαζει 1% καθε 20-30 δευτερόλεπτα. Απο το 80-90% βεβαια πεφτει η ταχυτητα, αλλα μιλαμε για τρομερα γρηγορη φορτιση.

Τωρα ειμαι στο 46% με 21ωρες εκτος πριζας. Οθονη σχεδον 2 ωρες και 46 λεπτά. Με αυτη τη χρηση ανετα θα βγαλει αλλες 2 ωρες οθονη. Wifi μονιμα ανοιχτο και συνδεδεμενο εντος σπιτιου

Edited by nikospot