Ulysse Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγώ δεν το έχω ζυγίσει, αλλά το κινητό το έχει το βάρος του...δεν το λες και ελαφρύ. Η μπαταρία του είναι 46,8 γραμμάρια και αποδεικνύεται από φώτο όπου είναι πάνω στην ζυγαριά (μπορείς να την δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2712333 κανε scroll down) Πρόσθεσε και 134 γραμμάρια το σώμα του κινητού (γιαυτό δεν έχει φώτο αλλά διαβάζω ότι τόσο είναι) σύνολο περίπου 181 γραμμάρια. Να είναι όλο μαζί 134γρ αποκλείεται γιατί αν αφαιρέσεις τα ~47γρ. της μπαταρίας, όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να είναι το υπόλοιπο όλο 87γρ. Ούτε βέβαια θα μπορούσε να είναι στον τραγικό αριθμό των 273γρ. edit: Αλλος κατοχος του κινητου που εκανε review εδω αναφερει οτι ειναι 190γρ....τεσπα απο 181 εως 190 υπολογισε τελικως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μετα απο περιπου 35 ημερες χρησης, θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανα. Το μονο αγκαθι που βρισκω στο κινητο ειναι η μπαταρια. Τα 2650 mah αποδειχτηκαν λιγα για Octa Core. Δεν γινεται με 10 λεπτα σερφαρισμα απο το 100% να πηγαινει στο 90% . Στο μεταξυ με KitKat η αισθηση μου ειναι οτι η μπαταρια τελειωνει γρηγοροτερα. Αν καποιος σκεφτεται να το αγορασει ας το σκεφτει καλα ως προς το θεμα της μπαταριας, μαλλον ειναι περισσοτερο καταλληλη για 4πυρηνο κινητο...αλλα για 8πυρηνο μια αξιοπρεπης μπαταρια κατα τη γνωμη μου θα ηταν απο 3200 mah και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danyMoney Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μετα απο περιπου 35 ημερες χρησης, θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανα. Το μονο αγκαθι που βρισκω στο κινητο ειναι η μπαταρια. Τα 2650 mah αποδειχτηκαν λιγα για Octa Core. Δεν γινεται με 10 λεπτα σερφαρισμα απο το 100% να πηγαινει στο 90% . Στο μεταξυ με KitKat η αισθηση μου ειναι οτι η μπαταρια τελειωνει γρηγοροτερα. Αν καποιος σκεφτεται να το αγορασει ας το σκεφτει καλα ως προς το θεμα της μπαταριας, μαλλον ειναι περισσοτερο καταλληλη για 4πυρηνο κινητο...αλλα για 8πυρηνο μια αξιοπρεπης μπαταρια κατα τη γνωμη μου θα ηταν απο 3200 mah και πανω. Οντως φιλε αυτο το προβληματακι με την μπαταρια το εχω και εγω... Αν και πιστευω οτι τα kitkat τα επιβαρυνουν παραπανω απο οσο πρεπει.. Αναφερομαι συγκεκριμενα για την ram.. Χωρις να χρησημοποιω καποια εφαρμογη, χρησημοποιειται το 60 τα εκατο σιγουρα... Δεν το θεωρω μεγαλο μεινοκτημα γιατι δεν μου εχει παρουσιασει καποιο κολημα απλα το αναφερω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Στη σελιδα αυτη http://doogee1.wordpress.com/2014/08/20/doogee-android-4-4-dagger-dg550/ Λεει για αναβαθμιση του λογισμικου σε 4.4 με manual τροπο δειχνοντας ομως το wireless update απο τις ρυθμισεις. Εχει απο κατω την 4.4 σε ζιπ μορφη η οποια μπαινει με flash tools η μεσω cwm , ή χρησιμοποιωντας το ota? Ξερει καποιος με σιγουρια? Εντωμεταξυ το κινητο το εχω εδω και ενα μηνα χωρις παραπονο και αρκετα φορτωμενο με παιχνιδια και εφαρμογες, αφου πρωτα αυξησα με mobile unkle tools την φωνη σε sph και 2. Αυτο που απολαμβανω ειναι να βλεπω ταινιες στην tv απο το κινητο με usb συνδεση και ταυτοχρονα να μιλαω με το κινητο με bluetooth. Δεν ξερω για την .4.4 ρομ αλλα η υπαρχουσα μεχρι στιγμης ανταπεξερχεται μια χαρα με δυο ωρες ταινια να την βγαζει και με 70 % μπαταρια. Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετα απο περιπου 35 ημερες χρησης, θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανα. Το μονο αγκαθι που βρισκω στο κινητο ειναι η μπαταρια. Τα 2650 mah αποδειχτηκαν λιγα για Octa Core. Δεν γινεται με 10 λεπτα σερφαρισμα απο το 100% να πηγαινει στο 90% . Στο μεταξυ με KitKat η αισθηση μου ειναι οτι η μπαταρια τελειωνει γρηγοροτερα. Αν καποιος σκεφτεται να το αγορασει ας το σκεφτει καλα ως προς το θεμα της μπαταριας, μαλλον ειναι περισσοτερο καταλληλη για 4πυρηνο κινητο...αλλα για 8πυρηνο μια αξιοπρεπης μπαταρια κατα τη γνωμη μου θα ηταν απο 3200 mah και πανω. Καλά μην το πιστεύετε οτι η μπαταρία είναι όσο γράφει.. Οντως φιλε αυτο το προβληματακι με την μπαταρια το εχω και εγω... Αν και πιστευω οτι τα kitkat τα επιβαρυνουν παραπανω απο οσο πρεπει.. Αναφερομαι συγκεκριμενα για την ram.. Χωρις να χρησημοποιω καποια εφαρμογη, χρησημοποιειται το 60 τα εκατο σιγουρα... Δεν το θεωρω μεγαλο μεινοκτημα γιατι δεν μου εχει παρουσιασει καποιο κολημα απλα το αναφερω!!! Άπειρες φορές έχει αναφερθεί οτι το Android αξιοποιεί τη RAM στο έπακρο για ταχύτερες επιδόσεις, οπότε το να κοιτάς πόσο χρησιμοποιεί είναι περιττό. Όταν χρειαστεί μνημη, θα ελευθερώσει απ τις εφαρμογές που δεν τρέχουν κι απλά έχουν κρατηθεί στη μνήμη για να ξανανοίξουν άμεσα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Στη σελιδα αυτη http://doogee1.wordpress.com/2014/08/20/doogee-android-4-4-dagger-dg550/ Λεει για αναβαθμιση του λογισμικου σε 4.4 με manual τροπο δειχνοντας ομως το wireless update απο τις ρυθμισεις. Εχει απο κατω την 4.4 σε ζιπ μορφη η οποια μπαινει με flash tools η μεσω cwm , ή χρησιμοποιωντας το ota? Ξερει καποιος με σιγουρια? Εντωμεταξυ το κινητο το εχω εδω και ενα μηνα χωρις παραπονο και αρκετα φορτωμενο με παιχνιδια και εφαρμογες, αφου πρωτα αυξησα με mobile unkle tools την φωνη σε sph και 2. Αυτο που απολαμβανω ειναι να βλεπω ταινιες στην tv απο το κινητο με usb συνδεση και ταυτοχρονα να μιλαω με το κινητο με bluetooth. Δεν ξερω για την .4.4 ρομ αλλα η υπαρχουσα μεχρι στιγμης ανταπεξερχεται μια χαρα με δυο ωρες ταινια να την βγαζει και με 70 % μπαταρια. Ηρθε η δευτερη μπαταρια που παρήγγειλα και προς εκπληξη μου είναι li-po ενω η μανίσια είναι li-ion. ???και οι δύο είναι πανομοιότυπες εκτος απο την ενδειξη li-po,li-ion. Παίζει κάποια από τις δύο να μην είναι αυθεντική? Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_11 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπερα σήμερα πήρα στα χέρια μου το doogee dagger 550 και διαπίστωσα με απογοήτευση πως η εσωτερική μνήμη για χρηση απο εφαρμογές είναι μόλις 1,5 gb ενω φαίνεται να υπάρχει δεύτερος τομέας εσωτερικής μνήμης με 12 gb ελεύθερα. Υπάρχει τροπος να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Καλησπερα σήμερα πήρα στα χέρια μου το doogee dagger 550 και διαπίστωσα με απογοήτευση πως η εσωτερική μνήμη για χρηση απο εφαρμογές είναι μόλις 1,5 gb ενω φαίνεται να υπάρχει δεύτερος τομέας εσωτερικής μνήμης με 12 gb ελεύθερα. Υπάρχει τροπος να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα; Υπαρχει τροπος για να εχεις 7 GB για τις εφαρμογες, αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει να φλασαρεις το κινητο, και στον φακελο οπου θα εχεις κανει extraction το KitKat θα πρεπει να αντικαταστησεις τα αρχεια EBR1 & EBR2 με αυτα εδω: https://docs.google.com/file/d/0B2ryP-xTDQUdN0VLcXNoS3dYajA/edit Επισης απο τον ιδιο φακελο θα πρεπει να σβηστει το αρχειο checksum.ini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kan1 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπερα κι απο μενα παιδια. Μολις χθες παρελαβα κι εγω το κινητο μετα απο 3 βδομαδες αναμονη στο coolicool και η απογοητευση ειναι μεγαλυτερη απο τους προλαλησαντες. Οταν ανοιξα εχθες το απογευμα το πακετο κι εβγαλα το κινητο - χαρουμενος - παρατηρησα με εκπληξη πως το πανω δεξια μερος της οθονης (το τζαμι ή digitizer) ηταν αποκολλημενο απο το κατω μερος (LCD). Δειχνει σαν μια λωριδα μηκους 4 ποντων και πλατος μισο ποντο θολουρας οπως οι ζελατινες που εχουν παρει αερα κατω απο την επιφανεια τους. Δυστυχως το παχος αυτης της λωριδας, κατα το ημιση, καβαλαει την ενεργη οθονη. Το οπτικο αποτελεσμα ειναι απαισιο και εννοειται πως δεν μπορει να παραβλεφθει αρα και να κρατησω το κινητο. Θελω καποιος να μου πει αν ειχε καποιο παρομοιο προβλημα και πως τ' αντιμετωπισε. Δεκτες ολες οι προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπερα κι απο μενα παιδια. Μολις χθες παρελαβα κι εγω το κινητο μετα απο 3 βδομαδες αναμονη στο coolicool και η απογοητευση ειναι μεγαλυτερη απο τους προλαλησαντες. Οταν ανοιξα εχθες το απογευμα το πακετο κι εβγαλα το κινητο - χαρουμενος - παρατηρησα με εκπληξη πως το πανω δεξια μερος της οθονης (το τζαμι ή digitizer) ηταν αποκολλημενο απο το κατω μερος (LCD). Δειχνει σαν μια λωριδα μηκους 4 ποντων και πλατος μισο ποντο θολουρας οπως οι ζελατινες που εχουν παρει αερα κατω απο την επιφανεια τους. Δυστυχως το παχος αυτης της λωριδας, κατα το ημιση, καβαλαει την ενεργη οθονη. Το οπτικο αποτελεσμα ειναι απαισιο και εννοειται πως δεν μπορει να παραβλεφθει αρα και να κρατησω το κινητο. Θελω καποιος να μου πει αν ειχε καποιο παρομοιο προβλημα και πως τ' αντιμετωπισε. Δεκτες ολες οι προτασεις. Έβγαλες την πρόχειρη μεμβράνη οθόνης που έχει από το εργοστάσιο πάνω στην κανονική του μεμβράνη; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_11 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. η εταιρεια όμως συνέστησε να μην κάνουμε ακόμα αναβάθμιση σε kitkat. επομένως το ερώτημα είναι αν μπορω να πετύχω την αλλαγή της κατανομής του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής διατηρώντας το 4.2.2. επίσης επειδή είμαι τελείως άσχετος με rooting, flashing κλπ θα ηταν πολύ χρησιμο αν μπορούσε να μου υποδειχθεί η όλη διαδικασία με λεπτομερεια. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kan1 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Εννοειται φιλε μου πως την εβγαλα την μεμβρανη του. Κοιταζοντας διαφορα φορουμ παντως, διαπιστωσα πως υπαρχει γενικοτερα προβλημα με αποκολλημενες οθονες σε διαφορα κινητα, συνηθως στις γωνιες τους. Το θεμα ειναι τι γινεται σ' αυτες τις περιπτωσεις. Εχω στειλει φυσικα email στο support του coolicool (μαζι με φωτο) και ως τωρα δεν ειχα απαντηση. Μηπως ειχε και καποιος αλλος απο δω ή του ευρυτερου φιλικου κυκλου, παρομοιο προβλημα για να μου δωσει καποια συμβουλη ενδεχομενως ; "Βλεπω" 3 ενδεχομενα : 1) Επιστρεφω το κινητο (αδιαπραγματευτο το ενδεχομενο να το κρατησω!) και περιμενω την αντικατασταση (αν ολα πανε κατ' ευχην αυτο σημαινει 1 μηνας ακομη !) 2) Δεν βγαζω ακρη με το coolicool και προβαινω σε ανοιγμα υποθεσης μεσω paypal (αφου δωσω τη "μαχη" μου με το μαγαζι μεχρι τη συμπληρωση τριων εβδομαδων απο την αγορα μου για να εχω τα χρονικα περιθωρια της υποθεσης μου με την paypal). 3) Αν δεν καταληξουν τα παραπανω πουθενα, να βρω τροπο να κολλησω το τζαμακι στην οθονη του με καποιο τροπο (κυκλοφορουν ειδικες κολλες για τετοια προβληματα) Εχει καποιος εμπειροτερος απο μενα να προτεινει κατι αλλο ; Κατι διαφορετικο που θα εκανε στη θεση μου ; Edited September 17, 2014 by kan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Εβλεπα ταινια στη TV εχοντας συνδεμενο το τηλεφωνο με USB σαν αποθηκευτικο χωρο. Βαζοντας μια αλλη ταινια μου εγραψε οτι δεν υποστηριζε το codek και ξαφνικα σταματησε να βλεπει το κινητο σαν αποιηκευτικο χωρο παραμονο το φορτιζε. Προσπαθησα με επανεκινηση και της TV και του κινητου αλλα δεν το εβλεπε σαν σκληρο δισκο και μονο φορτιζε. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα το ειδε αλλα μολις εκανα restore απο cwm δεν το εβλεπε παλι σαν χωρο αππθηκευσης και μονο φορτιζε. Δοκιμασα με τις επιλογες για προγραμματιστες και το εψαξα στο Google αλλα δεν εγινε τιποτα. Ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω την επιλογη που σου δινει το κινητο οταν το συνδεεις με την TV και το μετατρεπεις σε εξωτερικο χωρο αποθηκευσης? Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest CoTeCyprusEshop Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) ΕΣΠΑΣΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΜΕ 25 ΕΥΡΩ.ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ LCD+touch screen ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 40 ΕΥΡΩ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ALIEXPRESS ( http://www.aliexpress.com/store/902246 ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ; DHL ή KANONIKO ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ( συστημενο , ασφαλισμενο , tracking number , κλπ..) -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited September 19, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platontw Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Για να τον εμπιστευτείς δεν μπορώ να πω με σιγουριά, υποθέτω πως ναι εφόσον όπως λες είναι εξυπηρετικός. Αλλά αυτό που θέλω να αναφέρω είναι για την αποστολή του κινητού επειδή ανέφερες για DHL. Γενικά η DHL πολλές φορές τα δέματά της περνάνε από τελωνείο οπότε πρώτα ψαξ'το σχετικά με την αποστολή.. Παράθεση ''Nothing is Permanent .....Everything Change'':) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kan1 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Το coolicool μου απαντησε θετικα. Dear Customer, We are so sorry for the trouble,and we also take care of your problem.don't be worried,you can send it back to us,and then we can change it for a new one,and if you don't want to give it back,then we can give you a coupon 15 euro as compensation.Sorry for the trouble again. We will wait for your feedback. With best regards Monica Δεν με πειραζει η ατυχια ενος προβληματος, αλλα ο τροπος αντιμετωπισης του. Και στο coolicool φαινονται ενταξει. Θα τους ξαναπροτιμησω. Μηπως γνωριζει κανεις πως θα βρω τη διευθυνση για να τους στειλω πισω το κινητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Δεν εχει live το site να επικοινωνησεις πρωινες ωρες να σου δωσουν τη διευθυνση και να το στειλεις συστημενο με tracking number κοστος 7 ευρω Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kan1 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δεν εχει live το site να επικοινωνησεις πρωινες ωρες να σου δωσουν τη διευθυνση και να το στειλεις συστημενο με tracking number κοστος 7 ευρω Απ' οτι βλεπω οχι. Δεν εχει Live Chating το coolicool. Το κοστος 7 € ; Με ποιο τροπο αποστολης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Συστημενα με ελτα στειλτο,αλλα επικοινωνισε μαζι τους και μεσα απο το φορουμ για να σου πουν ακριβως τη διευθυνση. Εν τω μεταξυ χαλασε το καλωδιο USB. Πως γινεται να χαλανε τα καλωδια απορω. Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kan1 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Ναι, σωστα. Ετσι θα το στειλω. Εν' τω μεταξυ μου εστειλαν απαντηση με τα στοιχεια τους. Αυριο κιολας θα παω ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Παραμείνετε στο θέμα, που αφορά τη συσκευή, για επιστροφές στην Κίνα υπάρχει ανάλογο θέμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foox60 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ DOODGE 550 KANEI ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙς ΜΕ 3G σε 3G κινητο ??? με το skype ξερο οτι κανει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited October 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juke Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ναι κανει κανονικα βιντεοκλησεις και με τις δυο καρτες ρυθμιζοντας ποια θα εχει 3G. Παράθεση The Venus Project Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foox60 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited October 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzfrequency Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπερα ρε παιδια, ενδιαφερομαι να το αγορασω γιατι φαινεται καλη και φτηνη λυση για octa κινητα με 1gb ram. Για πειτε μου εντυπωσεις απο παιχνιδια, γραφικα, οθονη, κατασκευη κι οτι αλλο θελετε.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts