camelakos2 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Μπορει να μην εχει ενημερωμενη database το nokia suite. Πχ μπορει να σου βαλει μια πιο παλια εκδοση της χωρας που θα διαλεξεις και μετα μεσω OTA ή recovery tool να σου περασει την denim. Αν δεν βγαλεις ακρη ρωτα και στο thread με τα windows phone εδω στο φορουμ. Σε ευχαριστω πολυ, κατεβαζω αυτην εδω: 059V9X7: RM-978 VAR EURO 3F CV Στο SW Version μου βγαζει ομως 36003 ενω στο availability της Microsoft τελειωνει σε 36004 για Γαλλια, οποτε λογικα αυτη ειναι αν και διαφερει στους αριθμους καπου γιατι στο site της MS λεει 8.10.14234.375 αλλα στο DatapackManager λεει 14235... what a mess... Δεν πειραζει προχωραω κανονικα, και αν ολα πανε καλα λογικα παντα θα εχει Denim μετα το κινητο, το εχω σαν δευτερο-τριτο οποτε και ζημια να παθει δεν πειραζει. Edit: And hello Denim Update :) Edited February 27, 2015 by camelakos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Καλημερα θα ξαναρωτησω γιατι δε πηρα απαντηση. Γνωριζει κανεις συμβατα smartwatces με την συσκευη γιατι απο οσο βλεπω τα περισσοτερα ειναι αντροιντ.ευχαριστω Δες εδώ http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/Wearables/categoryID.67937000 Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δες εδώ http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/cat/Wearables/categoryID.67937000 Ευχαριστω για την απαντηση και τους δυο. Δηλαδη περιμενουμε μηπως βγει κατι συμβατο γιατι δε με ενδιαφερουν τα σπορτ τρακ. Παντως για αντροιντ γινεται χαμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Έφτασε και η denim για το dual sim ....αντε να δούμε για πιο λόγο περιμέναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Το ανεκδοτο της ημερας: € 74,00 κοστος αντικαταστασης οθονης απο Nokia Care Αιγαλεω....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια η εκδοση ΕU που βλεπω σε καποια Καταστηματα εχει Ελληνικο Μενου κανονικα;Ποια η διαφορά με τα GR που βλεπω σε αλλα Καταστηματα;:confused: Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Παιδια η εκδοση ΕU που βλεπω σε καποια Καταστηματα εχει Ελληνικο Μενου κανονικα;Ποια η διαφορά με τα GR που βλεπω σε αλλα Καταστηματα;:confused: Έχει ελληνικό μενού όπως όλα τα WP που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Η μόνη διαφορά που έχει από τα GR είναι ότι τα μεν (GR) προορίζονται για την ελληνική αγορά ενώ τα δε (EU) για κάποια άλλη χώρα της ΕΕ. Πρακτικά δεν έχουν καμία διαφορά στην λειτουργία τους ούτε και στην εγγύησή τους. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επιτέλους denim από εχθές το βράδυ. Ακόμα δεν την έχω επεξεργαστεί αλλά εκτός από τους live φακέλους δε νομίζω να υπάρχει κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Επιτέλους denim από εχθές το βράδυ. Ακόμα δεν την έχω επεξεργαστεί αλλά εκτός από τους live φακέλους δε νομίζω να υπάρχει κάτι παραπάνω. Οι live folders και το data toggle στην action bar είναι οι σημαντικότερες προσθήκες (αν εξαιρέσουμε και τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες των 930,830 και 1520). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlopoulos Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οι live folders και το data toggle στην action bar είναι οι σημαντικότερες προσθήκες (αν εξαιρέσουμε και τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες των 930,830 και 1520). + το equalizer, που προσωπικά, τουλάχιστον, θεωρώ επίσης σημαντικό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atmistis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Cortana να υποθέσω γιοκ εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Cortana να υποθέσω γιοκ εννοείται... Στα ελληνικά όχι ακόμα. Γυρνώντας γλώσσα και περιοχή σε US ή UK υπάρχει κανονικά. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Οι live folders και το data toggle στην action bar είναι οι σημαντικότερες προσθήκες (αν εξαιρέσουμε και τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες των 930,830 και 1520). εμενα εκανε τωρα την ενημερωση αλλα data toggle στην action bar δεν εχει ,πως το κανω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 εμενα εκανε τωρα την ενημερωση αλλα data toggle στην action bar δεν εχει ,πως το κανω αυτο; Αν πας ρυθμίσεις>ειδοποιήσεις+ενέργειες δεν σου τα έχει εκεί που επιλέγεις τις γρήγορες ενέργειες; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μπορείς πια να επιλέγεις και συγκεκριμένα μηνύματα στις συζητήσεις και να τα επεξεργάζεσαι. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Οι live folders και το data toggle στην action bar είναι οι σημαντικότερες προσθήκες (αν εξαιρέσουμε και τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες των 930,830 και 1520). Καλό και το data toggle αλλά μέχρι να το βγάλουν όλες οι εταιρίες δίνουν τόσα πολλά MB δωρεάν που τα έχω όλη μέρα ανοιχτά...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Όταν κάνω αναζήτηση στο google εικόνες βλέπω πως έχουν άθλια ανάλυση, καμία σχέση με το πως φαίνονται στο Bing όπου φαίνονται πολύ καλά. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι δάκτυλος της Microsoft ή κάτι άλλο; μπορώ να κάνω κάτι για αυτό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πατάς εκεί που λέει πλήρες μεγεθος εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Λεει <<...σε λιγο θα ειστε ετοιμοι.. και αξιζει τον κοπο η αναμονη>>..για να δουμε Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Χθες την πήρα και εγώ στο single sim μου που είναι για Nordic countries, μαζί με νέο firmware και την πιο προσφατη Win 8.1 update .375 αντί της .341. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Ξέρουμε πως γίνεται να ενεργοποιηθεί η εντολη hey Cortana??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Προσπαθώ να μπω από explorer στους google maps, θα μου μου πεις γιατί, έτσι απλά από περιέργεια και για την σύγκριση. Κολλάει με το που ανοίξει ο χάρτης και δεν γίνεται τίποτα. Σας συμβαίνει τι ίδιο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Υπάρχει τρόπος όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά, στις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα, ο ήχος κλήσης να ακούγεται από το μεγάφωνο του τηλεφώνου κι όχι από τα ακουστικά; Δεν έχει νόημα έτσι γιατί πρέπει να έχεις συνέχεια τα ακουστικά στα αφτιά για να μην χάνεις κλήση. :confused: Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Προσπαθώ να μπω από explorer στους google maps, θα μου μου πεις γιατί, έτσι απλά από περιέργεια και για την σύγκριση. Κολλάει με το που ανοίξει ο χάρτης και δεν γίνεται τίποτα. Σας συμβαίνει τι ίδιο; Και χειρότερα μπορώ να πω....... :lol: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 (edited) Προσπαθώ να μπω από explorer στους google maps, θα μου μου πεις γιατί, έτσι απλά από περιέργεια και για την σύγκριση. Κολλάει με το που ανοίξει ο χάρτης και δεν γίνεται τίποτα. Σας συμβαίνει τι ίδιο; Όχι ιδιαίτερα. Αργεί να φορτώσει (με δεδομένα) και το πεδίο της διεύθυνσης δεν είναι καλά κεντραρισμένο, αλλά κατά τα άλλα, μια χαρά... http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/wp_ss_20150307_0001.png http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/wp_ss_20150307_0002.png http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/wp_ss_20150307_0003.png http://i193.photobucket.com/albums/z130/ozon74/wp_ss_20150307_0004.png Edited March 7, 2015 by niotheros αφαίρεση μεγάλων εικόνων Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts