Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 630

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για απορίες σχετικά με επιλογή κάποιας συσκευής θα παρακαλούσα να απευθυνόμαστε στην ανάλογη ενότητα "Επιλογή συσκευής". Αντιστοίχως για συγκρίσεις μεταξύ συσκευών στην ενότητα "Τεχνολογικοί διαξιφισμοί".

Σχετικά μηνύματα διαγράφηκαν από το παρόν θέμα καθώς ήταν off topic.

Καλησπέρα. Ρώτησα αν είναι ΟΚ η συσκευή με τα 512. Σαφώς δεκτή η παρατήρηση αφού στο ποστ μου αναφερόταν και το 730 αλλά αν κάποιος είχε μπει στον κόπο να απαντήσει ας τα πηγαίνατε σε off topic thread. Αν δεν είχε απαντήσει κάποιος μικρό το κακό. Στην επιλογή συσκευής θα μου απαντήσουν κατά βάση άνθρωποι βάσει των specs.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα! Ψάχνω Dual Sim για 2ο και κυρίως μια αφορμή να δοκιμάσω τα WP. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο 730. Η μόνη σοβαρή διαφορά για τα δεδομένα της χρήσης του είναι η μνήμη για μένα. Με τα 512 είναι ΟΚ? Δεν βρίσκω συγκριτικό για την ώρα. Ευχαριστώ!

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα 512 εκτος κ αν θες να παιζεις "βαρια" παιχνιδια!

Παντως το 630 ειναι μακραν το πιο vfm κινητο για να μαθεις τα 8.1 + ολα ταλλα καλα που εχει

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Εμενα το 625 που εχει 512 κι αυτο δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στα βαρια παιχνιδια. Για παραδειγμα το asphalt 8 παιζει αψογα!

Εκει που ισως να σου φανουν λιγα τα 512 ειναι στο multitasking. Αλλα και παλι δεν ειναι κατι που θα σε ενοχλησει.

Παιδιά καλημέρα.Μόλις αγόρασα το 630 καθαρά να το χρησιμοποιήσω στο αμάξι σαν multimedia συσκευή και σαν πλοηγό και επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή windows phone έχω μια βασική απορία: σε κατάσταση landscape το navigasion ή η μουσική δεν γυρνάνε σε landscape mode?

ευχαριστώ.

Παιδιά καλημέρα.Μόλις αγόρασα το 630 καθαρά να το χρησιμοποιήσω στο αμάξι σαν multimedia συσκευή και σαν πλοηγό και επειδή είναι η πρώτη μου συσκευή windows phone έχω μια βασική απορία: σε κατάσταση landscape το navigasion ή η μουσική δεν γυρνάνε σε landscape mode?

ευχαριστώ.

Καλημερα, το navigation ναι, η μουσικη οχι. Δες στις ρυθμισεις του κινητου στην περιστροφη οθονης.

Αφου το θες για το αυτοκινητο δες και τα αντιστοιχα προγραμματα πχ Car Dash, Lumia Car κλπ.

καλησπέρα παιδιά,έχω το κινητό απο τον Ιούνιο,άψογο σε όλα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος,απλά χθες δεν ακούγεται ο ήχος από το μηνύματα,έχω μπει στις ρυθμίσεις δεν βλέπω κάτι παράξενο,μήπως καμμιά ιδέα;

Φανταζομαι δοκιμασες να αλλαξεις ηχο ε; Κανε και ενα soft reset (πατημενα το κατω της εντασης και το power button μεχρι να κανει restart η συσκευη).

Φανταζομαι δοκιμασες να αλλαξεις ηχο ε; Κανε και ενα soft reset (πατημενα το κατω της εντασης και το power button μεχρι να κανει restart η συσκευη).

ευχαριστω,θα χαθει κατι απο αυτο ή οχι;

ευχαριστω,θα χαθει κατι απο αυτο ή οχι;

Οχι τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξει η ωρα και ημερομηνια.

Οχι τιποτα, το πολυ πολυ να αλλαξει η ωρα και ημερομηνια.

το εκανα και δυστυχως το προβλημα επιμενει οι ηχοι μηνυματος δεν ακουγονται μηπως να μου επαναλαβει καποιος απο την αρχη πως βαζω παλι ηχο μηνυματος μπας και κανω κατι λαθος μονο η δονηση λειτουργει

το εκανα και δυστυχως το προβλημα επιμενει οι ηχοι μηνυματος δεν ακουγονται μηπως να μου επαναλαβει καποιος απο την αρχη πως βαζω παλι ηχο μηνυματος μπας και κανω κατι λαθος μονο η δονηση λειτουργει

Ρυθμίσεις> ειδοποιήσεις+ ενέργειες> Μηνύματα και εκεί που λέει "Ήχος ειδοποίησης" επιλέγεις τον ήχο που θέλεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ρυθμίσεις> ειδοποιήσεις+ ενέργειες> Μηνύματα και εκεί που λέει "Ήχος ειδοποίησης" επιλέγεις τον ήχο που θέλεις.

αυτο κανω θα τρελλαθω εχω επιλεξει μεχρι και τους ηχους ειδοποιησης της νοκια μπας και εχει μπερδευτει δυστυχως δεν ακουγεται,μηπως απο καποιο αλλο μενου υπαρχει κατι που αλλαξε ξαφνικα λεω μπας

παιδια αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να λυσω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο ηχος μηνυματος τι θα χασω απο το κινητο και μετα θα πρεπει να περασω ολες τις αναβαθμισεις του κινητου τους χαρτες κλπ κλπ αν γνωριζει καποιος γιατι τα εχω δει ολα με τον ηχο ειναι δυνατο να μην ακουγονται τα μηνυματα;τι ν πω

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

παιδια αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να λυσω το προβλημα οτι δεν ακουγεται ο ηχος μηνυματος τι θα χασω απο το κινητο και μετα θα πρεπει να περασω ολες τις αναβαθμισεις του κινητου τους χαρτες κλπ κλπ αν γνωριζει καποιος γιατι τα εχω δει ολα με τον ηχο ειναι δυνατο να μην ακουγονται τα μηνυματα;τι ν πω

Θα χάσεις ότι έχεις περάσει ο ίδιος στη συσκευή. Εφαρμογές, χάρτες, φωτογραφίες και βίντεο που έχεις βγάλει με την συσκευή σου, τραγούδια που έχεις περάσει. Τις αναβαθμίσεις δεν θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Θα χάσεις ότι έχεις περάσει ο ίδιος στη συσκευή. Εφαρμογές, χάρτες, φωτογραφίες και βίντεο που έχεις βγάλει με την συσκευή σου, τραγούδια που έχεις περάσει. Τις αναβαθμίσεις δεν θα χρειαστεί να τις ξανακάνεις.

υπαρχει τροπος να τα περασω στην καρτα μνημης ολα αυτα και να να μην χαθουν

υπαρχει τροπος να τα περασω στην καρτα μνημης ολα αυτα και να να μην χαθουν

Tις εφαρμογές θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις από την αρχή στη συσκευή σου ή εναλλακτικά να πάρεις back up και να το επαναφέρεις μόλις σου ζητηθεί από τη συσκευή για να τις εγκαταστήσει αυτόματα όλες η συσκευή σου αφού πρώτα συνδεθείς σε κάποιο wifi. Φωτογραφίες, βίντεο και mp3 μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή σου για να μην τα χάσεις.

οκ ευχαριστω θερμα για την υποστηριξη, φωτο βιντεο και μουσικη ειχα επιλεξει να πηγαινουν στην καρτα μνημης αρα ειναι εκει,θα μπορουσες να μου ελεγες πως κανω το αντιγραφο ασφαλειας για τις εφαρμογες τουλαχιστον

Tις εφαρμογές θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις από την αρχή στη συσκευή σου ή εναλλακτικά να πάρεις back up και να το επαναφέρεις μόλις σου ζητηθεί από τη συσκευή για να τις εγκαταστήσει αυτόματα όλες η συσκευή σου αφού πρώτα συνδεθείς σε κάποιο wifi. Φωτογραφίες, βίντεο και mp3 μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή σου για να μην τα χάσεις.

Τις εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις μετακίνηση από το τηλέφωνο στην κάρτα και το αντίθετο.

Από τον έλεγχο αποθήκευσης γίνεται. Επιλέγεις μια εφαρμογή ή παιχνίδι και έχει επιλογή "μετακίνηση".

οκ το βρηκα αυτο,με τις επαφες να μην ρωτησω μαλλον εχουν αποθηκευτει με το mail Που θα βαλω θα μου τις εμφανισει ετσι; Edited by gnomonas

οκ το βρηκα αυτο,με τις επαφες να μην ρωτησω μαλλον εχουν αποθηκευτει με το mail Που θα βαλω θα μου τις εμφανισει ετσι;

Ναι ειναι στο email σου, με το που θα βαλεις τον λογαριασμο Microsoft μετα το reset θα σου τις συγχρονισει αυτοματα.

παιδιά το 630 έχει notification Led για να δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα που εκκρεμούν?
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδιά το 630 έχει notification Led για να δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα που εκκρεμούν?

όχι

βασικά κανένα wp δεν έχει notification led

όχι

βασικά κανένα wp δεν έχει notification led

Τα WP δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ή απλά οι κατασκευαστές δεν βάζουν;

Τα WP δεν μπορούν να το υποστηρίξουν ή απλά οι κατασκευαστές δεν βάζουν;

Ο* κατασκευαστής, αφού μέχρι πρόσφατα μόνο η Nokia παρηγαγε wp.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ο* κατασκευαστής, αφού μέχρι πρόσφατα μόνο η Nokia παρηγαγε wp.

Σωστό κι αυτό, απλά σκεφτόμουν και τους καινούριους κατασκευαστές γιατί ούτε και αυτοί βάζουν LED ειδοποιήσεων.