SERS1612 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Για εφαρμογές μιλάμε Η ελεύθερου χώρου της συσκευής; Για εφαρμογές είχε ρωτήσει ο φίλος . Φίλε δεν ξέρω για το 7α, αλλά εγώ που έχω το 7 ο ήχος είναι καταπληκτικός !!!! Έχω και το note 3 και τα σύγκρινα. Καμία σύγκριση...ούτε και με το 1+ που είχα παλιότερα. Ποιοτικός ήχος και δυνατός και με λεπτομέρεια (και μου φαίνεται και στερεοφωνικός αλλα δεν ξερω αν ειναι γιατι εχει μονο μια σχισμή στην πλάτη του κινητού ενώ κανονικα για στερεοφωνικός δεν θα επρπε να εχει 2 εξοδους ήχου ??). Δεν είχα ποτέ HTC για να συγκρίνω ήχο αλλά από όσα υπόλοιπα κυκλοφορούν έχει καλύτερο ήχο. Κατω απο το καπάκι έχει δυο ηχεία . παιδια επειγον,,τι γινεται με την εγγυηση> πως ισχυει> τι κανω> που το στελνω?> Στο oppo style ,στο προφίλ σου (πάνω δεξιά) επιλέγεις RMA . Δεν το εχω κάνει και δεν ξέρω λεπτομέρειες .Τωρα το έψαξα και βρήκα αυτο ... Τι προβλημα εχεις; Edited October 29, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Για εφαρμογές είχε ρωτήσει ο φίλος . Κατω απο το καπάκι έχει δυο ηχεία . Στο oppo style ,στο προφίλ σου (πάνω δεξιά) επιλέγεις RMA . Δεν το εχω κάνει και δεν ξέρω λεπτομέρειες .Τωρα το έψαξα και βρήκα αυτο ... Τι προβλημα εχεις; ευχαριστω ! τιποτα! το πηρα μεταχειρισμενο και θελω να ξερω τι παιζει αν χρειαστει..δηλαδη δε θελει αποδειξη κλπ. ετσι? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 ευχαριστω ! τιποτα! το πηρα μεταχειρισμενο και θελω να ξερω τι παιζει αν χρειαστει..δηλαδη δε θελει αποδειξη κλπ. ετσι? Όχι ηλεκτρονική είναι. Απλά πάρε τους κωδικούς του παιδιού που το αγόρασες και μπες με τα στοιχεία του αν χρειαστείς για εγγύηση. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όχι ηλεκτρονική είναι. Απλά πάρε τους κωδικούς του παιδιού που το αγόρασες και μπες με τα στοιχεία του αν χρειαστείς για εγγύηση. ενταξει ευχαριστω..αλλα απογοητευση μονο 3GB χωρος για εφαρμογες.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Τα sms πως γίνονται 160 χαρακτήρες?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Βάλε το textra..Δεν νομίζω πως είναι λίγα τα 3 Gb μιας και πάνε κάρτα...αν και έχω πολλά παιχνίδια και καμία 70άρια εφαρμογές ποτέ δεν μου πέταξε μήνυμα για χώρο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Βάλε το textra..Δεν νομίζω πως είναι λίγα τα 3 Gb μιας και πάνε κάρτα...αν και έχω πολλά παιχνίδια και καμία 70άρια εφαρμογές ποτέ δεν μου πέταξε μήνυμα για χώρο ωραια ευχαριστω οποτε ναι ετσι δεν ειναι μεγαλο προβλημα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τα sms πως γίνονται 160 χαρακτήρες?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω την εντύπωση πως το Α έχει καλύτερη κάρτα ήχου..πάντως σίγουρα είναι πιο δυνατό στο μεγάφωνο και στα benchmarks...Κατά τα άλλα έχουν Πολύ καλές οθόνες..αν θες την 2Κ οθόνη πας εκεί..αν όχι είσαι εντάξει και με το 7α Πάντως σε ένα review διάβασα ότι το 7α έχει πολύ κατώτερη κάρτα ήχου, χωρίς να υπονοεί ότι είναι και άθλια. Από μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Ο ήχος και των δύο είναι εξαιρετικός...Απλά στο 7Α είναι λίγο πιο δυνατός..το 7Α έχω και έχει εξαιρετικό ήχο..Όπως και του 7..χάλια είναι το δέσιμο του opo αν και δεν ξέρω τι φταίει εκεί.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ποιο δεσιμο; Μιλας για το one+one; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Ναι εννοώ το δέσιμο μεταξύ ηχειου και τσιπ ενίσχυσης..Πιο δυνατό ηχείο μεν..τρίζει δε και δεν βγάζει καθαρό ήχο..παρεμβαίνει σε αυτό που πρέπει να ακουστεί Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Great audio output but not without some flaws The Oppo Find 7a audio output is certainly among the cleanest we have seen when the smartphone is connected to an active external amplifier. Posting excellent scores top to bottom in the first part of our test, the Find 7a was also nicely loud, producing one of the best performances out there. Plugging in a pair of headphones tells a different story, however. The stereo crosstalk increases way beyond the point where it can be considered as good, or even acceptable. The other readings remain great, but the high cross-channel leakage has the potential of damaging the whole audio experience for more exacting users and put the Oppo Find 7a below the current crop of flagships as far as audio output is concerned. Απο το GSMARENA. Μεγαλη η διαφορα στο stereo crosstalk μεταξυ 7 και 7a : http://www.gsmarena.com/oppo_find_7-review-1098p7.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Απο το GSMARENA. Μεγαλη η διαφορα στο stereo crosstalk μεταξυ 7 και 7a : http://www.gsmarena.com/oppo_find_7-review-1098p7.php Τί σημαίνει αυτό ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Σήμερα δοκίμασα τα ακουστικά με το dirac hd σε ξένα κομμάτια με την ένταση κοντά στην μέση..εξαιρετικός ήχος και μπάσα..βασικά ο καλύτερος ήχος που άκουσα από κινητά που είχα..Ίσως υστερεί κάπου αλλά για εμένα ήταν πολύ πολύ καλός..Και στο όριο ασφαλείας κανένα μπούκωμα..τα ακουστικά μου κάθονται τέλεια Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Παντως ειναι σοβαρος λογος για να μη το αγορασω.. Μου φαινεται θα μεινω με το n8 μια ζωη.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Βρες μια συσκευή και δες αυτά που σε ενδιαφέρουν.ντο τηλέφωνο είναι εξαιρετικό Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Δεν υπαρχει κανενα τηλεφωνο που να τα εχει ολα. ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ. Οχι πως δε μπορουν.. Απλα δε θελουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Με το χερι στη καρδια θελω να μου απαντησετε. Εχει καλο ηχο με τα ακουστικα ή οχι; Με εχει επηρεασει πολυ αρνητικα η κριτικη στο gsmarena, αν και οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο.. Παντως σε σχεση με το 1+1, νομιζω το κερδιζει σε ολα τα σημεια, πλην μνημης ram; Αντε και η color os, η οποια ομως βγαινει. Αν και βεβαια κερδιζει στα σημεια, το 1+1 πρεπει να εχει κανει μεγαλυτερες πωλησεις απο το 7a. Γιατι; Λογω τιμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Με το χερι στη καρδια θελω να μου απαντησετε. Εχει καλο ηχο με τα ακουστικα ή οχι; Με εχει επηρεασει πολυ αρνητικα η κριτικη στο gsmarena, αν και οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο.. Παντως σε σχεση με το 1+1, νομιζω το κερδιζει σε ολα τα σημεια, πλην μνημης ram; Αντε και η color os, η οποια ομως βγαινει. Αν και βεβαια κερδιζει στα σημεια, το 1+1 πρεπει να εχει κανει μεγαλυτερες πωλησεις απο το 7a. Γιατι; Λογω τιμης; Φίλε LUX τα είχα και τα 2 τα τηλέφωνα. Το 1+ κάνει περισσότερες πωλήσεις 1) σίγουρα λόγω τιμής και 2) γιατί όλοι έχουν τρελαθεί χωρίς λόγο με αυτο το τηλ και επειδη υπάρχει η υποστήριξη XDA απο πίσω. Αν δεν τρελλαίνεται κάποιος με το να αλλάζει ρομ καθε 5 λεπτά και να βάζει κερνελς για να πετυχαίνει καλύτερη αυτονομία και αλλα τετοια.... δεν αξίζει να πάει σε αυτο το τηλ. Προσωπική μου άποψη πάντα. Θα πω εγώ τι αποκόμισα συγκρίνοντας τα 2 τηλέφωνα. Το oppo είναι καλύτερο σε όλα εκτός της ταχύτητας και μπαταρίας λόγω λειτουργικού (αν θες βαζες cm και τελείωσες-φυσικα εκει μετά χανεις σε άλλα-κάμερα,ομορφο ui ) και σε θερμότητα πλάτης (τουλάχιστον αυτο που είχα θερμαινόταν περισσότερο απο το 1+). Επίσης είναι πιο παραμετροποιήσιμο το 1+ λόγω CM. Οθόνες λίγο πολύ είναι ίδιες όπως και ποιοτητα κατασκευής για μενα σχεδόν ισοπαλία. Ηχος(μιλάω για τα ηχεία-ακουστικά δεν χρησιμοποίησα), κάμερα, φωτο με φλας , UI , αφή , σήμα 3g (4g δεν ξέρω), απροβλημάτιστο χωρίς bugs (όπως έχει καποια το 1+) και το blue pulse σε όλα καλύτερο το oppo. Δεν ξερω αν ξεχνώ κάτι. Edited November 7, 2014 by geornirv Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το θεμα ειναι οτι με ενδιαφερει αποκλειστικα η ποιοτητα ηχου απο τα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ο ηχος απο τα ακουστικα του ειναι εξαιρετικος σε ολα.Πριν ειχα το LG G3 ,τωρα ακομα και με ported miui στο 7a και οχι με στοκ ρομ ειναι πολυ καλος αντικειμενικα,μην παιδευεσαι αδικα το τηλεφωνο δεν υστερει πουθενα σε hardware ,σε software υστερει..-και εννοω την ColorOs που ειναι μεν ομορφη αλλα με αρκετα θεματα.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Έχει εξαιρετικό ήχο όπως είχα πει από τα ακουστικά..ειδικά με το direc hd ενεργοποιημένο(mode ήχου για ακουστικά) άλλα και με το maxx audio που είναι mode για τα ακουστικά..για εμένα Έχει και εξαιρετικά ακουστικά για τηλέφωνο μιας και με κάτι shnecheir που έχω των 45 ευρώ παίζουν πολύ καλύτερα τα μαμά.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Stereo crosstalk is a measurement of the interference between the two audio channels of a given device. All modern digital audio players feature two distinct analogue channels for audio (left and right) to match the stereo recordings, but most often a certain degree of inter-channel interference can occur. The stereo crosstalk measurement determines the amount of signal leaking from one channel to the other. In purely non-technical terms, this rating measures how good the stereo effect is. The larger this value is (the further away from zero), the better the quality of the sound coming from each channel. Το θεμα ειναι εαν αυτο το maxx audio παραμορφωνει τον ηχο και σου δινει την ψευδαισθηση οτι ειναι καλος.. Υπαρχει αισθηση του στερεο; Το 7a πιανει απο τα χειροτερα σκορ στο gsmarena.. Βασικα δεν εχω ξαναει πιο χαμηλο νουμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Το παρηγγειλα και εγω. Ξερετε ποσες ημερες θελει για να ερθει; Απο oppostyle. Να του περασω αμεσως android 5; color os ή cyanogen; ** Επειδη το ειχα ξεχασει και τωρα που το ειδα τυχαια το θυμηθηκα ξανα. Τι προβλημα εχει το κινητο με την αποθηκευση εφαρμογων 3gb; Αφορα και τα παιχνιδια; Σε εξωτερικη καρτα μνημης δε μπορω να αποθηκευσω εφαρμογες; ** Edited December 1, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts