eltsele Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για απορίες σχετικά με επιλογή κάποιας συσκευής θα παρακαλούσα να απευθυνόμαστε στην ανάλογη ενότητα "Επιλογή συσκευής". Αντιστοίχως για συγκρίσεις μεταξύ συσκευών στην ενότητα "Τεχνολογικοί διαξιφισμοί". Σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν από το παρόν θέμα καθώς ήταν off topic. Καλησπέρα. Ρώτησα αν είναι ΟΚ η συσκευή με τα 512. Σαφώς δεκτή η παρατήρηση αφού στο ποστ μου αναφερόταν και το 730 αλλά αν κάποιος είχε μπει στον κόπο να απαντήσει ας τα πηγαίνατε σε off topic thread. Αν δεν είχε απαντήσει κάποιος μικρό το κακό. Στην επιλογή συσκευής θα μου απαντήσουν κατά βάση άνθρωποι βάσει των specs. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Παιδιά καλημέρα! Ψάχνω Dual Sim για 2ο και κυρίως μια αφορμή να δοκιμάσω τα WP. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 730. Η μόνη σοβαρή διαφορά για τα δεδομένα της χρήσης του είναι η μνήμη για μένα. Με τα 512 είναι ΟΚ? Δεν βρίσκω συγκριτικό για την ώρα. Ευχαριστώ! Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα 512 εκτος κ αν θες να παιζεις "βαρια" παιχνιδια! Παντως το 630 ειναι μακραν το πιο vfm κινητο για να μαθεις τα 8.1 + ολα ταλλα καλα που εχει Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εμενα το 625 που εχει 512 κι αυτο δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στα βαρια παιχνιδια. Για παραδειγμα το asphalt 8 παιζει αψογα! Εκει που ισως να σου φανουν λιγα τα 512 ειναι στο multitasking. Αλλα και παλι δεν ειναι κατι που θα σε ενοχλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά καλημέρα.Μόλις αγόρασα το 630 καθαρά να το χρησιμοποιήσω στο αμάξι σαν multimedia συσκευή και σαν πλοηγό και επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή windows phone έχω μια βασική απορία: σε κατάσταση landscape το navigasion ή η μουσική δεν γυρνάνε σε landscape mode? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά καλημέρα.Μόλις αγόρασα το 630 καθαρά να το χρησιμοποιήσω στο αμάξι σαν multimedia συσκευή και σαν πλοηγό και επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή windows phone έχω μια βασική απορία: σε κατάσταση landscape το navigasion ή η μουσική δεν γυρνάνε σε landscape mode? ευχαριστώ. Καλημερα, το navigation ναι, η μουσικη οχι. Δες στις ρυθμισεις του κινητου στην περιστροφη οθονης. Αφου το θες για το αυτοκινητο δες και τα αντιστοιχα προγραμματα πχ Car Dash, Lumia Car κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλησπέρα παιδιά,έχω το κινητό απο τον Ιούνιο,άψογο σε όλα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος,απλά χθες δεν ακούγεται ο ήχος από το μηνύματα,έχω μπει στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι παράξενο,μήπως καμμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Φανταζομαι δοκιμασες να αλλαξεις ηχο ε; Κανε και ενα soft reset (πατημενα το κατω της εντασης και το power button μεχρι να κανει restart η συσκευη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Φανταζομαι δοκιμασες να αλλαξεις ηχο ε; Κανε και ενα soft reset (πατημενα το κατω της εντασης και το power button μεχρι να κανει restart η συσκευη). ευχαριστω,θα χαθει κατι απο αυτο ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ευχαριστω,θα χαθει κατι απο αυτο ή οχι; Οχι τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξει η ωρα και ημερομηνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Οχι τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξει η ωρα και ημερομηνια. το εκανα και δυστυχως το προβλημα επιμενει οι ηχοι μηνυματος δεν ακουγονται μηπως να μου επαναλαβει καποιος απο την αρχη πως βαζω παλι ηχο μηνυματος μπας και κανω κατι λαθος μονο η δονηση λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το εκανα και δυστυχως το προβλημα επιμενει οι ηχοι μηνυματος δεν ακουγονται μηπως να μου επαναλαβει καποιος απο την αρχη πως βαζω παλι ηχο μηνυματος μπας και κανω κατι λαθος μονο η δονηση λειτουργει Ρυθμίσεις> ειδοποιήσεις+ ενέργειες> Μηνύματα και εκεί που λέει "Ήχος ειδοποίησης" επιλέγεις τον ήχο που θέλεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Ρυθμίσεις> ειδοποιήσεις+ ενέργειες> Μηνύματα και εκεί που λέει "Ήχος ειδοποίησης" επιλέγεις τον ήχο που θέλεις. αυτο κανω θα τρελλαθω εχω επιλεξει μεχρι και τους ηχους ειδοποιησης της νοκια μπας και εχει μπερδευτει δυστυχως δεν ακουγεται,μηπως απο καποιο αλλο μενου υπαρχει κατι που αλλαξε ξαφνικα λεω μπας παιδια αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να λυσω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο ηχος μηνυματος τι θα χασω απο το κινητο και μετα θα πρεπει να περασω ολες τις αναβαθμισεις του κινητου τους χαρτες κλπ κλπ αν γνωριζει καποιος γιατι τα εχω δει ολα με τον ηχο ειναι δυνατο να μην ακουγονται τα μηνυματα;τι ν πω Edited October 25, 2014 by niotheros συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 παιδια αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να λυσω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο ηχος μηνυματος τι θα χασω απο το κινητο και μετα θα πρεπει να περασω ολες τις αναβαθμισεις του κινητου τους χαρτες κλπ κλπ αν γνωριζει καποιος γιατι τα εχω δει ολα με τον ηχο ειναι δυνατο να μην ακουγονται τα μηνυματα;τι ν πω Θα χάσεις ότι έχεις περάσει ο ίδιος στη συσκευή. Εφαρμογές, χάρτες, φωτογραφίες και βίντεο που έχεις βγάλει με την συσκευή σου, τραγούδια που έχεις περάσει. Τις αναβαθμίσεις δεν θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Θα χάσεις ότι έχεις περάσει ο ίδιος στη συσκευή. Εφαρμογές, χάρτες, φωτογραφίες και βίντεο που έχεις βγάλει με την συσκευή σου, τραγούδια που έχεις περάσει. Τις αναβαθμίσεις δεν θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις. υπαρχει τροπος να τα περασω στην καρτα μνημης ολα αυτα και να να μην χαθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 υπαρχει τροπος να τα περασω στην καρτα μνημης ολα αυτα και να να μην χαθουν Tις εφαρμογές θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις από την αρχή στη συσκευή σου ή εναλλακτικά να πάρεις back up και να το επαναφέρεις μόλις σου ζητηθεί από τη συσκευή για να τις εγκαταστήσει αυτόματα όλες η συσκευή σου αφού πρώτα συνδεθείς σε κάποιο wifi. Φωτογραφίες, βίντεο και mp3 μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή σου για να μην τα χάσεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 οκ ευχαριστω θερμα για την υποστηριξη, φωτο βιντεο και μουσικη ειχα επιλεξει να πηγαινουν στην καρτα μνημης αρα ειναι εκει,θα μπορουσες να μου ελεγες πως κανω το αντιγραφο ασφαλειας για τις εφαρμογες τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Tις εφαρμογές θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις από την αρχή στη συσκευή σου ή εναλλακτικά να πάρεις back up και να το επαναφέρεις μόλις σου ζητηθεί από τη συσκευή για να τις εγκαταστήσει αυτόματα όλες η συσκευή σου αφού πρώτα συνδεθείς σε κάποιο wifi. Φωτογραφίες, βίντεο και mp3 μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή σου για να μην τα χάσεις. Τις εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις μετακίνηση από το τηλέφωνο στην κάρτα και το αντίθετο. Από τον έλεγχο αποθήκευσης γίνεται. Επιλέγεις μια εφαρμογή ή παιχνίδι και έχει επιλογή "μετακίνηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) οκ το βρηκα αυτο,με τις επαφες να μην ρωτησω μαλλον εχουν αποθηκευτει με το mail Που θα βαλω θα μου τις εμφανισει ετσι; Edited October 25, 2014 by gnomonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 οκ το βρηκα αυτο,με τις επαφες να μην ρωτησω μαλλον εχουν αποθηκευτει με το mail Που θα βαλω θα μου τις εμφανισει ετσι; Ναι ειναι στο email σου, με το που θα βαλεις τον λογαριασμο Microsoft μετα το reset θα σου τις συγχρονισει αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 παιδιά το 630 έχει notification Led για να δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα που εκκρεμούν? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 παιδιά το 630 έχει notification Led για να δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα που εκκρεμούν? όχι βασικά κανένα wp δεν έχει notification led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 όχι βασικά κανένα wp δεν έχει notification led Τα WP δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ή απλά οι κατασκευαστές δεν βάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Τα WP δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ή απλά οι κατασκευαστές δεν βάζουν; το δεύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Τα WP δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ή απλά οι κατασκευαστές δεν βάζουν; Ο* κατασκευαστής, αφού μέχρι πρόσφατα μόνο η Nokia παρηγαγε wp. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Ο* κατασκευαστής, αφού μέχρι πρόσφατα μόνο η Nokia παρηγαγε wp. Σωστό κι αυτό, απλά σκεφτόμουν και τους καινούριους κατασκευαστές γιατί ούτε και αυτοί βάζουν LED ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts