venejo Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα συντονισμού της ώρας από το internet; Η αυτόματη ενημέρωση δεν παίζει, δοκίμασα τα πάντα. Αυτό με την αυτόματη ενημέρωση δεν το κατάλαβα πως δουλεύει αφού δεν μου δούλεψε και μένα ποτέ! Την παίρνει από το GSM? Το 3G δίκτυο? (Στη vodafone σε διαφορετικές περιοχές την έπαιρνε από το GSM στη μία περιοχή και στην άλλη από το 3G). Η ώρα δεν υπάρχει συνέχεια στο σήμα των εταιριών? Με το χεράκι την έχω περασμένη και τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Αυτό με την αυτόματη ενημέρωση δεν το κατάλαβα πως δουλεύει αφού δεν μου δούλεψε και μένα ποτέ! Την παίρνει από το GSM? Το 3G δίκτυο? (Στη vodafone σε διαφορετικές περιοχές την έπαιρνε από το GSM στη μία περιοχή και στην άλλη από το 3G). Η ώρα δεν υπάρχει συνέχεια στο σήμα των εταιριών? Με το χεράκι την έχω περασμένη και τέλος... Και εγώ αυτό έκανα στην τελική αλλά μου κάνει εντύπωση λειτουργικό windows να μην παίρνει την ώρα από το intrnet σαν το android. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Και εγώ αυτό έκανα στην τελική αλλά μου κάνει εντύπωση λειτουργικό windows να μην παίρνει την ώρα από το intrnet σαν το android. Μια χαρά πάντως συγχρονίστηκε το δικό μου, αμέσως. Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Και το δικό μου μια χαρά συντονίζεται. Όσα soft reset κι αν έχω κάνει, χάνει την ημερομηνία και μετά από 10 δευτερόλεπτα περίπου συντονίζεται απευθείας μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mishka Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και το δικό μου μια χαρά συντονίζεται. Όσα soft reset κι αν έχω κάνει, χάνει την ημερομηνία και μετά από 10 δευτερόλεπτα περίπου συντονίζεται απευθείας μόνο του. Το ίδιο και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλημέρα σας, μόλις το πήρα κι εγώ, με την προσφορά του ΟΤΕ στα 99,99€, με απόσυρση παλιού κινητού.....τώρα το άνοιξα και έβγαλε και ένα update..... Το μόνο θέμα μου είναι ότι επειδή προορίζεται για την σύζυγο, είχε μόνο με μαύρο καπάκι ενώ ήθελε το πορτοκαλί...... κανένας καλός Σαμαρείτης να ανταλλάξουμε μαύρο με πορτοκαλί? :lol: Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkSim Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια κατα την γνωμη σας αξιζει ανταλλαγη με το 1320; Απο αποψης τεραστιας οθονης και οτι ειναι περσινο μοντελο. Επισης στο 630 δεν υπαρχει προβλημα με lags κτλ,μηπως το 1320 εχει τετοια θεματακια; Υγ. Υπαρχει ως εναλλακτικη και το 925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδια κατα την γνωμη σας αξιζει ανταλλαγη με το 1320; Απο αποψης τεραστιας οθονης και οτι ειναι περσινο μοντελο. Επισης στο 630 δεν υπαρχει προβλημα με lags κτλ,μηπως το 1320 εχει τετοια θεματακια; Υγ. Υπαρχει ως εναλλακτικη και το 925 925 .- Lags δεν υπάρχουν σε ένα μοντέλο που θα υπάρχουν σε ένα άλλο. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Η προσφορά με τα 99 ευρώ είναι μόνο για το single sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Η προσφορά με τα 99 ευρώ είναι μόνο για το single sim; Ναι, και ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ στον ΓΕΡΜΑΝΟ.....τελικά καπάκι θα πάρω από ΝΟΚΙΑ CENTER όπως υπέδειξε ο gtb με 5€ το ένα..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το ΝΟΚΙΑ CENTER στο Αιγάλεω τα έχει 5€. Όπως ανέφεραν κάποια παιδιά σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν NOKIA CENTER που τα χρεώνουν 10-15€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Το ΝΟΚΙΑ CENTER στο Αιγάλεω τα έχει 5€. Όπως ανέφεραν κάποια παιδιά σε προηγούμενες σελίδες υπάρχουν NOKIA CENTER που τα χρεώνουν 10-15€. Περιμένω επιβεβαίωση τιμής από 2 Nokia Center Θεσ/νίκης......θα σας πω μετά....:confused: Update: Είναι 5€ ..... Edited July 22, 2014 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το Nokia Care στο Ελληνικό (Ιασωνίδου) μου ζήτησε 20€!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozon74 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Επειδή πολλοί με ρωτούν για τις εφαρμογές που φαίνονται στην αρχική του 630 μου αναφέρω πως είναι: Start Screen Clock, Euronews, Battery, Live Calendar- όλες έχουν ζωντανά πλακάκια Παράθεση Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κάρτες Micro sd hc διαβάζει ή θα έχω θέμα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κάρτες Micro sd hc διαβάζει ή θα έχω θέμα; Κανένα. Εγώ έχω βάλει μια 16gb Sandisk class 10 και είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ολες οι micro sd απο 2gb και πανω ειναι hc. οποτε δε θα εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Κανένα. Εγώ έχω βάλει μια 16gb Sandisk class 10 και είναι μια χαρά ολες οι micro sd απο 2gb και πανω ειναι hc. οποτε δε θα εχεις θεμα Ευχαριστώ. Μπορώ να μεταφέρω παιχνίδια, φωτογραφίες, μουσική κτλ. από το τηλέφωνο στην κάρτα; Edited July 23, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Μπορώ να μεταφέρω παιχνίδια, φωτογραφίες, μουσική κτλ. από το τηλέφωνο στην κάρτα; εφαρμογές και παιχνίδια μπαίνουν στα 8GB της συσκευής δεν μεταφέρονται στην Sd,μόνο μουσική και φωτογραφίες μεταφέρονται και γενικά οτιδήποτε δεν είναι εφαρμογή. EDIT. Λάθος μου... στα 8 δουλεύει έτσι.... στα 8.1 γίνεται.. δες εδώ: Edited July 22, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 ναι μπορεις στην 8.1 να μεταφερεις εφαρμογες στην sd.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 1. Τι παλιό κινητό έδωσες; Κανένα παμπάλαιο ή κανένα 2-3 χρόνων; 2. Πιο Nocia Care στη Θεσσαλονίκη σου είπε 5€ ; Εγώ στη Δραγούμη που ρώτησα μου είπε 10€. 3. Μεταφέρονται τα πάντα στην κάρτα. Τις υπάρχουσες εφαρμογές μπορείς επίσης να τις μεταφέρεις στην κάρτα, όπως επίσης και όποια καινούρια κατεβάζεις την κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μπορώ να μεταφέρω παιχνίδια, φωτογραφίες, μουσική κτλ. από το τηλέφωνο στην κάρτα; Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μια βασική (για μένα) ερώτηση. Στο desktop χρησιμοποιώ firefox και εκεί έχω αποθηκευμένα όλα τα passwords που χρησιμοποιώ. Υπάρχει κάποιος browser για το nokia που να μπορεί να πάρει αυτόματα σελειδοδείκτες+passwords; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπορείς από το PC να περάσεις τους σελιδοδείκτες στον Internet Explorer και να τα συγχρονίσεις με τον Internet Explorer του κινητού σου... Για κωδικούς δεν νομίζω πως γίνεται γενικά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 στα 8.1 γίνεται.. δες εδώ: ναι μπορεις στην 8.1 να μεταφερεις εφαρμογες στην sd.. Μεταφέρονται τα πάντα στην κάρτα. Τις υπάρχουσες εφαρμογές μπορείς επίσης να τις μεταφέρεις στην κάρτα, όπως επίσης και όποια καινούρια κατεβάζεις την κάνεις κατευθείαν εγκατάσταση στην κάρτα. Δες εδώ. Done!!!:) Ευχαριστώ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts