mobiuser Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) To 630 έχει IPS LCD panel. LED-backlit; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/29/IPod_Touch_2G_Backlight.JPG Edited August 1, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση εικόνας μεγάλου μεγέθους Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 στο 630 DS πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Εχω βγαλει και 1,5 μερα χωρις να κλεισει με δεδομενα ή wifi ανοιχτο....(σε σχεση με το s3 που φορτιζε 2 φορες τη μερα εγω θεωρω την λειτουργια ικανοποιητικη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Mόνο τα δεδομένα ανοιχτά, χωρίς wifi και με ένα 8ώρο βραδυνό απενεργοποιημένο, χτυπάμε 5μερο! screenshot Edited August 2, 2014 by niotheros αφαίρεση μεγάλης εικόνας Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν συχρονιζει το outlook Λέει ο κωδικός έληξε. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Για Browser κατέβασε τον UC Browser :) Μια χαρά λειτουργικό smartphone ήταν το Symbian. Σε πολλά σημεία, ανώτερο από αρκετά 'σύγχρονα' λεοτπυργικά. Αν και διαφωνώ με πολλά από τα παρακάτω 'αρνητικά' : Browser εναλλακτικοί του ΙΕ: UC browser, Nokia Xpress, Maxthon, Kaspersky, Incognito κλπ... Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώντας το κινητό η σύζυγος, πολλές φορές όταν σερφάρει με UC Browser, της βγάζει ως popup ένα μήνυμα "Out of Memory at line:1" και έχει την επιλογή να πατήσει το "ΟΚ" αλλιώς δεν φεύγει......και μόλις το πατήσει, σβήνει ο browser και χάνει φυσικά ότι διάβαζε, το οποίο ούτε στο ιστορικό του UC Browser μένει.....:wacko::wacko: Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Είναι αγορασμένο πριν μερικών ημερών καινούργιο από ΟΤΕ.... http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/IMG_20140803_011521.jpg Edited August 2, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a16 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Μια ερώτηση(για επαληθευση ):για να λαμβάνω ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο από διάφορες εφαρμογές όταν δεν έχω Wi-Fi ποιες επιλογές θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες από το μενού κινητή τηλεφωνια+Sim; Σύνδεση δεδομένων Ενεργό Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας Δίκτυο 3G (ρωτάω γιατί το 3G είναι συνήθως ασθενές ενω το 2G πάντα full) Επίσης υπάρχει τρόπος να τα ενεργοποιώ από την αρχική οθόνη και να μην μπαίνω στις ρυθμίσεις ; Ευχαριστώ Edited August 2, 2014 by a16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έκανα hard reset μετά από σφάλμα 85050003 Οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές από το αντίγραφο ασφαλειας πως έπρεπε να μπουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αν είχες κάνει αντίγραφα ασφαλείας (ή έστω είχες ενεργοποιήσει να κάνει αυτόματα) μόλις τελειώσει το hard reset και βάλεις το Microsoft Account σου σε ρωτάει αν θες να κάνει restore ή όχι... Αν πατήσεις όχι δεν γίνεται να το βρεις κάπου μετά... Μόνο εκείνη τη στιγμή που σε ρωτάει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Mόνο τα δεδομένα ανοιχτά, χωρίς wifi και με ένα 8ώρο βραδυνό απενεργοποιημένο, χτυπάμε 5μερο! screenshot Τι χρήση του κάνεις; Εγώ με δεδομένα ανοιχτά και κλειστό wifi ή το ανάποδο (δεν τα δουλεύω μαζί, ή το ένα ή το άλλο εναλλάξ) και πολλή χρήση, downloading, ομιλία και ψάξιμο γενικά στις λειτουργίες, βγάζω μια μέρα με το ζόρι.(24ώρο χωρίς διακοπή και κλείσιμο της συσκευής). Edited August 3, 2014 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώντας το κινητό η σύζυγος, πολλές φορές όταν σερφάρει με UC Browser, της βγάζει ως popup ένα μήνυμα "Out of Memory at line:1" και έχει την επιλογή να πατήσει το "ΟΚ" αλλιώς δεν φεύγει......και μόλις το πατήσει, σβήνει ο browser και χάνει φυσικά ότι διάβαζε, το οποίο ούτε στο ιστορικό του UC Browser μένει.....:wacko::wacko: Έχει άλλος αυτό το πρόβλημα? Είναι αγορασμένο πριν μερικών ημερών καινούργιο από ΟΤΕ.... http://i34.photobucket.com/albums/d108/topmar/IMG_20140803_011521.jpg Αγορασμένο μερικών ημερών καινούργιο κινητό δεν είναι λογικό, με την έννοια ότι δε θα έχει λογικά γεμίσει από δεδομένα μέσα στην εφαρμογή του UC browser, αλλά και από εφαρμογές τόσο στη ραμ όσο και στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Εκτός αν... Λοιπόν: reset στο UC browser, επανεγκατάσταση στο UC browser, τσεκάρισμα εφαρμογών παρασκηνίου και αν χρειαστεί απενεργοποίηση ή και απεγκατάσταση εφαρμογών , reset στο κινητό Είναι μερικά πρόχειρα που μου έρχονται. Υπόψιν καμιά φορά μια εφαρμογή μπορεί να σκαλώσει. Μου έχει τύχει πρόσκαιρα με το UC browser, να μου ψήνεται το κινητό ανεβάζονας θερμοκρασίες. Κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του. Δεν εξετάζω το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δοκιμάζεις αν θες και άλλο browser. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδιά από χθες το βραδύ όταν πατάω το power button για να ανοίξει και μετά σέρνω προς τα επάνω την εικόνα για να με βγάλει στο αρχικό μενού μου εμφανίζει ένα μήνυμα που γράφει συνέχεια και είναι σαν να κάνει load αυτό μου το εμφάνιζε συνήθως όταν ήμουν σε κάποια εφαρμογή κ χρειάζονταν να πατήσω το power off λόγο δουλειάς …ξέρεται μήπως τι παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παιδιά από χθες το βραδύ όταν πατάω το power button για να ανοίξει και μετά σέρνω προς τα επάνω την εικόνα για να με βγάλει στο αρχικό μενού μου εμφανίζει ένα μήνυμα που γράφει συνέχεια και είναι σαν να κάνει load αυτό μου το εμφάνιζε συνήθως όταν ήμουν σε κάποια εφαρμογή κ χρειάζονταν να πατήσω το power off λόγο δουλειάς …ξέρεται μήπως τι παίζει??? έχεις βάλει την live lockscreen beta εφαρμογή μάλλον διάβασε αυτό για να λύσεις το πρόβλημα σου How to fix the 'resuming' bug after uninstalling Live Lock Screen beta http://www.wpcentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hugo7 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 έχεις βάλει την live lockscreen beta εφαρμογή μάλλον διάβασε αυτό για να λύσεις το πρόβλημα σου How to fix the 'resuming' bug after uninstalling Live Lock Screen beta http://www.wpcentral.com/tip-resuming-live-lock-screen-beta-uninstall Φιλαράκι σ ευχαριστώ πολύ …Κοίτα να δεις το άτιμο και ενώ την είχα κατεβάσει και την διέγραψα μέσα σε 5 λεπτά (πραγματικά άθλια εφαρμογή ίσως επειδή είναι beta) με παίδεψε τόσο πολύ…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Πριν λίγο ανακάλυψα ένα καμένο pixel. Δεν πρέπει να υπήρχε. Φαίνεται μόνο στο άσπρο και στο χρωματιστό φόντο, στο μαύρο δεν φαίνεται κάτι. Αξίζει να μπω στην οποιαδήποτε διαδικασία; Τι θα γίνει με ότι έχω μέσα από επαφές, σημειώσεις στις επαφές, εφαρμογές κτλ; Στο όνομα μου στις επαφές έχω γράψει ένα κάρο σημαντικές σημειώσεις στο πεδίο που λέει "σημειώσεις", όχι σε κάποια άλλη θέση πχ τηλεφωνικού αριθμού. Είναι πουθενά ορατές αυτές από τον οποιοδήποτε εκτός από εμένα; Στην εγγύηση της nokia λέει πως δεν καλύπτει ελαττώματα των pixel που εμπίπτουν εντός των φυσιολογικών πλαισίων που ορίζουν τα βιομηχανικά πρότυπα. Αυτό τι σημαίνει ότι για ένα pixel ας πούμε δεν καλύπτει η εγγύηση; Edited August 3, 2014 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στην εγγύηση της nokia λέει πως δεν καλύπτει ελαττώματα των pixel που εμπίπτουν εντός των φυσιολογικών πλαισίων που ορίζουν τα βιομηχανικά πρότυπα. Αυτό τι σημαίνει ότι για ένα pixel ας πούμε δεν καλύπτει η εγγύηση; Ναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Είναι πολύ εκνευριστικό σε καινούργια συσκευή να βλέπεις το καμένο pixel. Πάλι καλά που δεν φαίνεται και στο μαύρο.:D Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αγορασμένο μερικών ημερών καινούργιο κινητό δεν είναι λογικό, με την έννοια ότι δε θα έχει λογικά γεμίσει από δεδομένα μέσα στην εφαρμογή του UC browser, αλλά και από εφαρμογές τόσο στη ραμ όσο και στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Εκτός αν... Λοιπόν: reset στο UC browser, επανεγκατάσταση στο UC browser, τσεκάρισμα εφαρμογών παρασκηνίου και αν χρειαστεί απενεργοποίηση ή και απεγκατάσταση εφαρμογών , reset στο κινητό Είναι μερικά πρόχειρα που μου έρχονται. Υπόψιν καμιά φορά μια εφαρμογή μπορεί να σκαλώσει. Μου έχει τύχει πρόσκαιρα με το UC browser, να μου ψήνεται το κινητό ανεβάζονας θερμοκρασίες. Κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του. Δεν εξετάζω το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δοκιμάζεις αν θες και άλλο browser. Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα κάνω απεγκατασταση του UC Browser και θα δω εάν φτιάξει. ....με άλλον browser που δοκίμασε η γυναίκα μου, της έκλεισε ξαφνικά κάνα δυο φορές επίσης. ...... Για reset δεν το κάνω ακόμα, θα δω πως θα πάει. ... ΥΓ: ...πάντως η σύζυγος είναι απογοητευμένη πολύ από το κινητό αυτό, το προηγούμενο 520 που είχε, δεν εμφάνισε ποτέ τέτοια προβλήματα.. ... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Γιατι δεν χρησιμοποιει τον internet explorer; Μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Γιατι δεν χρησιμοποιει τον internet explorer; Μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα. Θα της πω να τον δοκιμάσει τώρα. ...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πως καθαριζετε την οθόνη? Από δαχτυλιές αρα κυρίως από αλα στιματα όπως κολλα αυτοκολλητου κλπ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης έχω ένα θέμα. Όταν αποσυνδέεται από το wifi για οποιοδήποτε λόγο δεν ξανασυνδεται ξανά αυτόματα αν κ δχω ενεργή τη ρύθμιση. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Για τις δαχτυλιές το καλύτερο είναι το κλασικό το πανάκι για τα γυαλιά. Τώρα για το άλλο ίσως με μαντιλάκια καθαρισμού για lcd οθόνες. Δεν θα δοκίμαζα κάτι ποιο ισχυρό. Δοκίμασες να τοποθετήσεις μεμβράνη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παίζει το δίκαρτο να ρουφάει τη μπαταρία ποιο γρήγορα από το μονόκαρτο ή δεν έχει σχέση. Ακόμα συγκριτικά και με δίκαρτο που δουλεύει με μια κάρτα το δικό μου, που δουλεύει με δυο κάρτες, στραγγίζει τη μπαταρία ποιο γρήγορα, με τις ίδιες ρυθμίσεις. Έχει καμία σχέση ο αριθμός των καρτών; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Φυσικό είναι στο δικαρτο όταν έχεις δυο κάρτες να τρώει παραπάνω. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εγω πάντως ειμαι απόλυτα ικανοποημενος απο την διαρκεια της μπαταρίας στο 630. Με την ίδια ακριβως χρήση στο 520 έβγαζα με το ζόρι 12ωρο ενω στο 630 βγάζω χαλαρά 2 μέρες. Να σημειώσω πως έχω την δικαρτη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts