vastegial_74 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στον έλεγχο αποθήκευσης πως μπορώ να σβήσω αυτά τα "''αλλα". Από το τηλέφωνο δεν με αφήνει και που το συνδέω με το PC δεν τα βλέπει, δεν υπάρχει κάποιος φάκελος "'άλλα". Υπάρχει τρόπος; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μπορούμε να βρούμε μία επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο πληκτρολογώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου στην εύρεση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μπορούμε να βρούμε μία επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο πληκτρολογώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου στην εύρεση; :confused: Με το phone dialer ή το true dialer. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μπορούμε να βρούμε μία επαφή στον τηλεφωνικό κατάλογο πληκτρολογώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου στην εύρεση; :confused: Με το phone dialer ή το true dialer. Έβαλα το Phone dialer. Πάρα πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καλησπερα. μαι ερωτηση θελω να κανω. χτες σε μαγαζι που διαθετει free wii fii προσπαθησα να συνδεθω και ενω πληκτρολογησα αρκετες φορες σωστα τον κωδικο δεν καταφερα ποτε να πετυχω συνδεση και ενω καθομουν σε αποσταση 2 μετρων απο το ρουτερ δηλαδη φουλ σημα. ο διπλανος μου με lumia 610 συνδεθηκε κατευθειαν. εχω παρατηρησει πως αυτο συμβαινει αρκετες φορες και συνοδευεται απο το μηνυμα πως το δικτυο δεν αποκρινεται και να δοκιμασω αργοτερα. τι φταιει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στη συσκευη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 καλησπερα. μαι ερωτηση θελω να κανω. χτες σε μαγαζι που διαθετει free wii fii προσπαθησα να συνδεθω και ενω πληκτρολογησα αρκετες φορες σωστα τον κωδικο δεν καταφερα ποτε να πετυχω συνδεση και ενω καθομουν σε αποσταση 2 μετρων απο το ρουτερ δηλαδη φουλ σημα. ο διπλανος μου με lumia 610 συνδεθηκε κατευθειαν. εχω παρατηρησει πως αυτο συμβαινει αρκετες φορες και συνοδευεται απο το μηνυμα πως το δικτυο δεν αποκρινεται και να δοκιμασω αργοτερα. τι φταιει πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στη συσκευη; ευχαριστω γενικά δεν είναι και πολύ αξιόπιστο να κάνεις συγκρίσεις σε τέτοια πράγματα σε μαγαζιά με wifi ο άλλος συνδέθηκε πριν από σένα ; είσαι σίγουρος ότι απλά δεν "γέμισε" ο ρουτερ του μαγαζιού και δεν δεχόταν άλλες συνδέσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα σας... φίλος με το 635 αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα... Κατά την διάρκεια της κλήσης ακούει “παράσιτα” συνήθως στην αρχή της κλήσης... Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάποια αναβάθμιση και του το παρουσίασε ή ήταν από την αρχή... Είναι άσχετος από τεχνολογία οπότε και θα πρέπει να μου το φέρει να το δω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν το πρόβλημα είναι του υλικού ή του λειτουργικού? :confused: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... :) Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα σας... φίλος με το 635 αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα... Κατά την διάρκεια της κλήσης ακούει “παράσιτα” συνήθως στην αρχή της κλήσης... Δυστυχώς δεν γνωρίζω αν έχει κάνει κάποια αναβάθμιση και του το παρουσίασε ή ήταν από την αρχή... Είναι άσχετος από τεχνολογία οπότε και θα πρέπει να μου το φέρει να το δω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν το πρόβλημα είναι του υλικού ή του λειτουργικού? :confused: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... :) Αυτό που μπορώ να σκεφτώ, είναι να συγκρίνεις τις κλήσεις ανάμεσα σε ίδιες συσκευές με την ίδια και έπειτα με διαφορετική έκδοση του λογισμικού. Αν εμφανίζει το ίδιο φαινόμενο στην ίδια έκδοση αλλά όχι στην διαφορετική, θα ξέρεις πως φταίει το λογισμικό. Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, φταίει το υλικό με σιγουριά 95%. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 γενικά δεν είναι και πολύ αξιόπιστο να κάνεις συγκρίσεις σε τέτοια πράγματα σε μαγαζιά με wifi ο άλλος συνδέθηκε πριν από σένα ; είσαι σίγουρος ότι απλά δεν "γέμισε" ο ρουτερ του μαγαζιού και δεν δεχόταν άλλες συνδέσεις ; Δε γινεται να γεμισε το ρουτερ του μαγαζιου με 5 ατομα στο μαγαζι ελεος. Επειδη το εχω παρατηρησει και αλλου για αυτο πιστευω οτι εχει καποιο θεμα η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δε γινεται να γεμισε το ρουτερ του μαγαζιου με 5 ατομα στο μαγαζι ελεος. Επειδη το εχω παρατηρησει και αλλου για αυτο πιστευω οτι εχει καποιο θεμα η συσκευη το ρουτερ του μαγαζιού δεν γεμίζει με τον κόσμο που είναι εκείνη την στιγμή το ρουτερ του μαγαζιού γεμίζει γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ (σχεδόν ποτέ) και ο dhcp τιγκάρει (μιας και το Lease time είναι κλασικά στον θεό) οπότε αν έχουμε lease time 3 μέρες ε και 1 άτομο να είναι μέσα στο μαγαζί μπορεί ο 2ος να μην πάρει ip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αλλού είναι το θέμα. Το έχει κάνει και εμένα και ένα άλλο Lumia σε καφετέρια (ο κωδικός είχε μόνο νούμερα), ενώ τα Android έμπαιναν απροβλημάτιστα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά όταν βρω χρόνο, θα ρωτήσω τη Microsoft τι παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Αλλού είναι το θέμα. Το έχει κάνει και εμένα και ένα άλλο Lumia σε καφετέρια (ο κωδικός είχε μόνο νούμερα), ενώ τα Android έμπαιναν απροβλημάτιστα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά όταν βρω χρόνο, θα ρωτήσω τη Microsoft τι παίζει... φιλε μου ακριβως το ιδιο λεμε. Αν βγαλεις καμια ακρη κανε ενα ποστ να δουμε τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδια καλη σας μερα! Πηρε η γυναικα ενα 630 dual.Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και γρηγορο! Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι σχετικο με τους χαρτες.. Εγω εχω ενα5230 και οταν κανω zoom μου δειχνει τα POIs. Τωρα στο 630 δεν υπαρχει αυτο το πραγμα? η μηπως δεν το βρισκω εγω? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδια καλη σας μερα! Πηρε η γυναικα ενα 630 dual.Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και γρηγορο! Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι σχετικο με τους χαρτες.. Εγω εχω ενα5230 και οταν κανω zoom μου δειχνει τα POIs. Τωρα στο 630 δεν υπαρχει αυτο το πραγμα? η μηπως δεν το βρισκω εγω? Ευχαριστω εκ των προτερων ΑΝ πατήσεις το κουμπί τοποθεσίες εμφανίζονται. Είναι το μεσαίο στη γραμμή περιήγησης. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα . μόλις τσεκαρα για αναβάθμιση κ κατεβαζω την denim.αγορασμενο απο Vodafone.αυτά. Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μόλις κοίταξα και δεν υπάρχει αναβάθμιση, αγορασμένο από public με wind. Πιστεύω σύντομα να μου έρθει και εμένα η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Υπάρχει επίσημη ενημέρωση εδώ για κάθε χώρα... μην βιάζεστε! ;) Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μετά από μια καλη τούμπα από τα χέρια μου, η οθόνη απέκτησε τρεις ρωγμές... 20 ημερών κινητό. Λυπήθηκα πολύ. Ψαχνωντας στο eBay βλέπω όλο το σετ της οθόνης με 15-20€. Μίλησα με πωλητή και μου είπε ότι ΔΕΝ είναι γνήσιο ανταλλακτικο της Nokia, αλλά παρέχει την ίδια ποιότητα... Τι λέτε παιδιά; Η οθόνη η άλλη ενδέχεται να είναι πολύ κατώτερη της υπάρχουσας ή θα είναι ίδιες.; Επειδή ακόμα και τώρα, την ευχαριστιέμαι πολύ την οθονη, λόγω του εξαιρετικού φωτισμού και της απόκρισης που εχει, δεν θα ήθελα να πέσω σε ποιότητα, έστω και λίγο. Να προβω σε αντικατάσταση με νέα τέτοια, ή να το αφήσω ως έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μετά από μια καλη τούμπα από τα χέρια μου, η οθόνη απέκτησε τρεις ρωγμές... 20 ημερών κινητό. Λυπήθηκα πολύ. Ψαχνωντας στο eBay βλέπω όλο το σετ της οθόνης με 15-20€. Μίλησα με πωλητή και μου είπε ότι ΔΕΝ είναι γνήσιο ανταλλακτικο της Nokia, αλλά παρέχει την ίδια ποιότητα... Τι λέτε παιδιά; Η οθόνη η άλλη ενδέχεται να είναι πολύ κατώτερη της υπάρχουσας ή θα είναι ίδιες.; Επειδή ακόμα και τώρα, την ευχαριστιέμαι πολύ την οθονη, λόγω του εξαιρετικού φωτισμού και της απόκρισης που εχει, δεν θα ήθελα να πέσω σε ποιότητα, έστω και λίγο. Να προβω σε αντικατάσταση με νέα τέτοια, ή να το αφήσω ως έχει; Εχει τυχει να δω απο κοντα σε Iphone 5 να εχει αλλαξει οθονη,οχι αυθεντικη,η διαφορα ηταν εμφανης στα χρωματα,συγκεκριμενα ροζιζε...οποτε πιστευω πως κατι τετοιο θα ισχυει και εδω,θα ειναι δηλ κατωτερης ποιοτητας Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτο ακριβώς φοβάμαι. Από την άλλη σκέφτομαι, μήπως είναι δυνατή η αντικατάσταση μόνο του εμπρόσθιου γυαλιού (glass digitizer); Είδα κάποια βίντεο στο YT, όπου γινόταν αυτο. Το μόνο και βασικότερο αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η διαδικασια είναι πιο πολύπλοκη από την απλή αντικατάσταση ολόκληρης οθόνης και μάλιστα απαιτεί περισσότερα ειδικά εργαλεία.. Πάντως για την τούμπα που έφαγε απορώ πώς δεν έσπασε ολόκληρη η οθόνη. Επίσης, πιστεύετε ότι ένα tempered glass θα είχε αποτρέψει το σπάσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως και εγώ αυτο ακριβώς φοβάμαι. Από την άλλη σκέφτομαι, μήπως είναι δυνατή η αντικατάσταση μόνο του εμπρόσθιου γυαλιού (glass digitizer); Είδα κάποια βίντεο στο YT, όπου γινόταν αυτο. Το μόνο και βασικότερο αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η διαδικασια είναι πιο πολύπλοκη από την απλή αντικατάσταση ολόκληρης οθόνης και μάλιστα απαιτεί περισσότερα ειδικά εργαλεία.. Πάντως για την τούμπα που έφαγε απορώ πώς δεν έσπασε ολόκληρη η οθόνη. Επίσης, πιστεύετε ότι ένα tempered glass θα είχε αποτρέψει το σπάσιμο; Φιλαράκι η οθόνη θα είναι σίγουρα κατώτερης ποιότητας,τώρα για το τζαμακι κάνη δουλειά.σήμερα έπεσε το 735 τις γυναίκας μου από το 1.5 μέτρο και έσκασε με την πλευρά της οθόνης ευτυχώς έσπασε ένα κοματακι μόνο από το τζαμακι το κντ ήταν οκ,απλά πάρε τζαμακι μάρκας εγώ πείρα ένα της NILKIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τι διαφορά θα έχει από ένα που δεν είναι μάρκα δηλαδή; Δε θα είναι τόσο αντοχής; Ρωτάω γιατί κι εγώ το σκεφτόμουν τελευταία να πάρω ένα για μεγαλύτερη προστασία αλλά βλέπω μεγάλες διαφορές κόστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τι διαφορά θα έχει από ένα που δεν είναι μάρκα δηλαδή; Δε θα είναι τόσο αντοχής; Ρωτάω γιατί κι εγώ το σκεφτόμουν τελευταία να πάρω ένα για μεγαλύτερη προστασία αλλά βλέπω μεγάλες διαφορές κόστους. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από κάποιους φίλους δεν έκανε καλή βεντούζα πάνω στην οθόνη ενώ αυτό μόλις το έβαλα πήρε όλα τα κενά απι μόνο του,και μην ξεχνάμε ένα φθηνω μπορεί να αποδεχθεί πιο ακριβό στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Πριν κανα δίμηνο σε φίλο έπεσε το 630 και έσπασε η οθόνη. Πήρε άλλη από ebay και από ότι λέει είναι ίδια. Του στέλνω μήνυμα να γράψω εδώ το link από τον πωλητή. Edit: το link http://www.ebay.co.uk/itm/original-lcd-screen-display-touch-digitizer-for-Nokia-Lumia-630-N630-Frame-/181499368752?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2a42349530 Edited January 24, 2015 by gtb Προσθήκη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπέρα . μόλις τσεκαρα για αναβάθμιση κ κατεβαζω την denim.αγορασμενο απο Vodafone.αυτά. Κάποιες εντυπώσεις από denim; Υπάρχει κάποια αξιόλογη, εμφανή διαφορά από την cyan; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts